mot jköping och tranet

Tänkte hälsa på Mp1b på peset i mororn. Kommer bli asnice ju. Sen åker jag finally till min hjärtevän i tranås. Saknat allihoppa så det ska bli mysigt alltså.
som ett troll i burret
hörs när vi hörs liksom.
ska packa med g smith och kanel knäckisar

intepepp

Jag lyssnar sönder min fray&lifehouse lista.
Ida och jag tog sparken (märks att man bor i en gullig by) ner till willys och inhandlade godis åt henne. Åkte tillbaka och kollade lite film och melrose place. Vi fick ett litet deppfall och vart ledsna. Kanske jag lite mindre, kanske Ida lite mer. Men det är inget vi ska prata om.
Men just därför vill jag ringa min pojke. Kollar desperat på mobilen hela tiden ifall han har svarat på mitt "är du vaken"-sms, men det har han inte, så jag vågar inte ringa. Han kanske blir arg/sur/bitter/tjurig på mig. Jag vill inte ta risken.
försöker visa mitt hår lite också. Bilden gör inte färgen så rättvis. Det är rött och jag gillare.
Jag har fått en större böld på magen. Från och med NU, nyttigare käk. (Glassen i frysen får ätas upp)

en minst sagt spännande dag

Elin kom hit och även Kalle eftersom dom är gamla bekanta (lite smått iaf). Vi åkte stjärtlapp och spark ner till ica. Köpte majskolvar och sånt. Sen for vi hem och hämtade körv, varm oboy, ved och sånt man behöver för lite hajk. Vi tog stjärtlapparna och sparken och for iväg igen. Pulsade i snön med converse och satte igång en brasa. Grillade lite korv och bullar. Vi gav upp majsen. Den käka vi upp när vi kom hem ist. Aja supersött iaf.

norska barn

hahahahha
btw. ELIN har kommit ! waaa wottwott

LURING !

Jag har inte klippt håret så kort. Men det skulle nog inte vara skitfult om jag gjorde. Tror Affe vart lite besviken för att jag inte hade klippt det. Han tycker jag är feg för jag inte har gjort det. fan.
Umgås iaf med Amanda nu. Vi hade inget att göra så vi startade något mysigt i mitt rum. Tände massor ljus och så blev det lite massage. Nu ligger tösen på spikmattan och göttar sig.
ungefär såhär jag ser ut nuråå.
kastanjefärgat med lite lite rött typ och lite ljusare slingor i det

spontan klippning

hade bara tänkt att jag skulle klippa toppar och fixa utväxten men fick lust att göra någon förändring bara sådär. Blev mörkt och kort.
Vad tycker ni ?

känner mig som en skön lirare idag

okej. måste bara bekänna en sak först. Jag gjorde en sån där jobbig grej på facebook. Men såå rätt kände jag. Hur mycket mjölk dricker inte jeppe liksom och hur vuxen är inte alfred som dricker whiskey med sin pappa och HUR mycket öl dricker inte fille ? aa ni hajar poängen.
glöm inte dra upp volymen innan ! myyyycket bättre effekt vill jag lova
ke$ha - take it off
HUR GRYM ?

P.S.

adde sprutade saltvattenspray på min dator förut. Så den är numera en prickig dator.

hostar sönder

och jag känner att en äcklig förkylning är påväg. fuck off. inte nu! men jag har mina aningar varför :
1. Jag kollade på bandy och jag tror aldrig jag har frysit så mycket om mina fötter. Måste gå in mina andra dojer för jag dör i converse nu. Btw grattis till allsvenskan åbk. alltid sköj med sånt
2. Ida jagade mig och jag fick såklart pisspanik och sprang för livet i denna kyliga afton.
3. När vi skulle gå hem var det tydligen -22.
4. När jag skulle hitta zyx som skulle få reparera halsen lite till natten så var dom inte kvar på samma ställe som dom varit de senaste veckaorna.............
Lyssnade precis på lifehouse - you and me när gavin deraw var med. Trodde att det kunde bli asbra, men jag vart inte så nöjd alltså.
gonatt

tänk efter


she's got the look

'

nu ska jag städa hela huset

och det ska jag göra i mina raggisar. fett K

UPPRÖRD!!

nee jag blir helt galen nästan!! vbuiyfb2gjnhfwnq asså NEJ! Dom dära skitungarna härmar mig! Det går inte att förneka! Jag var där 25 september stog först i kön och kom på den brillianta idén att ha robins autograf på skon. Sen får jag se på hemsidan att några längre bak i kön härmade mig. Kunde ju åtminstone tagit kort på mig då när jag stog där och fick min sko pimpad FÖRST. Aja, numera kan ni kalla mig trendsettarn!

slår vad om att dom inte ens är stora fan av robin, snorungar


jag är inte såhär elak vanligtvis..

hallå bacon!

jag brukar tro på horoskop, men idag vart någonting lite knasigt va ?  för idag träffar jag ju inte ens min pojke.

nattligt samtal

Kom på att jag fick ett samtal som jag knappt minns inatt. Det lilla jag minns är att det var jocke som ringde minns inte vad vi pratade om. Sen plötsligt så var det karlsson som sa att vi skulle komma ngnstans. Minns inte det heller. Fett trött var jag iaf så jag orkade intre ens gå ner till Adde och fråga om vi skulle dra. På tal om adde och jocke så ska jag ner och se hur vakna dom är. spännande!
yäääää, fett värt!

update: jag går ner och säger gomorron till grabbarna. Andrea: "Varför sa du inte åt mig att vi skulle gå och basta !?" Det var alltså basta vi skulle göra. Jag pallade inte iaf.

simhallen med elin

glömde säga att vi var i simhallen 3 timmar igår. Simmade typ 15 minuter sen var det lek resten. Fint ska det va ! Dog av garv i lilla rutschkanan tills badvakten förstörde allt. Läskig kille vill ja lova, han var överallt!
sötis

kopplade in lite bättre ljud

de e nice asså
trampa mig inte på tårna hörrni, OJOJOOOOOJ

trocadero

När man inte sultar på sin pojke får man sulta på något annat (fy va äckligt det där lät)
Ikväll valde jag att sulta på trocadero godisar som jag ploppade ner i kimpans påse när vi handlade. Tyckte det var värt att testa dom. Dom var helt okej. Smakar trocadero iaf.
konstaterar: jag blir banne mig bara fulare och fulare. hur tragiskt?

LOV och sådär !

Nu ska jag njuta av mitt lov. Jajemen. Har precis sagt adjö till alfred. Hej då min vän. Man vet inte när vi ses igen liksom. Kanske massor dagar och då kanske jag tuppar av på köpet. Men det är smällar man får ta. JÖ.
Hörrni! tycker ni inte lite vår skulle sitta fint va? det kan vi ju inte få än, det vet ju ni också. Så då får vi hitta på något annat. hmmmmmmmm..... en kul sak som man kan göra. Men det hänger på er nu alltså. Kommentera något som jag ska göra så är det möjligt att jag filmar och lägger ut det på min blogg. Har en känsla av att jag inte kommer få några kommentarer på det här hehe. Aja kör hårt! Så låter vi Fille och Vegga stå för bilden bara för den är så jälla go :)
VIS festivalen 07
fina tider

letar rolig historia heheheheh

Benny gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sa: - Åh, vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat! Kvinnan blev rasade och gick raka vägen in till chefens kontor och talade om att hon blev sextrakasserad på sitt jobb. - Vad är det som har hänt? frågar chefen. - Benny sa att mitt hår luktar nytvättat, svarade kvinnan. - Men, vad är det för farligt med det? frågade chefen. - Vad som är farligt med det? fräste kvinnan. Benny är ju för fan dvärg!

underbara överraskningar

det är det bästa som finns! Underbarast är affe som kom och knackade på min dörr när jag låg och sov igår kväll. Sen kröp han ner under mitt täcke och gjorde mig sällskap. älskar min pojke! Nu ska jag göra en serie i photoshop, önska mig lycka till vettja :)

väldens bästa barnvakt

det är jag de!
Stog och lagade pannkakor och kollade Karlsson på taket med dom dära skitungarna. Dom är inte lätta ska ni veta!
här har ni henne med hennes söta vän simone. Gosigt med sommar alltså!!
cpkropp jag har höhö

your body is a wonderland

ska slumra in till 90210 var tanken
godnatt söta och mindre söta
smygbild

förvandlar ditt skelett till en sprängskiss och ditt nervsystem till marängsviss

Kommit på en sak people (förutom att jag alltid kallar er people)!
Jag är ett stort fan av överraskningar. Tänker på det typ jämt. Fattar ni hur kul det är att bli överraskad!? Nedrans kul att överraska folk också. Nästan roligare. Eller ja vene. Men men, vad jag ville komma fram till: Surprise me! för då skulle jag bli så jävla gla
något sånt

konstaterar att omelett luktar gott

OKEJ PEOPLE
jag är inte så dålig som man kan tro.
1. Jag blev godkänd på engelskan, med god marginal ! Pallade att plugga kanske 10 minuter, så come on, storma med beröm!
2. Janne kom lite glatt fram till mig och sa att han kollat igen mitt matteprov och där smashade jag snyggt in ett MVG. De e nice asså.

en grej till bara. Visst måste rmk tagit Joshuas melodi eller va man säger??
RMK feat. Sober - Det regnar i Stockholm
Joshua Radin - Winter
jävligt likt iaf

ååååååh nej!

Gjorde en dum grej inatt...
Vaknade av att Affe hade satt sig upp. Det uppstod en kort konversation:
J: Affe vad gör du ??
A: Jag tänkte gå och lägga mig i soffan..
J: Men nej, varför då???
A: Jag kan inte sova.. för du snarkar..
resten kan ni räkna ut själva. Jag fick honom att sova kvar iaf men jag kände mig snuskig som snarkar.... Jag gör inte sånt, jag är en ganska pretty tjej. elleeeer har jag fattat fel...? I ALLA FALL, jag vart lite förkyld av min pojkvän inatt. Han var liiite sjuk - jag vart lite sjuk. Affe drog åt sig lite för mycket täcke - jag fick lite för lite och frös lite granna. EH är kallt - ni hajar. Aja snarkare eller inte, förlåt för den lilla sömnen inatt Alfred. Jag ska bättra mig

daaaaaa


ligger här och skriver ett brev till Kinkan i USA. Ska skicka en lite sen julklapp till grabben som inte hade fått ngn sist jag snacka med honom iaf. Men nu ska han minsann få av mig, har t o m lagt ut en okänd tresiffrig summa på det, så vänlig som jag är.
Ligger och lyssnar på the fray och lifehouse och inser sakta men säkert att Alfred inte kommer hälsa på mig inatt heller.. tungt. Saknar min killvän hallå!
P.S. jag är inte riktigt så glad som jag ser ut på bilden. Stöööörig grej som stöööör mig typ. D.S.
EDIT: Affe ringer och vill att jag kommer dit istället. Klart jag gör det liksom!

här ska det packas och gittas till eh, tjarrå alla petolvor (som adde hade sagt)

Grattis på namnsdagen Julia !

aldrig får man vila...
åkte till stan efterskolan med elin, gick och simma, och nu när jag precis kommit hem ska jag iväg på möte. Inte nog med det, Sofia kommer inte på mötet....... tråkigt som in i bomben!
Det är la slut halv nio iaf, så tänker jag träffa min pojke!
Fick en chokladkaka idag eftersom jag har namnsdag. Så har jag köpt en namnsdagspresent. Inte till mig dock, men till Alfred. neee han har inte namnsdag, men jag har. Alltså namnsdagspresent. Aja, hoppas den uppskattas av honom. Nu måste jag gitta.

elinåhja

hänger lite i skolan med elin och väntar på att få sluta eftersom jag är först klar såklart. men måste ändå sitta här och vänta eftersom jag har min sölsega lärare nu. Tänkte ta mig till simhallen efter skolan men bussig som jag är hänger jag med elin till stan och käkar först. Bussig som hon är så väntade hon på mig i skolan en timma liksom så vi är bussiga tillsammans kan man säga. h e h e Nu börjar folket glida in efter att dom har hittat annonser. antagligen inte lika bra som mina dock. pa lll laaa r i n t eeee mer nu. Här är min vän elin:

pustarutlitegranna

Jag trodde han skulle skälla ut mig inför hela klassen när jag gav fram pappret med det lilla jag skrivit om Bad&VVS butiken. Stog tyst och väntade medans han läste igenom sen kom det: mmm..
bra då kunde jag gå därifrån och slippa skriva om
kan tänka mig att jag ser ut ungefär såhär nu. Sitter dock två rader bakåt, men ni bryr er inte om det. Bild från vår lilla multimedia presentation typ nått sånt. aja ni hajar inte iaf.
P.S. Jag har affes tröja på mig vilket innefattar affedoft. Dock tror jag att jag har dragit i mig all lukt i näsan redan för det börjar sakta men säkert försvinna. Tror jag får åka och gnugga mig lite mot honom så det kommer tillbaka. D.S.

måste bara säga det

jag ogillar min lärare starkt !!!

alfred och jag lagar mat

Alfred steker kycklingen
affe: julia, fråga mig vad jag gör
julia: vad gör du?
affe: steker hehehehheee


det kommer iaf bli asgott, hej svejs

tja

skriver sen när jag vet vad jag ska skriva♥
hej
glad alla hjärtans dag käääära läsare

vaaaaaaa?

en megabitt är en åttondel av en megabite heeeeerregud

kan inte låta bli photo booth som vanligt

sitter i skolan, deet är då jag har tid för bloggen minsann heheeeeeeeeh. Min lärare bryr sig inte om att jag sitter och läser bloggar. Hoon stog bakom mig i några sekunder och kollade på, jag väntade på att hon skulle säga något, men sen gick hon bara vidare Fast nu ska hon gå igenom photoshop så det kan va bra att hänga med, jag behöver lära mig det nu faktiskt. så jävla NICE bild

hahahalva inne

Sitter och kollar på Plus och syr dit mina små kedjor. Blir nog bra tror jag. Synd att min cam är sämst, men men. Såhär ser det nog ut ungefär

glider fram på en reeekmacka


kul grej med bowling
HISS
när den som ska spela springer fram och slänger ifrån sig en sån där snygg sving med foten kors över det andra benet. Ett stort plus om det är Jocke som slår i foten i stolpen breve, kan bli lite extra kul

DISS
När man själv ska göra den där lilla svingen med foten. Vet inte ens om jag gör den iofs, men skulle tro det. IAF så är det ju inte kul när man vet att man har alla ögon på sig och man ska göra någon sån töntig rörelse. Sen när man ska vända sig om och gå tillbaka. Blir det dåligt (vilket det oftast blir) ska man göra någon larvig min som symboliserar "heheheh OOOOJ"
Ne nu jävlar ska jag hem till pappa och fixa min kavaj, hejDÅ

busy women

har no time alls för bloggen alltså. Men det kommer bättre tider. För att ni ska ha en aning om vad som händer i mitt liv :
idag har jag premiärsimmat 1km i simhallen, det är tänkt att jag ska fortsätta med det
jag har handlat upp mina pengar på bl.a. en kavaj och kedjor som jag ska pilla ihop något fint av ikväll. Sydde in den lite på axlarna igår med eftersom den hade fula små puffar.
och så har jag en pojkvän som måste underhållas

älskade broccoli

jag gick in till köket för att se om det snart va mat, vad ser jag ? Jo broccoli som står och kokar. Kände att det va min plikt att kolla till den. Greppade närmsta gaffel och tog upp en bit för att smaka. Den va klar så jag hällde av vattnet och ställde kastrullen på köksbänken. Dagen goda gärning: räddade broccolin från att bli överkokt.
När jag stog där i köket och pillade med min  broccoli spelade dom Ke$ha - tik tok på radio. Jag kan inte annat än tycka att hon är så jävla cool. Fortfarande, efter flera månader, är den grym! det är nice. Anledningen till att hon är så jävla cool är för att man bara ser det HÄR liksom. fast det va ett skämt, men hon verkar fett kul iaf. Och snygg som snor är hon
yeeah, så jälla nice

är inte den här videon bara så jävla härlig ?


ÄCKLIGA SCHEMA ! ! ! ! !

Jag sitter och lyssnar på Justin Nozuka och John Mayer, fint ska det va :) Har haft mediakommunikation precis, jag somnade på bordet och jag tror det hördes... Snart har jag prov eller nått sånt på mediakunskapen, fuck! Jag orkar det inte, jag har ont i huvvet som in i bomben. Sen ska jag sticka och möta någon som jag ska köpa biljetter till LoveParty av. Det kommer bli läskigt. Jag är skraj, väldigt skraj till och med. Men Ronja ska gå med mig :)
J.N. ♥ 

tjaaa polarn

jag har varit lite off, men nu känner jag mig lite on igen. Har ju inte varit hemma på hela helgen så jag har haft fullt upp att umgås med gullrumpor istället för att blogga. Sov hos affe inatt så idag har jag hans kläder. ASNICE. Har bara en tshirt, jaa byxer och sånt med såklart, men jag fryser ändå inte i datasalen, det är ett under mina vänner!!! Dock är jag kurri som in i bomben. Jag blev utan frukost........ ÖH jag trodde jag hade läxaförhör/prov idag, men det va visst i morron, gött !

hörs

oj vad jag har att berätta, men det hinner jag inte med. Nu måste jag gitta till linköping med min kära broder. Stan, hämta adde, möta affe och åka tåg till tranåset. aja
hörs när jag är på torpön eller i jköping
OBS: jag var inte seriös med mitt outfit inlägg, bara för er som misstolka

sötis dag

sitter i skolan och fryser av mig röven. rövardotter. läste nyss ett sött inlägg på idas blogg. Att jag har gått och kärat ner mig helt galet i alfred. Jag vet inte riktigt vart hon försökte komma med det? men gulligt var det iaf på nått sätt. Det jag ville komma till, har en spännande dag framför mig. Jag slutar kl12 och tar bussen hem, duschar och packar. Sen far jag in till linköping igen med alf och hans vänner. Åker vidare med tåget till tranås och spenderar kvällen med min lilla boyfriend på torpön skulle ja tro. det märks. Nu ska det göras enkät! måste komma på någon spännande fråga. typ "går du på toa mer än två gånger om dagen?" så kan man ju se om tjejer går på toa oftare än killar. Det är något jag har fått för mig iaf.

det tar emot att säga..

men fläsket hänger.
I min hastiga hastighet passade jag och elin på att kolla lite kläder och säga tja till hennes syrra när jag hade 20 minuter mellan mina bussar. Hittade ett par byxor som jag tyckte var värda det superbilliga priset på 199kr. Jag testade snabbt som attan byxorna. Japp så fick det bli, ett par jeans rikare. Skyndade till bussen och hann med god marginal så att säga. Men nu måste jag inse..
Dom sitter nog lite väl tight. Det funkar asså, men det är kanske lite mer bekvämt när dom inte spänner som in i bomben runt höfterna. Banta/byta stl ?
Palla banta, jag byter dom i morron :)

Simon Younan!

Vilken jävel du är alltså ! Nu är du värd ett eget inlägg i min blogg (hehe, woow). Iaf så är dina senaste bilder på Elina så jävla snygga så jag sliter av mig håret.
Se själv - Simon Younan
hoppas vi ses snart Simon

dagen utfitt

tur att min webcam är en av dom bättre och att jag är bäst på paint
jeansskjorta - broderns
grå pojk t-shirt stl XL - lager 157
två leggins stl S och M - bik bok
svarta korta stumpor - nått bror sålde om jag minns rätt
trosor med sjungande fåglar - cubus
bh från adde i julklapp - H&M
klocka från jocke i juklapp - ur & penn
armband från mamma - indien
ring - H&M
hårnålar - amorina åtvidaberg

hahahahaha

trodde det var ett skämt ! men nej nej. Och hon är ju för bubblans pinsam. Askul iaf, varsågoda!

OBS OBS OBS

om ni har missat så kan jag berätta att ADDE har gjort en ny design till mig :)
tack den den vars

jag hoppas du gillar kött för nu ska du få fläskläpp

Sov hos alfred idag och dagens konstaterande: EHmamman Anita var inte så farlig som jag trodde. Mötte henne på fel plats vid fel tillfälle förra gången helt enkelt. Och hennes dåvarande beteende kan man helt klart förstå. Så till något annat.
Varje dag blir jag mer och mer övertygad över att mina vänner i skolan är rätt så skumma/skuma (?).
bevis: dom tar upp en fanta ur papperskorgen och dricker i brist på egen fanta
gillar deras plötsliga skrattatacker plus majsans dampochskratt när hon insåg att jag hade hennes mobil

paradise anneli

har tänkt mycket på henne. Tycke ju att hon och Christoffer (eller hur han nu stavar) var så söta. Sen när hon åkte ut börja ju han hålla på så jag kände att jag var tvungen att kolla med henne hur det låg till lite. Jag fick kontakt med tjejen, lite häftigt. För er som undrar var det såhär liksom :
söt tjej som la ner några minuter på mig :)
nu ska jag duscha och kila till alfred, hej svejs lingonrace

probably the vfhejkwn girlfriend in the world

alltså jag textmeddelar, ringer, tjatar, tjoffar, tjimmar och sånt till affe hela tiden. Känner ni det också? jag känner det, jag är en tjatig flickvän som har blivit galen i sin pojkvän och tycker det är skeetasegt utan honom. Shit såhär får det inte va. Stackars arma pojke, vad ska han göra liksom? MEN JULIA SLUTA SKRIV TILL MIG HELA TIDEN eller AMEN NEJ, JAG VILL KANSKE VA SJÄLV IKVÄLL!!!
jag vet ju inte alltså. När jag nu sitter och dricker min smultrondryck rakt ur så känner jag att där gick gränsen. Affe sitter ju vid sin dator och dricker precis som jag fast pärondryck. Hur tänkte jag där liksom? nee Julia, du måste nog se ett slut på detta någonstans, annars är jag rädd att du blir pojkvänslös.

have you ever been high as fuck ?

tänkte lägga in Ola Svensson - Love in stereo, men jag ångrade mig :)

julia har grävt ner sig i sina djupaste tankar

Eftersom vår temperatur i Sverige trallar upp och ner mellan 0 till -30 så tänkte jag liksom såhär. Kan temperaturen gå ner säg 20 grader bara sådär så kan den väl lika gärna gå upp 20 grader ? Förstår ni vart jag vill komma ? neee va. Jag tror iaf, eller vill tro kanske, att det när som helst kan bli sisådär 20 grader i vårt ljuva land.
det var en vaken tanke, franke

grattis jocko!

då var det bara lilla jag som inte har något körkort i familjen.
Känns skönt att Jocke kirrade biffen iaf. Jag behöver så många chaufförer som möjligt i dessa tider.
PÅ DOM BARA

in for the kill

plågade mig upp ifrån min varma pojke och stack iväg till bussen. Stog och väntade 20 minuter, sen kom affe och traska förbi till skolan. Så jag hängde på honom bort till nästa hållplats. Där stog jag och massor och fortsatte vänta på bussen. Efter 40 minuter ringer mamma och säger att jag ska skita i skolan så jag tog mig till pappas jobb och gjorde lite nytta.
Nu har jag kollat de sista paradise avsnitten. Tycker det va asgrymt att jackie och patrik vann. Jag har mosat i min lite kladdkaka, popcorn och massa mjölk. yumsan. Nu ska jag se andra avenyn och dricka mjölk alltså
tjarrråå
sofia och julias paddlingtur i göta kanal
myyys♥

saknade vänner

nu ska jag och alfred sova.
kom bara och tänka på min asgulliga vän julia johansson när jag hörde denna låt (tryck på bilden)
i början när vi gjorde vårt radioprogram lyssnade du på denna.
saknar dig vännen ♥

ska man behöva gråta ?

Ludde skickar ett sms att jag har konfa ikväll... faaaaaaaaan!
jag hade planerat min kväll så underbar. Affe skulle komma om ett tag, Jesper kommer och ska kolla hockey. Min kväll skulle bli asgrym med asgrymma people. Vad får man göra istället. Åka till församlings gården och ha det pisstråkigt. fan va ledsen jag blev nu. dra åt fanders

mattelärarn

janne står med en hink i handen. "Janne behöver du spy?" " Nae det gjorde jag förut" haha, jag kan inte bestämma mig. Är han kul, eller bara så jävla knäpp?

DAGENS MISS

(morgonens iaf) 1. Affe har mitt busskort... 2. Elin och jag skulle gå på bussen. Chaffisen stänger dörren precis framför en stackars människa som försöker ta sig in. Bussen var full och vi fick vänta på den andra... busskorten är banne mig finare nu, bara så du vet. Shit jag skulle ju jobba med power pointen, hej DÅ

DAGENS MÖSSA

jag upptäckte den i morse! Det var en kille på 20-30 år kanske. Hans mössa lyste upp mörkret. Svart, uppvikt kant. och vad står det på kanten? jo, Markoolio. dagens finaste mössa går till dig möss mannen ! :) Power Pointen om TV3 kallar, tjoo

1 ♥


RSS 2.0