i bilen

hEJ VÄNNER! JAG SITTER I BILEN PÅ VÄG HEM FRÅN JÖNKÖPING. JAG HAR DET GOTT MED PAPPAS COOLA MOBIL SOM JAG KAN KOLLA INTERNET MED. WOW. JAG VET DOCK INTE VARFÖR DEN VILL SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER :( BILJETTER TILL LOVE PARTY PÅ S2 ÄR FIXAT. SYND BARA ATT MINA GULLVÄNNER FRÅN JKÖPING INTE KUNDE KOMMA.. JAG FICK FÖRRESTEN EN SEMLA AV BANKERYDS FAMILJEN FÖRUT, MUMS. NU HAR VI PASSERAT LINKÖPING SÅ DET ÄR MINSANN INTE SÅ LÅNGT KVAR. HEJ SVEJS OCH LINGONRACE! PS. DOM ÄR GALNA PÅ RADION, SVERIGE HAR VUNNIT VM-GULD I BANDY. NAJS! D.S.

kilar iväg till jönnet!!

AA jag satte alarm 9.30 och jag gick upp direkt som den stjärna jag är. Nu ska jag och pappa hämta nått släp och driva hela vägen till jönköping, packa in mina sista saker och sen åka tillbaka. Det kommer säkert bli lite känsligt när jag är där, usch. Jag är töntig med avsked och sånt. Det är ju inget avsked men aa jag bodde ju ändå där i några månader och skaffade mig ett par minnen. Nu ska jag inte sitta här och bli känslig, det var ju aaaabsolut inte min mening. MOT BANKERYD!
min kära moster och fadder♥ fin tjej vill ja lova

flickkväll !

sitter hos simone.
Simpan och Soffan är ute och röker.... nu kom dom in igen hehe
Vi har ätit gött och druckit gött, så det är gött. Pratat ännu mer och typ skrattat och gråtit tillsammans. Eller nee inte det sistnämnda. ae bara mummel, glöm det.
nu ska vi se om simp har nån fin bild

vänner alltså, inget utan er ju ♥


frente carne ?

Hej jag sitter i skolan och har datakunskap. Jag har skrivit ett CV och var först klar - grattis ! "Nu kan du få leka lite" sa min lärare. Så jag tänkte på er mina kära läsare, ni kanske undrar var jag håller hus liksom. Jag slutar om 2 timmar och 40 minuter då ska jag till Åtvidaberg och troligtvis till Facetten - wow! Får se om min söta pöjk är snabb på matteprovet så jag slipper sitta och häcka där. Eller så hoppas jag ännu mer på att mina vänner inte har lektion så dom kan underhålla mig. Ne nu orkar ni inte läsa mer. Man va tvungen att ha med en bild i sitt CV. Hoppas jag får något jobb. Affe borde vara stolt pojkvän

galenpanna ?

påväg till skolan i morse var jag på rese för att byta buss. Där gick jag rätt ensam och helt plötsligt går en kille rakt mot mig. Lagom nära sträckte han ut sina armar och tänkte krama mig " heeeeej!". Jag aktade mig snabbt för att inte hamna i hans famn och fick ut mig något i stil med "meh" (jag var i chock). "Känner du inte igen mig !?". Jag vart rädd för honom och slängde ur mig "eeeh naae" och försökte komma runt honom och gick iväg.
Scaaary kille
digging the bild

have2have

jag vet inte vad som är mode
men jag vet vad jag vill ha :)
speciellt de blå underbarisarna
köper ni nått av det till mig så blir jag glad, jag lovar


cphuve!

Okej såhär adde:
det är inte meningen
:)

en nöjd fyrkant.


Sommarkvällar ♥

Tänk er en underbar sommarkväll, solen håller på att gå ner. Du är vid stranden och det är ett dansband som spelar livemusik och folk i alla åldrar dansar och skrattar som aldrig förr. Har du tur har du din käraste eller kanske bara en sommarflirt bredvid dig på en klippa. Eller så har du en av dina bästa vänner där och ni springer omkring och busar och dansar och gör allt det roliga man gör en sommarkväll. Av någon anledning tänker jag mig med Hanna Helt här haha.


Tomas Ledin/Lars Winnerbäck/Per Gessle eller någon annan "sommarartist" har konsert. Man sitter ett skönt gäng på en filt i gräset. Solbrillorna på, cidern i handen och alla sjunger med i refrängen. Det är varmt och livet är som bäst.

De finaste människorna du har i ditt liv på Cinderella ute på havet. Sitter och skrattar, springer omkring. Skiter fullständigt i vad det är för band som spelar i funclub. Du har så jävla kul iaf. Du springer ut och dansar till den lite bättre musiken ute på däck. Latjar omkring och träffar nya människor. Har det så underbart att du aldrig vill att natten ska ta slut.

Ett glatt gäng i fula solstolar som gör galna saker på VIS-festivalen. Springer omkring och gör lite vad man vill. Vattenpipan är obligatorisk. Kanske en kullerbytta på gräsmattan, eller kanske skratta lite åt Thora som i sitt halvstabila tillstånd ska göra bakåtvolt/flickis. Skratta åt någon annan som drar i sig lite lustgas och gör något otippat.
Jag vill vara stanna inne tills snön har smält bort och solen tittar fram lite. Det är sånna här saker som får mig att orkar vintern trots den vidriga kylan och ganska bistra (bittra/trista) stämningen. Nu jävlar ska vi få iväg snön kompisar!♥

Doug Doug Oh Doug Doug Dougie Doug Doug

Alf spelade "the hangover" sången så nu sitter den fast.
och så har jag så många bra låtar jag borde dela med mig av, men det är nog inte så uppskattat på en blogg liksom.
Nu ska jag göra iordning mig för sängen.
ensamt och kallt, jaaaajaja!
hoho, tänk er våren. dra fram skinnet och en halsduk bara. NAJS

mummelmummel

jag skulle nog behöva plugga lite
jag skulle nog behöva ha alfred här
jag skulle nog behöva gå och lägga mig
jag skulle nog behöva få till en roligare blogg
meningarna borde inte bli såhär längre och längre
ser ju larvigt ut !

you better run, you better take cover

MENSVERK! fuck fuck fuck...
nu kan alla, som vill ta reda på ifall jag har det, göra det. Snacka om att blotta sig själv i bloggen. Men det har väl hänt värre saker va.
Snackar lite med JJ. söt tös minsann
haha kul sak jag såg nu "rubriken". borde va repliken va ?
hehe

hahah, fuckface

jag ser jocke i ögonvrån. kollar på honom och han står och skrattar åt mig. Ser jag så fånig ut ? Kollar i camen, och herregud.... hahah
Nu kom pappa in med världens garv och skulle ta kort på mig. Familjens stjärna
tönt
nu ska jag se nya wallander - dödsängeln

häng med i svängarna brudar!

Alltså vad är det för galen Joel Kinnaman hysteri nu? Antar att det är för snabba cash som precis kommit, men även dom som inte sett den älskar ju honom. ALLA älskar Joel nu. Och ni som upptäcker Johan Falk nu ? jomen grattis till er då! häng med lite asså..
Själv upptäckte man ju att Kinnamannen va grymt sexig i början av oktober.
BEVIS:

haha det kanske inte visar sig så mycket i texten, men jag ville inte såra flirten jag hade (fan så divigt det lät då)
Tror inte alfred blir sur för jag skriver såhär nu liksom. Aja ni hajar.
PS.nu förväntar jag mig kommentarer som: "fan va du är cool då" "amen wow, grattis" "skaffa dig ett liv" OSV

jag får aldrig se solen...!

och det gör mig helt galet frustrerad! Jag hade mediaproduktion och vips så åkte markisen ner. fuck, manba nej !??? ingen visste varför den helt plötsligt åkte ner jag har estetisk verksamhem så jag frågar lärarn "var drar man upp markisen? jag vill ha solen ju" jag får det hemska svaret "den åker ner av sig sälv när solen kommer" SKOJAR DU! det är när solen lyser som man vill ha den uppe ju, fuckface nu har den åkt upp jag missade solen den lilla skymt av solen som jag inte sett på 10 veckor

"blogg material"

min dator har damp, fuckface..

hahahah

tyckte det va på tiden att kolla in bilddagboken lite vad stöter jag på? joo kalles bdb
Kalle asså!!


hon va så jävla full liksoM


DA weekend


-kilade till affe sen vidare till pappa
-affe & jag körde över jocke och adde i PS3 och wii
-hem och sova
-fick med alftill hoppe och hasse på lite partaj i hjulsbro
-jag affe jocke och adde kilade iväg en stund och bowlade
-hade allmänt mysigt

WOOOOH

jag sitter ensam i mitt rum och pumpar un poco musica (på svenska- lite musik). Kan man säga så? jaja
Närsom helsten ska jag iväg till alfred. Ska handla chips åt honom med, jag är slav..................
Sen ska vi iaf ha tvspels kväll med Jocke och Adde. DET NI!
får se om vi trippar förbi bandyplan och kollar på denna stjärna. Han är GRYM på bandy nämligen (vad jag har hört)

Julia står fyrfota! (på alla fyra)

såg att jag hade plåtat snygga bilder på mig imorse när jag åt frukost, NICE!
Glömde nämna att jag var på barn- och ungdomshabiliteringen som det så fint heter. Var där och träffade min söta sjukgymnast (tror ja..? asså suck, har sån jävla koll). Jag har minsann blivit lite bättre i kroppen, men bara lite. Dock inte nacken, så det är bara sätta igång med lejonträningen igen. Måste hitta det lilla gummibandet sen kommer jag stå där på alla fyra och se otroligt sexig ut.. NU JÄVLAR, nacken ska snurra fyra varv innan jag är nöjd!

sån jävla rocker!

Soft dag vill jag lova. Började 8.15 och slutade 9.45 - kändes rätt okej. Åkte in till stan och gick igenom några affärer med Elin tills jag mötte mamma och handlade present till lilla Nora som fyllt 7. Passade på att haka på mösstrenden. Dock ville jag inte vara riktigt lika trendig som alla andra så det vart ingen vit utan en svart. Kan ju inte vara precis som alla andra hallåååå.
hur rock är det inte liksom ?
jag är usel på att göra sånt där coolt med fingrarna dock, typ westside!

Jag käkar enormt mycket mat!
Mamma och jag skulle käka mat på café & kök (heter la så?) och jag beställde dagens pasta som skulle vara kyckling pasta och nått sånt. Jag fick en tallrik med oxfilé och pasta och sånt bajs. Mor gick och sa att jag skulle ha kyckling. IAF så hade jag käkat så jag var mätt av den där andra pastan jag fick. Så skulle jag få nytt så jag tog en tacopaj. Jag åt nästan upp allt.. förstår ni mitt problem!? ne det gör ni inte... Jag kan äta hur mycket som helst asså..
Har ni ens läst hela vägen hit är ni värda ett famntag!
Nu ska jag gå ner och hämta glassen mormor gjort till mig :)

blåser håret

jag tänkte hämta en kopp te, lägga mig i sängen och kolla på blåsningen. Låter ganska mysigt ju. jaaaaja, två är bättre än en. Men det vet ni ju att jag tycker också. Ae nu mumlar jag för mycket
Min första redigerade film är färdig. Men jag tror jag har sparat den på fel sätt eller nått. Iaf så öppnas den i redigeringsprogrammet hela tiden så jag får fixa det, sen ska ni få se minsann.
sängen kallar
heeidoo
jag vill ha vår jag vill ha vår jag vill ha vår
NU

"När man sätter på den så för man den..."

Vafan snackar min lärare om nu tänkte jag liksom. Det var ett typ fickminne eller nått som mina klasskamrater skulle ha under en intervju. Tacka gud för det !
Nu ska jag se om jag affe har nått godis kvar
aaaeee..
Nu ska jag göra min första film i pinnacle studio :) GU SÅ WOLIGT!
pppsssssssst! jag lägger ut den sen (;

mahahaha

hon som alltid ska vara den dära perfekta. Jag stör mig på henne, så det här var njutning!

helt galet arg och sur!

Ni anar inte hur jag var förut. Jo mamma anar, för hon var den stackaren som fick prata i telefon med mig då. Men jag skulle gå hem en riktigt lång bit och det var äckligt kallt ute. Men eftersom jag skulle enligt planerna hem till affe så var det inte så långt och alltså ingen fara.
- Så jag ringde honom - han svarar inte
- Jag ringde mamma för att be henne hämta mig då - hon åker från linköping när jag ringer...
- Jag ringer pappa för att kolla om jag kan komma till hans jobb eftersom det va nära - upptaget i en halvtimma
- Mamma ringer och frågar hur det går - åt helvete
- Mamma ringer och kollar med mormor om hon kan hämta mig - mormor är på kafferep
det värsta av allt: jag var såååååå otroligt nära på att tjuta, så sur va jag. Typiskt när ja skrev igår att jag inte gråter längre typ. aja
de som fick lida:
- JAG
- mamma
- väskan (hade inte blivit förvånad om allt gått sönder)
- de runt omkring som fick höra mina hejarramsor där jag bytt ut de riktiga orden mot svordomar och andra fula ord.
det tog 50 minuter att gå hem..

gråt aldrig över någon som inte skulle gråta över dig

taget ur julias blogg. Jag gillar det. Tror jag har gråtit alldeles för många tårar över folk som inte skulle gråta över mig. fan..
jag brukar gråta minst en gång i veckan. Sist jag grät var precis innan jag skulle gå och säga hej då till mina vänner i Jönköping. Det var lite och mesigt, men det var ändå någon tår.
Det jag ville komma fram till: Jag har inte gråtit på länge, jag är glad

öronorgasm

frågan är, kan man få det ?
fast skulle man komma från örat liksom, skulle det spruta ut öronvax då eller ? fan så äckligt..!!
Men ibland kan det va gott att ta en liten tops och gno i örat. Inte bara jag som tycker, det vet jag minsann. Jag ska inte nämna några namn(vill inte peka ut dig ronja). Men aa nu har jag iaf väldans ont i mina öron, antar att det är skavsår...
OBS: det är mänsligt, jag vet att alla gör det. Ni som inte gör det, fuck off! ni är äckliga

Hanna Helt

Du skriver så söta satans gulliga saker! Saknar dig a lot vännen. Saknar även Julia, Emelie, Simon och många från klassen. Livet är inte lätt minsann. Jag hoppas ni kommer och hälsar på mig snart. Jag kommer iaf komma till er inom en snar framtid typ.
Inte den gulligaste bilden på mig, men det är bara den jag har på oss minsann.

sega tisdag

Jag har umgåtts med min pojkvän i stort sett hela dagen, jättemysigt. Skjutsade hem honom för några timmar sen. Det är rätt tomt måste jag erkänna. Så jag satte mig och uppdaterade mig med alla dessa bloggar jag läser. Nu sitter jag och lyssnar andrees spot-lista, den är riktigt bra, på riktigt alltså!
Nu ska jag
♥ hämta rejält lass med frukt
♥ dra på paradise hotel - veckans alla underbara avsnitt
♥ sova

sjuk sak:
imorgon har jag sovmorgon.
okej, skönt för dig tänker ni
jag kan sova till kl 7, ganska ovärt att kalla sovmorgon, men så är det

filmtaaaajm

Gött med lite ledigt i morron. Så nu sitter jag i mitt rum och väntar på alfred. Vet inte riktigt vad han sysslar med där ute.
Var nyss hos pappsen och visade alf hur man gör milkshake så den blir så god som möjligt och hur man kör NHL på PS3. Tyvärr var jag inte så bra på det sistnämda. Jag har ju faktiskt bara lirat det en gång.. Men jämt var det, det går inte att neka. Ne nu får han ta och komma!
och så vips var han här :) jahaaddå
bara för mitt halsband är coolare än ditt ! huuuuh

kissnödig...

Ao jag tänkte googla varför jag blir kissnödig när jag är stressad. Hann bara skriva kissnödig och så insåg jag vilka problem det finns med kissnöda asså. Aja någon av er som tror ni vet varför jag blir kissnödig när jag är stressad så får ni hemskt gärna säga till.
Nu måste jag gitta till schoool, fuck!

tuff morgon!

Japp jag har alltså gått upp en halvtimma tidigare än jag behöver.......
fuck
Jag sitter bara här i min säng och har inte så mycket att göra just nu eftersom jag är färdig. Adde och Jocke är där nere men inte kan jag gå ner och va med dom en halvtimma innan adde ska lämna jocke. Jag menar, dom sitter nog inte bara och bollar idéer om något ovärt liksom.
Jag har på mig halsduk idag. Det trivs jag i.
WOWOWO Knappen och Hakim gjorde nyss reklam om min blogg!! bla bla bla... det är ju heelt galet !
Så sa dom minsann hihih.
rätt så party

looser!

nu har jag fönat mina fötter i minst en halvtimma. åh så skönt - hett tips!
Fick se att heidi har opererat sig massor! Såå jävla onödigt, jag blir galen! Hon va mycket snyggare innan. och vafan är det där för feta bröst liksom, läggav. nee jag tycker inte ens det är snyggt. lyckat tjejen..

åh fy bubblan va skönt att nysa!

©

benet bakom huvudet kära vänner

ojoj vilken morron. Så jävla rock!
Jag vaknade helt utvilad kl 11. Gick upp och började städa mitt rum. Dammsög rummet, kom längre och längre utanför rummet. Slutade med att jag damsög halva huset skulle ja tro. Och jag var nöjd. På bra humör, städhumör till tusen. Städa klart. Åt frukost och kollade slutet på i en annan del av köping. Duschade. happy tjej.

Nu har jag dock ett litet problem. Läser bloggar och fönar håret. Handduken åker ner heeela tiden. äckligt störande. jag lyckas få den att fastna ibland. men efter 5 minuter åker den ner igen..

sommaren men göran

oj vad jag behöver sömn nu. Tänke kolla på sommaren med göran men jag kommer slockna direkt, som alltid när jag ser film. Aja godnatt. Här ska jag ni få se mina söta vänner i början av sjuan mahaaa :D
haha ♥

godkväll kära läsare

blir rätt torrt med inlägg nu när skolan är igång liksom. Man går upp kl 6. åker till skolan. åker hem från skolan. direkt till affe eller hem en sväng för att hitta på något annat. slänger iväg ett blogginlägg om man hinner. Aja ni hajar.. fett kul brud ni har att göra med liksom..

Ännu en gång ändrade jag header. Men jag kan inte riktigt bestämma mig, färg eller inte färg liksom ? upp till er nu!

rätt party att skriva cv

angående det dära att stefan skulle vinna PH. Hoppas Hanna har rätt, att det bara är vad Bobby hoppas och vill. Men såhär stog det iaf på hans blogg:
Stefan Grantorp kom 2a i sveriges man och nu etta i Paradise hotel
På tal om något helt annat. Jag sitter och skriver cv, finns ju inte så mycket att skriva dock men men. Skapligt rock! Jag ska söka sommarjobb på Gotland minsann. Tror inte att det kommer gå igenom, men lika bra att testa.
Affe ville att jag skulle sova hos han. Jag ville sova där. Jag åker hem från Jacobsson och ringer Affe. Han säger att han kommer komma hem från sitt häng, åkervägen, väldigt sent. Jahopp.. det va det det. Blir en vanlig kväll hemma ikväll alltså. Gå och lägga sig, kolla lite paradise. Kolla lite lilla jönssonligan. somna. vakna osv.
hittade denna från skolavslutningen i 8an. ser ut som jag tjutit. det har jag inte. simone ser lite knasig ut och hägge ser liten ut.
Nu ska jag keep up the good work (ingen aning om ifall man skriver så) med mitt cv.

gaaattt (som JJ hade sagt)

0 inlägg på bloglovin. jag är riktigt nöjd. minns inte ens när det var så sist. 
när jag lyssnar på lugna låtar får jag två hål i kinderna. Hade det varit några månader sen hade jag snabbt bytt låt för att inte riskera klump i magen. livet är så jävla rock nu. även fast det svider att gå till skolan är allt mycket bra.
ps. min tandborste är inte som alla andras. lite mäktigare. mycket finare. ska alltså ha en egen plats och inte stå och gnugga skaft och byta bakterier med alla andra tandborstisar.

mamsen (L)

mamma: ska du ha nån gröt?
julia: aaaa, lite
mamma: kanel? socker?
julia: lite och lite
mamma: mjölk ska du ha va?
julia: aa

mamma ställer gröten framför mig och jag klämmer fram dagens osmarta kommentar
julia: du är ju som en jävla morsa till mig!
kom på mig själv väldigt snabbt. käkade upp gröten och gick iväg till rummet och mumlade. blev arg för jag mumlade och sa åt mig med så omumlig röst som möjligt att sluta mumla.
cptjej på en fräsch toa i skolan. hur rock är inte det då ? haha ni tänker: det är där hon hänger på rasterna när hon inte har några kompisar alltså"
haha man skulle kunna tro det. men riktigt så illa är det inte :)
ps. tappade min mobil minst 5 gånger i skolan igår.

gullsofia

nånting händer här i mig
kanske har jag gått och blivit lite kär i dig
jävligt gullig text, från är jävligt gullig låt


något mer som är gulligt
- jag åkte till sofia och överraskade henne efter skolan, trots att hon sa att hon va sjuk och att jag inte skulle komma.
- att jag hade gjort en liten kylskåpsmagnet med robin på till sofia :)
- att hon gick i morgonrock och bjöd mig på tårta
sötan hade gått upp kl 5 imorse och gjort den.
grejt tjej

paradise vinnaren?

bobby har skrivit på sin blogg att stefan är vinnaren av paradise hotel. Hoppas verkligen att han skojar. och så får han ju inte säga det, hallå det är ju hemligt.
bobby är ju knorrhuve asså.. 

glad


min söta vän julia

kände att jag var tvungen att länka till henns blogg också hihi. Så gör bara ett litet klick på bilden så kommer ni till hennes place!

AAATJO!

jag har liksom behövs nysa hela dagen. Men lite blyg som jag är har jag inte velat göra det i skolan. Men nu klom den. kabooom! och det va väldigt skönt :) Kom nyss hem från alfen. Slumrade lite hos honom medans han råpluggade (hmm, naae va)
latjade med min sköjiga webkamera.
testade även att göra en snurrbild.. aoo gick sådär asså

kvällskvistinlägg

jag har hittat massor (3) rivsår, eller bara typ hål haha, i min arm från affes katter. Eller iaf den lille sprattelvinkeln bettan! Aja jag är glad ändå.
jag har gosat in mig i halsduk hela dagen - ååh så skönt! och så berättade affe för mig att jag kunde göra så med ögat som jag trodde alla andra kunde förutom jag, men jag kunde ju!! wow. Jag passade på att lära Alfen hur man gjorde också. yeah. aa ni ser ju vilken bild det är, shit så ful!

och jag gjorde nyss lite småfix på JJs blogg. Det får bli som det blir. Hon gav mig två för små bilder, vad gör man ? joo man sätter ihop dom. aja, får se hur glad hon blir för den. Får säkert göra om den i morron.
nu: paradise hotel, ta ett snack med alf och sova !

jag vill inte....

verkligen inte .

alltså:
1. jag tycker väldigt mycket om alfred för er som inte visste
2. jag tycker väldigt mycket om frukt för er som redan visste
3. jag har träffat alfred i några timmar och nu har jag tagit lite kvällsmat - frukter


sov gott :)

JAG LEVER!

jajemen, jag överlevde dagen! (lite hjälp av ronja och elli)
Det var ju inte den roligaste dagen i mitt liv liksom.. men det funkar. Men vet redan nu att jag inte kommer få så bra klasskompisar som jag hade innan. Det krävs rätt mycket om dom ska slå mina jköpingsvänner (som skickade gulliga sms till mig idag♥)
Nu ska jag dra med mamma ner till apoteket för att handla compeed. Jag har haft väldans ont med mina små dojjer idag. studie- och yrkesvägledaren trodde jag hade ont i mina ben pga min reumatism. Fan.. jag gick så illa asså.. haha lite kul vare typ.
Aja måste gitta till apoteket, sen åker jag till alf :)
denna tös får rädda mina dagar ett tag till♥
(bilden är från hmmmmm 8an )
hejsvejs

-----

ojojoj
hur ska det här sluta...
så jävla nervös !!
tror att jag är helt spänd eller nått för huuuujedamig va rädd jag blev för brödrosten nyss. hahahah, tur att ingen såg mig. hoppade till och gav ifrån mig ett ganska tyst ljud.
..
jag ska överleva dagen sen är jag nöjd :)

SHIT NEJ BAJS BLÄÄ ÅÅÅÅH

jag är så satans nervös.....................
skjut.mig.
ÅNGEST
nu ska jag gå och borsta tänderna med min fina tandborste. (jag och ante stog i minst 10 minuter på ica igår och kunde inte bestämma oss för vilken jag skulle ha)
fråga mig inte varför jag har min lilla princess tiara på mig. Hittade den här hemma. Ida och jag köpte varsin när vi var på spa och vattenland i sunne i somras♥ hihi
töntig tjej......
suck
kommer väl vrida och vända i sängen hela natten. iaf om man ska tro affe. men MAE jag tror nog inte på affe.
godnatt!

ajajaJ

hej ho!
kusinerna har farit hem. Så jag gick och mötte Affe och gick till det omtalade elevhemmet litegranna. Försökte ännu en gång gå in mina skor - omöjligt. impossible. så nu sitter jag här igen med bultande hälsar. (dom bultar inte) (jag vet inte varför jag skrev så). Hur ska jag nu överleva morgondagen med köttsår på fötterna. jaja, jag får hitta på ngt.
en bjudning: 1,5-2år gammal den med skulle ja tro
skraTTTAAA dÅ

266 inlägg att läsa, hey ho let's go!

ω
ψ

heeeeeeeeeeeeeeej

här har ni mig för hmmm 1,5-2 år sen
ha det bra
hej

ojsaaaaan

jag gjorde en ny header lite sådär spontant innan jag tänkte slumra in. Det finns inget med den som är jag (förutom namnet) men äsch jag kände att jag ville ha lite nytt. Fixar en bättre snart.
Anyway, före och efter.
slumra sött, vakna inte blött♥

jönköping

mahaa
hittade väldigt mycket bilder från min bilddagbok förut så nu kommer ni kunna få mycket fina bilder framöver. Nu tänkte jag bara visa vad jag hade skrivit den 30e mars 2008 då jag inte hade en aning om att jag skulle flytta till jönköping och ännu mindre kunde jag ana att jag skulle sitta i sofiakyrkan (bild) och filma med två underbara tjejer.
inte heller kunde jag tro att jag skulle gå i skola bara en 100 meter eller nått ifrån munksjöbron. Och att jag skulle trippa över bron under en idrottslektion med Julia och Emelie♥
OBSERVERA: "yeey, asså jönköping är staden man ska bo i"

då hade jag ingen aning

ess & kungar så jorden gungar

hela mamma släkten är här och det är så mysigt så!!
Ante kom hit med massor saker som jag packade i onsdags. så mitt rum är fullt nu. Ne nu tror jag bestämt att jag ska se lite paradise hotel och sova. Det är en dag i morgon också!
alltså heeelt galet vad jag vill ha sommar nu
jisses♥

bowlingen

nemeeeen, adde har vart och pillat på min dator medans jag har vart borta. Förvånad? nej. Glad? ja. För bowlingbilder fanns det minsann. se och lär pojkar!
ful bild på bussen
söta skor, skulle sitta som en smäck om det bara kunde va sommar!

goodbye peset (på riktigt)

nu har jag tömt skåpet i skolan, sagt hejsvejs till mina vänner och jköping för ett tag. På måndag börjar jag alltså på Ljunkan och jag är sjukt nervös!! Missade tåget från Tranås så jag gjorde en liten sleep over hos affe igår efter att han följt med mig till jönköping och fixat.
tårar i ögonen när jag skrev det här innan jag skulle gå och ta farväl av mina vänner.
kommer aldrig glömma er alltså♥
(glöm inte hålla kontakten med mig)

jag hoppas ni tar hand om mig (ronja hägge och alla andra ljunkare)

Åkte in till linköping och bowlade med Ida Ronja och Andrea igår. Jag vann inte, men det var kul så jag är glad ändå. Bilder ska ni få se när jag orkar lägga in dom. Nu fixar jag mig lite för jag ska iväg till min kära stad Jönköping, som inte kommer vara min stad så länge till. Usch, det är ju sorgligt. Jag har ont i magen. jätteont i magen. Jag ska iaf åka ner till tranås och möta upp affe snart så får han hänga med.
jag är skraj som in i bomben !!!
hej då

4 ÅR OCH KRIMINELL

känns asskönt att min lillebror som numera inte är min lillebror (har dock aldrig varit heller) är kriminell. Mamma och jag skulle flytta hans saker från rummet. Vips så hittade mamma min nödladdare som jag tidigare hade i min jackficka och trodde jag hade blivit av med på nyår. Sen kom mina nycklar fram, som jag också hade i jackfickan och trodde jag blev av med på nyår. Då börjar man ju undra om har har tagit mina pengar. Hittade dom inte. Imorse kom mamma in med två 500lappar och sa att hon hade hittat dom. Satans unge! Kollade i hans spargris också, där låg minsann min "solpeng" som bara funkar till solariumsaker. Jag vågar inte bo hemma längre asså..

anywaaay, jag är glad att jag har fått tillbaka mina pengar. Och jag är glad att jag slipper tänka onda tankar om alla som var runt mig på nyår.
vi tar om det hela!
gott nytt år vänner

TJAA

jag har inget att skriva liiiksom.
jag ska nog sova nu.
se på paradise hotel andra avenyn eller nått först.
eller jo förresten. Nu är det klart, iaf till typ 98% att jag kommer byta skola. Jättejobbigt när jag tänker på det. Usch. Vill gråta. Haha, varför byter jag då? Aja ja vene, men det är mina fina vänner jag skaffat mig som jag kommer sakna. massor.















amen ååååååhh
nu vart mina 2% några fler procent..
åååh va jobbigt
går och lägger mig och gråter lite nu
godnatt ♥

svar till anonymis


du kan inte ha testat det ngn gång. Det är det sämsta som finns. SÄMST SÄMST SÄMST. men tack för tipset iaf anonymen :)

smackfuckfucker..

min dator är seeeeeeeg..
kan bero på att jag ägnade mig åt att ladda med filmredigeringsprogram. Tror jag har laddat hem 4 eller 5 stycken nu. Ingen av dom funkar. Jag blir så jävla lack så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. FLICKA I NÖD !

tror att jag är i perfekt tillstånd för att åka snowboard just nu. Bara sådär om ni undrar. Jag skulle banne mig lära mig asfort om jag försökte idag, bara så du vet.

nytt år

för er som inte checkar mina vänners bloggar så tänkte jag visa goa bilder från nyår.
först bastade vi lite -  sen svängde vi lite på håret
sofia asså.. förövrigt jävla söt bild på mig. ny header?
hos filé vare minsann inte oss grabbarna kollade på nehe nehe - där vare hockey som gällde
ölspel ftw - ida på bild
jag tror jag gör något otroligt häftigt med mina fingrar
infektion!!!!!!!!!!!!!!
♣gott nytt år♣

idiotjulia

Jag: hahaha, whiskey-cola! är det liksom whiskey och cola?? :D
Skoogh: neeeeee whiskey och fanta *suck*

och så tycker han att jag verkar onykter också..
jisses

lam humor såhär på morgonkvisten!

oj, klockan var visst mer än morron. äsch

tvångstankar..

mjoo dom försvårar mycket i mitt liv ska ni veta. Nu är jag tvungen att läsa vartenda ord i 147 inlägg.. får nog fortsätta i morgon bitti.
satan..

kalle på besök

Vi spelar spel på varsin dator. nördigt. Imorron ska jag och skoogh till jonte på lan. Fan va jag nördar hihi. Jag har druckit ett stort glas mjök och ett stort glas sweppes (hmm) Jag brukar dricka väldigt lite annars men nu fick jag till det alltså :)

Avant VF-HD15

hej alla glada
kom precis hem. Har varit på torpön hos affe sen igår. Lärt mig knäppa fingrarna och åka snowboard (iaf en bit på vägen). På vägen hem åkte jag till net on net och köpte mig en videokamera (blev inte den jag tänkte, gillar den hära mer). Ganska impuls, men shit så glad jag är. Jättefin är den juuu. Nu ska jag gå och steka mig en snitzel och dokumentera det hela med min nya vän! hihi
psssst, kom just ut från duschen

snälla jag vill ha dom

okej det va kul igår. men fan för den okänsliga människa som tog över 1000kr och allt jag hade i fickorna av mig.. jag är faktiskt riktigt ledsen ju. snälla ge tillbaka dom!
Jag vet ju faktiskt inte var jag blev av med dom men om det var hos fille, vilket jag inte tror och hoppas, så betyder det ju att någon jag känner bra och jag trodde jag kunde lita på har tagit dom. Var det hos Sebbe, vilket är rätt troligt, så är det som det är. Kände inte så många där så dom bryr sig väl inte ett skit om att jag sitter hemma och deppar..
hej då
förresten skulle jag kunna köpa mycket bättre kamera om jag hade haft kvar pengarna :( helvete..
så ledsen är jag, och lite till !

RSS 2.0