Okej. Here we go fan

Nu ska jag berätta min weekend i bilder. hehe yeah
Vi skulle bowla i fredags. Kom dit och var tvungen att vänta 45 minuter på en bana. blev en smirre på det (ETT)
Cattis Stina (TVÅ) Andrea Carro och jag. Jag vann, gangster med rejält hål i brallan. skare va så skare! (TRE)
Lördag vare dags för Boda Borg i Karlskoga. I karlskoga hade en polisbil kört av vägen och manglat en stolpe, SMACK! (FYRA)
Sen skulle vi skaka våra lurviga på båtfesten. Host var såklart Bååth själv i hög person. Togs en del bilder. Typ Catta petar mig i skrattgropen samtidigt som Lovisa gärna smakar på mig (FEM). Jag kan säga att melcher var överallt på min telefon (SEX SJU ÅTTA)

image description

 

image description

image description

 

 

 

 


ruuuuuuuuuuuuuset i kroppen

blir såååå jävla taaagggad!
lördag är det, som allihopa redan har koll på, avicii i globen.
2 juni är det avicii på summerburst.
hoppa studsa jubla. FAAN VA COOLT

melllooooo

lite funderingar över dannys faktiskt riktigt svängiga låt.
ingen som hört den har ju kommit undan att den låter lite väl likt shms save the world i WOOOHOO delen.
annars grymt där med liten housedel i låten 2.10 någonstans.
gillar texten också; I'm feeling great, I'm feeling awesome. hehe
annars vet ni vad som gäller. aaaaaaaaaaaaah så ball hon ääääär!

måste bara rätta till en grej lite sådär

det kunde tydligen bli lite oklart angående afasi och det. fick ett sms från en god vän "låg du med afasi???"
ALLTSÅ, det var en dröm. tyvärr får man väl säga.
roligaste va väl nu när jag googla hans namn för att ha en bild till det här inlägget. japp då kom jag minsann upp. riktigt bra jobbat av mig.

Det där med kärlek

Pratade filosofi med filosofiläraren. Maja ville prata om kärlek så Pelle började snacka. Förklarade kärlek och förälskelse som jag aldrig fått det förklarat. Riktigt klok man. Sen sa han att vår generation inte var lila romantisk som tidigare. Då tänker man lite såklart. Nu kan ju inte jag tala för tidigare generationer men vet att vår inte är så speciellt romantisk. Har banne mig aldrig hört någon dra en sån redig filmscenshistoria från det självupplevda.
Vad har vi för romantik idag? Typ slutscenen i hundtricket eller no strings attached. Wow... Nä fan jag vill se lite mer dear John, the notebook, Romeo och Julia för all del. Det skulle aldrig hända.
Känner mig nästan skyldig.
Det mest romantiska jag varit med om är väl typ när dåvarande pojkvän överraskade genom att smyga in i mitt rum när jag sov eller plötsligt dyka upp på min födelsedag. Asså typ.
Det är ju lite sorgligt att det inte är finare än så numera. Eller människor som kastar bort kärleken totalt. Så det tappar innebörden. Det borde nästan va straffbart!
Jag borde skriva en bok ist eller kanske skriva till någon som bryr sig. Ska se om jag får tag i Pelle imorgon igen, jag är inte klar med det här kan ja säga!


det blir liksom pinsamt när folk passerar

man kan undra om jag har det kul här i skolan på min håltimma på fyra timmar (jaa jag smutskastar det hålet varje tisdag, vänj dig). det har jag inte. jag är ju fasen ensam.
sitter i lilla redaktionen och typ läser bloggar....
skriver blogg..
kolar fb......
tar bilder på mig själv...
funderar över vilken effekt jag ska ha på bilderna...
bestämmer mig för ingen..
jag sitter och drar en skön pose när folk kommer och går förbi..
stänger snabbt ner och inser att personen har redan sett att jag haft photo booth uppe och nu såg hon även att jag tryckte ner det snabbt. åååååh jag gör ju fan bara bort mig. men jag är nöjd.
I'm just like, I don't give a fuck

Man vet liksom aldrig riktigt var man har de där grabbarna

Här mina damer och herrar ser vi kontraster. Det är lite spännande. Det jag kan säga här av vad jag vet är att Julia är nöjd med sin pojkvän. Men Cajsa har världens bästa kille så vi tror inte det är honom hon syftar på. Så är det. Finns ingen bättre kille än jeppe.


Ungefär det jag valde att inte göra på mitt sportlov


jag älskar livet

Ville mest få fram att jag mår jävligt bra. Sen ska ni få se lite av min weekend i Katrineholm. Guud så kul för er :)


Bakishänget med gänget

Har skrattat till tårar hela morgonen. Igår var så jävla bäst!
Efter mycket sökande efter en sista teamm8 hittade vi amel. Alltså andrea amel och jag skulle besegra alla på boda borg. Sveriges dreamteam! Hade kalaskul, åkte hem, duschade och var redo för fest. Jag fick köra melchers bil YEEES! det trodde ingen. Skötte mig bra :)
Båtfest blev det och jag var nöjd som aset. Sen gick det utför som alltid. Men asså kul fortfarande, det ska vi komma ihåg. Plankade på Harrys (fuck yeah) för min mobil va död och jag letade efter en bekant själ. Hittade robin aa ringde runt lite. Festligt som fan. Sen tutade vi hemåt.
Ligger nu och dör av baksmällan. Jag är nöjd :)


Ligger som grus i parken

Inatt låg jag med Herbert munkhammar. Afasi om det säger mer. Jag höll på att skämmas ihjäl när jag kom på att han kanske sett skyddet till min iphone där han själv står i hög person. Men jag hade kul


välkommen till kholm coolholm kattet ktown mm

(så jävla många namn, bestöm er någon gång broos)
tack!
jag lagade själv till lite makaroner och köttbullar när jag hade landat här ute i det stora gula huset. det satt fint kan jag meddela. mm.
annars ligger jag här och adde sover. skaa väl snart bege oss mot stan osv. sen blire plask i pool. aa nä. nästan. badtunna/jacuzzi vafan det heter. det styr kakan upp så bra så, jag hänger bara på och förhoppningsvis trivs jag i den också.
farväl.

Draw something

Sitter här på tåg nr 3 och spelar draw something vilket är askul och jag äger. Förutom igår när båten hade målat en tupp fast order var easter typ. Ae den va klurig kan jag säga.
Men hörrni, alla ni där med relativt fräscha telefoner, ladda ner draw something så kör vi!!! Wooooh så jävla kul


BAAAJSADDE!!!!

Vi åker lite tåg oså. I väntan på tåg nr 2 upptäcker vi detta!
Hahaha fy satan va äckligt! Ska bli kul att se hur hon löser det här hehe


Amandus

Vad vore big brother utan en snygging? Ae justää. Amandus, varför visar du dig i mitt liv på det här sättet!? Fan nu har jag liksom noll chans... Haha så jävla seriös jag är hör jag nu
Men iaf. Det sjuka är att han är såå lik en 95a jag känner till lite sådär. Det resulterar ju ist i att jag blir lite smått tänd på honom. Alltså David redondo för er som vet. Haha ae det här är så konstigt. Hej då.


Sova över med vänner

Så himla mysigt och länge sen. Fettade ordentligt igår på fettisdagen. Men det var bara som en kompensation för det duktiga träningspasset - SÅKLART!
Vaknade som vanligt först av alla, t o m före alarmet som stod på 9.35. Smög iväg hem för att va barnvakt. Tänka sig att jag lämnade de här

 


Hej mina vänner!

Idag har jag fått lära mig hur man borstar tänderna och använder tandtråd. Tandläkaren själv hade dålig andedräkt. Snacka om snacka skit. Hon gjorde så det började blöda massor och skyllde på att mitt tandkött inte var vant vid tandtråd.. Hon avslutade med "smakar jättegott, det bjuder jag på" efter att hon lagt på något bajs på min limmade tand - smakade skit.
Nu gosar jag med min goshund på pappas jobb. Ivan och jag gillar varandra. Ska svepa energidrink och sen gå över gatan till gymmet. Heyho!


Lilla vännen, andrea

Jag är världens elakaste vän. Igår och idag. Jocke lämnar henne kl 7 för jobbet. Jag lämnar henne kl 10 för tankläkare, bank, gym och hjälpa pappa. Nu ligger hon där hemma ensam. Kan inte någon vara världens snällaste och göra henne sällskap. Kanske du bor väldigt långt bort. Men ring då och säg några fina ord. 073-962 93 00


Piss och larv

En liten del av en grym festival

den blev pissliten och dålig. fuck it. ni får gilla läget eller ba inte kolla helt enkelt


Uppdatering

Nu ska adde göra sköna saker i mitt hår. Sen ska jag klippa ihop lite från Peace och love. Eller kanske barcelona. Återkom snart för att få veta.


Gymmet är en magisk plats

Lyssnar på gubben i lådan. Liksom ingen låt man lyssnar så ofta på längre. Låter tar slut, som låtar liksom gör. Vad hör jag? Exakt samma slut på radion på gymmet. COOLT! OTIPPAT! YEEAH!


Tvkväll kan man säga

Med denna baksmälla så var jag nära döden av alla snurrar på balträningen.
Ikväll:
Bingo lotto - ingen av oss vann
Kontoret - nu
Big brother - SÅ JÄVLA KUL!!! längtat i månader.


I know, there's a deeper side of you

Ååååååh. Orkar inte ta mig ur sängen. Orkar absolut inte ta mig till bussen och ha balträning. Åååååååååååååååå!!!
Vill bara att någon ska komma och ta hand om mig.
Vill ha förra söndagen med Maja och David. Det var så bra. Dom är så himla fina.


åååååh min saga ♥

min dröm var så jävla perfekt dröm. jag minns inte riktigt allt som vanligt, och ni pallar inte höra alla smådetaljer. men det slutade med att jag var inlåst i en skåpbil eftersom jag var fångad typ (jag hade gjort något dumt men för något gott). Sen kom min älskade och hans vän. Jag knockade ett äckel i bilen och kom ur den. där stod han, mitt hjärta, min räddare, mitt allt. han sa, ta det här och spring. pussade mig och sa att han älskade mig. jag var millimetern från att bli tagen igen men jag ba sprang.
sen stod hela åff a-lag och hade kontroller men jag haffade jb på vägen så han underhöll dom med sitt babbel.
sen ringde alarmet. FAAN
jag älskar dig med min pojke. hoppas vi möts igen.
önskar jag visste vem du var min tappra riddare!

hehehehehhehe, den här gilla jag


hej då - gå i graven slottis - vila i frid

verkar som mitt gamle slott har gjort sitt. den har varit med mig på facebook i 2,5 år ungefär. jag tror jag och de resteraden medlemmarna gav den för lite uppmärksamhet. sorligt men sant. hej då julias slott!

släng dig i väggen nervsystemet..

asså bööööh, hur kul är det att få veta att de bästa i klassen tydligen ska redovisa om samma sak som mig och majsan... sug av.
vad betyder detta då?
jo att jag och maja kommer va kassa imorgon och alla kommer skratta. YES

Damn it - it's stuck

gillar det här med videobloggisar. om man får kallat så. jag väljer att göra det till vidare. här har jag dokumenterat när vickan och hööken skulle va duktiga och lägga in bilder på datorn. nejdå, då fastnar missekortet där inne i datorn. va bara dra igång jobbet med att få ut den. jaaddåå.


miss blomkvist

lovisa ringde mig strax efter hon gått härifrån. hon berättade att det var en hund som gnällde som tusan där ute. jag ställde mig utanför dörren. och japp, det var det verkligen. drog snabbt på mig termobyxor och rejäla boots. DEN JÄVELN SKA INTE KOMMA UNDAN! mötte lovisa ute på gatan och vi tar ett varv runt kvarteret. det var tydligt att denna man eller dessa män hade flytt. däremot hittade vi spår in till en misstänkt lya.
vi ringde dessutom polisen.
känner mig som en detektiv på någe sätt. det var läskigt sen när jag skulle gå ensam hem. och nu är jag rädd att han ska komma in genom min dörr eller banka på mitt fönster. fan... lovisa du skulle stannat över natten :(

HjärtisStjärtis

Passar på att dricka vin med Lovisa på hjärtedagen. Måste ju passa på vid högtiderna. Gillar jockes huvudbonader och gamla spotifylistor. Sugen? Du är välkommen. Ring för adress 0738016989
Och vet du.. JAG DIGGAR DIG


måste bara passa på att gratta!

världens bästa Leif! grym man i sina bästa år. GATTIS LEIF!

alla vet vad det är för dag idag. ganska mysig ändå. pussas på vettja :)

now you're just somebody that I used to know

ikväll är jag aaaaaaaaaaarg. så himla frustrerande. och jag vet att sånna här inlägg är ännu mer frustrerande om man inte vet vad det handlar om för det är så töntigt och skriva om det. men skiter ja i.
blir bara så irriterad på alla lögner, falska jävla ord och sååå vidare. idiot
WWAAAAAAAAAAAAHHHH
image description

 


The big bad wolf

när jag har tusen saker att göra gör jag precis vad ja inte behöver ist. sitter och bara fjantar. började med att jag bara skulle visa den ploppande flaskan. jag är nämligen trollkarl :) hihi

men det spåra...

vad i helskotta ska det bli av denna tonåring?

Tsss


En jättefin söndag

Trivs här i Motala. Myser med Maja och David i sängen. Äter kakor. Gör glad frukost. Tar en solig promenad och hälsar på varamon. Solar på stranden. Lagar mat.


Äter ett kex (fem miljoner kex)

..och Amanda är med i bakgrunden.


JAAAARRRÅÅÅÅÅ!!!

Nu är det verkligen dax för lite party efter lite uppehåll osv. Så himla trevligt med Motala och trevligheter.
HEPPHEPP


Facking skavsår i öronen

Tappade antagligen mina hörlurar igår på vägen till bussen. Resulterade i panik när jag inte fann dom. Världens bästa Hägge säger att jag kan låna ta hans för han hatar dom tydligen. Så åkte dit. Nej då var dom borta, fick låna hans sånna in ear ? Va i helvete det heter. Tusen tack för det iaf. Men grejen är att dra mig baklänges va oooont det gör! Tvingar mig att trycka in stoppkorven i örat. Riktigt bra ljud. Men ajajaaaaj. Förstår inte...


Oohohohoho!

När lillerik säger "orgasmer" ist för "organismer" på redovisningen!
Hahaha stackarn. Så nervös.


Jag vill känna mer, se mer än jag ser

Det var så jävla bra. Allt denna dagen var så sjukt bra. Hade galet roligt. Vill så gärna göra om. Ååååh så perfekt! Ni vet när man har en perfekt utekväll. Perfekt full, perfekt rolig, perfekt skön. PERFEKT. Sen att jag ba gillade läget och somnade i källaren. Det var så härligt underligt. Och på lördag ska vi försöka slå till igen :))) ännu en gång i Motala. Hoppas på succé

amanda blir man allt glad av. speciellt när man möts av detta på instagram hihi

image description

 

 


Han gör det igen!

Jag har ingen aning om varför denna man följer mig på twitter. Bästa är att han nästan alltid kommenterar något på det jag skriver. Undrar om han läser bloggen också? Det vore ju underligt. Hoho Patric är du där?
Man undrar..


SKOOJA INTEEE

Hur fan lyckas jag? Glömde ta med en bh till gymmet. Där står jag i en skön tshirt som låter tuttarna slänga fritt. Är det så jag ska gå runt i skolan? Tänkte såklart göra det först. Sen tänkte jag en gång till. Jisses, klart jag måste ha bh. Va bara skynda och köra hem innan bussen. tänkte på bloggen i första han såklart, så jag tog en snabb bild också. Hehe. Go!


Måste va på liv och död om jag ska göra det här

Jag har en liten tvångstanke. Eller kanske inte tvångstanke. Men jo typ. Iaf, går ut på att man måste gå i takt till musiken om man går någonstans med lurar. Till skolan, kompis, pappa, gymmet osv. Då ska jag berätta för er som inte redan lagt märke till det. Maskinens liv och död är ett löppass så snabb den är. Asså ser sjukt fult ut när man försöker gå i takt till den. Bara en utmaning sådär. Va bara det jag ville säga. Hej


Det är okej att va fag

Tjenna! Morning!
Ville mest visa min macka som jag inte åt upp. Och så ville jag såklart säga att jag satte klockan på 06.00 för att gå upp och träna på min alltså enda sovmorgon jag lyckades knycka igår. Har precis druckit upp kaffet (asså jävlar va vuxet.. När hände detta?) så dax att packa väskan och dra.
förresten. Ni vet väl att jag i princip är brandman nu? Körde labyrinten igår. Inte nog med att det var sent igår kväll och kolsvart där inne. Det var fan möblerat som en skräckfilm!! Och så ligger det dockor lite här och var. Efter gått genom två rum i total mörker så var jag tvungen att tända pannlampan.
Aa, va bara det jag skulle säga.

 


reblogged

vart fann jag denna om inte hos vaniljsimon?
alltså jag vet inte vad jag ska säga. men om det är sådana män man ska tända på när man är 40 måste jag nog ändå satsa på lammkött. det håller inte. garanterar er att om dessa gossar hade varit 20-25 år, fitta och bara varit en aning snygga så hade den här videon till och med blivit sexig (okej bortse från stjärtsvetts-skvätten.. fysatan.. )
hoppas inte de har barn... neee pappa skulle aldrig få göra något sånt här. jag låter väl himla tråkig. men nej pappa är ju son till farmor och farfar, bara det. det går inte. stopp nej hej

hhehehehe va jag gillar

försöker dra till med en redovisning med maja, går sådär. fastnade för maskinens musikvideo till pengar. jävlar i havet att jag hade missat den här. fantastiskt

Skål

Nyvaken och sveper espresso för det behövs lite mer för att kalla den här kroppen fit men jag jobbar påre. alltså jag ska ner och träna. Ska flina åt Jocke och Gustav och låtsas va bättre.

Kan inte förneka att det låter lite mer frestande att vara hemma och äta mammas mat. halv åtta hos mamma ikväll. jag ska träna och sen stå för hemskjutsningen av de salongsberusade damerna. man hjälper väl mamma och hennes rara väninnor.

hepp skål, ses på gymmet.

 


jodå

Jodå, det är iskallt
Jodå, jag känner mig som Pippi
Nejdå, Pippi är snyggare


nu åker jag till Motala

Idag har varit ungefär upp, följa efter bil med bil till bilen förstod att vi förföljde så det blev skämmigt, baltränat (himla skoj för mina vänner är så fina och pussbara), vart på Disney on Ice och nu åka buss.
Relativt bra söndag. Ska väl sitta och klaga över nationella matte c så fort jag kommer till Maja. Lär bli ett fuck it vi gör någe kul ist. Så får det gå som det går imorgon.
Oerhört festligt inlägg. Tackar som läser! Alla som kommer till mig och säger att de läser min blogg ska få en kram. Lovar detta.


ibland tror jag att jag är med i biggest loser

Brandmanstestet var rätt oskönt. Jag var rätt död efter halva. Men tog mig igenom döden och dog sen. Kom igen när du testat.
Ska dräpa alla snygga tjejer som är i närheten av mina snygga killar (haha aa man har ju en hel drös)
Ne men serri, lägg av nu..
Bör tillägga att jag inte har börjat testet på första bilden. Betydligt mer uppför än så på bandet. hehe så ni vet.
#damnitfeelsgoodtobeagangster igen

 


Aaaajustäää

Kom på när jag vaknade att jag fick ett samtal inatt. Grabben som ringde nämnde några bra saker. De tänker jag lista. Bästa kommer sist
3. "du är skön"
2. "du verkar vara glad och ha kul hela tiden"
1. "jag ser upp till dig"

Bör tilläggas att detta inte var någon dröm.
Svepte espresso för att piggna till lite extra, nu ska vikterna flyga!
NO BEEF


Live från peddan

Hänger i peddan för Maja gör prov och vi lämnar aldrig varandra ur sikte (förutom toabesöken, då ses vi utanför)
Tänkte jag skulle räkna matte samtidigt iaf. Men sysselsatte mig ist med att ta tre relativt likadana bilder på mig själv och en smygis på Maja. kul :)

 


damn it feels good to be a ganster

Idag fick jag lyx att träna med anna. hur kul som helst. testade på vibrationsplattan. vi insåg att vi båda stod på listan bland de som INTE fick använda den. körde ändå. heheh gangsters
image description
image description
behöver jag se så överseriös ut? haha, japp!

Trivdes som satan

Åka bilen hem med sin egen musik hur högt som helst och hur sjungande som helst är bästa. Ville inte ens komma fram. Åka hela natten helst. Men det var bara på väg hem från jonis i björs.
Men låtlistan kan ni väl få :)
Where have you been - Rihanna
Tröjan du hatar - norlie & KKV
Äckligt - ansiktet
Wild ones - flo rida ft sia
Från och med du - oskar Linnros

#instanöjd


Nu blev jag minsta glad

Visste väl inte att PTn läser min blogg. Visste framför allt inte att lättmjölk var sämre än mellanmjölk :(
Hur gör jag nu dåååå....??


Blir så glaaaaaaa

1. Träna är det bästa, blir på så bra humör. (Förutom att jag går upp i vikt ist för ner.. Fäck)
2. Komma hem efter träningen och se att mamma köpt hem ny lättmjölk till mig. Ååååh <3 så kall, så lätt, så underbar
3. Att jag har maskinen som bakgrund, skärmsläckare eller va det heter OCH KLISTERMÄRKE på den. Wooop
4. Sovmorgon imorgon YEEEES
5. hoffmaestro och dansa runt i handduk i köket. Äg

 


RSS 2.0