Ja jag har en privat bok

Tårar i ögonen när jag bläddrar tillbaka i dagboken. Mest för att Andrea har skrivit till mig i den. så fin! och om 33 minuter fyller hon 18 år. Jag älskar dig addepadde. Du är bäst och jag behöver dig!

så jäkla upptagen

ska berätta kort: drog till motala och maja, handlade, laga pannkakor, åt chips dipp godis, victor joina, thora kom och hämta, sov hos thoris, kunde inte sova, vågade inte kissa ladda telefon eller ta nässpray. låg bara stilla i en liten soffa och skrev sms till kl 4. vakna med maja, äta hans mat och städa som tack. familjen hämtade upp mig och vi drog till otterbäcken för att se avgörande bandymatch. åbk förlora - åker ur allsvenskan. innebar ingen fest, fett ledsen. hemma får vi jocke på bättre humör tillslut och det slutar med att vi hänger i karlssons bar. dricker öl och några vågar dricka whisky. inte jag. lovisa shotar för mycket som vanligt. drog iväg till jansson. lovisa ser en äcklig film på existenz och spyr. drar hem. får vänta ett tag innan jag kan sova i mitt rum. får inte sova själv för där ligger redan 2, vilket var ganska underligt. la mig breve lovisa iaf, känns bäst så.
puss gurkskallar

sticker väl igen då

jocko och padde kommer om 20 minuter och kör mig till linköping. sen bär det av med bussen till motala.
bästa av allt, mamma är på väg hem med frukost till mig - smörgåstårta!!

alltså det är kul!

spola fram till 5.45
1. "nu ska jag äta vidare sultsaltgurka och......dricka min äpplejuice"
2. det står med stora bokstäver PUSS. "puss heter den"
3. alexander skarsgård täcker halva framsidan "alexander skarsgård är med bl.a."
hahaha you rock.
spola fram till 5.45
1. "nu ska jag äta vidare sultsaltgurka och.................dricka min äpplejuice"
2. det står med stora bokstäver PUSS. "puss heter den"
3. alexander skarsgård täcker halva framsidan "alexander skarsgård är med bl.a."
hahaha you rock.

och såååå

ni ska få en liten ful titt på mitt hår såhär mitt i natten. har kul åt youtubeklipp med jesper på fbchatten. treeevligt.
fick självklart till gäspen! jävligt fin och jävligt stor näsborre om jag får sägat själv. och det får jag ju
1. mörkare
2. kortare
3. slingigare
typ nått sånt. känner att jag har med er nu!

9. min allra bästa kväll

den är jättesvår. det första som kommer upp för mig kryssningen juli 2009. Jag hade så sjukt kul. Nån grej jag bara vill glömma nån grej jag vill göra om tusen gånger om. Asså WOOOW vilken kväll/natt/morgon det var. Framåt 4-5 på morgonen var jag och jeppe och kollade in soluppgången, la oss i bollhavet och drack sprite. Sen fick vi idén att marcus och systrarna, som vi träffat tidigare, inte borde sova. gick ner och knackeliknacka. dessutom träffade vi på tv-teamet som skulle upp och hänga lite i baren. snicksnacka lite med en av tjejerna, vips så fick jag hennes nummer om jag behövde praktikplats. sämst av mig att jag inte har behövt. pinit när jag ringer sen en vacker dag och hon ba veerkligen inte minns vem fan jag är. skit samma, världsklass på den kvällen alltså!

världens bästa kväll tror jag.
älskar mitt gäng.

Ungefär i skogen

Jag befinner mig i en hård bäddsoffa ca 20 minuters bilfärd från Katrineholm. Som vanligt vaknar kag tidigt, 8 denna morgon. Som vanligt vaknar inte Lovisa och andrea tidigt.. Det här suger. Men annars äger det att vi är hos Andrea. Det äger att jag och Lovisa skrattade ihjäl oss hela resan hit. Det äger att jag har varit hos min frisör och fixat till mig på skallen. Puss hej

HALLÅ STOPP!

lovisas kommentar: "julia!??! VARA MED!? det är bara ointelligenta människor som ställer upp i sånt!"
men alltså nej man måste inte vara ointelligent för att vara med. även fast många i årets verkar vara det så är inte alla det. japp det vet jag.
och om det skulle vara som du säger, att det bara är ointelligenta som är med, hur kul skulle det då inte vara att vara med bland dom? det tycker jag skulle vara askul.
bäst

Storebror

ÄÄÄÄÄNTLIGEEEN har big brother kommit tillbaka!! Asså hur kul är inte det? Skulle så jäkla gärna vilja vara med. Så himla roligt. Kollar reprisen nu eftersom jag var ute och tjänade lite pengar igår när det sändes. Har läst lite statusuppdateringar på fb också. Läskigt hur facebook skapar personer eller så. Man kan iaf få skratta lite åt folk. Det gillar jag att göra:) pusshej

8. hur det är att ha världens i särklass snyggaste rumpa

jag ska berätta för er.
det är oftast jävligt nice. folk brukar kolla och vissla efter mig, det är ibland lite obehagligt. men så länge grabbarna är läckra och tjejerna är avundsjuka är jag nöjd.
då vill jag bara passa på att fråga andrea hur det känns att ha världens i särklass näst snyggaste rumpa? :)
jag bad lovisa fota min rumpa så ni får se
har även smygfotat lovisas hehehehe

pallaaa (orkaa)

ida och ronja gör sig fina och har hållt på i minst en halvtimma. jag pallar inte. ligger hellre här på golvet. ja jag trivs här nere. dessutom har jag fula kläder som jag ska ha på mig. inte så jäkla peppande att ta på sig det. blev erbjuden en tshirt av rascha (jakob) men det verkar som leveransen strular.. orkar inte sminka mig heller men ja ska snart. kommer la inte hinna. ful i huvet, fula kläder 1+1=2 ful. kan ju inte vara på topp jämt.
annars kan man kompletera det. jag har en tuff present till lisa. får hoppas att det höjer upp det hela lite.
älsklar kompleteringar. vad skulle jag göra utan det ??

7. mitt bulkande

ja det finns väl inte mycket att säga. jag bulkade kanske 2 dagar. men jag ska fan fortsätta. fast på mina villkor nu, det är jag som bestämmer vafasen.
annars hänger jag hos ronja nu och om cirkus eller exaktus 2 timmar ska vi befinna oss hos lisa. 18årsfest. eller mer 18årsförfest för oss som inte är 18. jag tror det blir trevligt och jag har blivit lovad rikligt med tilltugg. det kan ju inte gå fel.
ps. ronja hade inte ätit på 2 dagar innan vi gjorde oss lite hamburgare. sjukaste jag hört. hur fan kan hon? anledning: har inte hunnit. MAN TAR SIG TID. FINNS ALLTID TID FÖR MAT. ds.

ronnybögponny. fin :)

6. en film på mig (eller 2)

måste bara få chansen att försvara mig. det var första gången jag testade snowboard i första backen. om man inte räknar med alfreds trädgård, men det gör inte jag. där ägde jag annars btw. men japp titta och njut. jag är rätt tuff ändå

över medel

snart mina goda vänner ska vi fortsätta på listan. jag har upptäckt att näösta nr måste tas bort. det var nämligen om mina tår även där. det är redan avklarat. snart blir det en film på mig.
fick precis höra att jag var över medel när det gäller det mesta.
jag vet inte riktigt vad det betyder. men det låter ändå rätt fint :)

wowoWO STOPP

jag tjuter aldrig till film. om det inte är för jag är ledsen redan innan eller va man säger. ni hajar. asså jag var typ cpnära att fälla en tår när jag såg step up 3. haha vad hände där? den är inte ens sorglig. bara lyckligt slut liksom. men det är lugnt, det kom aldrig nån tår :)
imorgon tänkte jag väl gå och kolla klart en film i skolan, sen räkna lite matte. sen är det typ cpmycket sportlov :) tack så mycket

det äckligaste jag har varit med om i hela mitt liv

tänkte berätta det för er. men jag orkar inte skriva just nu, vill bara sova. återkommer med den historien. fy fan asså
brun vit
irre svenne
välj själv. pax för simon

4. min brors tics eller vare är

denna har joacim och adde väntat på och frågat mig om väldigt mycket hihihi. det är inget märkvärdigt egentligen. grejen är den att han alltid säger atsho (?) innan han nyser. okej det här är kanske inte tics, men aa ni hajar. alltså upprepar, han säger atsho preeciiiiis innan nysen kommer. det blir liksom en dubbelatsho.

3. min lilltå/mina lilltår

okej jag gör om det till mina tår ist. nu tycker många av er att just fötter är äckligt. jag tycker inte det. bara typ gamlingars fötter.
så vad är speciellt med mina tår då? jo alltså för det först är mina lilltånaglar så små så jag har dragit bort båda helt oh hållet. det gjorde ont och började blöda. att jag sedan slog i den ena lilltån jättehårt i soffbenet gjorde det absolut inte bättre.
för det andra har jag sparat mitt nagellack som jag satte på 13 augusti 2010 på mina tånaglar för att se hur lång tid det tog innan det växte bort. jag har fortfarande kvar lite alltså.
för det tredje så sitter några tår ihop på med varandra. det ser lite cp ut. jag tror jag frågade en doktor någon gång, han sa att det var missbildning tror jag. eller så var det skönhetsfel. jag visade även min tumme som har en knöl, kommer inte ihåg vilken som var vilket. men jag har iaf en missbildning och ett skönhetsfel enligt den doktorn.
lovisa säger iaf att mina fötter är dom sötaste. haha jag vet att man inte kan hålla med. gullig hon är iaf
på den här bilden ser man inte att min lilltå inte har en nagel men jag tror jag har en bild på det med alltså
haha den här var bara töntig. men hittade endast den som kunde symbolisera min nagellösa tå
hoppas ni inte bara tyckte att detta var ett äckligt inlägg utan kunde uppskatta det lite också

tjeeeenare mannen!

1. kolla in min hand/arm på bilden på mig och robban (kissekatt). I see why alfred tycker att jag inte har någon början på min hand eller slut på min arm. hur man nu ska se det.
2. pallande lägga in mer filmer från håkis. jäääävligt jobbigt assssåååå
3. tänkte väl fortsätta med listan och även lägga till lite saker pån. kommer strax då !
1. bara soft
2. blöt lirare
3. så bara jag det kan bli tror ja
4. kort blont hår med typ lugg? alltså det var jag oktober 2009. det var väl ändå inte så länge sen. aja ful frilla iaf

Håkan Hellström!!

Ska försöka förklara denna underbara konsert nurå. Jag fick uppleva smygfisar som absolut inte smyger runt där, dom gör tydliga spår bland publiken FIS/PRUTTA/MÖKA osv inte bland folk! Fick känslan av att någon i smyg liksom med kläder på försökte ta mig bakifrån (jag försökte skriva så milt som möjligt) om och om igen samtidigt som jag själv nog gjorde samma sak på den framför. Jag har upplevt en sån sjukt jävla cpstört äcklig andedräkt på bruden framför mig. Alltså ibland trodde jag jag skulle tuppa av. Jag har upplevt "känn ingen sorg för mig göteborg" längst fram bland alla närgångna människor, jääävligt nära döden upplevelse assååå (då menar jag inte att jag hetsa för det var trångt svettvarmt och snuskig andedräktlukt. menar att det var så jäkla häftigt och kul och bäst och bästaste ste ste)
och så har jag upplevt massor mer.

älskling!

I don't know why I can't keep my eyes off of you

JÖRGEN

"a tjenna jörgen, blire någon match idag, det är ju jävligt mycket snöstorm ute?"
jockes har en ny kompis som heter jörgen. asså JÖRGEN

Konserrrtta!

Just nu: hänger i lovisas mormors lägenhet. Lite gott folk på ingång. Sen är det dax för Håkan Hellström i cloetta. Alltså hur ös är inte det? Vi hörs. Ikväll ska jag hångla. Eller 36 år? Inte okej kanske. Hoppas han tar det bra

2. Bästa stället jag har fisit på

Den här är självklar. I JOCKES HUVUD! Skitkul!! Att man får lite stryk efter är det värt. Älskar dig brorsan :)

1. det finaste med hästar / finaste hästrasen

alltså är det inte självklart att den finaste hästrasen är lovisas ras? jag vet inte vad hon är för ras dock? men det får hon väl själv svara på. jag bryr mig inte. är glad bara jag har min häst liksom:)
det finaste med hästar är att man kan sitta på dom och skutta lite. jag tycker det är rätt skojigt. jag gillar även att man kan frisera manen på dom. ja och deras muskulösa bakdelar såklart.

okej, let's GO!

vi kör väl igång med listan då. kan hända att den blir påfylld senare
1. det finaste med hästar / finaste hästrasen
2. bästa stället jag har fisit på
3. min lilltå/mina lilltår
4. min brors tics eller vare är
5. historian bakom nagellacket
6. en film på mig
7. mitt bulkande
8. hur det är att ha världens i särklass snyggaste rumpa
9. min allra bästa kväll
10. dagens fulaste person
aa resten återkommer jag väl med då

hej alla fans

här ligger jag. smsar lite. läser lite bloggar på tvn så jag får fan nackspärr men det är det värt.
eellllleeeeeeeeeeerrr?
så jäkla charmig jag är ändå

awesooooomevbhdufnvadmsö,d.

asså fan va tråkiga ni är. det var inte ens en jävel som försökte klara alla låtar för en tjuga. hur rika är ni?? ni skulle inte ens göra det om jag skrev en femtiolapp...
från det till något helt annat. alla som skriver blogg eller läser blogg vet vad jag snackar om när jag säger att man gör en lista som  1 2 3 4 5.. osv. med olika saker. 1. presentera dig själv. ni vet ju vad jag menar ? aa tråkigt att läsa det om mig ju. så därför gör jag min egen såndära lista så ska ni få se vad skojigt jag kan hitta på :) ni kan väl hjälpa mig! ge mig en utmaning nu era små smygläsare! (okej då, ni får vara anonyma)

det va inte jag

men det va ett jävla pådrag och jag luktade grillad korv i handen hela vägen hem!

alltid där för min kamrat

lovisa skickar sms och är rädd för det är fullisar på bussen. hon säger att hon inte vågar gå av. "snälla julia jag är så rädd! jag kan massera dig"
"20 minuter massage då?"
och så hade vi en edal!!! GÖTTT
går väl och möter upp min lilla mespropp vid bussen då. kan väl inte skada med en nattpromenad. värsta är väl att man knappt har kläder på sig. men det är snabbt fixat, puss

dagens budskap

FÅNGA DAGEN!

om jag får välja

vad mysig jag är. alla som skriver vilken låt/artist det är på alla låtar i ordning får en tjuga. jag lovar att det bara är bra musik. kanske t o m den bästa

livin' up the same old moment.

fattar inte riktigt, men tror jag laddar ner iTunes nu. eftersom datorn la av när jag avinstallerade det gamla så blev det knas. ska fan ta datorn sen asssååå. amen så ville jag mest säga att jag läser, hör, ser överallt kompisar eller inte kompisar som går ner i vikt. det är lite trendigt att göra såhär på vårkanten. varför går då jag upp i vikt!!?? asså jag tycker det inte riktigt går ihop. visst att jag tränar och jag får muskler, men vadå det gör ju dom andra också? måste jag sluta äta?? för det går inte. jag lever för att äta asså.
utöver det har jag tänk på att the bucketlist ska jag kolla på ikväll. blir jäkla sugen när jag lyssnar på "say". Vet ni förresten hur många gånger han sjunger "say what you need to say" i låten? tänkte väl det. alltså enligt den lyrics jag kollade var det 36 gånger. jisses. hinner han sjunga något ner liksom? haha JA!

a thought or a word or a sentence.

hemkommen från norrköping. det var spännande. blev nervös, blev kall, blev rökig. nu luktar jag grillad korv i handen. det brann på stan i norret. nu ska jag se om jag kan fixa iTunes. sen tänker jag lägga in bilder från min phone så kan ni få se bilder från igår och branden idag. det låter väl kul och upphetsande?
(håll bak handen, annars ser den stor ut. verkställ)

Snacka skit

Lovisa i min säng. Inget konstigt med det. Hennes söta mamma bjöd med mig på bo kaspers orkester igår. Jag gillade det. Det kommer väl bilder och ev. en film någon gång. Sen bowlare vi, jag hade kul igår. Nu har jag iaf legat i sängen 1,5 timma och väntat på att hon sla vakna. Har roat mig med att ladda ner jonnas spotifylista så jag kan lyssna pån i offlineläge liksooom. Tävlade mot nedladdningen då. Jag skulle ha lyssnat en snutt på alla låtar jag inte hört innan dom laddades ner. Jag vann :) nu ska jag väl göra frukost på sängen eller nått. Gör ju jämt det till de som sover hos mig. Vet inte hur många gånger jag har gjort frukost åt Lovisa och Affe (under vår tid då alltså, fast fan jag gick ju och handlade frukost åt honom och Goofy för två veckor sen. Jag säger ju det!! )

låt mig berätta

denna dag var en helvetes dag eftersom jag inte fått tillbaka min plånbok och ingen vill berätta för mig var den håller hus. skulle klått upp den pullan direkt! men ye, det var inte bara det. det var liksom bara otur hela vägen. amanda är den enda som fattar. iaf, gick från skolan vid tio i morse. gick bort till ikanohuset (ja, jag kunde ju inte åka buss utan mitt busskort) åt meststesteste jag någonin ätit med jonis på chillis. GICK tillbaka till rese och mötte adde p. sen är resten oviktigt. åkte till lisa ikväll iaf. det var kalas, vi hängde i baren (haha coolaste ste ste ste), bastade och hoppade i poolen. fick GÅ hem ENSAM i mörkret nyss. fast det enda läskiga var skogen när jag såg min egen skugga och trodde någon stog där.
dax att sova
övre raden från höger:
lisa ida max
nedre raden från vänster
lisa ida jag
bra. godnatt.

ååååh så störigt !

glömde plånkan på bussen i morse. men inte fan hittar busschaffisen min plånbok där bak. ahopp, kanske tappa den på vägen till andra bussen då eftersom jag inte hade den då. det här suger iaf. hejdo

gör mig lycklig

såg att jag hade detta i utkast så jag låter väl er få det iaf. även fast det var 2 dagar sen jag skrev det.


gossip girl och 90210 börjar ösa nu igen. WOH! (jocke har just hoppat ner från studsmattan - för er som fattar)
så ska hänga här med lite mat i min hand och kolla dessa ljuvliga serier.
dessutom älskar vi lite till den här låten eller hur? du vet hur det ska låta du majsan
jäklar hittar inte på yt. (cool förkortning) MEN TRYCK HÄR ASSÅÅÅÅ

.

okej. nu gråter jag. klar med uppgiften. ska bara lägg in en bild. japp då hänger sig hela word. kul KUL att jag inte hade sparat.... ASSÅ VAD SKA JAG GÖRA!!???? vågar inte skrika och gråta i skolan. ska skära pullan av datorn nu. hej

mmm bra.

majas spotify lista. sen dog jag. sitter i min ensamhet i skolan och refererar en recension. gråter snart av musiken. bästa musiken i världen, men jag har liksom inte tillåtit mig själv att lyssna på sånt här på länge. ni vet typ the fray och lifehouse. det var min bästislista förut. sorgligt det där. kanske kan träna bort det. you found me, never say never, where the story ends, enough for now, we build then we break, happiness, say when. asså hela jävla albumet the fray. och älskade lifehouse, asså ni vet everything, you and me, from where you are, falling in, by your side, who we are. asså BAAAAAAAAAAAAHHHAHAHAHAHAJSHÅL. ska gräva fram min gamla lista så fort jag kommer hem. jävligt kul inlägg tycker ni. ni kan väl få se mig annars om ni vill.

RSS 2.0