mötet

prästerna gick runt och bad till oss. Lars gjorde ett kors i min panna och sa "gud omger dig på alla sidor. du är helt i guds hand"
Om nu gud finns så känns det ju faktiskt bra.

I miss you and I wish you were here

-------------

jag är mörk, dark negro osv. Jag har iaf varit på mitt sista rom möte. Om en vecka åker vi, det ska bli kul. Nu sitter jag i min säng med tandborsten i munnen och sneglar lite på min mage lite då och då. Ska jag se ut såhär på stranden? Förresten, jag tänkte att mamma skulle få massera mig lite för jag har glömt sprutan som jag skulle tagit i söndags. så har jag ju lite ont såklart, men mamma ville inte och jag pallar inte tjata för jag skulle bara börja tjuta. sån är jag. Jag gråter hela tiden och det gör så ont. det är det värsta som finns. jag oroar mig hela tiden och för allt. Jag är så deppig och jag vill inget hellre än bara bli glad för precis allt nu. ska nog sova lite eller nått. det borde hjälpa. Grattis till Ronja som fyller år idag med !
kollade ifall jag hade några bilder där jag inte va så glad på. (Måste ju matcha inlägget) Så kollade jag alla månader och typ ingen bild där jag är mindre glad, sen kommer jag till november och hälften ser jag inte alls glad ut på. Shit vilken tid jag hade då. Det är stört, jag får rysningar när jag tänker på det, jag mådde så dåligt pga löjliga saker. Men för mig var det ett helvete asså. Nee usch va sorgligt det blev nu. aja gonatt

EFTERMIDDAG:

Jocke besiktar bilen
Mamma och mormor lagar köttbullar och köttfärslimpa
Jag ska plugga engelska
Vilken fin familj

ge mig inte den där minen!!

SHIT

mediakommunikation..................

skolan alltså.. Sitter och mediakommunikation, bara en ovanligt onödig lektion måste jag påstå. Idag skulle vi skriva om vilka personer vi helst skulle vilja vara. Mina vart Laila Bagge, Andres Bagge, Andreas Carlsson och Jennie Widegren (från Bounce ni vet, jag vet att ni vet). Fett coola är dom allihoppa och sysslar med roliga saker. 
Var precis och lämnade in det. Va säger han inte då? "Amen du har ju inte valt någon" "men jag skulle ju göra en lista och skriva !?" "jaa, den är ju här sen skulle du skriva om den som du ville va" "jaha, men jag vill ju va alla !"
Typ så var vår konversation. Aja nu slutar jag snart och ser fram emot en ASKUL mediakunskap......(inte)
BTW. Nu drog han (lärarn) igång "himlen är oskyldigt blå" ashögt för hela klassen... BA JAHAAAAAAA.

du är en nöt, och jag kommer knäcka dig !!!

(erkänn cool rubrik, kom på den själv alldeles precis. Tänkte typ, måste komma på en fyndig rubrik, och det gjorde jag)
Nu ska jag ta mig iväg till Sofia och hänga där ett tag. Sen följer hon med mig hem och sover här. Tror det blir så iaf. Asmysigt isf.
Imorse blev det ingen frukost (sov ju hos alf) så det innefattade en kurri mage heeela förmiddagen. Det ledde till en stor portion mat. Jag väljer nu att dela med mig av den.
SÅDÄÄÄÄÄR mycket tog ja. Hur tänkte hon där ? tänker ni. Jag var hungrig som in i bomben och det brukar vara gott med kycklingsnitzel och ris. Anledningen till två såser är att jag inte kunde bestämma mig om det va godast med brunsås eller curry till.
jag åt mig dödsmätt på alldeles för salt mat. Det vart lite över. Jag åt väldigt duktigt huh? eller duktigt och duktigt, det är väl inte bra att äta så mycket..? neee verkligen inte. Aja, nu ska ja promenera, det jämnar ut sig.
HEJ

JAG HAR EN KÄNSLA !

Kom hem tidigt idag eftersom jag var snabbt klar på produktionen så stack jag hem och skippade estetisk. EFTERSOM det är fett orättvist att jag gick halva den kursen i jköping och nu går jag hela igen. eftersom halva denna termin har väl gått (?) så betyder det att jag har gått en hel estetisk verksamhet kurs nu eller hur ? Aja nu är jag hemma iaf. Tänkte köpa några tuffa lila skor idag. Men nått sa mig att jag skulle hålla tassarna borta.
Idag har jag vart helt off från omvärlden, min mobil har fått all min fokus idag. Har suttit och kollat igenom massor gamla sms och det var inte några vill jag lova, har halva eller nått sånt kvar. Mycket skratt och gråt i den där lilla mobilen. Nu ska jag gå och hämta min festis som ligger på kylning ute i snön. TJA
klocka - symboliserar sommartid :) yääääääää

hmmmmmm ett jobbigt beslut att fatta !!!!

Alfred skrev just sms och ville att jag skulle sova hos honom. Ska jag ska jag inte ? jag har en känsla av att det skulle vara lite mysigt att krama om min grabb inatt men fett jobbigt att ta sig dit eller?

BTW. stötte på pontare på kholms station

adde tog en smygbild när vi kirrade biljett

tha weekeeeeend!

Jag har haft en asfin helg hos Nilssons :) Tänkte bjuda på maaaaassor bilder för det är jag inte asbra på annars.
fredag:
adde testar julias klackar och konstaterar att hon blir lång
cattis vill inte va sämre
Lördag:
sötaste katt jag träffat !
FETT PEPP!
julia 1 julia 2 julia 3
andrea - NOLLA
REBUS !
fett läskig catten !
dagens skada : mitt lillfinger.....

här borta i landsbygden

hänger hos Adde utanför Katrineholm. Mitt ute på landet vettja. Grannarna (några km bort) har kameler, fett!
igår sa adde, vi ska bort till Hasch och röka vattenpipa. Japp man vart ju lite chockad där, men det visade sig att jag hörde lite fel. hon hette Haza, uttalades Hascha. Spännande det kan bli när man hör lite fel alltså.
ikväll blir det hos jullan bååth (vänster hallå!) och dra ett par stänkare.
tjingeling

uppdatering från världens intressantaste blogg:

jag jobbar på med serien

Det finns gott om idioter – några vars nytta kan diskuteras.

jag drömde att jag var i thailand med några vänner inatt. Nu sitter jag och skriver på internets historia och internets betydelse för människors vardag. intressant.

dagens önskan!

Aa nu äre så att NÅGON bad nästan på knä för att jag skulle länka till denna blogg.
HÄR HAR NI EN LÄNK ALLTSÅ
btw så heter hans blogg bloggchristianmodincoolfettnajsomglol.blogg.se
mest korkade bloggnamn jag sett i hela mitt aslånga liv. Men han är nog lite speciell den dära chrille. Jag vet inte alltså, men jag har mina aningar.
checka in den nu vettja 
bloggchristianmodincoolfettnajsomglol.blogg.se

oj va mycket alfred

asså varför är 90% av mina inlägg av alfred? ae dum fråga, jag är ju kär i honom och spenderar ganska mycket tid med honom. Aja, ska försöka trappa ner på det lite.
kan ju dra ett kul skämt om affe ist:
affe åt kasse, sket påse!
hehehehhehehe

den där asså

hittade in till affes väns blogg. Hittade denna från i lördags. En bild säger mer än tusen ord alfred, jag kan se förklaringar här.

INFO för dig

♦Igår missade jag bussen pga att jag skrev det dära inlägget och kanske för att jag inte pallade springa och skämma ut mig som dom andra runt mig gjorde. Blev en cool promenad för mig ist.
♦Igår pluggade jag min engelska hos Ida. Det visade sig att jag var en av de få som hade gjort engelskaläxan igår. credddddd som fan!
♦Igår cyklade jag och ida ner till Willys för att köpa lite godis som skulle sitta fint i kistan. Sen tvingade jag med Ida till EH för att jag skulle få se och känna lite på affe i några minuter. Eftersom han har så mycket plugg nu så har han inte så mycket tid för mig. Jag tänker inte störa honom mer nu, det har jag bestämt. Inget tjat från mig nu, man vill ju inte va störig asså, ni hajar. Får se när han får lite tid över. Nu ska jag va barnvakt FETT SKOJ. Tror också att jag ska basta lite ensam ikväll, inte för att jag vill, men för att jag kan.
något sånt. undrar om vi har ngn öl?
(hetsa inte nu mormor)

hänger i stora redaktionen

1. NACKEN DÖDAR MIG! 
jag som inte skulle klaga asså... men nu har jag fått det berättat att det är det knasiga vädret som påverkar nacken. Det blir såhär när det går snabbt från varmt till kallt. Snö till sol och allt va det nu är. Vore lite bättre om det bara kunde bli varmt nu så jag slapp verken helt och hållet. 
2. Jag sitter i skolan fast att jag har slutat. hehehe. Amen bussen går ju om en kvart liksom så varför inte slänga iväg ett inlägg. 
3. Satt och pillade lite på en header förut eftersom jag kom på att det är ju photoshop och sånt jag håller på med i skolan så borde jag väl klara lite själv. Vet inte om jag gillar den iaf. Plus att jag hade inget stort utbud av bilder på mig här i skolan. AJAAAAA får se hur det blir med den saken.
självklart är bilden för stor för att lägga in på bloggen.... ni får en bild på självaste francuis truffaut - franska filmregissör som jag just jobbat om. coooool

THE F*CKING P-STAV KLIAR!

nu: klia p-slav och se ballar av stål. gonatt

22 mars 2009

så såg det ut då, ingen snö. precis ett år sen. Jonte och jag cyklade ner till stallis utan jackor och köpte mjukglas.

en liten "kom-på-grej" som jag gjore nu: Kvällen innan det hade jag jonte och skoogh festat till det lite. Det var inte mycket asså. Anyway, vi var på edberga och helt plötsligt fick jag och skoogh för oss att ta ett varv på den röda banan. 400m eller nått ? Iaf, jag sprang så jägarns fort !!! Och jag var så ledsen efteråt att jag inte hade tagit tid , för jag var bergsäker på att jag hade fått en grym tid. Lätt personligt rekord !

idag är en stor dag

iaf för åtvidaberg. ÅFF har sin första hemmamatch i Allsvenskan. för denna gång alltså. (jag visste inte om det förens affe skrev sms) Jag pallar inte ta mig dit pga det askalla vädret. Men hörrni, varmt eller kallt ute? KALLT, tro inget annat. Bara för det har blivit lite varmare är det absolut inte varmt. Och det är fortfarande inte skinnjacka väder. Så tro inte det, på med vinterjackan igen! Men på torsdag mina vänner, då blir det fint väder !!!! då ställer vi upp oss på rad och jublar, är ni med?

tres höjdpunkter!

1. torsdags
sofia och jag är påväg till EH för lite chill hos goofy. Jag drar igång Lifehouse - you and me på mobilen.
Sofia: Är det den där lips of an angel?
Julia: eeh neeje
Sofia: NEJ, three floors down!!!
Julia: hahah nej ! det är ju you and me!
Sofia: Jahaa, med boys like girls..
Julia: hahahahhahahaha

2. lördags
kväll / natt på EH
3. söndags
Affe var väldigt bakis så jag var den fina flickvännen och gick och köpte Pizza, cola, glass och  Tom & Jerry kex åt oss. Där tror jag att alla killar blev lite avundsjuka på alfred :)

naaaae

Tjabba cpnötter. Jag sitter inne hos goofy och väntar på att bli trött. Simone, Goofy och steffe sitter borta i sängen och snackar. Jag sköter musiken. Affe ligger hos sig och mår som han förtjänar. Nu ska jag chilla vidare och försöka slippa nackeonten.
väääldigt mycket goofy över denna bild måste jag säga.
hej hej

chiiiillar

ÄÄÄgde min grabb i wii bowling förut. Dock ägde han mig i tennis, men det är en annan femma. Jag har handlat hem chips och godis. OOOH så gott, ska smaska på det efter den smaskiga maten. Senare ska jag gitta till sofia tror jag. Möjligtvis eh ? om det nu var så att vi skulle dit. Aja får se vart kvällen för mig.
hehehehehhe bilder från den rastlösa tiden i jköping . YÄÄ

läggav

jag sitter i affes soffa och väntar på att han ska vakna. Datorn fläktar på som fan ibland så jag känner mig så dum som satte igång den när han sover. han ser iofs ut att sova gott.

Sofia fick med mig och simone till förfest hoa Juan igår. Det vart ju chill för oss tre såklart, vi spanade mest in alla pinsamma och var glada att det inte va vi. eller iaf jag. fast nae seriöst, sådär blir jag inte ens när jag är lite onykter. vissa ville jag bara putta ner från bordet när dom ståg där uppe och trodde dom va strippor eller nått. överdrivet. ville dom få alla dom där grabbarna i säng eller vad var det frågan om? Nu syftar jag på dom jag inte känner, som jag aldrig har träffat innan. Julia och Tess var söta som vanligt :)
btw. alla rökte där inne (aa äckligt som fan men jag hade ju tyvärr inte makten där) så jag tänkte att mina kläder luktade rök nu - det gjorde dom inte. Mitt hår kanske - nae det luktade snus? förstår inte. Har affe smetat snus i det inatt..?

NU ska jag ta och hetsa av mig lite och vänta på min söta gosse.

hehe, jag tror att affe ville döda någon när denna bild togs. ser ni inte hur farlig han ser ut ?


nerd

vad förstår inte vad jag gör på fredagar. Kommer alltid hem relativt tidigt, så antingen åker jag ner till facetten och hänger eller så sitter jag bara hemma vid min dator och väntar på att någon ska höra av sig. Idag har jag spelat massor spel på facebook och sånt. Lite icy tower, lite tower bloxx, lite giutar geek och några andra cp som va ovärda att komma ihåg. Nu ska jag lägga ner. Drar igång lite wii istället. roligare asså.
tog sånnahär nördbilder en gång när jocke inte va hemma. heheheheheeeee

alltid Nina som skriver så kul grejer på facebook, gilla!

katt åt stekpanna, fräste
höhöhöhö

observera: jag klagar inte

sitter och njuter av min kaksmak i munnen. Har smällt i mig en sådär 4,5,6 stycken. Värt att berätta för er att jag har ont i nacken. Det är nått fel alltså! för såhär som det har varit den här veckan har det inte varit på länge. Så jag sitter och funderar lite på vad jag kan ha gjort. Kan det vara att jag hoppade sprutan förra veckan? Aja det försvinner väl om några dagar.  Nu ska jag chilla och så. puss och hej
hehhehehehe

thank you ADDE!

för nu har jag en lite nyare blogg. Lite mer åt sommarhållet iaf. Det är den nya grejen nu. iaf, tack adde. Nu ska jag se på när aff speöar wii. wooh
addde AKA oboyblåsarn

uuuuuuuuuääääääääääääääääääää

jag har precis bevittnat när min katt spyr på golvet någon meter framför mig. Jag vill springa långt som fan härifrån. detta är INTE okej folket.

tja alla styltbrallor!

ligger och diggar solen i en soft soffa. Idag slutade jag kvart i 11. niiiice. har ägnat den senaste tiden till att ladda ner lite album av the fray och lifehouse. Jag får inte nog, dom behöver hänga med mig i telefonen också! jaaa, ni bryr er. Men så har jag även lagt över alla bilder och filmer från februari och mars som jag hade på mobilen. Nu ni! bilder kommer det bli, och det vill jag lova. Elin får inviga eftersom hon va så skönt sliten i söndags.

på bussresan från motala till linköping hade vi ingen direkt konversation, men när vi gått av bussen började vi diskutera om det var skönt eller jobbigt när solen stekte på oss i bussen så vi dog av värmen.
Elin:
jag njöt ju men fuck, jag ville bara klä av mig naken och spy

life in technicolor ii

man blir så glad :)

höll på att glömma!

När jag kom hem var världens sötaste mormor här och städa hela huset som hon väldigt ofta gör måste jag säga. Hon hade vikt mina kläder som låg lite överallt till två fina högar på min bäddade säng. Tack mormor! Innan hon skulle åka tänkte hon vara snäll och gå ut med Iris. Hon kom tillbaka efter några minuter och sa att hon hade halkat och att hon blödde massor. Så jag fick springa ut snabbt och plåstra om henne. Hon hade skrapat upp näsan stackaren. Den hade redan blivit blå, så den blir nog fin imorgon skulle jag tro. Knäna och handlederna var också blåa. HUJEDAMIG

sleepyhead

Nu är jag hemma efter en chill dag i skolan. Hade lite badminton och innebandy tidigt i morse. Det va sköj vill ja lova! Sen hade vi chillmatte med chilljanne. Elin och Maja målade mig på & i örat samtidigt som elin kliade så underbart skönt på min nacke och rygg så jag ville inte göra måtstånd. Nu har jag blått öra.. Aja, det va chill och vi fick sluta en kvart tidigare för vi va hungriga. Sen hade vi inställd lektion och sånt så jag ringde pappa och han var 10 minuter ifrån mig och påväg till åtvid. kalasbra tajming där alltså. Nu sitter jag hemma och ska nog gå och duscha lite, sen vidare till pappas jobb eller alfred om han tillåter. han vägrar ju svara på mina sms....... och inte går det att ringa honom heller. funderar på att slå honom. men jag får ju bara en sån hård tillbaka. men äsch, det är värt ändå.
äre inte awesome väder eller !!??

jag är påväg mot ett fitare liv !

Ida och jag bestämde oss idag för att bli viga. Försten som kan gå ner i splitt/split/spagat kommer aldrig ihåg vilket som är vilket... duktigt julia, jag har ju för bövulen varit gympaledare hehehe. det kan man inte tro. Men men, jag ville satsa en hundring, men ida ville inte riskera att bli av med hundra spänn för hon behövde det i sommar. Haha tönt. Aja, nu ska det stretchas !!!
ska nog börja träning på ngt vis, vet inte hur. Simningen ska jag nog sluta med. Jag har upptäkt utslag som jag tror kan bero på all klor och så torkar jag ut och sånt bajs. JAAAAJA, dåliga ursäkter men det var även äckligt långtråkigt. 
Nya tider är påväg vänner!
WOHOO, såntdära ansiktsuttryck ska jag ha när jag är klar med detta projekt. Good luck IDA !! MOHA

jag har haft en världsbra dag

det är faktiskt bra att ta en dag off ibland. Imorgon är jag on igen, så då är det OK. Nu ska jag ta mig en banan och kolla på wipeout.

ao, skippade skolan idag. Ida också. Hon kom över för ett tag sen så bjöd jag henne på frukost. Vi bestämde att vi skulle gå ner och hälsa på på facetten och kanske allé. Så om fyra minuter ska vi ses på gatan. Jag måste borsta tänderna så det är lika bra jag går nu. Hoppas Sofia är i skolan idag, jag vill ge henne en fet kram.
ni är underbara tjejer, jag älskar er

natt

jag har blivit sviken. jag har svikit.
jag vet hur ont det gör, därför är jag så rädd. jag vill inte göra fel. jag är så rädd. och jag är rädd för rädslan.
svik mig aldrig och lämna mig aldrig, det skulle jag inte klara av ♥

HATAR

jag borde gjort min läxa. verkligen. men jag har verkligen så lite lust till det. ligger och lyssnar fray och lifehouse. dom är det bästa som finns när inte affe är med mig. Affe var här och myste lite förut. Vi tog lite söndagsbastande och hade lite fighter. Tacklas. det är något han är bra på.
jag har sån där äcklig klump i mig nu. Jag vill bara sova(för stor säng för att sova ensam i). kanske gråta. fast ne det vill jag inte, det är för tungt. man blir helt störd av det eller ? jag funderar verkligen hårt på att inte gå till skolan i morgon. vill inte. jag vill v.e.r.k.l.i.g.e.n. inte. fan.
ps. det är inget "problem" egentligen, så ni behöver inte tro att det har hänt något med mig och alf som vissa gjorde. kan inte förklara detta, inte när jag inte vet vilka som läser..

kalas för maja och amanda !

eftersom jag är ett fattigt barn och sånt så har jag inte pengar till en cool kamera. Men däremot har min söta vän Majsan kirrat den biffen så jag ger er lite av vad hon hade på sin blogg.
asså ja dog. dog. när elin satte igång med sin dans ! oj, jag är visst död där i hörnet hehe
skoj lördagskväll i motala helt enkelt. tack kompisar.

bra morgon

sitter och chillar lite i min tv-spelsnördstol. Alfred ligger ca 2 meter framför och sover. Han pratade lite i sömnen för ett tag sen hehehe. Idag fyller majsan 17 bast, pompa å ståt, det ska firas!! Grattis maja ! :)

Om jag vore en hund skulle jag troligen jucka mot ditt ben just nu!!!

hahaha, facebook♥

upp med volymen polare!

sugabaaaabes - get sexy
vet att ni gillare
Nu peppar vi lite alltså
tonight is the night ju
eller nae, det är ju i morron
aja, svinga era lurviga och alla dom där grejerna
BTW GRATTIS AMANDA !!! (fast du inte gillar att bli grattad- vad är problemet?)

har lite att berätta

1.sitter och pumpar lite musik. Det är fredag och då blir jag så jävla pepp på allt!
2. Jag läste på en deodorant i morse där det stog på spanska. Jag kunde översätta några ord och lyckades få till en hel mening en gång. Försökte imponera lite på affe, men då påstår han att jag läste på det engelska som stog under och det var därför jag kunde. så fan heller.. !
3. När jag kom hem idag var bara iris, hunden, hemma. Det luktade skit som fan i mitt hem och jag började fundera på om vi hade någon uteliggare som inneboende och som kanske varit lite dålig i magen. Men jag såg ingen sån. När jag sen gick in på toa för att kissa hör jag hur iris drar på världens brakare där ute. aa lite mindre mysigt alltså, som tur var hade jag haft dörren till mitt rum stängd, så här inne kunde man andas.
4. Jag slutade 11 idag men ingen ville följa med mig till Norrköping och kolla på UF-mässa...
5. Jag åkte in tidigare till Linköping imorse för att sola innan skolan. WOO, dock fortfarande lika blek..
6. JAG MÅSTE HA PENGAR TILL UNDERBARA KLÄDER. Min nya hobby är att kolla kläder på nätet. Bara dom här astuffa HUMöR kläderna hittade jag på en minut kanske, åååååååh trångkaka!

storm

lyssnar lite lifehouse och läser bloggar. Lärare kommer: är du klar än ? Jag: nae det är jag inte.. fortsätter att läsa lite bloggar. Jag skäms.. men nu slutar vi, NICE

peddo kalle

hmm, spännande bild. måste vart en riktig spaltskalle som designade denna. ska jobba vidare på serien. som om ni bryr er. hej

GE MIG MONEY, HONEY !

det vore lite fint om man kunde få stipendium igen kanske.
aa jag ville bara skryta lite om att jag fick stipendium på skolavslutningen i nian.
puuuss

dödskall

observera att det är döds -kall och inte död-skall. det hade ju varit förargligt. jag fryser så mycket !! sitter i datasalen och jobbar med min serie.. det går inge bra alltså. Armen gör ont också, vågar inte ta bort det stora "plåstret" men jag vill. Kul att se hur det ser ut. Ska nog göra det om ett tag. Nu vill jag bara ha lunch så jag kan få äta. Fy bubblan va hungrig jag är nu alltså! stört. Klagig tjej, men ni vet ju att jag är glad ändå.

länge sen jag suktade såhär mycket efter sommarmusik

sommar

COOOOOOOOOL

aa idag har jag varit på kvinnohälsan i Linköping och tryckt in en stav i min arm. En P-stav alltså. Därav mitt stora "plåster" på armen. Nu börjar det bli lått och grejer också, men jag känner fortfarande inte delar av armen pga bedövningen. Spännande grej det där med bedövning kan jag tycka. Nu ska vi se om det blir något bra av detta med pinne i armen, det märker vi. Hej då

ÅÅÅÅÅH VA DUMMA !!!

sådär gör man inte!!! fan, jag tycker så synd om henne.
kille som dumpar sin tjej på radio


you got the love

Nu har jag fixat mina presenter, ska bara hitta något att fylla dom med. Sen ska jag försöka få tag på de sötisar som ska få sig en. Finner jag dom inte så ger jag den till ngn annan.  
Vet ni vad som hände i fredags !!?? (kom på det nu)
Jag fick höra att man blir glad av att vara runt mig!
WOHOOO. oj så bra (:
fett gla!

ska vi älska ?

jaa det ska vi!!
SÅ UNDERBART MED SOL
mahihihihooooo, jag vill ge bort presenter till alla !!! Tror jag ska gå och göra det också, men vilka ska få ? affe är redan paxad för jag har en grej till honom. Resten då ?
Kollar bilder och tar de 4 första jag tycker borde få :)
simone ida sofia och nathalie ska få :) och alfred, men det visste ni ju redan. Ska fixa presenter nu, hej svejs!
btw. lägg märke till att jag bara valde bilder från i somras, mmmmmmm

BUSTED !

Studiedag
Jag chillar i affes, aoo vad är det, typ lägenhet? aja hans place på EH. Fick så mumsiga mackor på sängen skulle man kunna säga, så jag måste ju gottgöra detta. Städa vore fin grej tycker jag. Tror det skulle uppskattas. Jag började lite smått, men insåg att detta måste skrivas ner och avslöjas någonstans. Såååå mycket skit han har. Let's make a listaaa (observera att detta är tomma saker):
Gott & blandat super frutti
gainomax
yoghurt
zoo
apelsinjuice
brödpåse
3 pärondryck
(lämnat en liten skvätt i alla också)
roligast av allt, ETT KVITTO! enligt alfred är det bara sossar som tar kvittot. Han förneker att det är hans nu också.. aldrig

fina bilder


nu ska det städas



edit: jag hittade mer yoghurt, glass och sånt skräp. OCH ett till kvitto höhöhö
edit 2: en till påse med skräp :O orkar inte skriva vad det va i den med, hej

min gullegris

kvinnodagen har ni väl inte missat ? ingen har sagt något till mig eller varit extra snäll mot mig för att jag är kvinna...
kan det ha något att göra med att jag är lite mer åt "flickahållet" än "kvinnahållet"? aja, kommer ingenstans med detta. Dock tyckte jag om Sofias uttalande om dagen.

"Idag är det kvinnodagen ju, eller hur.
Och just idag har jag nog aldrig ogillat sånna där med snoppar så mycket som idag."

du är så fin min vän
skolavslutningen nian (L)

för stor klump i magen nu

....jag vill krama dig.
borde inte va såhär
eller det är kanske precis vad det borde

if I could just see you. everything would be alright

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
jag cepar på er, på mig, snorungarna, på mycket. Men det är fint iaf. Jag hade en kul helg, fula bilder finns på facebook. fula. så jag tänker inte ge er några. I morgon ska jag bowla 8.15. Kan bli spännande med tanke på att det är så tidigt på morgonen och att det bara är spännande i allmänhet med bowling. Strandgatan 2 för er som är intresserade, kom och kolla på mig. Jag är en riktig stjärna. När jag vill. Oftast vill jag inte.
ge mig ge mig ge mig nåååå meeeeeeer! nått å jobba med
från vår lilla spontantripp till västervik, på cykel. kan beskrivas med 3 ord: jobbigt, vått och sköj
1. vilken jävla stjärna - sliten och dan dag 2 i västervik
2. aaa fint ska de va, på klipporna och sånt
3. jag (och lite jocke) stog för maten: yttepyttekokta makaroner och snålt stekta köttbullar. åååh va sugen jag blev!

grattis Fritz!

(bild från fotolektionen) du vet, jag gillar dina dojjer :) men grattis stora flickan!

photoshop och sånt

Jag sitter och knapar på med min lilla serie. Jag är inte bra på photoshop och jag hittar inga bra bilder till min serie.. Jag är på min andra bild, några är redan klara. fuck. Kände ändå att jag var tvungen att blogga lite för jag behöver lite omväxling ju. And min nacke wants to kill me. (wow, english!) det här är vad jag håller på med nu: det här är där jag vill vara nu:

va tycks om min egen färgade tisha?

Från en vit biltema tshirt till en lilaspängig biltema tshirt. Japp, batik får man göra när man går på medie programmet på Ljunkan vill ja lova. Va tycks då ? tänkte inviga den inatt.
hur jävla cheerleader kändes inte den sista bilden då? något att satsa på kanske.? hehheheh AAAAE

why why -- säg åt dom då!

Det är såååå skönt !! Jag har precis läst klart alla bloggar som jag halkat efter på. Det har tagit mig hela kvällen, attans..
Jag har iaf hunnit hälsa på min grabb i hmm 40 minuter (?) idag. Skulle mest hämta mina saker hos honom, fick även med mig en mössa och 2 biljetter till kalasfesten i morron. Tack AFF! Måste se gökboet eftersom vi kollade den i skolan och jag fick skippa den lektionen om jag såg den hemma. Alfred sa faktiskt att han kunde se den med mig, men det vet jag inte om jag ska lita på alltså. Måste ha sett den innan måndag så får se om jag ligger söndag natt och ser den.
Är hungrig, ska mätta mig med glass. Det gör ont i mig när jag inte klarar av att stå emot frestelser.... Det gör ont att stå emot dom också. Men jag vet att jag kommer dra på första avsnittet av Glee (för jag har hört att det är värt) och hämta lite glass och sånt.
tyckte bara att bilden va rätt schöön

TILL MORMOR

jasså är aktuellt slut nu, se och lär :
klarar du av något sånt här tror du ?  ring mig när du funderat lite, innan du somnar är du gullig.

everything is poetry baby

det här är inte riktigt min kopp te egentligen, men jisses va jag gillar den. Så himla mysig, söt, fin ja vet inte. Men bra. Och så var är dom grymma på att göra film också, gillart!

nakenlekar

heheheheeeeeeee
simone och malin hade väldans mycket snack om denna. Den rekommenderades också starkt och jag kan inte förneka att jag diggade den råhårt!

hinner inte mer - måste gitta

nu är det konfa/rommöte
återkommer
skratta åt detta sålänge

AE, ni måste underhållas !

ska kolla mina favoriter på youtube. Låt mig återkomma!

jocke, hund och sånt

AMEN FÖRLÅT
jag har haft bättre saker för mig än att blogga dessa dagar. Ska hitta en sladd och lägga in bilder från mobilen till datorn snart så ska ni få se lite av mitt liv. Spännande huh?
Just nu sitter jag i min stol och framför mig ligger jocke i min säng och vovven är på honom och det förstår jag. Jag känner igen mig i vovvens roll. det dära att jocke retas sönder och sen skyddar sig och garvar sönder när man till slut inte klarar mer och dampar sönder. Så brukar det iaf ALLTID vara när vi åker lång i en bil tillsammans.
Nu ska jag finna lite krubb som jag kan mata mig med :)
bytheway! älskar min alfred
igår fyllde vi två månader. Roligt med pojkvän, då får man fylla år så mycket hehehe

RSS 2.0