Sommarkvällar ♥

Tänk er en underbar sommarkväll, solen håller på att gå ner. Du är vid stranden och det är ett dansband som spelar livemusik och folk i alla åldrar dansar och skrattar som aldrig förr. Har du tur har du din käraste eller kanske bara en sommarflirt bredvid dig på en klippa. Eller så har du en av dina bästa vänner där och ni springer omkring och busar och dansar och gör allt det roliga man gör en sommarkväll. Av någon anledning tänker jag mig med Hanna Helt här haha.


Tomas Ledin/Lars Winnerbäck/Per Gessle eller någon annan "sommarartist" har konsert. Man sitter ett skönt gäng på en filt i gräset. Solbrillorna på, cidern i handen och alla sjunger med i refrängen. Det är varmt och livet är som bäst.

De finaste människorna du har i ditt liv på Cinderella ute på havet. Sitter och skrattar, springer omkring. Skiter fullständigt i vad det är för band som spelar i funclub. Du har så jävla kul iaf. Du springer ut och dansar till den lite bättre musiken ute på däck. Latjar omkring och träffar nya människor. Har det så underbart att du aldrig vill att natten ska ta slut.

Ett glatt gäng i fula solstolar som gör galna saker på VIS-festivalen. Springer omkring och gör lite vad man vill. Vattenpipan är obligatorisk. Kanske en kullerbytta på gräsmattan, eller kanske skratta lite åt Thora som i sitt halvstabila tillstånd ska göra bakåtvolt/flickis. Skratta åt någon annan som drar i sig lite lustgas och gör något otippat.
Jag vill vara stanna inne tills snön har smält bort och solen tittar fram lite. Det är sånna här saker som får mig att orkar vintern trots den vidriga kylan och ganska bistra (bittra/trista) stämningen. Nu jävlar ska vi få iväg snön kompisar!♥

Kommentarer
Postat av: Hanna Helt

jasså, jaja, okej, let's do it ;D !!

2010-01-27 @ 21:17:38
URL: http://hannahelt.blogg.se/
Postat av: maja

Haha, du är för söt Julis! Varamon i sommar blir det också :D

2010-01-27 @ 21:26:45
URL: http://majarustan.blogg.se/
Postat av: Hanna Jacobsson

GE OSS KRYSSNING ! :D <3

2010-01-29 @ 19:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0