PISS OCH LARV!

sååååå jääävla ASTAGGAD! mest för att jag får så många peppsms från nära kära fina mina som redan är på väg. det här kommer bli årets bästa vecka!
AMAAAAAAAAANDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! shit va hon ska hoppa! shit va jag ska skratta!

imorgon åker vi till borlänge för himla mycket fred och kärlek.

lovisas midsommar/18årskalas var kanonmysigt. det var som en midsommar ska vara. söta flickor med blommor i håret, lekar, god mat osv osv. älskar mina vänner. imorgon åker jag med många av dom och bara äger uppe i dalarna. hoppar, skrattar, sover dåligt, sjunger, kramas, djävlas och garva tio gånger till.
mitt hår är ca 20 cm kortare. det är skönt, men jag trivs inte riktigt än. hoppas att det kommer.
dessutom har jag skaffat en pojkvän. men det är liksom lite i smyg. men jag gillar honom. ganska mycket.
nae okej jag tror inte vi är ihop. men det vore fint om vi skulle va.
hej då alla ni där.

"jaa du, det är en fläskfilé-fråga"

några roligheter från idag och igår vid jordgubbsförsäljningen. räknar ner mot segern.
6. Snoppjordgubben
5. kille runt 20 år kankse. han bara glider in i coop med läckraste hockeyfrillan jag sett!
4. rubriken säger det. han som jobbar i förbutiken står med en fläskfilé i handen och ringer polarn i andra delan av butiken.
3. En kille runt tjugo och en tant runt 50 kommer ut från coop och går fram till mig och frågar om jag har sett en "fylletjockis" kort och rund som en bull. "lägger man honom i en backe rullar han garanterat. han är svår att missa". tyvärr vet jag inte hur det slutade för dessa. men de stog utanför och letade väldigt länge efter honom iaf.
2. Mamma och rolle kommer och ska hämta mig. ställer sig på samhalls parkering. så kommer samhallbussen när de har gått in i butiken. ställer sig utanför så att de inte kan komma ut. "kommer inte vi in ska inte dom komma ut" de hann som tur va åka iväg igen innan mamma och rolle kom ut. kvar satt en lapp på rutan.
1. tanten och farbrorn som gick ut ur coop, där jag står, och tanten lägger en sån jäävla brakskit så ingen inom tjugo meter kunnat missa den. jag börjar fnissa och tittar ner. då kommer en till ÄNNU VÄRRE. hahah där dog jag! roligaste var att dom reagerade inte ett skit!

the stars spell out your name - ANDREA NILSSON

Snacka om att hon ville få den där poosen på bild! Ida är dock inte lika villig hehehoo ncqwkapö

ge mig adressen till den där hemliga klubben!

både idag och igår fick jag höra så grymma saker. fy fan va bäst.
1. "Fattar inte killarna, du är ju den bästa tjejen jag känner och världens sötaste! Dom har en klubb någonstans "alla vi som vill ha Julia, men hon är för bra""
2. kom till kholm kan man kanske få bjuda på ett åk?

the only way her heart will mend is when she learns to love again

shit va instagram har expanderat. alla bilder som laddas upp på facebook numera är omgjorda i instagram. men det är helt klart superläckert! puss på mina ben som ser bruna ut och puss på frida som bara är allmänt grym.

det finns ingen kärlek som inte sårar

Jag ska bli kär i han på jobbet eller han i Motala. Ska bara bestämma mig. Sen blir vi ihop.

"how do you say he's a big dumb animal?"

japp det är du!

van wilder. chips. godis. mjölk. lovisa. jocke. fille.

samlade ihop flaskor och burkar som från huset och fick ihop några slantar till godis. jag var överlycklig. kollade van wilder vilket var en jävla rolig film måste jag säga. verkar som jag måste hoppa in i duschen och sova eftersom jag ska upp alldeles för tidigt och sälja gubbar imorgon. hohoho.
puss

FÄÄÄRSFEJS

skulle säga hej HEJ
har slaktat mig själv under några dagar. det är underbart med sommarlov. har gjort för mycket roligt och underbart. julia och simon åkte hela vägen från jönköping och sov sisådär 3 nätter med mig. vi åkte bl.a. till motala lite random sådär mitt i natten och sov i bilen. åkte till mjölby igår - promenerade en underbar promenad mitt i natten med min bästa vän ute bland åkrar stugor och djur. älskar det. har hängt en hel del med lovisen och lär bli ännu mycket mycket häng med henne i sommar.
fredag - midsommarafton - lovisas födelsedag - kommer äga. sen har vi peace & love om 9 dagar. här får ni den spellistan. subscriba och hjälp mig ifall jag glömt någon grym låt.

inte bara för simons skull - men kanske 30%

med lite inspiration från movits har jag nu kirrat ihop en ny header. jag gillar den iaf. vafan det står vet ja inte riktigt. jag skrev det som ploppa ur huvet typ. förslag på nya vettiga saker att skriva där ist godtas gärna.
jag gör vettiga saker med mitt liv - eller beror på vem du frågar. jag tycker nog ändå de. så därför blir det inte mycket blogg. eller framför allt tråkig blogg med tråkiga inlägg. simons blogg däremot rullar på väldas fint. förstasidan på blogg.se. BRA JOBB
men en gång var faktiskt jag också känd. denna bild var med i expressen med en intervju till. detta är alltså jag (jojjo - låt oss alla skratta lugnt i några sekunder) på Rhodos 2008. hade ju faktiskt varit med om en jordbävning. varför jag ser ut som en konstig vet jag inte.

du är någon annan nu iofs..

jag gillar den här. då får jag gropar i mina kinder.

du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket

försökte sova när telefonen ringde. nu är en fullis på väg till mig. välkommen in säger jag för jag vill va maggio.
sätter väl igång datorn igen och drar igång simons sova-lista. den är bra.
imorgon ska jag jobba FAKTISKT. jag har fucking fått jobb. japp, det är inte likt mig men nuså. ska sälja jordgubbar utanför coop extra i linköping. kom och köp! missar vattenkriget imorgon dock. det suger så jävla mycket. men vad gör det när jag har jobb? NÄJUSTÄ
heheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kan inte tänka, jag står bara här och ler

jag bara lever och skrattar mig fram. all jordens kärlek till jocke som ringde mig 16 gånger igår för att jag skulle få lite summerburst. det var underbart. undrar då hur det skulle vara att vara där. så jävla avundsjuk. jag är övertygad om att mina vänner hade den bästa kvällen i deras liv.
grattis till simon som idag fyller 18. han fick sig ett fotoalbum och fotohörn av mig och julia. hoppas han får till några härliga bilder att sätta in där.
snart kommer ny header också eftersom bilden på mig är så ful hehehoo. hej

Vill hellre knulla naken över krossat glas än att någonsin igen känna dina vibbar.

Lovisa säger att det är "rulla". Det vill jag inte tro på. Gillar det bättre såhär. Okej bloggen jag har fullt upp med skojigheter hela tiden. Fram fram och tillbaka mellan åtvidaberg Motala Linköping Jönköping katrineholm Nyköping Barcelona ja ni vet. nu sitter jag på tåg till jönköping för att fira Simon som blir myndbralla! Fett. Har väl sommarlov nu skulle man kunna säga. Sla bara skriva klart en inlämning och skicka in den. Inget mer skolhäng förrän jag går i trean. Stort.

RSS 2.0