shittan brittan

att dom här inte kom på bättre halvan är ju ofattbart. saxofonisten gör allt 0.33. asså hur skön?
dom här är ju bara genomsköna!

och den här sista är grym verkligen. mmmmmmmmmmmmmmmmm ♥

update from the eurovision song contest couch

jag hejar på
belgien
moldavien
frankrike
Någon av dom vinner :) vet det
(vinner Danmark nu så åker jag fyrhjuling naken och lägger ut det på bloggen - våga inte vinna nu!)

tja dalarna!

Jag ligger i ett uterum i en bod i en liten by med namn Bonäs. en sisådär 5-10 minuter ifrån mora. Här bor farmor och farfar, mysiga typer. Tänkte att vi skulle träffa alla kusiner för en gång skull. Idag blir det nog björnparken med farfar jocke andrea linus och nån mer kankse. jaja det märks. liksom inte kul att berätta ens vad jag gör eller ska, för jag vet att ni inte bryr er. men jag kanske inte bryr mig heller, så nu blev de såhär
i somras hehehhee

tjafan!

kände att jag ska inte hänga läpp ikväll. fast igår då. så jag drog till goofy och tog mig ett par cider med honom. förlorade 20 spänn på sjuan mot matte. fan ja hade honom i början asså! påväg hem efter en lång tid cyklade jag förbi studentskivan där jag träffade på ludde AKA harry potter. sen träffa jag på en väldans full alfred AKA maximus. han följde med mig hem. vem vill inte dela säng med maximus liksom? mysigt. han mådde inte så bra när jag lämnade honom i morse. roligaste är att han inte har ngra kläder. jag tog med hans grejer till stan för att lämna tillbaka dom. hoppas han hittar ngt fint rosa linne hos mig. puss och gull

ojoj, oooj

när kan detta ha varit, typ åttan kanske. senast åttan iaf. "ligan" skulle hem till ewe och fota lite. hon hade ju fått ny systemkamera liksom. klart vi skulle se så den funka. har bara en bild sparad. aja här är den. heheheh


knowing too much can get you hurt

har precis fönat håret och pratat lite med alfen. han har studenskiva i morgon. jag kan inte förstå att han bara slutar. jag kommer nog aldrig ta studenten. tror inte det iaf. aja, det betyder att jag kommer få vänta till söndag, om ens då, att träffa honom. det är lite hard måste jag säga. men jag har bestämt att sluta med mitt deppande. måste ju det, det funkar inte. jag pajar mig själv för fan.
vill istället gråta av lycka lite mer. typ som när han kom in i rummet sent en kväll och viskade julia så jag vaknade och insåg att affe hade kommit hem till mig för att sova här. det var lycka mina vänner. önskar att jag alltid fick vara så glad.
här har ni henne. tjutungen i nyfönat hår.

jag ba kirrar the biff!

jag fick tillbaka min moderniserade saga och jag fick mvg på den. vi pratar om ett svenskabetyg vänner, hur är det möjligt. handlingen: cornelia (snövit) förs bort av en mc snubbe till en liten håla. hon hittar in till ett elevhem och där händer det grejer må jag säga.
fick även tillbaka nationella matten. fick mvg där med. alla mvg-stjärnor hade jag kirrat också. så jävla fantastiskt. nu behöver jag inte ens göra det sista provet vi har i matte för han är ändå säker på mitt betyg och så behöver jag inte komma på en endaste mattelektion mer.
yeah. det gjorde nog min dag.

visste ni att..

det finns något som är som pokémon fast bättre ?
visste inte jag heller, fick veta idag när jag gick förbi några grabbar utanför skolan. awesome!

tror det är p-äckel-staven...

jag vill verkligen inte gråta. jag gör det hela tiden. typ forsar. låter som en stucken gris.
våldsgästade affe en stund. cyklade dit i regnet, förstår ni då hur desperat jag är efter lite kramar av min pojkvän. det är synd om honom för jag tror jag påverkar honom när jag är såhär. vill inte det. känns som det här gråtandet kommer ifrån p-staven. andreas kompis hade typ samma skit. får se vad som händer.
älskar dig alfred


nu ska jag äta

bara för jag inte har något annat att göra.
jag har faktiskt en matlåda som mamma gjorde åt mig igår. söt mamma. (glad att hon inte är hemma nu för jag slänger nog mest skit på henne när jag är såhär. får så dåligt samvete)

bajsdåligt humör

nu är en sån period när jag gråter och är sur hela tiden. Blir stört irriterad på småsaker och tänker det värsta om allt och alla så blir jag sur och otrevlig mot dessa stackare. mest är det om jag är hemma. behöver umgås med affe eller kompisar, annars blir jag sur på dom för att dom inte hör av sig till mig. ungefär.
--------------
nu tex är jag sur på affe för att han ska plugga ikväll. så jävla larvigt. han vet inte om det, så han kommer tycka jag är jättekonstig när han läser det här. men så äre alfred, nu vet du. plugga mindre, träffa mig mera.
så nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll. funderar på att basta. SJÄLV. så jävla party då. hae, astråkigt.

blodgivning hit och dit

och så ringer dom från barnmottagningen IGEN. missade tydligen ett rör eller vad det var igår. inte jag, det var hon som tog proverna. förstår ni ju.
så jag måste sticka dit innan elva idag då. bäst att klä på sig lite då.
naaahahaajs

DET ÄR INTE FINT VÄDER..

..RONJA!
okej okej. det här måste vi reda ut. Ronja har fått för sig att det är SKITFINT väder och att det är rätt åt mig att jag är sjuk. men nej vänta lite nu. 10/12 grader är väl ändå inte varmt? tänk om tänk rätt ronja!
dessutom kan jag snacka idag. inte särskilt bra, men ändå bra. vene.

från och med du ♥

kände lite inspiration från JJ

ge aldrig upp hoppet om filmer

lyfte på varje liten sten för att hitta svart lucia bland alla torrents ute i vår inteernetvärld. hittade en kass torrent. laddade ner den. den har laddat i flera veckor (filmer brukar ta max en timma annars) och nu idag blev den klar. Jag var nästan säker på att den inte skulle funka. typ virus eller nått skit. men den funka. och jag är så lycklig. det är höjden av lycka när man är stum och inte har ngt vettigt att göra.
andrea gjorde också mig väldigt glad med söta sms precis ♥
VILL. KUNNA. KOMMUNICERA.

göööörs?

nu har jag kollat massor tapeter igen. kan inte fatta att det ska va så svårt. det är verkligen inte en enda som jag har fastnat för. jag kollat mint tusen olika nu liksom
iaf så är jag sugen på den här. med resten av väggarna svarta. var tror ni? (jaja, ingen kommer svara. fuck dig som inte kommenterar)

min outfit idag och de följande stuma dagarna

love it
ni vet att det kommer bli mycket uppdatering dessa dagar va ?
inte mycket vettigt, men mycket ovettigt

allt förstörs

asså förstår ni hur tråkigt det är att inte kunna prata ?
frågade min kusin, som hade samma skit typ förra veckan, hur länge det höll på för honom. "en vecka kanske lite mer" MEN VA !?? det är ju helt sjukt. jag har inte tid, jag måste till skolan och göra klart mina saker. fattar ni vilken kris om jag hade gått i trean nu. huuujedamig.
iaf. mamma ville att jag skulle med ut och gå.
vår diskussion slutade med att hennes iPhone, som jag hade och spelade på, ringde.
fnissade lite när vi kom halvspringandes båda två och möttes i hallen.


soft väder imorgon sötisar

alla ettor på ljunkan har friluftsdag i morgon. jag kommer såklart inte för att jag fortfarande bara låter som en extra knubbig säl när jag försöker säga något. Hade gärna varit med tills jag såg vädret. hehe. nu är jag glad att jag missar det.
klickade iofs in mig på åtvidaberg, men såg nu att det kommer regna ännu mer i linköping hehe. niiice!

jag har ingen röst hahah

blev av med lite av den i lördags natt. igår gick det ändå att prata men idag är det hemskt. vill inte att det ska komma nu alltså. kunde ju inte kommunicera med alfred i morse. jag ville säga så mycket, men det funka inte. jag lät så stört fjantig. åkte till vårdcentralen iaf. min läkare ringde till mig igår och sa att jag hade dåligt blodvärde. för lite järn i mig. så jag behövde ta mer blodprov. gjorde mig frukost när jag kom hem. solade lite på studsmattan tills det blev molnigt och regn.
nu äre äntligen mat. blir en tyst måltid för min del.

grillparty medmera

direkt efter balen kollade vi fotboll, direkt efter fotbollen gick vi tillbaka till balen för att kolla rännstensgång, direkt efter rännstensgång handlade vi kött och chips, direkt efter handlandet gick vi hem och fixade oss, direkt efter fixet cyklade vi till malin.
adde evelina och jag skuttade bort en gata till balfesten för att kolla läget och hälsa på vänner och pojkvänner. Fick med andree tillbaka till malin en kortkort stund, sen tillbaka till balfesten. Jag evelina och Simon fick syn på sköna lirare som lyste upp kvällen genom att spela gitarr mitt i gatan. älskar sånt

balen

filmade massor på balen, men jag tror inte det blir så uppskattat om jag lägger upp det. Några supersnuskigt kassa bilder från mobilen får ni :)
oj så fint. jag vill också bala lite nu. 2 år. jisses det är långt kvar.

skrattar idag

vilken fin helg jag har haft. tar det lite kortfattat. fredag - nationella i matte, tror det gick bra. slutade 10 så jag åkte hem till åtvid och ner till facetten. SJUUUKT varmt. det va nice. chillade vid bysjön på kvällen och somnade hos affe.
lördag var det bal - vääldigt fina allihopa. kollade åff - mjällby. handlade kött och chips och åkte till malin för grillparty! somnade hos affe igen.
har haft andrea med mig nästan hela helgen också. fiiint
Nu ska jag väcka alfred tror ja, det är för länge att sova till 12.


Men tjena alla jullapullaläsare!

Lovisa (lovisahc.blogg.se) som skriver! Idag gick jag över till Jullapulla eftersom vi nästan är grannar vilket är superkul! Vi kastade bollar på hennes småbröder, åt vattenmelon, köpte glass och nu ligger Julla i en sexig ställning och smörjer in sig med brun utan sol. Jag solar ju solarie istället men tänker nog konvertera till jullas knep nu när solen är så stekig ute så är det ju onödigt att lägga pengar på sånt (dessutom är jag ju redan brunare än alla mina mates hö hö hö). fyfan hon bad mig nyss ta bort hennes navelpiercing, usch va obehagligt!!
Nu ska jag smörja jag med. BYE
nu är vi alla glada och goa.

brödrosten

tja
jag kom precis hem och är barnvakt. ungarna hopar studsmatta och hela tiden hörs "aaaaaaaaaaaaaah". alfred har lärt dom att bråttas. jag äter mackor iaf. för många mackor också. rosten förvandlar dom på ngt sätt så man kan äta fler. väldigt gott. nu ska jag ta min sista.
jägarns vilket värt inlägg!

fina pojkarna

haha, jag gillaren. inte för jag bryr mig så mycket om bajsen men man kan ju inte annat än slängpussa dom dära grabbarna.

nu blir det extra !

min tråd bakom tänderna har lossnat [blev av med tandställningen för ett år sen, fick en liten tråd bakom framtänderna för att det inte skulle åka tillbaka]. Så idag ringde mamma för att få en tid. HALV NIO I MORGON! hallå hallå hallå, vänta lite nu. har inte jag sovmorgon till halv tio i morgon !?!? jopp. men ist får jag åka en timma tidigare. fy fanken. hoppas jag missar lite av engelskan också. även fast det är den lektionen som jag nog behöver gå mest på.
här ska ni få se
försöker vara lika gullig som lovisas thai bröder. dom har ju liksom långt mellan ögonen. tror ja
tidsinställd cam. fick kramp i foten precis i rättan tid
min första bild efter att jag tagit bort tandställningen. dunderglad!!
btw. jag tror att jag har blivit fulare det senaste året...

hörrni, checka venus!

min helknasiga men spännande mattelärare janne berättade att vi skulle kika åt uppåt himlen och rikta huvudet åt väst så kunde vi se venus ikväll. Hur cooolt är inte det ?  jag tänker iaf kolla. Han sa kl 9, men inte fan går det att se ngn planet nu.. jag sticker ut och kikar efter 10 ist så ska det nog gå.
hoppas den är blå med
återkommer

hääärrägud

jag har suttit och verkligen gråtit till en film. en film om hundar dessutom! eight below. den va rätt bra. men de som känner mig vet att jag har svårt att gråta till en film. gråter knappt till titanic.
blir inget spring idag. hinner inte med det. nu ska jag försöka plugga lite och sen hoppa lite studsmatta. det är bra.

lovelovelove

skrev sms till affe igår och vips så var han hemma hos mig. klockan var mycket med det är inget som hindrar oss. Hoppade lite studsmatta till halv tolv eller nått sånt. myspys och bara bra.

en vanlig dag med skorna

ida la upp lite bilder på bloggen (redigerade sådär fult som jag hatar, men sånt får man ta)
Nu ska ni få se skorna jag köpte för några veckor sen. så fula. men så bra. tror ja.
haha, har jag sådär små vader?? mesigare än jag kunnat ana
vi hittade på lite andra rackartyg i åtvid när vi ändå va igång. tänkte ta ett första dopp i bysjön. men satan i gatan va kallt. sen sprang vi runt som små kottar i skogen och latja lite. fiiiint

kär och galen

för mycket. ville dygna med ida. kollade om det var några som var på. inte många. så då tänkte vi, vi sover på studsmattan. sen blev det inte så heller. vene varför.
Men förstår ni hur jag känner mig nu!? nej ingen gör. alltså jag blir så glad av vädret. helt stört. helt sprallig. kär och galen helt enkelt. vill springa allt jag har hela vägen till elevhemmet och hoppa upp i min världsfinaste pojke och pussa honom tills han ramlar. skratta tills magen spricker.

shiitbajshög

snacka om att jag är körd. slängde iväg 25 kr och fick inte ett skit tillbaka...
nu sitter jag och tröstäter nötter som blir äckliga i längden. längden är nu.
alltså ser ni? ser ni?
jag hoppades på en sån kul/mysig/underbar/heltfakkingbäst sommar. men jag kommer liksom få ligga hemma hela dagarna.
ELLER så lever jag på affe och hans mammas smarriga glass och jordgubbar.
gillar det sistnämnda.

gråter hur mycket som helst.

förstår ni att jag kommer vara pank hela sommarn ????
ae det gör ni ju inte.. asså det är helt sjukt. alla har sommarjobb ju. jag måste helt klart åka till farmor och farfar och skrapa ihop några slantar för såhär kan det ju inte va. peace and love kan jag ju glömma. nu med detsamma. helevet
asså nej, nu ska jag gå och köpa två trisslotter
helt seriöst

tapet då?

behöver väldigt mycket hjälp med vad jag ska ha för tapet!
Svart krokodilskinn har jag funderat på. Jocke också. men vafan, det skiter ja i. 
sen hittade jag en till tuff med fåglar.
men det finns ju så många och jag vet INGENTIIIIING. hej hej, skit mig i huvet..
svartvita alltså

GRATTIS

grattis då.
själv fyller jag 25e augusti. glöm aldrig det!

förrseten kan jag många fylla år dagar.
Mamma - 1 Januari
Pappa - 12 december
Jocke - 5 juli
Ludde - 5 juli
Alfred - 13 oktober
Helten - 30 oktober
Simone - 5 november
Natta - 5 februari
Sofia - 14 augusti
Evelina - 26/27 juli
Hägge - 26/27 juli
Adrian - 25 augusti
den där kändisen jag alltid glömmer - 25 augusti
Ida - 27 april
Robin Bengan - 27 april
Bubba - 2 januari
Addes kan jag nu med - 1 mars
Emil - 1 mars
Lisa - 15 februari
Skit samma nu, pallar inte tänka mer.

Alfred ♥ Julia - 3 januari


ja tänk för att jag har det

my header liksom. gjorde den för en månad sen minst. men har inte fattat hur man gjorde den i JPEG format. hehehehe pinit när jag går mp. men det är okej, nu vet jag ju. jaja, hoppas ni gillarn (:
bye bye, kanske ses ngn annan dag fina huvuder.

mööööglar

har sovit med alfred 4 nätter och umgåtts med homon mellan nätterna också. så därför prioriterade jag inte bloggen liksom. Men nu är det skola och det betyder att han måste plugga galet.
Igår puttade jag ner honom från studsmattan. han fastnade med benet mellan fjädrarna och ramla bakåt med resten av kroppen. sen hängde han där liksom. hehe, han förtjänade det. men fick lite skuldkänslor.
hade tänkt att jag skulle beställa en justin bieber t-shirt. gillar justin. även fast det är fjortisstämpel direkt. men det är okej. nåväl. hittade inte den snygga som jag hade sett en annan gång, så då blire inget med det.
nu har jag letar föör länge efter bilden jag såg på tishan. skit i den nu.
hejhejhej hej då

till er med iPhone! (fuckingALLA)

creamy ice. fint spel. Jag är bra.

vem blir inte ful i 60w ljus ?

affe gillade sconesen så vi alla kan andas lite lugnare. Han är ute och hoppar studsmatta med mina snorungar till bröder. försöker på alla möjliga sätt fixa mitt hår lockigt. bara för att komma på ngt bra. inte för att jag vill ha lockigt. Ikväll ska vi fixa ihop ngt kul på elevhemmet. Jag tror att det kan bli bra. Lovisa Simone och Sofia kommer dit. Jag och alfred är såklart där. antagligen hans granne joel också. JAAAAAAA DET BLIR NIICE.

BAKAR!

nu är sconesen i ungnen och affe sover. ska snart gå och se om han vill ha frukost. eftersom jag alltid vaknar så tidigt så måste jag ju hitta på ngt innan han vaknar liksom. idag blev det scones. tänk om han inte tycker om det. för det har jag aldrig frågat. då blir det lite misslyckat. eller tänk om han tycker om scones fast mina blir äckliga. ännu mer misslyckat.
nee nu ska dom ut. bäst att skynda. hej då människor


hjälp

se vad jag fann när jag öppnade mitt skåp en dag:
alltså akta er för nisse. akta er.

ALFRED:

0.44:
"oj. rivig."

ikanohuset med pappa

bild numero uno: en sko som gör att det känns som man gör finska masken framåt med fötterna.
bild numero dos:

vi bara chillar


Helten !

hahaha, hur gosig är hon inte då? fy fanken, kom hit så jag får krama dig lite fina vän :)
HannaHelt♥

min superhärliga klass

medans de flesta spelade beach valleyball för fullt så lekte 2 grabbar i vår klass med en pinne i bäcken. Det är absolut bara fördomar att det går konstiga människor på media.
herreguuu

trääääääning(sverk)

blev lite spring i måndags och igår ut och gå. men tjenaaa hallå, jag kan ju inte få tränigsverk av det !? det är onte okej. så nu ska jag ut och gå/springa så jag blir av med den. Ida vill gå, jag vill springa. detta kan bli spännande
fin hon är
UPPDATERING då:
Kom ju på att det är såklart från beach volleyballen (hahhaa hur kul vart inte det där??) som vi körde på idrotten igår. fett jävla skoj är det. jobbigt att springa i sanden med. askul att kasta sig dock. och jag ska banne mig slå sönder mina armar i sommar. tjarrå

fågelbajs in my hair

När alfred och jag gick från bion till bussen i fredags:
känner ngt komma ner i håret
J: det kom något i mitt hår. det va säkert fågelbajs!!!!!
A: nej då
J: joo det var ngt, kolla då!
A: det är ingenting.
känner lite i huvet - inget där. pjuuh
ca 45 minuter senare - på bussen
affe luktar mig i håret
A: julia det är du som luktar !
Japp, mycket riktigt. jag hade bajs i håret. det var inte så mysigt.
affe skrattade åt mig och tyckte jag var äcklig som hade bajs i håret.
jag skrattade åt affe och tyckte han var äcklig som hade verkligen sniffat i mitt hår.

på vägen

Var med i ljunkans version av på spåret. Jag och Elin var lag high five såklart. Förlorade såklart. Eller det är itne såklart. vi var faktiskt rätt bra. Bara för vi inte kunde 3 evangelier eller va det heter. skit samma. skulle bara säga att det var några typer av make up artister där. Så Elin och jag vart fulla med smink. Jag har inte pallat ta bort det, men fett snuskig är jag i huvvet nu. tänkte att kankske kanske det skulle synas i min cam. men naae. se själva

säger det igen

så jävla ovärd lektion. jag skrev uppgiften på 5-10 minuter. Sedan sitter man bara här och gör vad man vill. typ checkar bloggar och sånt. 
remember. klaga först, berömma sen
Så jag är så helt stört galet glad av dagens väder. Jag är så lycklig. lycka när amanda och jag satt ute och stekte och andra medianer (lovisaspråk) hade tagit ut kanske tio riktigt feta högtalare och spelade riktigt hög musik. fråga mig inte vad dom gjorde där ute, för inte vet jag. men UUUUNDERBART!
love love love

(random bild jag försökte redigera en gång. ångrade mig)

glömde säga

jag sprang idag :)  yeah
bara så ni vet
jag förbättrar tiden vaaarje gång !

MIN MAMMA

igår låg jag väldigt sent in på natten och pratade med andrea i telefon. Då kommer mamma in och drar igång "I got it from my mama" och börjar dansa !? huuuujedamig. 

förstår ni hur mycket jag vill ha en iPhone nu !?

därför ska jag vara med i tävlingen på www.kenzas.se för att få vara typ en av en miljon som försöker vinna en iPod touch 3G från www.NordicAppleParts.com.
får jag ingen Iphone så kan jag väl ändå vara en av de första med den nya iPoden :)
Nu ska jag få till ett rim också. Let´s go!!! Hujedamig..

Det här blir inte lätt, men jag äger ingenting från äpplet.
Inte en ända iPod, redan där är ju gränsen nådd!
ingen nano, shuffle eller mini. här står jag och blottar mig i bikini.
jag är liksom inte poppis, ni hittar mig på loppis!
man skulle kunna tro att Affe hittade mig där, men nae då skulle han nog inte va så kär
men affe är min lover, so don't judge the book bo it's cover
Nej nu blir jag helt galen, ta mig i sjalen

hahaha- skrattar åt hur fult mitt rim var. Men rim som rim. jag vill jag vinna!

haaaaahahaha

detta är så stört kul. vet inte hur jag ska förklara känslan i magen. se själva.
0.40 ska ni se!



hej

Blev bowling ikväll med Affe Adde och Jocke. Jag fick faktiskt 2 strikear (?) i rad. Men alfred vann som vanligt.................... och nu är han sur på mig också. han tänker nog inte ens på det. men det gör jag. jag är hemma och han är på eh alllltså. Hoppas han inte är lika sur i morgon iaf. det vore ju förargligt. Tror jag ska sova nu. godnatt

dumma brorsan

han drog mig nyss i håret fram och tillbaka på golvet. BARA för att jag inte gav honom dosan och kastade den längre bort ist. Nu är han och bråkar med Adde. Shit va hon skriker.

den där kolletivtrafiken

asnice på peset. jaa jag gillare ja. kom hem för inte så länge sen, om en halvtimma går bussen in till linköping igen. ska se clash of the titans i 3D yeah vafan. a det var affe som valde, jag som betala. JA VEEEET, ni vill va ihop med mig:) sorry upptagen. (eller vafan, affe läser ju inte bloggen. kör hårt grabbar!)
IAF det jag skulle komma till. har åkt buss/tåg 6 gånger idag. Innan dagen är slut ska jag ha åkt 2 till. sweeeet!

vår ruset

Det gick bra och det va riktigt kul! Sprang ihop med adde och magda. fina grabbar. längs vägen stog folk och hejade. en liten tjej: mamma mamma sveeeerige!! ssköööön då! Tog mig lite massage av folket från atlantis. mmmmmmmmm va kallt det var. "du är jättespänd här!" mm jag säger ju att jag har ont i ryggen. så det är bara för morsan att lägga upp pengarna så jag kan få mig lite massage. tror inte affe är så proffetionell som han tror. BTWWWWWWWW. alfred läser inte min blogg längre. hehehhehe. nu ska jag börja skriva skit om honom, det gillar ni va?
ska börja med att slå honom i minigolf på mobilen nu. naaaajs.
gillar bilden. du med. har adrians dator så japp jappa japp. ni ska få se filmer från vårruset sen. lovar nog.


team BEACH2014

sticker till jköping efter skolan och kutar lite vårrus. det ni. somnar även i samma stad och åker och hälsar på peset i morgon. NICE hej då

ÅFF - BrommaPojkarna

4-1 fint ska det va.
(shit. skrev 4-0. felfelfel av mig. pinit)

ursäkta

vi gick inte till bosses. vi frös och kände att mcd var rätta valet ist. hittade inga bra skor. spelade inte heller minigolf. det var ju för kallt för det såklart. jag tog cykeln bort för att kolla öppettiderna iaf. ja då är det en raggarträff i parken. träffade min älskade vän nathalie och hon var glad och pratade på. hoppade lite studsmatta med ida för att känna att känna att jag ändå har rört lite på mig idag.

wöööh

alldeles strax mediakunskap. kl 4 drar jag och möter lovisa på bosses och njuter i vårt molniga väder. det blir fint. sen ska jag försöka få med henne till stadium och kanske eventuellt helst inte inter sport. jajemen, jag ska köpa löparskor/springskor/joggingskor/braskor. väl hemma i åtvid ska vi köra minigolf. sofia också. blir bra.

HJÄLP!

fick en liten idé. Men vet inte om jag kommer orka det. Funderade på att starta en till blogg. Då är det meningen att jag ska träna mycket och sånt och ha finfin kropp och må prima nästa sommar. Därav namnet-beach2011. Skulle ju inte hinna till den hära sommarn liksom. nu vill ja gärna att ni kommenterar och säger om jag ska ellet inte. gör det bara ! (känner ju er, ni kommer inte kommentera. men gör ni inte det så är ni feta losers allihopa!)
(haha affe trodde den här bilden var från grekland och att jag höll i en kokosnöt hahahah)
det var så nära jag kunde komma nakenbilder på mig. men är det inte tid för förändring?

the fight is on suckers!

kände såhär va. först klaga lite, sen kör vi lite upp på skönare nivåer så ni lämnar min blogg utan att tänka: fan vilken gnällig tjej.
klaga:
mycket mycket träningsverk från studsmattan igår. även ont i benet från sparken ni vet. cpont i ryggen, som man kan få när det rycker till när man hoppar ibland, eller snarare när någon annan gör det. typ alfred!!!!! mensverk... och tanden! den jävla tanden asså, gör mig galen. det isar massor. Kära vänner, nu pratar jag inte om något hål i en tand. eller jo på sätt och vis. men ni som känner mig vet ju att jag har haft tandställning. när dom skulle ta ut den så gick tanden av !!!!?? helt stört ont så dom limmade på den och aa den gör fortfarande ont liksom. ett år senare. men men.

inte klaga:
har sprungit hela spåret idag. det är bra. ska försöka hinna en gång till innan vi kör vårruset på torsdag tänkte jag. har även bjudit med alfred på valfri bio i veckan. vet inte om han hinner, studenten kallar. (fan förstår ni, han kommer inte bo kvar i åtvid!!!!) men om han hinner så kommer det bli jättemysigt och den bjuder jag på. ibland önskar jag att jag var min egen pojkvän. och på torsdag springer jag ju vårruset i jönköping så stannar till fredag och hälsar på peset och alla mina fina älskade vänner där. Oj så mysigt!

hugger snart av det

svinont i mitt ben eftersom jag fick en fin spark på smalbenet igår. det går vilt till på studsmattan vill jag lova. btw. var på fotboll igår. Åff - elfsborg, 1-1. det är bra fan. fick även värma min gosiga kille som hade lite för lite kläder. snäll jag är

your love is my drug

glömde informera er alla om att jag och alfred hade 4 awesome månader igår. och jag kan inte förklara hur mycket jag älskar honom. ojojoj han är så bra! älskardighurmycketsomhelst♥
bara så ni vet jag totalkrossar affe i "bög" på studsmattan. Det är så otroligt skönt att äntligen få vinna över honom på någonting. Tror det är första gången som jag helt garanterat är bättre är honom. skönt att veta att han är människa.

yeeeah !!!

Imorse när jag hade gått upp på garagetaket för att äta frukost med alfen adde och jocke så snackar mamma någonting om en överraskning på baksida. Jag kollade och där står dom och monterar ihop en studsmatta !!! 
WOWOWOWOOOOOOOOOH!!!
ae det är så bra asså. Affe och jag har hoppat väldans mycket vill jag lova. Som jag minns det så har han sagt att jag skulle få vakna av hans studsande om jag hade en. Det tror jag inte ett smack på nu, men det vore skoj. hej hej hej
gillar den här bilden så mycket. det är verkligen äkta glädje mina vänner. Tror det var någon kärna i sofias mun vi skrattade åt.

party

alfred sover. inte jag. vad gör man då?
vi åkte till pappa och körde fifa-turnering igår. Jag vann en match mot jocke. det var värt. affe vann skiten.

från en annan vinkel

sitter nere på min fräcka stol istället för i sängen. Tittar ut lite och ser de långa träden. Jag har aldrig sett att det ser ut såhär där ute när man kollar nerifrån. Det lyser lite sol på dom. Man kan se att det är kvällssol för såhär ser inte vanligt solljus ut. Det ser lite kallt ut men det ser ut som det perfekta ljuset för att sitta med en för stor tröja, slitna halvlånga jeansshorts, barfota i sanden. Din älskling sitter bredvid och så lutar man huvudet mot hans axel och kollar ut på det oändliga havet. Åh va mysigt. Så ser det ut där ute. Jag blir glad av det. Ska nog duscha nu för jag tror att alfred är på ingång snart.
grekland ♥

jäkla skit !

valborg vart den mest misslyckade. Lovisa och jag var så stressade innan vi skulle till evelina. Mamma kokade snabbt lite spagetti till mig, så käkade jag lite spagetti och salt. vart sådär mätt på spagetti men hungrig på annat som man kan bli. Fick panik och tog med ett paket vindruvor till ewe. Käkade upp typ halva paketet samtidigt som jag började med en cider. Filé Oscar och Jocke joinade och det blev ölspel. Sen stack dom vidare och nya grabbar kom. Var inne på min fjärde cider och där gick tydligen gränsen. Mamma hämtade mig och jag slocknade hemma runt 12. ASVÄRD KVÄLL! Nästa gång äter jag nog lite tyngre grejer innan.

RSS 2.0