happy nytt year!

blev rätt oplanerat nyår, men vi ska väl kunna mysa till det iaf.
duscha och laga mat åt stor grupp människor som helt enkelt ville komma och äta hos mig. gulligt omtyckt jag är.
I thought I was cool
you're cooler

killar jag gillar 22

måste bli klar med det här nu. passar på i min fikapaus.
men helt klart är Thora min 22a. det var ju alltså den dagen då Thoris skjutsade oss till Motala och sen lånade ut lägenheten till oss. Jäklans bussig kille. han brukar skjutsa om man behöver skjuts, bara det! dessutom åker man med stil. han har en fin bil. Och så är han fett skön!
Saker han är bra på:
köra bil
göra konster
supa ashårt
bandy
god jul

tänkte bara hälsa


jääävligt nära döden upplevelse asssåååå

nu drar vi. jaa, vi har det kalas här uppe :) lugn bara lugn

ROCK N ROLL

tjohej vilken spännande dag idag!
1. jag hyrde skidgrejer av en gulli kille. Jag går ut och ska ta på mig dom - pjäxorna passar inte till skidorna. jag går in och får samma kille igen. säger tjenna igen och ger info om mitt problem. han testar och säger att dom sitter perfekt i skidan. oj då, fail av mig. sopa..
2. Jag har aldrig frysit så mycket om mina kinder som jag gjorde idag. störtgalet kallt där uppe.
3. Vi hängde lite off pist vilket slutade med att cattis fick bli hämtat med scoter. sen blev det ner till sälen och snacka med doktorn.
nu väntar dusch och häng borta hos råbin

SÄLEEEN

woooh. shit jag kan inte ens säga hur bra det är. det rockar. nu ska vi åka pulka. hih

ååååhdinjäkladumma!

så ska man fara iväg till sälen, ASKUL!
mitt problem: iTunes vill inte synkronisera utan säger typ error 13019.. Har gjort allt som står att man kan göra för att fixa error 13019 men det funkar ju inte. Dessutom har jag fått numret och snacka med nån som ska hjälpa mig, men ska vi prata engelska då? för isf aldrig. alltså han skulle ju skratta åt mig.
blir ingen musik då - ingenting funkar juuuuuuu!!!!!1111111
det är trevligt att ha stora glajjer.
slänger i mig frukost, sen drar ja!

killar jag gillar 21

alltså minns jag ens vad jag gjorde i tisdags? enligt bloggen kollade jag inception på morgonen. sen minns jag att jag gymmade och antar att jag hängde med lovisa sen? aa just ja, hon kom på besök på natten. Yes där har vi det. Lovisa är min grabb !
Lovisa är den mest maskulina tjejkompisen jag har så jag kan klassa henne som pojke. Hon är ju min bästis så jisses vad ska jag skriva. Hon kom till klassen i åttan, då var hon mörkhårig, hade en tofs på ena sidan av huvet och hängde med de pinsammaste i klassen, nämner inte ens vilka. Hon kom rätt snabbt på det iaf så det löste sig. Men då hängde vi inte mycket i högstadiet. Precis innan ettan började hade vi så jäkla kul på sofias fest när vi gjorde värsta cuppen. Sen blev det mer och mer och i våras blev vi tighta som som anus. Vi blev lite som en trio, lovisen jag och alfred. Hela sommaren rockade vi och jäklar så kul.
typiskt lovisa:
använda de konstigaste/vuxnaste orden som man inte ens hört innan
alltid titta vad man gör på mobilen
upprepa saker så det låter som hennes idé
bli tjurig om hon inte får som hon vill
but I lOVE YOU
god jul

shit va jobbigt det blev

alla killar jag gillar liksom. ska dra upp de sista snart. ska bara komma på vem och varför först :)

god jul(ia)

äntligen får man känna att det var värt att köpa till dom!
jocke har fått ösiga högtalare - KRIG. Jag har fasat för den här dagen eftersom jag kände till högtalarna.
Vad jag har fått i julklapp? eeeh jag säger såhär: 
Jag är nu redo för P&L och Håkan Hellström konsert !!!
jag är redo för sälen i morgon, jag är redo för att träna, äta choklad med budskap, duscha, äta  klä mig snyggt, känna smarrig doft i mitt rum och jag är redo för att visa mig i underkläder.
Just ja, redo att laga mat också.
julaftonsutfitten. julaftonshumöret. alltså jag var pepp jag lovar!

edit: jocke kom in nyss
jocke: vinner jag över dig eller?
jag: NAE!
han ska ju fan inte få tro nått!

Åååååååh

Lovisa bara sover och sover :( jag är hungrig, här finns ingen mat i fickan finns inga pengar. Kollar på nyhetsmorgon <3

Slutsats

Jag ligger i en säng på golvet i en tyst lägenhet i Motala. Bredvid mig har jag hästen. Känner mig vuxen och ansvarsfull när jag har lånat lägenhet. Men jag kan säga att det faktiskt inte var värt mina sista slantar. Det var 100% gnugga kroppar där inne på kalaset. 100 år att komma in, 100 år att hämta jacka från garderob. Störigt..

inception

jag måste vara den enda som inte tyckte det var så fantastiskt bra. jag vill ha svenskt. jag är svensk. jag är så jävla svensk! vill inte ens va det. eller jo men inte ibland. hur vore det att va afrikan? tåls att tänka på!

bra jobbat

har skrivit klart julkorten jag hade. Alltså jäkla skit. Glömde hur många kompisar jag hade (hahahah) så jag har skrivit ut väldigt för några.. För sent nu eftersom jag gjorde dom i skolan. Blir inte ledsen om du inte får, tänker på dig iaf :)
har hittat nyårsklänning tror jag.
ska släpa med jocke ner till gymmet snart. han har dragit på det hela morgonen. Jäkla snö får honom att skjuta sådär mycket på datorn igen.. dessutom blir det mer bråk här hemma. dumma unge :(
bor i danströjan. dansen är slut. måste anmäla till ny kurs. måste så mycket.

på tal om musik

har hittat 2 riktiga ösare så ni kan va lugna. Sen har jag jullov nu , kanske glömde nämna det? Firade det med att dra med amanda till motala och hälsa på hos majset som inte mår så bra. Fick jäkligt god mat och uppdatering från sälen. Snart är det min paddes och cattis tur! Jäklar så rock.
Nu ska jag försöka kolla på inception, har aldrig lyckats somnar direkt och det är precis vad som kommer hända nu också. men kan ju kolla klart imorgon bitti eftersom jag är helt jävla ledig!!!
världens bästa flaska. funkar som pojkvänsersättare. då menar jag om man fryser alltså. det är hettigtsvettigt vatten i.

killar jag gillar 20

jahopp då börjar det närma sig slutet på denna julkalender. amanda vet hur mycket jag har gått och snackat om mina knäpp med fingrarna idag. Det har jag Alfred att tacka för. Så många som har försökt lära mig, men så fort Affe berättade så gick det. tack för det alfen :)
Som ni kanske förstår då så är det Alfred jag gillar. Behöver ju inte riktigt berätta varför jag gillar honom, eller hur?
Jaaaao, började chittchatta lite med honom i augusti 2009 tror jag. Sen lärde jag känna honom några veckor senare och fram och tillbaka och allt sånt sen blev det vi för några månader. så gulligt :) Men allt det där vet ni ju. Egentligen skulle jag kunna skriva hur mycket skoj som helst om honom, men det blir för långt att skriva allt och för svårt att välja ut det bästa.
Han är nog den mest tävlingsinriktade jag träffat. Dålig förlorare. Men frågar ni honom så svarar han bara "Det vet jag inte, har ju inte förlorat någon gång" eller något liknande.
Han är jävligt skojig att umgås med för han hänger på de flesta dumma idéer man har och är typ lika barnslig som jag. Han klättrar gärna i träd, hoppar studsmatta, springer på väggar, gillar höghöjdsbanor, boda borg och har vattenkrig och sånt ni vet. Eller gjorde iaf, men tror han öser lika mycket fortfarande. Han gillar gräddkola, chips och dipp och sin mammas glass. trots all glassfrossa har han väldigt fin och vältränad kropp.
han är jäkligt bra ändå
god jul

för övrigt!

döda söndagar.
måste sova nu, tjuter om det inte har kommit ett nytt avsnitt gossip girl eller 90210 som jag kan kolla på. jag vet egentligen att det inte har kommit. men nytt modern family måste ha kommit!
imorgon får jag jullov. skulle kunna hälsa på någon som jag inte kan hälsa på så lätt annars. men vem då? ska tänka på saken. ska skaffa jobb också. har inte ens råd med julklapparna har jag kommit på. jockes klapp får vänta. jag har ju ändå inte fått födelsedagspresent av honom än. 25 augusti för er som är handicapt
en fråga bara. titta på bilden.
visst har jag mindre tuttar nu?
men hur?
lugnt

killar jag gillar 19

skicka ett julkort till dessa grabbar för det är dom värda. då talar(skriver) jag förståss om Emil Houvinen (jättefail där Huovinen) och Olle Andersson
Enligt rykten läser dessa grabbar min blogg, ihii! lyfter på hatten och bockar. Padde har berättat för mig minsann, så nu är det officiellt.
Jag kan ju tyvärr inte skriva så mycket om dom. Jag träffade dom för första gången, vad jag vet, på fest i katrinet för några veckor sen. Inget mer med det. Sen berättade paddepadde att emil skratta åt mitt inlägg om alex i skolan. Det va då jag kände, jag gillar den där Emil! Sen har det kommit fram att även Olle gör det, då vart det liksom haleluhja moment! 2 grabbar från katrineholm läser min blogg. Jag är nöjd iaf.
god jul

unbreak my heart


you got me good

snabba cash lovisa nutella tår i ögat älska
sen får jag se detta ♥

till sofia

ovärd video. men shit va vi ägde då. så ville bara hälsa till dig :)

killar jag gillar 18

Fick för en timma sen ett samtal från Sigge och fem minuter senare var han här. har pratat lite om allt nivet. Så drog han vidare nyss.
Fin kompis det där. Lärde känna honom denna höst så så är det. Men han är verkligen genomsnäll. jisses, han är typ för snäll. Vad säga? Han har snygga kläder :) Han är bra på innebandy :) Han är känslig :) Han bor i grebo :) Han blev jätteledsen för att jag tog lasersvärdet från honom och tiden gick ut :)
god jul

killar jag gillar 17

egentligen borde det varit jonis för han var bäst igår. nattade mig och sen gick iväg när jag låg nerbäddad och med eva och adam på tvn.
Men måste ändå bli Hägge den 17e. Han bjöd mig på paketrace hos honom.Så jag hängde hos honom igår. Jag vann mitt lasersvärd, men det är en annan historia.
Hägge är en trogen kamrat sedan fyran femman någon gång. Natta var ihop med hägge, tess med ante och jag med lillmidan. Det va så det startade. Sen har vi hängt ihop sen dess, lyckan var när Hägge skickade sms till mig när jag hade idrott och skrev "vi ska gå i samma klass!". Då gick vi sjuan och åttan ihop, sen flyttade han.. Han var medlem i gänget som jag snackade om. Himla kul. Han är förresten den hårigaste människan jag vet! och nu har han skägg med - RAKA!
Men kommer alltid va vän med honom tror jag. hoppas jag. måste jag.
god jul
hårigt ben VS slaget ben

jag vill också då

open my eyes. it was only just a dram
finaste som finns
som maja och jonna skulle sagt :)
själv tycker jag att hon är finast♥

fuckat upp igen

fiiiiinnnnssss ingen bra musik! mina senaste på spotify är inte ens bra. har dom bara för jag behöver nya och dom liksom duger. GE MIG SOME TIPS!
förrrrrresten. mår skit - ont i hela kroppen och värker i hela huvet så jag tuppar nog av. hoppas det är för tabletterna. eller hoppas inte. hehehehehe men aaaa. ska dra till hägge sen iaf för jäklar vad jag ska kamma hem julklappar på leken.
men först alltid en dusch, inte lukta usch stå högt i kurs.

årets första!

går av bussen med Lovisa och Ester. Målet var facetten för att lämna 2 rejäla buntar med tidningar. Jag gr och bär på en proppfull väska med sovgrejer och julklappar, ett stativ i en annan väska och en kamera i en annan väska. Vad händer? Jag halkar! Ester halkar OCKSÅ! hahahaaa, det var lite pinit med oj så skrattit. Lite jobbigt att det var många som såg eftersom det var på rese och vi precis hade gått av bussen. haleluhja
skrattar åt den här sista bilden. jag skulle spänna lite biceps. Och herregud vad jag går in i det. kolla minen

killar jag gillar 16

nu min älsklingspojke jonis. Han är så jäklans bra och askul.
Första gången jag såg Jonathan var på en fotbollsmatch i åtvid. Han hade precis stått i kiosken och pratat med hon som jobbade. När han gick därifrån gick jag och ewe dit och frågade henne i kassan vad han hette.
Det visade sig senare att det var Susanne, Jontes mamma.
Sen hända lite till. En dag ropade han och vj på mig och natta när vi cyklade förbi fotbollsplanen. Vi hakade på och spelade fotboll med dom. Efter att vi pratat några gånger så blev vi ihop. Detta var alltså när jag gick i sexan och han femman. Det varade ju inte så värst länge, men sen dess har vi hängt ihop. Först var vi alla i gänget. sen har vi ju liksom lite glidit ifrån gänget men vi hänger ihop iaf.
Tog en tripp på stan med honom idag innan han skulle träffa flickan och jag skulle träffa Lovisa.
god jul

strejk

blir ingen julkalender idag. grattis anonymisen.
godnatt god jul

tack

okej hej du anonyma. vågar du inte stå för det där? lite fegisvarning tycker jag. men men till saken. Nej, jag känner inte alla, t.ex. inte den första men det framgick nog i inlägget också. Eric och Anton känner jag väl lite mer halvt, men vi går ju i skolan tillsammans. det är ju absolut inte som att jag tycker om dessa grabbar mer än som kompisar och jag tror inte Affe tar illa upp på något sätt, det är ju även kompisar till honom. Men jag skulle tycka det va jobbigt om det var tvärt om men det är väl antagligen för att han gjorde slut med mig och inte jag med honom.
Om han tycker det är jobbigt skulle han nog inte sagt att det var en kul grej och isf kan han berätta det för mig eller helt enkelt sluta läsa.
men jäkla anonym du får mig att få skuldkänslor fast jag inte ens har gjort något fel! Alfred vet att det inte finns någon av dom här som jag tycker om som jag tycker om honom.
nu har du pajat min kväll dumskalle..
nu vart det här en stor grej här på bloggen helet plötsligt, men jag hatar sånt här och jag måste få försvara mig.

killar jag gillar 14

Idag blire en pojke med brunt fint svall på huvudet och bruna ögon.
Gissa vem det kan vara!
ae ni kommer inte på det iaf. Mattias Gustavsson såklart!
Så himla mysig kille. Jag och Majsan, japp hennes tur att sova hos mig nu, tog stjärtlapparna ner till willys och sen bort till elevhemmet. Ringde goofy och blev bjudna på te från den blå kannan. Mattias joinade köket så vi beslutade oss för att göra upp med dessa pengar jag har i skuld till honom. Kvitt eller dubbelt. jag kvittade :) just därför äger Mattias idag för nu är jag skuldfri pga att han va dålig på kort idag :D woooh!
god jul

gick över till preem

handlade lite. Elin behöver mer hår och naglar. Jag behöver skinn. hoppas det funkar.
jag älskar macisar!

killar jag gillar 13

idag måste jag göra en liten dubbel. skönt att det är min julkalender och mina julkalendersregler så jag får göra som jag vill.
Jo men iaf, bästa idag var när vi hade engelska och skulle dela in klassen i 3 grupper och göra varsin teater från oliver twist. Alla grabbar var i en grupp. Bl.a. Eric och Anton. Vad gör dom? Jo dom hittar på att det kommer en fågel inflygandes mitt i skiten, fågeln spelas av Anton. En annan spelar Oliver och en annan spelar en gammal jude. En annan är berättare. Eric och en till är ljudeffekter och rösterna till Oliver och juden. Alltså ni anar inte hur fult och helt underbart underhållande det var. När de pratade och "skådespelarna" skulle försöka få till munrörelserna så det såg verkligt ut. hahahah, bäst!
Sen var dom rätt underhållande på mattelektionen också. heja eric och anton!
såhär seriösa har jag aldrig sett dom
ps. 2 hockeyspelare här igen då ds.
ps2. sitter en hockeymålvakt 1,5 meter ifrån mig just nu hehehe. värst vad jag omringas av hockeykillar numera ds.
god jul

drar på mig byxorna

och eftersom det är asbajskallt ute så måste jag ju ha strumpbyxor under. liiiite tight då kan ni kanske ana. och här kämpar jag att få upp byxorna ordentligt. gör ett litet drauppbyxerna-skutt och ritchratch booompooow. sprack lixsom.
där inna någon stans. det är jobbigt. har haft byxorna i över 2 år - favoriterna.

Killar jag gillar 12

Idag är det såklart pappa eftersom det är hans födelsedag! Min pappa är bäst. Så himla genomsnäll. Jag tror inte att han någonsin har skrikit åt någon. Han var med på tv när han var liten, han satt på en staty med sin kompis och kollade in målet på vasaloppet. Japp pappa är från Mora. Så 43 mil måste jag åka för att hälsa på farmor och farfar som är om möjligt ännu snällare än pappa. Finns ju hur mycket som helst jag kan säga om min pappa så vad ska jag välja?
konversationsom jag och pappa hade när jag var liten - vad jag har hört!
Jag: är det inte jobbigt att ha en snopp som hänger och dinglar sådär?
Pappa: nae vadå, du kommer ju få bröst sen
Jag: Jo men vi har ju bröstkorg!
Ingen hade väl gått in för att berätta hur det egentligen fungerade för mig. Jag tycker det låter logiskt egentligen.
Finns ingen som är bättre än pappa på att klia på ryggen.
god jul

killar jag gillar 11

jag suger lite på det här nu men aldrig ska jag ge mig !
Igår gillade jag Goofy lite extra. Fick ett sms och plötsligt kom han hem till mig och töserna som jag hängde med. Serverade honom lite mat, chips, dipp, ostbågar och julmust. Schysst tjej.
Goofy är inte vilken kille som helst. Han är typ kalassnäll. Jättebra kompis. han är lång, mycket lång menar jag då. Lärde känna honom på det där rackarns elevhemmet som vi har. Vad skulle vi göra utan det? Han är förmodligen den första som gör iordning en musselrätt till sig själ på eh. När jag hälsade på förra veckan berättade han för mig att det var första gången han hade på sig mjukisbyxor. Han har en blå tekanna som han brukar servera te till mig i. Vem annan på eh har något sånt liksom? Affe hade lite te som han nog aldrig gjorde mer än när jag bad honom, eller möjligtvis att jag gjorde själv. och det vart nog aldrig ens gott.
Han är en sån som tycker att allt ska vara dyrt och onödigt, ändå tog han glatt emot en gratis bulle på 7eleven, helrätt! amen heja goofy helt enkelt.

remember me

kände att jag var redo för att se remember me nu hehe. Kollade den med amanda iaf. väldigt bra! men sorglig som alla sagt, fick en tår i ögat men inget som rann. Jag antar att jag bara är en gråtunge när det är på riktigt. kan inte gråta till filmer alltså. jag gråter ju åt allt annat liksom.


killar jag gillar 10

calle_thox
eller Carl-Johan Thörnqvist som han heter.
hej calle! jag gillar dig :) även fast du inte vill va min kompis ibland.
Han är supersnäll skulle man kunna säga. och lång. han äger med sin bil. Det är typ det bästa paret jag känner. Jomen jag gillar calle för han är rolig också. skrattade en hel del åt honom här hemma i min ensamhet igår. Han är en av dom som har underhållit mig i motala en hel del, tack för det tack för det.
värt att tillägga är att han bor ute i dynudden. tur för honom att han har körtkort nu liksom. just ja, han är granne med petré som jag vet att många av er känner till.
ps. han spelar hockey! ds
skulle jag beskriva calle med en bild skulle jag välja den här kramisen.
kanske den här också
god jul

Lugn bara lugn!

Killar jag gillar 10 är planerat och så men jag råkade somna i soffan igår så därför är den lite sen. Pussipuss

besööök hihihii

inväntar finbesök från motala, ömända!
dessutom har padde kommit wiihoo.
lever livet.

nrj vs the voice

den här morgonen har jag bara rusat runt här hemma. vill se vakna med the voice på tv där jihde snackar idol och eric prytz snackar ös. vill höra nrj där veckans bästa nrj wake up call ska koras och laila bagge snackar. jag lyckades väldigt bra tycker jag. förresten var det det wake up callet (?) som jag skrev om i tisdags som vann. YEAH!
nu tycker jag mamma kan komma hem så hon kan skjutsa mig till skolan, förjar ju fanken om en 35 minuter! måste.komma.i.tid.

nyttnytt och lite gammalt

vill vara blond igen. hihi, fast jao jag trivs i mitt mörka. men fint med blont. till våren blir det ljusare iaf. måste lugna mig lite.
men fint eller huuurer?
ni hajar grejen, jag rockar ju liksom fett på alla dessa bilder.

killar jag gillar 9

kära vänner. idag har jag varit i ullis, även kallat ullared. det var mycket spännande och lärorikt. har inte haft någon kontakt med alls många som jag känner att jag kan gilla idag. men när jag kom hem fick jag ju umgås med broder tuck en timma eller två. Ja vene, men han är skojig. eller tror det är jag som är den roliga, så skrattar han åt mig och då skrattar jag åt honom. så brukar han bli lite tjurig på mig när jag gör störiga grejer. ikväll tex satt vi och åt lite te och knäcke vid matbordet. han pratade med andrea i telefon. jag viskade massor skoj till kooka på iphonen. typ som talking tom. skitkul vare iaf, men han dampa lite. sen fnissa han lite i smyg. det såg jag.
men japp, jag skulle ju kunna skriva hur mycket som helst om min bror. vi delar kläder, flickvän, kompisar, musik, hem, mamma och pappa. ja ganska mycket helt enkelt.
fin han är, jocke
den där jävla cykelsemestern till västervik alltså. den rockade ju fett!
har ju såklart massor bilder på grabben. men den sista rockar mest.
god jul
god natt

killar jag gillar 8

idag gillar jag Oscar Blackstenius.
jahopp varför då undrar ni. jo för att alla andra har varit fett ogillade idag. nää inte på riktigt. men iaf, han var snäll och sa att jag hade en kropp som inte behövde ses som för stor av mig. ungefär så. jag vart iaf glad så jag åkte och gymmade lite till hehe. och så är han bara en social typ på facebook som brukar säga konstiga saker, det gillar jag. orka vara helseriös hela tiden liksom, det är ungefär lika kul som att klunsa med dig själv. det är ganska festligt annars.
spårar ur lite nu tror jag.
men oscar iaf. han är en spännande grabb med skön attityd. där fick jag till det.
godnatt då :)

slutsats

svettas mer i armvecket än armhålan.
jag är nöjd

JAG MÅSTE

kom nyss hem från gymmet. hatar att jag ens skriver om det. har undvikit det eftersom det låter som jag skryter. men nu äre så att jag blir helt galen på mig själv, men vad gör jag åt det. ae inte mycket hörrni. men så funderar jag på att åka ner en sväng och träna lite till med pappa snart. ungefär så ser mitt bekymmer ut just nu. ska jag eller inte tillbaka?
för övrigt går emil runt och sjunger lilla lady lilla lady hela tiden fast det låter mer lite lejte. fint fint.
och så har jag fått höra att man är fjortis om man tar kort på sig själv i spegeln. men det stämmer inte för jag är sjuttis :)
skoja. men aa nä jag är inte nån fjortis.

för ni är fanken allt

mina bästa vänner och min familj. shit va ni är världsbäst. jag är så himla glad att jag har er och att ni har hjälpt mig komma upp på fötterna igen. för nu känner jag att jag lever igen och jag kan hantera mina känslor fast det inte har läkt färdigt. hur skulle jag klarat mig utan era ord och era kramar som blev helt blöta av alla tårar. tack för ni höll om mig långt in på natten tills jag somnade. tack för att ni fick mina dagar i skolan att rulla på fast jag inte ville något hellre än skita i allt och skrika. tack för gjorde allt för mig även om jag väckte er mitt i natten. tack för att ni drog med mig på hyss fast jag sa att jag aldrig skulle klara det. tack för att ni fick mig att skratta när allt var som jobbigast. tack för att ni gjorde allt fast att ni var flera mil bort ♥
Jag älskar er. hoppas ni förstår hur tacksam jag är.

killar jag gillar 7

Sir William Nordenström

grattis till dig !

Vad säga? Han är en snäll och rolig grabb och idag hälsar jag på honom i hans lya i stan. trevligt, ja absolut. En grej som är väldigt william är att han alltid sjunger. han gör det med klass också eftersom han kan alla texter. helt sjukt. heja willepille!

det va det. god jul


nrj äger

dog lite inombords på bussen åt nrj wake up call i morse. vågade inte skratta så högt, men oj va jag ville. kolla upp det mina kompisar! facerape som anmäls. pallar inte ens länka åt er nu, palla er tråkisar som inte ens kommenterar. pussipuss iaf

phooo

hade precis en rap på väg men skiter i det

killar jag gillar 6

låt mig presentera grabben bakom lucka nummer 6
drrrrrrrrr (ni vet hur det låter)
Robin Pajus
Yes, idag blev det pajpaj. Främst för att min kväll kommer spenderas hos honom med han och lovisa. Han behöver piggas upp lite, han är alldeles för ledsen av sig. Inte ska denna grabb behöva deppa, nej nej så ikväll är det vi som åker och sätter lite glitter på hans liv. Låter kalas om du frågar mig.
Det va det, hej då


score

där ni, napp direkt! en ny kompis på gång. känner att jag redan gillar min julkalender :)

killar jag gillar 5

alltså första killen fast nr 5 måste det ju bli. japp, ni hajar. bra
här är en skön snubbe. nyss hittad blogg. gillar honom. gullig och rolig. jävligt cp. men jag gillar honom. helt klart. jag vill ha en sån kompis

rumplappsåkning!

var ute och åkte stjärtlapp med ida och lovisen för några timmar sen. såg nu att ida hade lagt upp lite skoj på hennes blogg. så jag snor lite av henne eftersom jag inte pallar lägga in eget.
världens mysigaste bild!

29 KR !!

jocke ville dra med mig ner till willys för han var lite bakis. ba skrek COOLA. ungefär. schyssta syrran hänger med. tänkte jag skulle köpa mig något, men helst inte onyttigt. blev lite körsbär.
29 kr. 29 KRONOR! alltså va? det är ju rackarns dyrt tycker jag. lika mycket som min mat på med eller utan i motala.
japp, jag har ett körsbär i munnen också..
killar jag gillar nr 1 kommer snart !

IDÉ !!

tänkte såhär. Om jag ska få er på napp måste jag ha nått som ni är nyfikna på eller nått som ni vill veta typ. inte nått tråkigt skit som dom andra har dag1 - presentera mig själv, dag2 - min första kärlek, dag86 - min dag osv osv osv. SKITkul verkligen
inte.
Så min tanke. "killar jag gillar" aaaaaa va tycks då? tänker inte börja förrän  jag har fått ett ja kör på det typ. eller om någon skriver nae det vill inte veta så skiter jag i det.
upp till er nu!

Jag vill också ha julkalender!

well well well
vad ska jag hitta på för skojigt till min julkalender en sådär 4 dagar sent (skiter jag i nu)?
Jag tror att det bara får bli något random varje dag. Och såååårååå. Så idag ska ni få nått smakens inlägg för nr 5 :) ska bara hitta på något först!

mina kompisar är dom bästa

haha, ganska fult och så blev det dessutom väldigt litet, men ändåååå!
pussarochkramar♥

tomorrowland!! WOOH

DET HÄR om något ger mig rysning i hela kroppen! SÅ .JÄVLA. KUL!
Dit måste jag åka nån gång i mitt liv. Från och med nu tror jag att bryssel äger!
Ska ladda ner dvdn om tomorrowland med detsamma vettja :)

jag ber om ursäkt!

eftersom du har sett det andra inlägget så ska jag passa på och be om ursäkt för mig själv. Förlåt alex för jag gjorde lite kul av dig. Hoppas du inte tog illa upp. Jag tycker att du är en väldigt söt pojke. Men håll med om att det va lite kul? hehe. mjaaaa ja vet att du fnissar lite
tsss
kom igen kompis, det va ju kul :)

alltså GÅSHUDEN!!

kollar lite bak i arkivet. de ba ääääär bananas. ber er än en gång kolla 4.00. Det är galet. När musiken kommer igång, alltså RUSET I KROPPEN woooooooowwwwww. aaaaaaaaaaaa. jag vet att ida är med mig iaf !

rödhuvveeeeeeeeeee

lilla skolfotot. mysigt. älskar att jag har så coolt hår på den. annars hade det blivit lika tråkigt som alla andra år, nu är det lite skojigt.
tänkte mig en bild på mitt nuvarande hår här. bara för det är blött och ser typ svart ut, men det var för fult för att ens skämta om.

RSS 2.0