scared of the dark

JA! äntligen lite nytt från tensta. och så kom back before you know it in på spotify igen. det var ju mer än bäst! världens bästa låt.
hiiimla grym

musikvariation när den är som bäst

älskar att gå från hårt till mjukt
fast helst tvärtom förståss
heheheeeeeeeeeeeeHEHE

erkan

något har hänt. jag blir kär i röster. då pratar jag inte om sångröst utan röst när man pratar. mitt nya älsklingsoffer är erik hassle. sötbajsen hassle. honom ska jag ha.

gryyyymt amaaaandaaaaaaaaaa

aa amanda fixa och trixa lite med min blogg medans jag ovetande om vad som hände satt och gjorde läxor åt emil och kim. alltså jag gjorde inte deras, jag skapade en läxa, aa ni fattar.
men det vart ju kanon det här. då kan vi känna oss lite upphottade ett tag till.
själv känner jag mig relativt nöjd med min upphottade kropp. blev liksom lite finare när jag låg och i princip sov i solen efter skolan.
och så vill jag passa på att säga att jag närmar mig benhinneinflamation eller vafanken det heter. DET är ju skumt. tjejen som för ett år sen inte visste att man kunde göra annat än ligga och kolla serier och äta glass efter skolan har nu sprungit på så duktigt att hon börjar ana en skada i vaden. känns inte riktigt läge att slänga på mig en sån skada nu när vårruset närmar sig och jag måste springa minst 3 gånger till innan och det får inte bli värre. men jag tycker iaf att jag är skitduktig som har kämpat på så bra, även fast jag tycker konditionen verkar blitt sämre.
haha, ganska skum bild. men jag vill bara visa att jag kan tydligen få en liten bränna iaf.

min nya crescent ♥

ååh jag älskar den. så fin. min nya cykel. fuck you I drive a crescent känner jag. vad ska man med bil till nu? aa ni fattar, älskar den djupt och jag cyklar gärna hem tilll en vän eller två precis när som.
älskar den lite extra för det är min gammelmormors gamla cykel och henne älskar jag och saknar jag en himla massa. hon var världens finaste gammelmormor.
nu ska jag skriva en vidrig bokanalys - känns inte helt okej. men hade känts värre utan cykeln.

we cut the legs off of our pants

livet leker så fort man spelar lite daylight högt. så nu tänker jag fånga dagen och gå på marknad med liten del av min fina släkt.
såhär typ

det snurrar i min skalle

och jag är så jävla ARGGGG
GOD
NATT
HEJ

skjut.min.pung

ae just ja, hade ingen
men åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ibland alltså.
jag är

Som om det vore min egen.

Jag har fina dagar här i Jönköping förutom att jag har gått och blivit sjuk.. Hängde i friadalen med Julia hanna och Fredde ikväll. Grillade hamburgare och drack öl. Käkade lite chips och lyssnade på musik. Det var kanonmysigt. Sen kom Patrik vilket resulterade i att jag fick kladdkakevänner med mig hem till Antes lägenhet då. Julia Patrik och jag åt upp kladdkakan och kollade big brother. Sa adjö till dom och blev plötsligt ensam i en lägenhet i Jönköping. Jag trivs. Men jag ska erkänna att jag är lire skral. Jag är typ aldrig ensam så det är lite konstigt. Nu tänker jag försöka somna trots att min hals är sämst och jag antagligen inte kommer kunna prata imorgon och min näsa har tjocknat rejält där inne så det kommer bli en tuff natt för halsen. Rekordtråkigt inlägg - värt.

älskade väder älskade lov älskade älskade

tjenix mina vänner. kl är 7.17, jag är undefär färdigpackad och iordninggjord. bussen går 8.35. japp jag har gott om tid. sticker iväg till mitt andra hem - jönköping i några dagar. kommer bli kanonmysigt. saknar dom allihopa. simon är ju i miami så honom får ja väl fortsätta sakna.

farlig tjej

TJENARE! GÖTT VÄDER! VI SKA SPELA KUBB OCH BRÄNNBOLL.
TJENARE DÅ / AMANDA

sit back and wave through the daylight

skrattar åt mig själv när jag öppnar min cam. tänkte en gång att fan va mycket bättre det skulle va om det låg någon fin kille någon meter bakom mig nu. som vaknar till av mitt klickande på datorn. som sträcker sig fram till mig och håller om mig bakifrån. det skulle ju va liiiivet. men ja det här är väl också livet. fast inte riktigt lika bra.
amen skrattar iaf åt hur fult ocool jag är när jag tittar på mig själv i den där jäkla kameran.

Anton d nice

Har just kommit på att han har fasen en jävla snygg röst. Alltså när han pratar. Lyssna lite på nrj om ni inte tror mig. Så vill jag att mannen i mitt liv ska låta. Om jag inte har lyckan att få en pojke med en sångröst förståss.

bilderbilderrrrBilderbiiilderBILDER

har lagt över bilder för 2,5 månader. nu har jag saker att visa hörrni. vetifasen vad jag ska visa nu. men ni kan få några bilder från när jag och maja köpte en kexchoklad blåbär i skolan för att smaka. det var innan jag visste att jag skulle vinna 156 sådana.

summerburst festival

nu får det fan vara nog! kan det bara sluta komma bajsmycket jättefrestande saker som man måste vara 18 för att göra. senaste då - summerburst festival i stockholm. david guetta och avicii. det absolut värsta är att en massa jag känner kommer dra dit och jag kommer vara dödsavundsjuk. det är jag bergis på. hoppas inte jag tipsade någon idiot som var myndig nu. dra inte dit

flåsar runt i byn

gjorde mitt livs bästa löprunda idag. jag är skitnöjd. målet är att jag ska springa varannan dag fram till vårruset den 5 maj, då har andrea lovat en present. jag behöver sånna lockbeten liksom. måste klarat!
men jag fattar inte dealen med att jag alltid får så ont i öronen när det blåser? alltså det gör bajsont. är det bara jag eller? därför kör jag med mössa iaf. funkade kanon
och nu ska jag kika på den här igen och tillåta mig gråta lite. så himla fin. så himla himla fin! orkade inte gråta förut, men det var nästan jobbigare att hålla tillbak tårarna än att släppa ut dom.
det här är kärlek när den är som finast ♥

massor kul saker som kan va kul att veta

JAG HAR BOKAT EN RESA TILL BARCELONA! hahaha. vafan hände där. adde ringde mig igår 21.40 och fråga om vi skulle dra. 23.30 var biljetten bokad. hon, jag och typ 9 andra brudar från katrineholm sticker den 23 maj. kommer rocka fett.

♦ tänkte att jag skulle spöa någon i hit-duellen på NRJ imorse. brukar alltid tycka att dom som är med suger. Men eftersom jag varken bor i sthlm malmö eller göteborg tyckte knappen att jag skulle tävla för åtvidaberg. grymt tyckte jag. men jag gjorde årets tabbe!! första låten, britney spears - jag tog den. andra låten, oskar linnros - jag sa daniel adams-ray alltså gick poängen till malmö. tredje låten - okänd, ingen fick poäng. fjärde låten, daniel adams-ray - jag säger oskar linnros HAHAHA. Hakim: "DU SKOJAR" det va amanda som viska det till mig faktiskt. alltså gick även den till malmö. ställningen var nu 2-1 till malmö. sen kommer i just had sex och jag var banne mig millisekunden efter att skrika åtvidaberg. men den jävla skåningen tog den och vann. varsågod malmö, gav dig fucking TVÅ AV TRE POÄNG
♦ Jag snackade ju skit om Avril Lavigne litegranna häromdagen. Vad fasen går jag och gör då? Vinner ett jävla Avril Lavigne-paket. hahaha jag äger asså. en tshirt, nya plattan och nya parfymen. fy fasen så grymt! min parfym är precis slut.

sebastianingrosso steveangello axwell

det här är så jävla magiskt, kroppen täcks av knottror. ingen tvekan om att swedish house mafia äger. att save the world släpps om en vecka känns också jävligt grymt. ingen tvekan om att den kommer va ägig. ingen tvekan om att det är lovisa som kikar fram där vid 0.15 ♥
och så slänger jag en tanke åt simon som ganska nyligen kom till miami och tänker stanna en månad eller så. det är så jävla coolt.

det vankas grillparty

i mitt hus. du är inte bjuden om du inte visste det innan du läste. fuck you HAH
amen ikväll blir det päronrumpa för min del. riktugt fult enligt vissa, riktigt snyggt enligt andra. min åsikt är lite delad,  som baken heheheh. skoja, astråkigt skämt. men jo alltså det kan va fult, det kan va snyggt. kan vela vidare, men jag köpte dom iaf. borsta tänderna, tända grillen, hälla upp i glaset och fixa till jockes spellista. sen är det snart MAAAAT!
ni får verkligen inte se den bakifrån. om ni inte är här då.

den dära isildur

ja, han skulle kunna få vara min pojkvän. ingenting emot det minsann. vi skulle kunna åka på underbara resor sådär under helgen bara lite spontant och jag skulle kunna va med honom på "jobbet" och massera honom innan match osv. viktor blom, här står jag. villig att bli din partner. vad säger du ?

tidsfördriv

jag har absolut inget planerat för den här helgen. eller jo kanske lite grill och trevligt folk här imorgon. men aa det räcker ju inte. kom hem tidigt idag dessutom. så jag satte mig och kollade igenom bilderna från studentkryssningen. hohoho, hittade några godingar som ni ska få se här och nu.
ni förstår själva det roliga i dom.

nu är du allt en tapper kämpe huovinen

jag älskar hur du försöker !
bra kämpat :)

sexy as a riktigt fin kvällsmacka

släng en blick på mig. fundera lite över varför maja valde att lägga ut den bilder på fb!
jo jag kan förstå, amanda ser ju grym ut. men vafan är jag, typ en köttbulle. hahaha. grymt med mat. ägde på squash trots min kroppsvikt så jag är lugn.

tog en dag ledigt för att se mig runt lite

åkte till varmare breddgrader igår kväll. imorse stack jag iväg till månen. det här är det häftigaste jag gjort.
hahhahaa, LURADE ER !!! hela högen
sitter bara med photo booth i skolan ju heheheh.
ensam skrev jag om min bok och jag svarade på all frågor och visste allt. sa ju att jag skulle göra läxan. snart har jag lite ljud. ska väl göra enkät. ska fråga om otrohet. jag är nämligen jävligt bestämd på att det är fler killar än tjejer som är det. ska bli spännande. lärarn tycker det är kul att jag är så arg och insatt. jag tycker det är kul att han tycker det är kul. allt blir en rolig cirkel. fast tro mig, det är inte så kul som jag fick det att låta nu.
aa jag skulle komma till det att mina kamrater har dragit och jag öser vid älsklingsdatorerna. gillar min musik och vill älska med en musikvideo. ta det inte ordagrant. undrar lite över hur matt och kim tänkte när de gjorde musikvideon till daylight. haha cphuven. älskarn ändå. padde kommer och hämtar mig om en timma eller två. fy fan va kul. hej då, nu ska jag se vad folket säger om otrohet.

så såhära efteråt kanske inte allt var så enkelt då

såg visst att amanda hade tatt fina kort idag i skolan. love u pluttfnuttfinamanda.
satt väl där och sökte lite på robert louis stevenson. what a man !

yeah yeah what a shoooooooooow

hatar att jag ibland gillar avril lavigne. gillar absolut inte att jag erkänner det här på bloggen. men gör det ändå, för att ni som lyssnar på henne får skämmas lite. eller så står ni för det och är gryma. men jag vägrar fortfarande lägga in någon avril lavigne på min spotify.
annars någon jäävulsk träningsverk i höfterna. DÄR JA, träna lite mer höfter kanske. måste bli så.
tänker läsa lite bok ute i solen. ja fan vilken bra idé. inte för jag vill läsa, men för att jag ska ha läst tills imorgon och jag tänker göra min läxa! önskar att jag tyckte om kaffe också, det skulle liksom vara snyggare att sitta ute med en kopp kaffe och en bok. lite cimon över det hela. men har inget café string heller så det blir inget med det. där tappa jag 90%. slutar där
förjävla grymt
skäms
men jag är inte den

RSS 2.0