I'd still catch a grenade for you

kanske ny favorit. iaf asgrym. texten är helt jävla awesome! men än en gång, han kan inte va så fin som man tror. Han kanske är jättekär i en tös just nu när han skriver så fina texter, aja han fick ju till några bra låtar så heja bruno. för övrigt, vem vill heta bruno? hahaha, det är nog det jag sist skulle välja på mitt barn

but you won't do the same

Dog. Dör. Dödad

Jag skojar inte, det var något som lät i garaget. Eftersom det inte var låst kunde det var vilken idiot som helst. Jag låg i endast trosor och försökte sova när jag hörde det. Herrejisses va rädd jag blev. Rolle gick ut och kollade och det var enligt honom snö som åkt ner från bilen. Aja måste sova men kan inte. Därför kikade jag på Facebook lite. Om jag tyckte det var mycket snack om el classico så är det ingenting mot vad det var nu. Jisses. Måste sova nu. Godnatt

redan 2 till I RAD

och då har jag inte tagit med alla, men det kan ni nog räkna ut med nageln
+ redan 2 som gillar.
haha näää nu såg jag en till direkt när jag gick in på fb, 2 sekunder efter. aja, den orkar jag inte printa. Jag citerar Daniel Lyles: "Lätt att vara kaxig på hemmaplan.."
sov gott. dröm lite om el fucking classico vettja!

FJODOR

hahaha, vad gör min häst ??? skickar en famn kärlek till dig, du slutar aldrig överraska mig
ser ut som du har blitt misshandlad amanda!?
det här skulle jag dricka. JAG. SKULLE. DRICKA. DET!! sjukaste. jag vägra
nu väntar jag med spänning på majsets bilder !

jag myser

första advent, det är ju ändå.. inte så många dagar kvar iaf,
vi kikar åt vänster..
vi kikar åt höger..
nu ska vi åka pulka. blir gladiatorerna igen för det är så attans skoj. litemindregrabbiga mot litemergrabbiga, dvs julia padde lovisa mot jocke simone.
NU JÄDRAR!

Motala ägde

Tja. Jag sitter på bussen till linköping från Motala och fryser så Jävla mkt om minahänder så jag kan knappt skriva. Lyssnar på musik. Gammalt skit bara. Har inte tid att vara på topp jämt. Nu låter det typ såhär: "vi sitter här i källarn och spelar lite gameboy och lyssnar på en lååååt som ingen vill åååååååt" Igår var jävligt rockig! Roligaste kvällen på länge. Ena stunden öste jag på dansgolvet AKA Amandas vardagsrum andra körde jag rally ute i snön med Calle eller Thora (lovar att båda var helnyktra). Eller så var jag på toa och kissa eller hängde i köket med sanning eller konsekvens spelet. Träffade på en pojke som var lik Ulrik munther, score! Blev även utsedd till kvällens snyggaste eller finaste eller va det va av Elin. Då hade inga killar anlänt. Och så vill jag passa på att tacka Calle som skjutsade oss från bussen till östenssons, till Amanda. Senare åkte runt lite med mig, Lovisa, Viktor och Tim. Imorse räddade mig och Lovisa från snöstormen och skjutsade till bussen. Tack Carl johan :) Värd kväll!

i might be bad but I'm perfectly good

ni vet när man möter nån och så vänder mat åt samma sida och sen likadant åt andra sidan, sånt pinsamt som man hatar. så hände nyss när jag mötte katten. otippat!
(klipper i en tshirt. hehe. designerrrr)

sluta med jävla kulT !

vad är grejen? att lille grabben var rolig när han ville att mamma och pappa skulle ha kulT på restaurangen, det vet vi ju alla och ja det va roligt. men det är inte kul när nån annan säger det. och varför säga det om man inte vill att det ska va kul va är grejen då liksom? ni låter som att ni inte kan språket och som att ni är lite efter i utvecklingen typ.
mig får ni inte med på skiten iaf

methotrexate igen igen

ska börja med methotrexate igen. alltså den värsta medicinen jag har tatt i hela mitt liv. men den här gången ska jag banne mig klara det! jag ska va bäst jag ska äga och jag ska må bäst i hela kröppen !
det kommer innebära 4 tabletter i veckan. gula små äckliga vidriga. plus mina sprutor. wooh, heja heja! plus att jag förmodligen kommer må illa dagen efter att jag har tatt dom. men höööörrrni, NU KÖR VI!

HEJA ÅFF!

sms:
frukost nu!!!

You hit me twice, yeah, but who's countin'?

love the way you lie part 2.
när eminem ba öser, huuur rockigt är inte det!? typ magiskt. heja eminem!
ni känner det inte om ni inte höjer volymen grabbar

hoho



Dagen då jag fick stå

Sitter på buss 15. Fick stå på bussen till Linköping idag. Schysst. Nu är jag snart hos Elin. Sla filma där hela dagen ist för att va i skolan. Känns okej. Sover hos fina flickan också tror jag. Så mysiiis va. Ae ska säga adjö till fullisarna bakom mig nu. Hörs

va ska man säga

denna gång kan ni bara kika början
han har gjort min dag iaf.

jag tuppar av!!

har hittat ännu en underbar julkalender.
bajenhunden som låtsas vara julhund♥
ber er kolla här på 2.00 och 2.30.
okej, fattar att det inte är så kul för er. jag ida och jocke dog lite iaf.

elin slappar lite

såhhär brukar det se ut på rörlig bild lektionerna

julkalendrar

alla julisar sen jag föddes
1993    Tomtemaskinen - skojig !!
1994    Håll huvudet kallt - VA?
1995    Jul i Kapernaum - ingen aning
1996    Mysteriet på Greveholm - BÄSTA SOM NÅGONSIN GJORTS! favoritfilm
1997    Pelle Svanslös - awesuuuume, kollar just nu
1998    När karusellerna sover - mysis har jag för mig
1999    Julens hjältar - är inte det samma som karusellerna?
2000    Ronny & Julia - julia♥
2001    Kaspar i Nudådalen - inte så jättebra tror ja
2002    Dieselråttor & Sjömansmöss - helt okej
2003    Håkan Bråkan - njaa julkalender?
2004    Allrams höjdarpaket - inte bra
2005    En decemberdröm - så värd att jag inte ens minns den
2006    LasseMajas detektivbyrå - BRA
2007    En riktig jul - ganska mysig också
2008    Med skägget i brevlådan - den var ju bara konstig!
2009    Superhjältejul - alltså va? var va julkänslan i den liksom


min personliga topplista då:
mysteriet på greveholm
sunes jul - 1991, fattar ni att det var 19 år sen
pelle svanslös
.
det här va väl kul

robert flycht

alltid ska han krypa upp jättetätt intill och gosa med haka och näsa. lite jobbigt när jag försöker se datorn. men absolut jättegosig kompis.

ANITA !

sitter i soffan och jocke tittar på fotboll.
kommentatorn: "..bla bla bla ANITA!"
Jocke: ANITA!
en neger som heter anita!

det var en vaken tanke, Franke!

alltså en grej som jag tänker på helt okej ofta är en sak som lisa sa till mig för många år sedan.
Vad är det bästa ?
1. att få sova när man är galet trött
2. att få äta när man är galet hungrig
3. att få bajsa när man är galet bajsnödig (där försvann alla mina eventuella pojkfans)

men VADÅRÅ?

sov inget bra alls inatt, galet ont i magen! så det blev ingen skola idag inte, ligger hemma och tror att min mage försöker döda mig. internet funkar inte på min datr heller, sooft. har mammas ist. Tror jag har träningserk i axlarna för pappa fick mig att köra på en jobbig maskin på hälso igår. slappt. nu ska jag kanske äta lite frukost. eller nae väntar lite till, vågar inte. klockan är facking ett snart.
någon som känner för att vara bussig kan ge mig denna tshirt till mig i julkapp.
tack

eller så cuttar jag lite i en jag redan har.


Vårdcentralen är mitt andra hem

Nu tänkte jag hälsa hörselgångsinflamation och vaxpropp välkomna in till mitt öra. Hihihi.

.

okej nu ska jag berätta för er. jisses vad jag blottar mig.
det var 8 veckor sen jag träffade alfred och vi fortfarande var tillsammans. sen gick det 4 dagar och jag har aldrig varit med om någon liknande smärta. jag tänker fortfarande på affe varje dag, det går inte bara sudda bort en människa som var halva mig. vi var så jäkla bra ihop. det var precis som jag ville ha ett förhållande, någon som jag kunde ha så jävla roligt med och som samtidigt var den vackraste människan i världen. det finns ingen som kan kramas eller kyssas som han kan. det är jobbigt att se bilder från vår tid. men idag såg jag filmer och det blev 10 gånger verkligare. Jag såg hur Alfred kollade på mig med den blicken som fick mig att bara vilja springa krama om honom och skratta tills jag får kramp.
musiken som var "våran". den går bara att lyssna på om man är villig att ta konsekvenserna.
juni 2009 var nog den bästa månaden i mitt liv.
det som är så himla saknat är den där känslan när vi inte hade träffats på ett tag och jag visste att du skulle stå utanför tåget och ta emot mig när som helst. när jag fick syn på dig och landade i dina armar. det är magiskt.
jag skulle göra allt för att få tillbaka det.
och jag skulle göra allt för att slippa känna som jag gör. jag vill inte vilja att du ska tänka massor på mig, men det vill jag. jag vill inte vilja att du ska visa dig svag, men det vill jag. jag vill inte vilja att du aldrig ska hitta någon som du kan älska som du älskade mig, men det bara är så.
jag vill inget hellre än ligga insvept i dina armar nu.
(och så kom låten..)
jag tror på riktigt inte att jag kommer komma över dig helt och håller någonsin.
jag orkar inte skriva mer och ni orkar inte läsa mer.
jag ska försöka att inte skriva mer om det här på bloggen för min blogg är inte en sån blogg. min blogg är inte deppig och tråkig, den ska vara glad och rolig. nu ska jag hjälpa killkompis som har kärleksproblem. Jag vet hur tjejer fungerar för det mesta.
du har en väldigt speciell plats i mitt hjärta Alfred.

tror jag är trött

dessa ständigt återkommande söndagar. dom är alltid speciella alltså. på nått sätt lite mer känsloladdade liksom. sånt tycker jag är jobbigt. hmm vad ska jag säga merrrrrr till er då????????? vene. funderar på att gymma i morgon bitti, men det är jobbigt va ? kanske borde sova lite innan en lång och tråkig skolvecka. får se när jag vaknar.
ska gosa lite i världens bästa tröja. sen ska jag nog se på eva och adam. eller borde kanske lägga in lite bilder från iPhonen. får se, den som kollar märker.

"är jag vaken eller?"

(kjell)
jag vet inte om jag drömde eller om jag kollade på spotify inatt och det var ett jädrans bra album uppe. Försökte notera vad det hette så jag kunde komma ihåg det när jag vakna. Men inte hittade jag vad jag sökte i morse. Drömde jag eller?
plus att jag drömde en sån jobbig grej imorse så jag vakna vid åtta och mådde dåligt och tänkte för mycket på det. som tur var somnade jag om.
natteeeeeeeen är bara natten.

blir så jäkla less

minns ni min kamera? köptes förra jullovet för många tusenlappar. Hur mycket har jag använt den så, väääldigt lite. värt.
nae.
Är hos pappa och försöker fixa så jag kan börja använda den lite. Blir galen på att det inte funkar att se på filmerna på datorn. Har jag HD inställt på kameran så är det omöjligt att kolla på datorn, antar att min dator suger. Har jag typ WideVGA  så blir det inte lika bra bild och dessutom inte helt felfritt eftersom det hackar lite. Värst av allt. Det är omöjligt att redigera i redigeringsprogrammet. jääääääälllaaa skiiiit.
måste fixa. annars säljer jag den. men det vill jag inte. vill ha den. hej dååå
så jävla glad. hade den tom som visningsbild på msn då.

jag vill visa så mycket

men pallar inte koppla in telefonen och lägga över alla bilder för det kommer ta så lång tid för det är så många. plus att om jag gör det måste jag ta tag i musiken, ladda ner lite nytt och lägga in på iTunes och synkronisera och allt sånt ni vet. jobbigt.
nu vill jag byta profilbild också. har aldrig funkat, fattar inte va som är problemet. tror jag har haft samma från denna bloggens start, eller iaf bild nr 2 kanske. Den är äldre än ett helt år, woow. Ska se efter vad jag kan göra åt saken.

oj, vad gör jag hemma?

vill inte sluta titta :)

efter pulkåkning/gladiatorerna i kyrkbacken

har lekt i pulkabacken. slappt. ROCKIGT.
jag och lovisa vann stafetten båda två gångerna. Sen vann jag kryptävlingen upp för det brantaste hehe. träningen börjar ge resultat. haha tror vi ens på det ?
ska sova med min sovkompis nu.

I've got the magic in me!

fint med frfrfrfrfrfreedag. tack :)
matteprovet då. heheheh
snart kommer dagboken och livskamraten. trevligt till tusen. först ska jag slappa lite och äta köttbullar till gossip girl.
FÖRRESTEN, någon som råkar ha en tågbiljett till stockholm i morgon ????? vore HUR fint som helst. har liksom inte råd med skojskoj längre. Varför var jag så dum och inte bokade tåg när majset och co. gjorde. Det är ju fucking winter jam och det är ju fucking askul. tror jag. jag vet väl inte, har ju inte vart där. men aja, köttbullar nu hej då
fredaglåt, måbralåt

varför kompisar, varför ?

varför var det ingen som sa till mig att det här matteprovet behöver du plugga på julia liiiite innan jag kom på det själv. Glömde att det var matte b och alltså inte så lätt att få mvg utan att ens plugga. YES, fick in lite skryt där också.
heja mig då för nu har jag bara hunnit göra 3 uppgifter hemma inför provet i morgon. spännande att se hur det här går vaaaa ? AAAaaaAAAaaa
bra hår
rockig tjej
december 2009

Jag. Dör.

Ska redovisa engelskan muntligt framför en klass jag inte känner. Oj vad jag mår dåligt. Men vi strejkar, vi ska inte redovisa för alla. Ska inte. Hej.

sova naken i min säng

det går inte. det är för kallt i mitt rum. man fryser ju ihjäl sig. inte för jag sover naken, men om jag skulle vilja liksom. och en till grej, fick lite sår på knogarna efter gymmet. rockigt
jaja, syns knappt. men iaf.

bländande leende

jag lovar att jag inte har redigerat bilden :)

det ger mig tårar i ögonen

jag kommer aldrig mer få vara med på en julavslutning med alléskolan. det är så jävla sorgligt. jag höll på att börja böla när jag tänkte på det igår.. speciellt när jag hörde 'en stjärna lyser så klart' för det är en låt som alltid kommer på dom där avslutningarna. och så saknar jag trion med natta och simone. och klassen. och lärarna. ae ta mig tillbaka alltså!
tjutbilden! oj va tårar det var. så himla gulligt

JULMYS

Jag blir i sån mysstämning  när jag tänder mina doftljus och drar på julmusiken. Jag vill bara gosa in mig under täcket och mysa. Nu borde man haft en pojkvän alltså, det vore väl för mysigt.
Ska snart kila iväg till bussen mot en öde plats kallad björsäter. Ska julbaka med Jonis. Så himla mysigt ju! Det är en riktig julgrabb ska ni veta. Om man vill ha julstämning är jonathans hus ett säkert kort! Förra året kom han till mig i jönköping och gav mig en chokladkalender, för jag hade inte fått nån.. snäll han är den där jonis.

gråter en skvätt

inte för att det är mig det är synd om utan för att det är synd om min vän.
jag tycker om dig så mycket så därför är det så jobbigt, verkligen. jag älskar dig!
eller nått sånt

fönar allt utom håret

här sitter jag och lyssnar på sommarmusik och fönar. väcker många sommarminnen faktiskt. fina saker jag har gjort i somras kommer jag på nu. det är typ love generation, alors on dance, could it be you, good times och sånna mysisar. men har konstaterat ngra saker.
1. imorse blödde jag näsblod när jag vaknade upp. detta är alltså tredje gången på mindre än ett halvår. innan detta halvår har jag aldrig varit med om det. alla gånger har varit på morgonen och två av gångerna i sängen med någon bredvid mig.
2. Två av mina närmaste kompisar vågar inte berätta saker för mig för dom tror att jag ska bli arg (!!???) Jag brukar inte vara arg. jag är bara rackarns ärlig och det kanske är lite jobbigt att höra vad jag tycker ibland, kan vara lite väl ärlig. vet inte, men tänk lite då! Vill ni hellre kunna säga det till mig och att jag inte ska vara ärlig om vad jag tycker? precis som när man går i affärer och nån säger "den här var väl snygg" och så säger jag "haha nae ful" då gillar jag inte reaktionen "amen snällt, så kan du ju inte säga jag kanske tyckte om den" haha fråga inte då om du inte undrar
vill ni se mitt blod förresten ? klart ni vill, vänta då ska bara ta kort
fina kalle anka kudden bakom :) den är bäst

hejaheja!

just nu är jag och tränar för fullt. eller ja inte nu, men när ni läser det. eller kanske inte. men när det publiceras iaf. kul det där med tidsinställda inlägg.
extra mycket kärlek till min paddepadde ♥ jag älskar dig !

det är okej att småfnissa

nu har jag funderat en stund på vad det är denna människa gör?
och är det okej att kalla det där hon har i munnen för tänder?
Känner mig lite som en dum människa nu..
förlåt

lite ändrrrriiiiing DÅ

ny header. ganska ful, men trött på den andra. men ni får ni leva med den här.

ni suger ju

det verkar som det inte kommer bli ngn överraskning för er, nejnej. hur svårt kan det va att erkänna att ni läser? jättefegisar är ni.

åt rövhålet med kylan

bara en sån dum grej som att man måste känna sig som en stoppad korv så fort man ska vistas mer än 5 sekunder utomhus är vedervärdigt.  därför måste jag leva med ständiga tovor i håret pga halsduken.. ser inte så farligt ut, men det är värre än det set ut.
hade kul i motala som vanligt. myste massor hemma hos maja. åkte lite bil och hängde med thora och oscar när de skulle äta. våldsgästade calle lite. dissade fifaturnering med 6 grabbar så dom fick skjutsa tillbaka mig till majset. sen hämta mig igen för att skjutsa mig till bussen. BUSSIIIGT!

den är ju faktiskt grym

och hur snygg är hon inte. jag vill bli lika snygg. hej godnatt

tjenna hej, fräsch tjej

bra fredag. adde jocke och jag åkte till pappa, åt god mat och såg på idol. spelade lite wii och sådär. sen woops ringer telefonen. lät typ "heej, du är ju bjuden, det har blivit fel om du tror att du inte är kom hit nu bla bla bla" slappar lite till. sen sticker jag hem och drar på mig en klänning, kände att det inte var okej med I♥NY tishan och jeans. sen ringer det lite igen "vart är du? kom hit!" drog bort till hembygdsgården och dansa lite. helnykter. för det kan jag faktiskt. sen åka lite bil hem och nästa grej är nu att sova.
imorgon ska jag upp tidigt och åka iväg till motala med thora. spännande spännande. men aa sova, hej då!
så himla poppis tjej
.
.
.
ha
ha
ha

min klagarkompis!

lovisa. även kallad hästen
ex 1. På fotbollsmatchen sa hon varje minut hur ont hon hade i sina fötter för att det var så kallt. Jag sa det med ibland liksom, men hon 5 gånger mer. Jag hade väl också converse. slutade med att vi åkte hem tio minuter innan matchen var slut. Inte bara pga lovisa, men mycket :) ingen viking där inte!
ex 2. Hon skrev till mig precis att bussen var obekväm. Vafasen. hur jobbigt kan det vara att åka till sthlm liksom? swebus har ju ändå rätt sköna säten. Plus att hanna och fredde pendlar med samma buss jönköping - uppsala vilket är dubbelt så långt, minst. Har då aldrig hört dom klaga ;)
alltid ska hon ha det perfekt flickan. va lite nöjd nu kompis, du får ju för fasen vara en helg i den kungliga huvudstaden!

snääääälllla

kan ni inte säga vilka ni är som läser min blogg ? om jag får veta minst 20 st så tänker jag göra någon överraskning :) kanske videoblogg, kanske nakenbilder, kanske berättar en hemlis. hmmmm spännande va. så säg nu fegisar :) (kommer ju ändå bara gilla er mer)
fuska inte - jag kommer se det på ip-adressen iaf!
mysigtjej_93

så dansar vi till dansmusik igen

hade visst vikarie på dansen idag. ASsoft kille. Trov vi alla blev lite småbetuttade i honom. Inte för att han var särskilt snygg (enligt mig) men för att han var jävligt grym på att dansa. Kul med annorlunda dansstil iaf. Jobbigt men skooooj. hejsvejs måste sova
cool katt

hejåhåååå

slappat
nu har jag fina/fula naglar, tyck vad ni vill. jag tycker att dom är astuffa.
nu ska jag laga köttbullar och makaroner för snartbär det av till julmarknad i ekenäs och sen full fart mot dansen. detta kommer bli stressigt mina vänner!

JAG DÖR

alltså det här är det roligaste jag har sett på riktigt länge! jag kan inte sluta skratta. jag tjuter av garv. och jag vet att du, amanda, kommer skratta sönder dig
TRYCK HÄR - du kommer inte ångra dig!

bilddagboken

checkade bilddagboken nyss. Vill liksom inte riktigt ta bort alla roliga minnen, men pinsamt att det finns. vill låsa så bara jag kan kolla. såg också att min trogne kamrat natta hade kikat på mina bilder för några dagar sen. då är jag inte ensam :)
förresten. här har ni bilden, majset och amanda ! :D

SKOJA BARAAA

åt ingen kladdkaka, vad tror ni om mig egentligen?
(denvafakkingslut)
rockade på på gymmet iaf. varsågod!
HUUUUR göddig bild. oj va allt är bäst på sommaren. måste. skaffa. ett. hem. på. andra. sidan!!

väänta lite

ska bara äta lite kladdkaka sen drar jag till gymmet.
rockigt
fuck off snöjävel!

HOHOHOOOOO

kittlar i hela magen när jag ser den här. så jävla gaaaaaaalna ! ascoolt

ingen bil - ingen vårdcentral

aldrig i livet att jag går ut och GÅR hela vägen dit i denna kyla och på min slappa studiedag dessutom.
vill bara mysa :)

om man fick va så snygg

hon är ju snyggast i 90210. inte lika snygg och cool när hon är sig själv. men titta på henne. jädrar, så vill jag se ut !


rockmamma

ganska dålig bild, men herregud ni ser ju hur hon ser ut, hahahah så jävla rockig!!

klassfoto Mp2Sp

varför får aldrig jag hem mitt ? aja snodde majas. Det är ganska rockigt att jag alltid ska bli missnöjd. Jag har blivit nöjd på ett foto tror jag. Tänker inte säga vilket för då kommer ni leta upp det och tycka jag är skojig som tyckte det vart bra. glöm att det ska hända.
Dock så berättade majsan att fredrik tyckte jag blev bäst på den här, då blev jag lite glad för jag vet ju att han oftast har en jäklans bra smak :)
vilken söt klass jag har.

tänkte bara säga en grej till er tjejer

det finns ingen kille som brunu mars. Alltså vem skulle det va? haha nej haha
men godmorgon, nrj hjälper mig med lite ös såhär på morgonkisten. det är ju snö ute så jag kan behöva lite peppande saker. nu ska jag åka och kramas med labbpersonalen på vårdcentralen, sen klasskompisar. mysimys. kramar äger
hoppas inte jag gjorde någon flicka ledsen där ute :) ni vet att jag gillar er, jag vet att ni gillar mig

jönköping tisdag - fredag

tog över emelies hem när alla stack.
försöker hålla bort min arm som ville fläska sig på alla kort - ist fick jag en minipulla i armhålan..
sniiiiggga
blåmärke efter den där jägarns väskan som jag bar runt på alldeles för mycket. likandt på andra benet, så fånigt.

nu står jag där igen

tjuttjejen skriver bara tjutsaker och lägger in tjutbilder från lelove.
ja men TJUT DÅ. kanske inte är så jävla glad heller.
one time.
oh my god how it hurts

börjar med katrineholm, fast jönket var innan - för dig paddepadde!

tjejen vet hur man göre!
leftade partyt för en pizza, sen åtevänder vi, jajaa
har suttit och pillat med en liten film på padden för länge nu. FUNKAR JU INTE. ni kanske får den och några andra filmer sen. tjabba hej.

some english

nu ska jag visa some pictures innan some girl blir galen.
vet inte ens om man kan skriva sådär. kan passa på att bekänna några saker då:
1. Jag suger på engelska men jag vill så himlans gärna äga på det! Saken blir inte bättre av att min engelskalärare är sämre än mig.
2. Jag åt min första cheeseburgare för mindre än ett år sedan. (jag googlade cheese för att se att jag stavade rätt (vilket jag gjorde) fattar ni hur dålig jag är..)
3. jag har aldrig ätit en hel pizza själv fast jag egentligen kan äta hur mycket som helst
det var bara det jag skulle säga. Bara för att jag vill så blir bilderna i nästa inlägg padde. OKEJ? :)

bland det vackraste jag hört

har inte haft den här känslan sedan robin gjorde fields of gold tror jag - och det mina damer och herrar var gråtvarning.
dessutom gör olle den här så mycket bättre än orginalet - fleetwood mac


hehehehehee


såhär med mtv bredvid

kom på att jag skulle inte känna igen Lady Gaga om jag såg henne på stan bara. Hon ser ju olika ut hela tiden. Men tänk på saken va, om hon bara skulle platta håret och gå i jeans, skjorta och converse. Man skulle inte se att det var gaggga. Visst har jag rätt?

big girls don't cry

men vam fan har sagt att jag är stor
spelade lite bowling med lindbergarna igår sen åkte jag och köpte blomma till hanna och åkte hem till henne och fredde. Alltså Hanna fyllde år i lördags. Sen blev det fika på claras. Vi bjöd hanna på massor gott. Sen kom vi ju på att vi ville se på bio, alla ville egentligen se saw förutom hanna, sen kom jag ju på att jag skule sova ensam i Bankeryd inatt så Hanna och jag gick på himlen är oskyldigt blå istället, men den var bra.
Ni anara aldrig hur stört rädd jag var när jag kom hem hit. Jag ringde några samtal så det kändes ju liite bättre sen alltså. Schyssta kompisar som orkade höra mitt snack inatt iaf :)

en moster i världsklass

äckeldåligt

hej jag mår inte okej. Men jag får skylla mig själv, verkligen ju. Har inte tagit min spruta på jättejättelänge och minns inte ens senast jag tog en järntablett. Måste måste måste fylla på med järn för snart trillar jag ju ihop. Mitt huvud vill hoppa av och jag kan knappt gå rakt för jag är så yr.
Men som sagt, skyll dig själv dumma flicka.
har inte med mig någon medicin till jönköping heller, kalasbra !

imsorry


jöcket

tog swebussen till jönköping igår. Simon mötte upp mig på station med en lapp "JULIA NYGREN". ösigt. Sov hos Emelie inatt och nu är hon hos frissan så här sitter jag, ensam och övergiven. Men jag är nöjd med utsikten här borta. Har slappat ensam här i mer än 2 timmar så jag tror det är dax att trippa mot stan. Ska köpa mit lite hårfärg, ska bli brunt hår nu. Mitt hår är en katastrof just nu och jag gillar rött, men aa brund med lite ljusa slingor i blir nog kanon iaf. Sen ska jag hälsa på Julia på jobbet, BR. Sen hämtar ante upp mig så åker vi till bankeryd. Kanon -
nu vet ni var jag håller hus.
hittade några andra bilder jag tatt här för typ ett år sen - SKOJ se baraa
fiiiiiiiiiiiiint DÅ
ne nu ska jag pack ihop grejerna och kila tjingtjing

halloωeen

känsliga tittare varnas för
såna tjejer jag tidigare skrivit om
pojke som spårat ur
majsätande vägghuve

RSS 2.0