på det igen

denna kväll hos Jossan. Ikväll är det ju faktiskt Halloween på riktigt, men jag orkar inte bry mig om någon utklädnad. Annars skulle jag ju kunna köra något sånt här

parteeey

förfest hos mig
bort till theresa
vidare till elevhemmet
orkar inte skriva mer, ni får se bilder vettja :)
fulla muggar minsann
jag blev mattant, folk är som galna efter mat framåt natten kan ja lova!
Haha, gästlistan. Var du inte med på listan sparkades du ut av en väldigt aggressiv theresa. Som tur var fick jag ha 2 kompisar hehe.

bajsolle

ont i kroppen, hela nacken och ryggen knäckte typ 20 gånger när jag bara vred på mig. Jag har ont i kroppen av all kyla eftersom jag har inte har tagit spruta dom 2 senaste gångerna som jag borde. Har nämligen inte några sprutor hemma och då blir det inte så lätt. Hoppas jag överlever kvällen iaf. Undrar om jag klarar av klackar? strumpbyxor kan nog bli rätt kallt också. Fan va cp, jag måste ta tag i allt nu känner jag..
hittade en bild som är nästan precis ett år gammal. Där hade jag också precis klippt och blondat håret. Knasigt. Men kul att man har förändrats något då! Ser ju för bövulen likadan ut.

idol 2008

det är bland det bästa som finns/fanns. Idag är det 1 år och 6 dagar sen jag blev helt besatt. Den gången som jag åkte upp till stockholm med kusin moster och mormor för att kolla på idol med abbatema. Det var magiskt (aa jag är en tönt, som att du är så mycket bättre) och jag var lycklig till tusen.
Jag och magda
robin - från hans "does your mother know" var jag fast, heeelt fast.
eftersnack - det var ju också helt underbart(vad är det för fel på mig?)

präst/cigg?

mamma gjorde en liten visning för mig vad jag kunde va ikväll. Hon tyckte jag skulle va präst eller cigarett. I bibeln har hon skurit ur lite så man kan ha en flaska sprit i den. Busig mamma. Ciggen hade hon själv en gång i tiden på maskerad. Jag hade även den i skolan på maskerad sak (hur pinsam är jag inte! men jag vann ju så vafan)
pinsam brud..

sofisen gör det igen

japp vi kan ju börja med det hon precis skrev till mig på msn:
julia säger (15:38):
jag skulle säga att vi inte kunde va hos mor för mina kusiner och sånt grejs kommer
men jag kirrar biffen såklart
Sofia Fahlstedt, säger (15:39):
va?
julia säger (15:39):
vad gullet ?
Sofia Fahlstedt, säger (15:40):
vilken jävla biff?

Igår
sofia: Heter Hitler Gustav?
juliajuliaemelie: hahahah, adolf!!
sofia: hehe jaha, trodde han hette gustav eller albin..


På elevhemmet för ungefär en vecka sen.
Antons matchtröja ligger på hans soffa, fast han har klippt sönder den.
Jag: Oj, den har han klippt sönder
Sofia: nee han har sytt in den

hahaha, det är tur att jag har sofia. Allt blir så himla mycket roligare då :)

julmusten

här sitter och jag smuttar på den sista julmusten. Tar en och annan godis när jag känner för det också. Vad håller jag på med asså? Har egentligen rätt bråttom att fixa massa.. Måste ju duscha städa hitta kläder hitta nån slags utklädnad antar jag, fuck you!
Borde sätta igång nu, men neva. Jag har det så gott här asså:)
Nu sitter min pappa och carina och bara väntar på deras flyg till cypern, hur gott liksom?
Själv sitter jag och fryser om tårna hihihi

Töserna

Måste ju presentera vännerna som är här :)
Här har vi då Julia Johansson. Söt tjejja det dära, väldigt mörkrädd måste jag säga. Tycker om att hålla i handen. Tyvärr inte singel. Bor i Huskvarna. Myyyysig tjej!
Här har ni Emelie Gustafsson. 16 år från i Jönköping. Hon är däremot singel och behöver nog en grabb som kan rädda henne ute i mörkret. Lamaste humorn, men fett kul !

ilovehalloween

på halloween är det tillåtet att skrämmas hihi, det kanske t o m är min favoritsyssla när jag tänker efter. Dock har jag en förmåga att bli rädd för mig själv när jag skrämmer någon och så måste jag bara säga att det är absolut förbjudet att skrämma mig!!
Jag Julia och Emelie var självklart och handlade godis och julmust förut. Senare skulle Sofia komme till oss så vi hade planerat hur vi skulle skrämma henne när hon kom in hit. Men när vi står i kassan ringer bruden och säger att hon är påväg och vill möta oss vid polisstation. Så blev det inte, vi sa att vi inte tog den vägen så vi skulle ses hemma. Istället sprang vi till parken och ställde oss precis innanför dörren. Där borta kommer Sofia traskandes mot oss. När hon har gått några meter förbi smäller jag hårt som attan igen dörren/grinden. ASKUL tyckte vi, några sekunder senare ringer sofia mig och det lät ungefär såhär:

S: är ni hemma?
J: aaa
S: ASSÅ JULIA DET VAR NÅGON SOM SMÄLLDE IGEN DÖRREN HÄR VID PARKEN.
J: nee!?
S: joo, det är jätteläskigt
J: men du emelie och julia kan inte sätta dit lampan så jag måste hjälpa dom med det, du är ju snart hemma. (vafan tänkte jag där hahahhaha)

jo jag älskar halloween minsann!

tööönt

vafan ska man va på halloween? Har mycket olika förslag iofs men jag vet att jag kommer vara för överseriös om jag tar någon av mina fina idéer. Funderar dock starkt på denna
amen hallå var går gränsen liksom??

GLADEN

nu ska jag in till linköping och hämta julia och emelie som har tagit sig hit hela vägen från jönköping. Undrar vad vi ska hitta på för kul när dom kommer hit ? fixa gärna ett party för brudarna, det är dom värda tycker jag :)

vårdcentralen

here we come!
ska gitta dit med Andres nu, måste ju ta prover.. suck. Hoppas jag inte får en utskällning nu för att jag inte kommit de kanske 6 eller 7 gånger som jag inte gått nu, busigt liksom. Men man orkar ju inte. Ne brådis nu, ska tydligen köpa godis på vägen hem med, andrea är gosidsugen som alltid.
hon är söt

pelle svanslös (L)

jag håller helt enkelt med ida, min eller nej ja mena jockes vägg är jättekall. Jag kommer få urinverksinfektion i ryggen. Fast det går ju inte så jag antar att jag får något annat i ryggen dårå.

Kim idag vid frukostbordet: håller händerna såhär ->  /\ och förklarar att så sitter måns och då säger bill och bull "ska pelle få mat och inte vi"

Familjen: ??
Jag: Är det då när Måns har råttan i väskan och ska skrämma Pelle ? :D
Kim: JA !

Klart man har sett Pelle Svanslös typ 10000000 gånger eller
sötbroder tycker om det iaf!

tjosan

en kväll på EH kan sluta såhär för Sofia.
Anton: AAAAAAAAAH
sofia: WOAAAAAAAH
knäpptttt ellerrrrrrrrrrrrr

the uninvited

äre halloween vecka så äre :)
varje dag kollar vi ny skräckis, mysigt va?
den va grym faktiskt. Inte bara skrämig som typ the grudge liiiiiiksom.
puss

blondiie

var hos min kära frisör åsa idag. Mycket trevlig, hon är ju för go asså. Tänkte att jag skulle klippa upp det, klippa kortare lugg, bli av med utväxten och göra fler slingor. Precis det är vad jag har gjort nu. Klart det inte blev som jag tänkt mig, eller jag vet inte vad jag hade tänkt mig. Blir alltid såhär när jag kommer från frissan. Blir lite halvnöjd först, sen ett dygn senare trivs jag i det. Aja nu ska jag inte babbla goja. Se själva

kortis luggen. Kommer ju inte ha håret så. Det var bara för att visa lite hehe.
Oj vad klockan vart mycket helt plötsligt. Ska springa upp och göra pytt i panna hihi, sofia kommer snart och då blir det hockey. Undrar vad hon tycker om det egentligen? spännande och se om hon gillar det

ILLA!!

här är jag bussig och skriver hm, 8 tror jag, inlägg igår och vad gör ni :O skippar att läsa den över huvud taget!!? Vad begär ni va, ska jag skriva 20 om dagen hädan efter kanske.. Skulle jag skriva så många skulle dom bli bajstråkiga eftersom det ända jag skulle göra om dagarna skulle va att blogga och så skulle det inte finnas något att blogg om.
okej nu spårade jag ur lite. Tycker dock att ni kan ta och lyssna lite på denna. Jag diggar starkt början. MEN andrea tog högtalarna till jocke hos pappa idag, hur ledsen blir man inte.. det blir ju inte så magisk känsla att lyssna på min lilla dator.

..

mamma kommer in i rummet: det luktar tjej här inne!
Jag: det är ida som har pruttat!

sofiahahaha

det är den tjejen som alltid lyckas komma med rätta kommetaren. På fotbollsmatchen i lördags:
"Ligger ÅFF först eller etta?"

Sofia: Vad skulle ni säga om Johan Palm stog där uppe (mjällby klacken)?
Julia: hahaha, sofia där är mjällby, inte mjölby!
haha, fick precis ett sms från flickan:
"Jag halka och slog omkull :( "

datakunskapen

tråkigt? lägg av, gör det kul ist för att klaga va !
för det första, köp godis !
för det andra, ha facebook där så du kan kika på det medans lärarn ska hämta något, hjälpa någon osv. (MEN GLÖM INTE ATT DU MÅSTE HÄNGA MED PÅ DET LÄRARN SÄGER OCH GÖR)

för det tredje sätt dig bredvid någon som lätt gör bort sig så du kan skratta åt dina vänner. Ex skratta åt eek som spillde ut allt sitt vatten.
för det fjärde så kan du ge grannen en tampong om hon/han är i behov av det. EX eek som inte hade något att torka upp sitt vatten med.
observera att du fortfarande måste hänga med på lektionen och jobba. Detta gör bara lektionen lite roligare, tänk på betygen ungdomar!

julia <3 redigering

jag trivs bäst när jag redigerad, i en redigerarstudio vill jag booooooooooo
haha naa inte riktigt men det är kul

lilasolglasögon


haha, det fulaste du sett

åtvidaberg


en bild säger mer än 1000 ord du vet, så jag antar att jag inte behöver skriva nåt
tja

pardyy

lördagen blev lång och lyckad. Kom rätt sent till EH men stannade även rätt länge så det jämnar ju ut sig. Somnade där som numera börjar bli en vana..

(måste tillägga att när jag skriver ett inlägg tar det ca en halvtimma för att jag gör massor annat samtidigt, för att ni ska på ett hum om hur lång tid det tar så lägger jag in varje ny låt som jag lyssnar på, capish?)
Nu ska ni få lite bilder från min lördag kväll vettja
som ni vet så kom mina vänninor och bastade med mig
ida ville va tuff
jag ville bara va som ida

sen kom jocke hem med grabbar, då blev det lite kort och sånt ni vet

dessa två sötnosar ville stanna kvar men sofia och jag hade taggat klart så vi kilade iväg till EH. Klockan hade redan hunnit bli halv 12 tror ja.
Sådär, hann lyssna på rätt mycket musik som ni ser, och för er som har orkar lyssna på alla så kanske ni märker att jag har rätt blandad musiksmak :) Grym musik måste ni hålla med om!
CHA CHA

impad!!

det är jag :L hehe. fint att ni fortsätter kolla min blogg varje dag trots att jag inte har uppdaterat. Men om ni inte kollar så vet ni ju inte om jag har uppdaterat eller inte. hmm. Fast ni tycker ju om mig iaf, bara ytterst lite mindre för att jag inte uppdaterar. Amen va babblar jag om nu? klart ni tycker om mig.
Vilket vettigt inlägg då.. Jag lägger ner. Gör om allt i ett nytt inlägg, för det här var absolut inte vad jag skulle skriva egentligen.

ÖS

hahaha, glamoröst
fan så sniiiiggt!

baaaasta!

Köpte ett heartagram(?)halsband till emelie på marknaden. Hoppas hon blir glad för det iaf:) ÅFF segrade även idag, det firades med raketer och annat fint. Efter en kylig match ska nu jag sofia ida och ronja basta. Mycket gött, får se vart kvällen sen leder oss, hehe.
klockrent team! lite pinsam bild bara..

min blogg har blivit trist de senaste dagarna asså, men från och med i morgon ska jag skriva bättre.
TUMMIS<3

höstmarknad (Y)

Såklart! Jag bor ju i åtvid, då är det sånt man går på. Jag är rätt trött måste jag erkänna, eftersom jag kom hem kl 5 imorse. Fick sätta klockan och ringa och väcka sofia. Så nu ska jag proppa i mig lite frukost sen neråt byn.

mammas gata (L)

Jag gick i ett kvarter idag,
som en gång var hela min värld ja,
allting var ju enklare då,
men ingenting kan bli var det var, neheeeej

hemåt!


här sitter jag med all min packning (okej, inte packat klart än..) och min lille kompis. Skulle kunna kalla den grön men det känns som någon annan redan har fått det namnet (höööm). Nae skynda nu, pappa är här om 5 minuter och jag har inte packat klart.  Snart hemma iaf, så ska ni få lite mer bilder och sånt. Fast det får ni inte förrens i morgon.
Just ja, det vart inget lager 157.... :(
Köpte iaf en jacka idag, den funkar. Dock inte precis vad jag ville ha. Ha det fint.
pussvännen

tik tok

DET ÄR FREDAG I MORN!!!
bara så du inte missar det liksom..
Amen i morgon ska jag välla till skolan, sen om det går som jag vill så ska jag kila till Lager 157 - verkligen på tiden nu! Jag behöver ju allt, men dock har jag inte pengar till det. Jag har ingen aning om hur jag ska göra.. Viktigast är nog jacka, jeans, tröjor, skor, t-shirtar, linnen, bh, trosor, strumpor. Nee okej lite överdriv kanske, men jacka jeans och tröjor iaf.
Nu är jag kissnödig, måste göra läxa med. Den kan ni få se när jag är klar med ju hehe, lär inte bli någon vacker syn. Hoppas ni svimmar hela högen!
hahaha, dålig humor
tjing

måns zelmerlöw - impossible


It's impossible to bring you back
And even if I try to turn you heart
it's impossible to turn back time
It's impossible
(texten har inget med mig att göra, de e good shit liksom)


Japp, jag gillar den helt enkelt :)

GAAAH

det händer massa bajs när man lägger in den på tuben såå tog bort filmen eftersom bilden inte stämmer med ljudet
sooooorry :)

lollipop

jag är barnvakt, mucho smink och töntiga kusiner
se så det kan gå..
haha skitfult men måste bjussa lite ju

kasta boll

Sitter i datasalen och har datakunskap nu, rätt logiskt. Ville bara visa mitt schema för er söta :)

AMEN VA CP OCH INTE FUNKA DÅ !!!!

Aja jag har ont i magen om ni undrar, det ligger en nästan tom godispåse breve mig..
Nu slutar jag om 4 minuter, sen blir det svenska och INGEN MEDIAKUNSKAP :D Hur gött? Så gött, eftersom jag annars lutar kvart i 5. Hihi. jag är glad.
pusss för i morron är det fredag - lov ju :)

 

 


ÅFF (L)

alltid i mitt hjärta ju! Ingen har ju missat att dom gick upp i allsvenskan. Det är faktiskt flera stycken här i jönnet som har sagt grattis till mig, hehe tack tack. Jo men måste ju visa, för er som inte var nere på gamla torget, vilket brak kalas det var. Lite sent och så men är man bloggare som jag har man rätt stressigt liv.
haha inte jag som är galen och skriker " HARRRIIIIISSS"
det skulle ju lika gärna kunna va jag, men maaae inte denna gång
haha vem är östgöten? "GU SÅ VACKERT"
aja det var det, nu drar jag igång färjan 3 och somnar in ljuvligt
låter som en bra idé. Redo att stiga upp halv 7 i morron då ? NEJ, men snart är det lov knapra på bara (det var jag nära att skriva barre, jag har det i mig)

AAAAJ !

jag har ont i foten varför? jag vet inte kan va:
- reumatismen
- att den fryser
- växtverk (isf kommer ena foten bli större)
Jag sitter iaf och fönar på den samtidigt som jag lyssnar på hasse aros spotifylista, det är skönt :)

I´m on fire Robert !!

back to bloggen!
okej, jag ska lägga av med engelskan direkt! funkar inte asså..
Jooooooo hmm vart ska jag börja. Jag kan ju börja från min hemska morgon som såg ut ungefär såhär
vakna med megaont i armen från vaccinationen, amen jag känner direkt att det är saker jag måste berätta först! Eller har jag sagt att jag har vaccinerat mig ? Oj vart ska det här inlägget sluta bli rörigt, jo NU! vi börjar såhär:
Efter skolan igår åkte jag med Sebastian till Linköping, till screenteknik för att hämta papper, till sjukhuset för att ta svinvaccinet och till åtvid(jaaa, han fick va min taxi. osnällt av mig? japp men jättesnällt av honom). Sen kom sofia till mig och käka lite mat innan vi drog till konfan, som det inte heter nej men hmm mötet om rom då.
sen imorse iaf fick jag gå upp mycket tidigt (halv 6, blev det till slut efter ganska mycket snoozande) åkte in till lkpg och tog bussen till jönnet. Var framme här 8.45 och min lektion började 10.45. hmm 2 timmar ska jag underhålla mig själv. Jag gjorde det rätt bra, gjorde lite vettiga saker kan man säga, sen mötte jag upp mina vänner i cafét innan idrotten. I maten segrade jag över Emelie i mattävling (äta kan jag minsann) med potatisbullar. emelie: "jag har ätit 12 en gång"  Oj det här kan bli tufft tänkte jag, men kvinnan är ju chicken!! hon åt 4 asså 4, hallå det var mesigt på riktigt.
Efter skolan drog vi hem till Hanna och spelade in sista scenerna till filmen. Den blir klar på fredag om allt går som det ska. woooho. Nu har jag kameran hemma hos mig, känns inte kanonbra med det feta ansvaret.
Amen shit ni kommer aldrig mer vilja läsa min blogg nu :( typ tråkigaste inlägget
jag skyddar iaf den här kameran (eller väskan och hela kittet) med mitt liv

ketchup

sparar det bästa till sist alltså söndagen, åff till allsvenskan var det väl iaf ingen som missa!?
orkar inte nu, blir på onsdag om jag orkar då iofs. Ska snart till skolan, efter skolan åker jag hem för vaccination och Rom möte. Så jag övernattar hemma ikväll, kommer alltså raka vägen till skolan i morron bitti.. STRONGT av mig!

lördag

Jesper kom och hälsade på. Mamma skulle såklart ha tävling med honom. Dom är sjuka!!
sen var det hockey !

oooooooooops!

hehe, har inte bloggat på hmm en dag ! tufft då. Men nu har jag lite tid över så nu kommer delar av helgen.
Lite av min fredag
fortsätter med vår härliga kärleksfilm, snart klar wohoo!! då ska ni få se den
skulle skicka mms på emelie när vi va på A6 till sofia och ida, eftersom alla bilder blev ungefär såhär fick jag skicka den här:
sen åkte jag direkt till dessa gosekossor och flätade ihop dom

farlig tjej

hon är en sån farlig tjej, hon är en sån farlig tjej
hon är en sån stygg tös
yeeah

jävlaknölar!

Asså jag har tänkt lite va, och jag måste ha världens knäppaste vänner. Igår vet jag inte riktigt vad jag tyckte men idag asså shit, ni är så jävla störda så jag bara vill pussa er rakt i pannan med detsamma!!
ni är så jävla bra
<33

bioo

Japp då är jag hemma från bion med sebastian. Såg flickan som lekte med elden, igen hehe. Men det var väldigt trevligt iaf. Nu ska jag se film och sova, gonatten katten! (oj så dålig hehe)

kusinerna!

hej hej, här sitter jag och poosar lite med adam :) Nästan alla kusiner är här så jag umgås lite med dom. Snart bär det av till linköping på bio. uhuhuhu, spännande ;)
AMEN JAAA JAG HAR EN KASS CAM !!
ha det bra ikväll vettja!

kondomkungen (Y)

hoj hoj! Sitter i jockos rum med jesper och glor runt lite på datorn. Har inte mycket att blogga om så det är bäst jag är tyst. Ville bara tipsa om en annons som jag fick se att jag hade på bloggen. För er som vill ha "billiga kondomer diskret och fraktfritt" ;)
Snart är det hockey, grymt asså! Varför satte inte mamma mig på isen med lite skydd i unga dar för ?? TASKIGT, kan ju knappast börja nu..



:)

jag har sovit gott.

karsten <3

hahahaha, det finns ingen bättre än karsten! För Emelie och de andra som inte har sett honom så får ni några goa smakprov :) Vi börjar såklart med den allra bästa
nu är jag så trött att jag inte ens orkar lägga in mer karsten.  Nu hoppas jag att emelie förstår vad jag snackar om iaf :)
gonatt

@ sofisen

mina brudar är så jävla galna och jag älskar dom!! För ovanlighetens skull sitter vi och myser i sofias säng och kollar på idol. Just precis nu kom stumpan ner med chips frukt och läsk, ååh underbart! :) Ikväll ska jag sova tidigt, behöver verkligen sova ut och ingen ska få väcka mig i morron, då blir det köttning!!

ni är grymma och gör mig lycklig på riktigt !! <3


hahah kärlek till denna!

aoo jo jag vet, dålig uppdatering. Men det är ju torsdag, då får ni inte begära så mycket av mig! Imorron åker jag förövrigt hem till åtvid. Tar med datorn så det blir nog lite uppdatering därifrån med. Men det jag skulle visa nu var världens goaste reklam asså !! haha, vilken stjärna jag älskar den


svinsjukan!!

Jag har fått hem ett brev och enligt brevet tillhör jag en utsatt grupp för att få svininfluensan. Det är pga min reumatism om jag har fattat rätt. Så på söndag ska jag och mamma till linköping och vaccinera oss. intressant !

på peset

min mobil är väldigt populär att leka med i skolan. Jag har hittat ett par filmer som är filmade av mina vänner på peset. Det är såhär seriösa vänner jag har. vissa är åt fel håll, men det får duga

då börjar vi med en film på eek i biblan.
kameraman: Emelie Gustavsson

här kommer en film som tydligen är till mina kompisar i åtvid hehe. Alla töntar sig medans jag umgås lite med sven och hans dator. ENJOY!
Kameraman: Emelie Gustavsson

något mer från samma lektion där jag iaf jag snackar flodhästar med sven. Vad dom andra gör kan jag tyvärr inte svara på.
Kameraman: Emelie Gustavsson

Simon och jag hade en riktig tävlardag, mycket olika tävlingar alltså för er som inte fattar.
Kameraman: Hanna Helt


OBSERVERA att jag vann!! som jag iofs gjorde på de flesta tävlingarna under dagen :D

(L)

tja, jag är typ uppe alldeles för länge. Det är nog bäst att jag sover lite nu, jag ska ju trots allt till friskis och svettis i morgon bitti..
Godnatt

f-f-f-friday night

jomen jag har ju inte bjudit på bilder från helgen, så här kommer några från fredagen då det var lokalfest i djurgården som gällde. Tycker ni kan lyssna på lite skön musik under tiden. Tänkte att ni skulle få lyssna till deportees - who is gonna meet me, men det passar ju inte till bilderna, äre party så äre, och så fanns den ju såklart inte på youtube. Tycker dock att ni ska kolla upp den på spotify för den är riktigt grym!
enjoy!

på stationen i linköping när jag väntade på andrea, gick och köpte mig lite godis innan. tro det eller ej men dom hade skumtomtar på panino!!! SA JU ATT VINTERN HAR KOMMIT!
Just ja, en kul grej. Jag skulle vänta på andrea i en timma i linköping, jag hade två väskor så jag orkade inte gå på stan (vilket jag gjorde lite iaf) så jag skickade sms till andrea och frågade vad jag skulle hitta på. Tillbaka får jag smset "Jag tycker att du ska räkna fula människor :) :) <3" haha fan va du är go andres!!


Kvällen var det ja!
lovisa och ida
mycket dans och skoj som ni ser
jag med partypinglan lovisa
Här ser ni förresten hur jag skulle se ut i kort hår. Har funderat hela sommaren på om jag ska klippa så, men jag kommer aldrig fram till något vettigt så jag fortsätter som jag alltid haft det. vad tycks?
sen vart det kebab på hakepi, gött som alltid!
haha fet som jag är får jag aldrig nog utan var tvungen att käka lite snickers till efterrätt :)
Sen kom min älskade mamma och hämtade oss, snäll som hon är.

sötronja

efter en kall dag kom jag in till värmen och skulle sätta på mig något varmt, det fick bli pippitröjan och självklart en skön tofs som är ett måste vid datorn. Efter fem minuter kommer ronja in och frågar om jag kan göra en hästsvans på henne. Då får jag jag se att hon har tagit på sig sin pippitröja och ville ha håret som mig haha!
pusspuss

ta bort snön!! GENAST!

för er som inte tycker att vinter/snön är dåligt tänker jag skriva en liten lista så kanske ni ångrar er:
1. vinter betyder kallt
2. det betyder blask
3. det blir svinigt kallt om fötterna
4. man kan inte ha sandaler
5. har man uggs blir dom blöta
6. håret blir aldrig som man vill
7. även smink kan förstöras
8. huden blir mer torr, speciellt händer
9. läpparna blir känsliga
10. man kan inte bada i sjöar/hav (i sverige)
11. man måste köpa en jacka, och det är omöjligt
12. är man reumatiker blir allt så jävla mycket värre
listan kan göras längre men jag tänker inte lägga ner mer tid på den
första snön i morse när jag satt på bussen, man ser ju hur äckligt kallt det är !!
Måste ju bara säga grattis till affe som idag blev 18! pompa och ståt för honom, hur kul liksom!! :D
dessutom råkar jag veta att han önskade sig snö på sin födelsedag, grymt!

rosa ftw

nagellacket på så nu ska jag krypa till kojs och se på roast på berns. Galet så trött jag är! jag är värd lite sömn asså!
Ronja har tjatat på mig hela eftermiddagen att jag ska måla hennes naglar så när jag till slut gjorde det vart jag sugen själv.
Just ja, sofia reagerade på mitt tidigare inlägg om rökning och det blev en liten diskussion. Slutade med en grym deal.
GR8

sluta tönta er nu!!

för det är BARA töntigt!
Hittade den här på fokis blogg, jag gillarn! Det är alldeles för många av mina vänner som röker och några i min familj, så lägg av! Hur kul liksom..
jävla töntar, a tänk på det du !

navlar?

asså en navel flera navlar. heter det så?
söt navel

galet kul !

somnade nyss på en bänk i julias knä där ute i korridoren, sovit mycket dåligt alltså. Fick tag i en dator nu så jag kan underhålla mig lite :)
Simon visade roligaste filmen asså! Kan bero på att jag är tröttare än allt och har roligaste humorn men ni måste hålla med om att det här är ju sjukt kul ändå!

hahahahaaaaaaaaaaaa

TRÖTT

jag har en bra anledning till att jag inte har bloggat.
Lördagsnatten spenderades på eh med trevligt folk. Större delen av natten var det spöken det handlade om. Sjukt mörkrädda grabbar lovar jag att ni hittar på eh. Jo grejen var att vi skulle dygna så jag vart kvar riktigt länge och nu  är jag sjukt trött. Ska upp 5.30 i morron för att hinna med bussen. Jag ska nämligen till jönköping i morron bitti så jag måste åka tidigt så att jag hinner till skolan. Kyligt av mig ju!
Har även hunnit med åff matchen, där välkände EHgrabben Anton var med. 3-0 så det var ju rätt bra. Senare bakade ida och jag en kladdkaka och ännuuuu senare kom sebastian och hämtade mig för en tur i hans bil. så skoj så, nu är jag halft död  nu ska jag sova
GODNATT


good afternoon

Nu ska jag nog ta av mig sovkläderna och hoppa in i duschen. Andrea stod nyss brevid och gjorde kanske världens minsta fläta på mig! hon är tuff må ni tro :)
det behövdes lite censur på den
Har ont i halva kroppen idag också, man skulle kunna tro att jag hade världens träningspass igår kväll men det är bara jag som är klenast i stan. Dessutom hittade jag ett blåmärke, och sånna brukar jag faktiskt ha svårt för att hitta. Brukar mest visa sig på andra när jag har varit i farten. Kanske slagit till mig själv? aja en gåta skulle man kunna säga
Och jag var tvungen att göra om bilden för att det skulle synas mer i kameran.
hehe, där ni! syns mer irl så att säga. det får ni checka när ni träffar mig vettja
okej, duschen kallar på mig.
ciaaaoo

hahahahahha, jag har amputerat halva armen

typ såhääääääääääääääääär

Amen jag har haft typ såhääär stressigt så har hunnit skriva typ såhääääär mycket. Men förhoppningsvis har ni haft lite mycket att göra som jag så ni har hunnit läsa typ såhääääär lite i min blogg, right?
Nu har jag iaf kommit hem från linköping efter en trevlig kväll med mina underbara vänner. Ikväll blev det en lokalfest i djurgården som va rätt skoj.
Dåligt med bilder denna vecka så här kommer några från senaste veckan/veckorna
fjortiiiiiiizz, det är alltså dessa jag umgås med ?
jo just ja, jag fick post av bl.a. adam tensta einstein och jesus
jag har haft det mys hemma när jag kollade aktuellt och jobbade med min rapport
jag har ägt ut simon i någon egen lek vi kom på
idag fick vi vänta mycket länge på våra chicken bits. Men inte hade jag tråkigt, emelie underhöll mig som vanligt
chicken biiiiiits!
idag var vi även i sofiakyrkan och filmade några scener till min hannas och julias film
Nu ska jag kolla johan falk - vapenbröder och sova.
GONATT

8-0

asså 8-0 hahahahhahahahha!! fan va gött, synd att man inte var där bara.
Jag har förövrigt gjort en upptäckt. Jag kallar den "lyssna-på-musik-i-högtalarna-från-mobilen-upptäckten"
där ni!
nu håller jag på att packa, för i morron ska jag åka HEEEEEEEM!
HIGH FIVE !

hockeyligan is the shit

jag får helt enkelt hålla mig till hockeyligan.se nu :)
ser ju strålande ut, 2-0 än sålänge. Nu får jag dock lite ångest att jag inte åkte dit. Men men nu ska jag ner och käka tårta för att fira de två målen(eller vilmers födelsedag, beror på hur man ser det)

hemmaaaa !

och klockan är 17.43...
så äre om man är mig på torsdagar.
Hade dock sovmorgon så jag började kvart i 12 idag. Det var tänkt att jag skulle gå på hockey kl 19 med simon men för typ en kvart sen insåg vi jag att jag i stort sett tvingade med Simon. Han behövde ju hinna göra rapporten. Så jag antar att jag får dra på radion eller nått ikväll (VA? jag har aldrig varit så galen att jag  t o m vill höra hockey på radion) för matchen ikväll är viktig!! Hv - färgestad för er som inte är så insatta :)
måste erkänna att jag tycker sånna här bilder är läskiga..!? Jag blir iaf rädd för mig själv när jag tar dom. GALET men så äre om man har en blogg som är heelt galen. Ae fan, den va dålig..
Aja mediavåldet here i come!


johan falk (L)

Sådär, nu har jag sett en Johan Falk film som var ett hett tips från brorsan. Den fösta GSI. GRYMT asså, måste se tvåan och trean också!!
Det var lagom mycket våld i den tycker jag så det ska jag nog kunna få till någon rapport om. Om en kvart börjar Aktuellt som jag måste se. Idag har jag hunnit se Tv4 nyheterna och Rapport. Om ni undra asså.
joel kinnaman är förövrigt grym! fet puss på honom

film?????

I rapporten jag ska göra ska det även vara skrivet om en film och våldet i den. Men vilken ska man välja? tråkigt och se världens krigsfilm ju och jag tror nästan inte att man har så mycket att skriva om ifall man väljer askungen liksom. det står iaf såhär:

Gör en ungefärlig uppskattning av hur stor del våld filmen innehåller och reflektera i rapporten omkring våldets funktion i filmen. Är det nödvändigt för filmens budskap eller hade filmens budskap blivit lika tydligt utan våldsscener eller med färre våldscener?
Gör en ungefärlig uppskattning av hur stor del våld filmen innehåller och reflektera i rapporten omkring våldets funktion i filmen. Är det nödvändigt för filmens budskap eller hade filmens budskap blivit lika tydligt utan våldsscener eller med färre våldscener?


GAAAAAAH vilken film ska jag välja ??

HAAAAAAha!

såg den här på fokis blogg.
Skulle jag se någon ha en sån här skulle jag förmodligen ställa mig 2 cm ifrån och skratta det högsta jag kunde!
Hade förövrigt besöksrekord igår.

hmm

krille
det är alltså såhär man ska göra för att få en stor blogg.
Jag antar att jag alltid kommer ligga på botten isf..

simonsimonsimon

på mattelektionen

Julia: Livet är en hora och du har inga pengar, hehehe
Simon: jag fattar inte...?
Julia: Meh okej den här då. Livet är en fest och du är inte bjuden, hehehe
Simon ......jag fattar inte iaf..



jarru simon, du kan inte ha det lätt..

jag är inte ensam

det finns flera robin bengtsson fans där ute :)

yeeah

idag har jag testat att göra en design. Jag har ju inte gjort min egen själv. Men idag testade jag att fixa idas lite. Jag vill ju inte påstå att det vart så super men rätt bra ändå :) Jag kan ju inte photoshop (borde lära mig, men blä va tråkigt) så det blev paint och picnik hehe, det funkade ju.

sådär typ
Kolla in henns blogg förresten!!

utvecklingssamtal

Slutade direkt efter provet idag, blev alltså 11.10. MEN självklart har jag utvecklingssamtal kl 13.30 idag. Så emelie och jag har sysselsatt oss i datasalen nu. Det var tänkt att vi skulle jobba med vår mediavåldet men så blev det icke.
kanske snart

emelie hihihi
var tvungen, bilden är så jävla ball !

hahahah

julia: åh nu börjar roast på berns!!
magda: vad är det??
julia: dom roastar people

Vad fick jag det ifrån ?? eller asså det är väl rätt men, "dom roastar people" låter ju inte vettigt nånstans! dom rostar folk skulle det vara iaf :)
jo även jag kan få till det ibland

skjutmig!

jag hatar det här
jag blir galen av det här
det här är det värsta jag vet
nu tänker jag inte fortsätta
det är pisstråkigt
onödigt att plugga just nu känner jag :) Nu ska jag ta på goskläder och kolla på färjan. Hade en tanke på att gå ut och gå, men sen ångrade jag mig.
Nu tänker jag passa på att hälsa grattis till sarah som har fått körkort!!! hur jävla kul som helst ju.
från vänster: mongo marcus sarah julia :)
saknar färjan!!
ni ser ju själva hur lycklig jag är

oooojsan

Inte visste jag att jag har prov i morron !!!?
så nu blir det att plugga till det då sen ska jag se om jag kan bjuda på något inlägg :)

andrea är bäst!

Andrea ska operera sin tand i morron. Hon är rätt orolig..
men tjejen är ju gulligast!!
tack andres!! :) <3

NY - come back home

det blir bara bättre och bättre ju!!

helgen

Jag hade kul i helgen, fast det kanske inte lät så på inlägget innan. Men då var jag bara lite irriterad.
Fredag vare ju fest hos kalas för therese hos emil. Här tänkte jag vara bussig och bjussa på lite bilder:)
födelsedagsbarnet therese !!
hahahah!

hej

joo allt jävla snack är så galet onödigt, men det är inte många här som förstår. Jag blir fan arg, hur jävla taskiga många kan va. Det är bara fegt och okänsligt. Jag skaffar mig en egen åsikt och skiter i vad dom andra säger, så nu vet ni.
tur att jag är så snäll ändå hehe


såååja

hemma från en rätt kul fest. Typ såhäääääääääär tycker jag om just det ni vet.
Amen det var typ det jag ville säga. Nu ska jag prata lite med mamma.

sommarn tillbaka vore rätt okej, om du undra liksom..

Åtvid jö!

Jahaarrå, sitter hos min kaninkaka ida. Alltid grymt att springa och plinga på här när jag kommer hem, känner mig verkligen på toppenhumör varje gång! :)
Nu taggar vi inför kvällen då jag ida sofia och ronja (gryymt, eftersom jag inte träffat henne på hmm en månad typ) ska mysa lite hos mig sen vidare till party på hög nivå! GAH va jag är glad att va hemma, nu ska jag nog springa över gatan och äta lite och se hur det går för mamma och hennes flickor som snart ska iväg till Ladies Night. Känner på mig att även dom kommer ha galet kul ikäll. Bra stämmning helt enkelt!


bilder från min senaste helg i åtvid, sweeet!!

puss!


hehehe

goa minnen!!
" aaaaah men det har du fan rätt i! "
" TJA DET ÄR JAG SOM ÄR BERRRAAAAA! "
hahahaha!!

RSS 2.0