40års partyyy

uggla
bröderna fluff
judit och judit
kapten filling och dr mugg
carolina af ugglas och sally
kungen och drottningen
prusseluskan (?) och svullo
cindy lauper
hedvig och helge
grannen och tabita
pippi och prussiluskan
ronny och ragge
ni fattar
maria montazami
40 år nu mother - miss piggy
jesus
kåta gun. jäklar att jag inte fick bättre kort. fast jag har på iphonen hihihuhuuuu. lugna er
pallante berätta om allt. men det va kul, det var mängder med mat, chips, kladdkakor och dricka över. typiskt mamma. hon hade askul och det är bäst !
nu ska jag ut och gå med min väldigt bakis vän. happy januari. hej

Jahappp

Så hör man don där kräksljuden från toan och vet att vi ska dela säng. Och jag är för oschysst för att gå dit och titta till hur det går. Vilken pulla ja är. Godnatt

jag tror

att någon har mosat min häl
att det kommer bli askalas ikväll
att det är andreas äppleskrutt som står här bredvid
att lovisa fortfarande kommer sova när jag kommer hem efter gym nu

födelsedagstårtan. jäklar så fin. mindre än 7 månader kvar nu


fotosession med amanda

ELLLLLEEEEEEEEEEEEEERRRRR?!????!!

jävligt fit!

tjo, jag tror jag är juliaellen, OCH SÅ TRODDE JAG INTE DET :pppPPpPppPPppppPP
eller såhär kanske
anonymis trodde hon våga stå för vad hon skriver, OCH SÅ VÅGA HON INTE DET :ppPPPpppPPpp
annars har jag haft en hård träning med "proviserade" alfred idag.
och så

YOU GOTTA DANCE!

har ångest över att jag inte har anmält mig till någon dans (haha skrev dance först-cool) den här terminen. har ångest över att jag inte vet vilken dans jag vill köra. skiter la ja i nu. slappar hemma. kollar sofias änglar vilket var underbart och nästa så man grät. och så gjorde man inte det :PPppPPpPPppPPPppppp
älskar att ida har inbillat sig att jag skulle vara nån jäkla narkoman. alla som känner mig vet att det där är INTE jag!
dessutom tror hon att jag inte fattar att muskler väger mer än fett osv.
fin hon är, Ida!♥

after tonight

åkte väl ner till jönköping igår. hjälpte min kära moster att flytta. känner att jag har burit hur mycket som helst. passade på att gå till peset och hälsa på min små gulletussar. Käkade lite gott med dom. alltså hör här. söndag - pizza, måndag - kycklingtallrik, tisdag - kebabtallrik. känner mig fin. dessutom har mamma köpt universums fulaste jacka till mig. "du kan ju ha den på lördag" hahaHA! det är inget löfte mina vänner. tänker iaf sova nu för den här kvällen blev skit och jag mår inte bra. godnatt
hehe, va hände där?

så jag älskar det

Jag hade väldigt kul igår. Elin kom hit, vi åt kanongod mat med jacobssonarna. Lovisa kom. Jag padde elin och lovisa hävde lite och rockade fett till etype. Tog löpet till eh för ett umgänge bestående av Alfred och Goofy. Jisses va kul att träffa Alfred igen. Har saknat den grabben till månen och tillbaka. Jag tror vi känner varandra utantill, det är rätt tydligt. Lovisa och Adde stack. Men jäklar va kul vi hade iaf. Älskar att Elin är så slapp. När jag låg i sängen och skulle somna runt 4 kanske börjar Elin shota, hahahh! När jag vaknar på morgonen hittar jag henne sovandes i lilla hallen bredvid skorna på golvet. Hahahahah. Och så blev jag bjuden på pizza av Alfred och Goofy. Tack. Jag hade en jävligt kul kväll/natt!

jäklar vilka minnen. eller nått


dance or die

forever young säger ja bara !!! älskar det här

Duck sauce - Tore Jansson

Bättre än orginalet.

nattens undran!

sitter ensam i mitt kök. skrek på mamma för att fråga var i helsike havregrynen är. hon sover förbannat djupt. amanda ringer och är full och rolig, hälsar på någon sthlmsvän och så. älskar när hon ger tillbaka telefonen till amanda och jag hör hur hon säger, så jävla skön tjej! fett
kokar lite ägg ist för gröten och undrar vad sassa är ? någon som vet?
äggen klara - pax kvällsmat!

NU NI!

tänkte att jag skulle försöka fixa iphonen så jag kan lyssna på musik. Jag gick till Telia. äntligen min tur. berättar problemet för denna relativt unga killen. Han visste inte mycket inom detta så han började söka på på google. vi kollade tillsammans på dataskärmen. först kommer han in på en fjortisblogg, han trycker tillbaka. klickar på nästa länk. samma blogg kommer upp, men denna gång är det bara 2 stora bröst som visas. garvade ihjäl mig inombords. "haha oj, vad är det här för blogg?" säger han och shit va han skäms.
Han kollar vidare och hittar inte mkt att gå på. sen ser jag heeltgalet.blogg.se - åhdinjäkladumma. ungefär så, jag har ju skrivit om denna kod i ett inlägg. SHIT TRYCK INTE DÄR tänkte jag. självklart gör han det!!! nästa tanke var typ JAG DÖR OM JAG HAR EN BILD PÅ MIG I DET DÄR INLÄGGET! han börjar bläddra ner, mitt hjärta bultar som fanken, det var bilden på mig med skidglajer och gör cpmin. Syntes som tur var att det inte var jag. "det är bara massor konstiga bloggar" säger han och klicka tillbaka. såklart är nästa länk till min blogg också !!! jag säger fort som fanken att jag ska testa att installera om itunes så återkommer jag om problemet kvarstår.
tack och hej. gick ut och garvade. jäääävligt nära dööden upplevelse assåååå
annars älskar jag dom här. har saknat min bästis som jag äntligen fick en kväll med. hennes pojkvän får man ibland på köpet. men han är rätt bra ändå :)

bjuder på hysteriskt skratt

älskade riddarna. skrattar ihjäl mig nyfunnen underbaring - HAHAHAHAHAH

det bästa

blev världens gladaste igår när mina vänner elin och maja förklarade hur snäll omtänksam och alltid glad jag var. ååh va glad ja blev !! gick med gropar i kinderna hela dan!
älsklingar.

den där bästisen

av nån anledning började vi prata om the human centipede och lovisa som aldrig har sett den eller bilder på den skulle rita i paint hur hon såg det framför sig. Alltså jag måste säga att hon var grym!!
1. hon var ju jätteduktig på att rita i paint
2. det ser ju ut sådär ! ofta hon fattade!

idrottsgalet

Idrottsgalan började precis. ååååh jag känner i magen hur jocke och andrea känner. nae jag skoja, hur skulle jag kunna känna. men jag kan ju iaf
hahaha, såg precis en som såg ut som calle törnqvist. hoppas du läser callis.
jo jag kan ju iaf gå och äta lite glass, mat, kakor och kissa när jag vill :) det kan inte dom. yes.
återkommer.

Snart vår, SNART!!

Idag börjar min vårtermin. Jag gick utan jacka på station i Linköping igår. Jag frös knappt och det var kvällstid också. (Men. Den som inte sandar gatorna är idiot. jag sandar ikväll) Klart man vinkar av broder som ska på idrottsgala. Jag erkänner det. Jag är enormt avundsjuk. Btw. Hörde me and My microphone igår hehe mikrofonkåt är bättre :) Sverige äger.

helgens bästa

- thaiupplevelsen hos familjen hultman/lappanopakorn
- väcka amanda, jäklar va jag skratta! jag tyckte det var dags att vakna så jag skrek "AMANDA!!!!" hahahaha, dummaste jag gjort i mitt liv är att inte filma det.
- mat hos lovisa igen. denna gång med mycket sås. dom tål jäkligt mycket dom där thaiarna (inte lovisa)
- thora och axel åker hem till mig och sätter sig i mitt kök i väntan på mig och lovisa. vi befinner oss på väg mot lisa
- träffa lisa, hennes pappa och deras nya underbara lya i åtvidet
- spöa lovisa jocke vege thora axel i rayman. stort. detta är inget skämt.
- upptäcka vid hemkomst att mössan inte sitter på huvet. tappade den när jag fick snöboll i pannan och föll bakåt.
bara 2 sköna från nyår

the lol cam

finns inget bättre än när man garvar så jävla mycket så ögonen vattnas. det gör man lättast såhär långt inpå natten och med en askul kompis.
'

Emmi vs marwel

Hörrni! Det är BLOGGBRÅK i Åtvidaberg. Hahaha jag tycker det är svinkul. Själv hejar jag på emmi, vilket dom flesta gör för emmi är gullegris. Nu sitter jag med iPhonen så kan inte fixa länkar men hur svårt är det att kopiera? www.marwelelegant.blogg.se www.emiliaberglund.devote.se

thaaaii

ikväll är planen att jag ska till lovisas häng och äta mat. har aldrig ätit mat hos hennes pappa. det är galet. eller jo jag har liksom proppat i mig mackor och ätit på hennes lilla födelsedagsmiddag i somras. men aldrig med hennes familj. så lovisa har bjudit över mig på thaimat! Det låter helt fantastiskt. 1. Vad har man på sig på en thaimiddag? 2. Får man prata svenska? 3. Vad ska man ha för smink? 4. MÅSTE JAG ÄTA MED PINNAR!?
1. Jag tar det jag hade i skolan, ungefär.
2. hoppas det finns tolk
3. ska blaska av mig allt jag har - ser ut som ett spöke sen duschen.
4. bäst jag sticker nu så jag hinner med "ätamedpinnar-kursen" innan!

jag gjordet

hittade något fint bland allt fult
handlade ju en mössa igår.
idag köpte mamma en halvful/halvfin Ttjööört till mig
dessutom köpte jag årets coolaste kavaj. turkos? blågrön? JA

innan allt ba sög!

alltså, kollar igenom sarah ankarstrands bilder på fb. jisses alltså verkligen. jag älskar dom bilderna!!
jocko hahah ?
bäste bild!!
simmande besök

en till dag

ni märker min bloggbajstorka va? a bra, brusa gärna inte upp.
så nu tänker jag stapla upp min dag:
-motala
-linköping, anders ljungsteds gymnasium
-kolla film
-inställd lektion
-stan (varför är alla tjejkläder fula och alla killkläder snygga. varför är jag inte kille, så mkt bättre)
-köpte mössa
-buss
-träna med neighbour
-duscha äta
-hänga med pajus och runken
-hem spela kort
-nu
"va snygg du är idag" tack så väldigt robin!!!!! det är bäst
det var en gång ett hår..

motelitala

Calle och Victor åkte till linköping endast för att hämta mig och majsan. känns oerhört fint. som pricken över i fick jag sitta fram och vara dj, det är typ det jag är bäst på. dessutom har jag för första gången i mitt liv fått hålla i en iPad och undersöka den.
sen ska jag få pizza.
j e m

we were the kings and queens

gå fram lite, bara ett tips sådär
t
å
r
bara bra bilder
blir glad. minnen är nog det bästa som finns.

kom på en grejaa

hoppas ni inte tror att jag röker för ja la upp den dära bilden. Ni kanske tänker "ahaaaa, hon har rökt och ska sluta det här året" men lägg av asså. skulle jag aldrig göra, därför jag klippte sönder någon annans hihi :)
jag är mer den mysiga typen som sitter och klinkar på en gitarr runt brasan en varm sommarkväll

edit: rökare kan också vara den mystypen som jag. (fast jag luktar godare i munnen förståss huhu)

Snap!

Jag sitter på kustpilen. Otroligt varmt, det var ju fint. Jocke skjutsade mig till bussen i morse. Fnissigt nog säger dom på radion "den största idioten är ju han som ställer sig i bandymålet"
fin han är, brorsan

hahahahaaHA

(det är ju halle klassisar?!)

trots allt ett nytt år

alla summerar 2010 på sina bloggar. men det orkar la inte jag. förresten, majsets var bäst!
min summering:
2010 var för mig det år jag har mått bäst någonsin
2010 var för mig det år jag har mått sämst någonsin


en gång

blir nästan arg på att jag inte kan fixa ihop en film på ngt av alla redigeringsprogram på denna dator. tänkte att ni skulle få se en film på mig när jag åker snowboard liksom, jag är den sämsta, men det får bli en annan dag.
hittade skojiga gamla bilder.
1. vad gör min tunga där ute? ser bara ut som köttig läpp. ev extra tjock negerläpp (menaringetillanivet)
2. hade jag lugg? var det när natta och jag gjorde lugg för en kul grej?
2. den där sjalen ser lite stor ut, men tuff

jag vill tillbaka till säääälen

där var det bäst. ja ba levde.
annars dååå, kollar för det mesta på take one och älskar swedish housa mafia bara mer och mer.
Bjöd hem Maja och Amanda hit igår. Vi lagada mat och kakor, sen bjöd vi över thora och kasper. Thora åt upp ungefär hälften av kakorna.
Diskuterade om shell uttalas skäll eller kjell. min åsikt: det uttalas egentligen kjell eftersom symbolen är en snäcka och snäcka på engelska är ju shell (kjell) eller kanske seashell, men det är la inte så noga. Däremot så säger alla skäll och då vågar ingen säga kjell eftersom majoriteten säger skäll. ni fattar.
återkommer efter benjy och take one

Dansar fastän hjärtat brister

Varför är det endast jag som är tomathuve på gymmet?

inte så nyttig

1. kollade på en hel film måndag och tisdag natt! (kan vara för att båda var skräck- en gåta jag tänker lösa)
2. idag har amanda majs jonna och jag suttit runt amandas bord med en kladdkaka och glass i mitten. 3-4 timmar med bara mysigt snack.
3. ska äta nått gott ute sen kolla bandy i motala.
4. jag kollar jämt bandy

On The road again

På ersättningsbuss (inställt tåg) till Linköping. Sen blire buss mot Motala. Äntligen träffa mina gullrumpor där. Det sämsta av mig var ju då att jag glömde mina hörlurar, man ska inte ha 2 jackor. Så när man sitter på en ovanligt skön och fridfull buss utan någonting att lyssna på förutom det dova brumljudet, så tänker man mycket. En grej jag tänker på tex är hur människor förändras när ett förhållande tar slut. Alltså det är helt sant. Man är fan inte sig själv och det är jättetråkigt.. Jah blir typ rädd. Jag själv gjorde det. Inte så mycket men iaf. Och helt plötsligt när jag tänkte på det luktade det precis som Affes snowboardjacka. Haha ja vet, det var bara läskigt! Ska fortsätta filosofera, återkommer!

killar jag gillar 24

snart över det här med julkalendern. skönt hörrni!
Men som en självklarhet väljer jag min trogne kamrat Jesper Jacobsson till nummer 24. Alltså det är inte bara en jättebra vän han räknas liksom som bror. Har alltid så himla askul med honom och vi skrattar åt samma saker.
Började väl med att Mamma pappa Anita och Leif satt ihop på 80-talet. Sen i början på 90-talet skulle de båda paren få barn - då ploppade först sarah ut och sen några få månader efter kom jocke. Något år senare kom Hanna och sen kom jag. Jag väntade spänt på den sista gosse som nästan 2 år senare skulle komma. Så vi hängde med varandra redan som små kottar. Sen har vi växt upp med varandra och har alltid haft skitkul! Vilken grej.
GOD JUL för sista gången denna gång

killar jag gillar 23

Robert Flycht
alltså min katt.
världens finaste katt. träffade honom som en yttepytte kisse på stebbarps gård, klickade direkt och sen köptes han av oss och kom hem till åtvidaberg.
javet ni orkar inte läsa om en katt. men jag älskar iaf den katten.
god jul

veckans scoreigaste

på party hos Salafolket i sälen. Snicksnackade lite med Tobbe. Han berättade att han hade jobbat där i lindvallen i flera år men fått sparken idag. Jag frågade ju såklart varför. Då berättar han att han har legat med chefens "påG-tjej".
hahaha
SCORE


2011

hörde raketerna svagt från mitt rum igår.
ungefär så cool var min afton. precis när det roliga skulle dra igång sa jag hej då.
sen undrar jag vem det är som har inbillat sig att "man mår bättre efter man har spytt så tryck ner fingrarna i halsen"
jag mådde fan inte bättre för det.
åh min finne hihi
vill så hemskt mycket bada. drömde till och med att jag lovisa affe och goofy skulle iväg och bada like back in the days typ. fy fan va skönt. ska skaffa simhall bara.
förresten, hade 3 röstmeddelanden imorse. 1 från jonis och 2 från amanda, hahaha amanda du är den roligaste som finns. först hör man typ allt festande i bakgrunden, efter en minut typ "HALLÅ....nae" det andra lät i princip likadant. älskade amanda!

RSS 2.0