I won't let nelly go down on me

faaaaaaaaaaaaaan. jag skulle va så fin....
nu är allt förstört. plus att jag skar mig när jag duschade förut. det här nyåret som skulle bli perfekt. drar i panik till falerum och kollar en snabbis. hur ofta ser man fina klänningar där då? ae justä. fan. hej då

det är bara fest


bjuuuuuuuuuder

jag har en sak att erkänna. kanske lite pinsamt osv. men skiter i det. jag känner att jag är lite smått crazy idag.
hahahaaaaha
men jo, här kommer det: Jag tycker om mange bjuder! funderade precis på om jag skulle åka till motala och kolla på dom. neeeeerå, då var det för flera veckor sen. satan.
ne men alltså i videon. när den stannar upp och de manglar. det är faktiskt lite kul. och fågeln, haha wtf. fast skäms lite. typ som när man kollar på barnprogram och skrattar.

tror jag måste spy

för nu har inte mina klänningar kommit som jag beställde. och imorgon är the day. vilken katastrof..... jag som köpte 3 för jag inte kunde bestämma mig. fyfaaaaaaan om de inte kommer snart!!!
annars då?
jo pajus berättade för mig idag att han hade tänkt på mig i duschen. stopp nej vänta! tänkte jag först. sen tänkte jag lite till, lite smickrande kanske. skulle gärna vilja veta om det är någon mer som tänkt på mig i duschen någon gång?
han erkände förresten också att han tänkte att det förmodligen inte var värt att ligga med mig. tacktack.
nu ska jag fan äta.
haha den här bilden. fy fan va man kan hitta.
andrea (som borde kunna i hennes stad) säger att jag ska bort dit och betala bensinen. själv sitter hon i bilen och värmer sig. inte fan skulle jag betala där. nejdå, deet kom fram någon till mig och sa att jag betala på fel ställe. blev lite pinit och där sitter adde och maja i bilen och skrattar.

jävla skrap i huvet och så vidare

natt och bar var helt fullt av åtvidabergare (+adde och några andra random) och alla var så himla glada. det är vad jag minns mest. för att slippa dra allt så ska jag nu göra lite punkter från kvällen hehehe woop.
♦ när jag knackade på dörren till dj-båset och ba "heeej, jag går mediaprogrammet och är intresserad av sånt här med teknik osv. skulle jättegärna vilja se hur det går till" så stod jag där inne. fråga frågor. hoppade som david guetta och lyssnade på nästa låt innan alla andra. hhahahaha fy fan vilket pack...
♦ när sarah och jag skulle köpa shottar. "två shottar som vi har råd med". tro fan vi får två lakritsshottar. jag drack tre gånger och fick ändå ge halva min till sarah. soooopa!
♦ när jocke och jag sprang på parkeringen för att ta ut pengar. att någon hade satt upp en jävla snubbeltråd kunde ju inte jag veta. flög och skrapa i ganska så jävligt. svart/grå över hela kroppen. gick åka hem och byta om och badda av mig lite. idag svider det inte längre men aa jag är ju inte världens tjusigaste i ansiktet.
♦ när vi skulle hem. jag pratar i telefon med luddis. ida har ställt sina skor på gatan och går och klagar på hur ont hon har i fötterna samtidigt som vi väntar. plötsligt kommer en bil och ida springer ut i gatan för att stoppa honom innan han kör över hennes skor. ooherre va kul syn. hon lyckades rädda skorna. 

heeeeeeeeeeeeeeejjjjj

KBK

sådärja. ny dag. nu ska jag iväg och träna med min brandmansvän (för jag tyckte det lät coolare än besse) och linnea. lyfta lite på brandstation. hoppar till antiodote och titanium [alesso]. värmer upp lite i tid. hej

 

 


ALOHA!

annars då?
katrineholm var kul, främst för att jag hängde med sköna tjejer och åt god mat, sprang ensam med "nu kommer det tomtar" i öronen och sjöng högt samtidigt som jag fyllde strupen med vin, kollade på bandymatch och svepte sista vinet och fick träffa vänner från åtvidaberg. lite kul, eller aa faktiskt jättekul att va full och hoppa runt på harrys och träffa roliga människor från kattet.
jul jul jul... orkar inte mer jul. ganska äcklig, eller aa iaf tråkig mat. trött på att bara hänga hemma. imorgon kommer bli fett. upp i tid och träna, vännerna kommer hem till byn och sen är det galej.
för övrigt har jag fått roliga saker som en biljett till summerburst, lite reparation av min trasiga telefon, silverring, resa till london eller paris meeeed mera! palla att ni bryr er. fast hahah just ja, fick skitfula hårgrejer av jocke, tack brorsan. sen smög han fram det riktiga paketet. bäst. hejsvejs
ps. hatar alla som inte skrev god jul till mig idag. förrutom jacobssonarna för de hade sagt åt tomten att sjunga oh helga natt ds.

we come we love we rave

asså det är för fint. jag släckete ner, drog i hörlurar och kollade shm, msg. fy fan va fett om man fick va med. men det fick ja visst inte. iaf, kolla på den här och typ alla andra tusen filmer som finns från msg. det är sjukt fett. tänkte rada upp alla höjdpunkter i denna video, men orkar inte. jävligt coolt när tinie tempah kommer in och sjunger miami 2 ibiza. samma med john martin i save the world maaagiskt. kul när han som filmar duddrar med till calling. haha. aja, käften på mig. KOLLA BARA!


ASKALAS

aa fuck att allt jag skrev försvann. hade jävligt kul iaf. katrineholm var duktiga, dom visste hur man gjorde :) hehe som om vi hade tvivlat? AE

lovisa var full fortfarade vid frukosten. jag droppade en drink så fort jag fick den i handen. TABBE. då fick jag köpa två till. vet inte varför. men någon plikt att bjuda då kände jag väl. köpte väl en och annan kebab också. har väl minus på kontot....

det kanske roligaste av allt var när jag skulle in själv och hämta jackan i garderoben. står i kön bakom någon som snackar engelska (sliver kryllade av tyskar osv). det uppstod ett dilemma och jag skulle försöka förklara något för honom på engelska då. han fattade inte. drog det tydligare och tydligare (fortfarande på engelska). Efter ett tag börjar han asgarva, kramar om mig och säger "hahaha jag kan svenska". ååh helvete. skämdes och skrattade ihjäl mig!

bilderna är fucked up. men här har ni lite smakprov på hur torsdagen var, heeelt utan inbördes ordning hihi :)

haffade wille på bussen

2 house var det

slutade med kebab

 


Hahah hur kan hon tro?

(Andrea)


Nästa köp: kaffemaskin

Asså mamma det är dax nu! Köp en sån där jävla tassimo för det här håller inte. jag har ju liksom inte råd med det.
Ska försöka berätta vad som hände. Tänkte jaaa, kaffe vore ju gott. Men jobbigt att göra. Men det fanns lite kaffe kvar i kannan så jag hällde upp i en liten kopp, stoppa den i mikron och tänkte att en minut blir lagom (värmer ju mjölken i två när jag ska ha oboy)
Öppnar luckan efter en minut och där ligger mer än halva koppen med kaffe och ba flyter runt.. Fick brygga eget iaf. Det blev genomskinligt och smaka vatten.
Fan.
Och så ska man prestera bra på provet också. Hejhej


imorgon kommer halva kattet!

japp rätt. blir väl ungefär 6 töser som kommer hela vägen från södermanland. om alla sover här är fortfarande lite oklart? dåligt med info till mig. jag står bara här med öppen famn och tar emot alla (nästan) som vill besöka mitt hem. vi ska besöka TK (hahaha fan, är det bara ja som tänker på tk asså grabben i åtvid?) på sliver. blir fett. sen hoppas jag på att vi ordnar upp typ ett sånt mysigt kollektiv nästan som vi hade några gånger i somras.
haha står det "och jag har en kondom" på tvn?

he ain't you

förlåt för allt oså


ja alfred, det var kul att höra!


b-vitaminer..


det där med fetischm

tycker fetisch överlag är ett spännande ord.
häromdagen skrev hampus att han har en tomtefetisch. JAPP där ser man
idag sa andrea att jag hade någon slags backningsfetisch. AAAAJÄSTÄ så mycket gillar jag att backa bilar.

den växer.

fast menar det.
hehe håret dårå. skulle mest visa va långt det blivit. ganska blont med. har man råd med en hårgrej för 205 kr så har man, yes.
ska in till stan med mina bästisar och julhandla. myyyyyyyspyyyyys. jag ska köra och jag ska spel min nya skiva hihi. ska köra automat med. spännande
ikväll blir det fest
hihih kul
jag ska också ha en mac en dag!!!

den där uf-mässan ja!

glömde berätta va roliga vi var igår, hehe. jag och majsan tog bilen efter skolan och gasade till katrineholm eftersom adde ville så gärna att vi skulle komma och stötta lite på hennes UF-mässa. SÅKLART!
kom dit. spanade lite på safiren och fick lite mer klart för mig hur saker och ting såg ut, gick till där inne. nause var fett grym kväll, men lite suddig oså. kollade alla duktiga uffare och konstateade att adde och cattis är bäst. dansade lite där bredvid granen mitt på golvet också (börjar bli tradition på safiren). hip hop. delade nuggetsbox med majsan. körde jävla massa bil. träffade simon som har en tillställning utan dess like utlovat. tro fan jag hittade allanbrallan där på gatan också. ångrar att jag inte bara drog förbi med bilen och körde en high five genom fönstret så han ba "WTF, VA VEM? det där va ju julia!?!?!" hehe. men hade en kort dialog iaf, det var ju fint. drog hem mitt i natten. satt och skrattade ihjäl mig på mcdonalds i norrköping med mina fina vänner. hämtade till sist upp mamma i linköping runt 1.
hemma väntade ett brev från NRJ. tröstpris för det med SHM-tävlingen. nrj absolute party. där ja. tack
här har vi dom - som dessutom vann någe pitchblablapris. FETBRA
nu ska jag sova för jag är trött och mår dåligt. jag är pretty ful när jag sover.
vilken jävla griiiiissss.....

mitt största bekymmer

hur i helvete kan 2 så stora händelser krocka? det är liksom en trehundrafemtiosjättedels chans att andreas student är på samma dag som summerburst! det är det hemskaste någonsin. tycker väl mest synd om en duveholmare som tar studenten då. men jag då? asså nu är minsann axwell, sebastian ingrosso och calvin harris klara. det är bara helt sjukt att det ens kommer en sån här chans i sverige. åååååååh ni fattar inte. HUR FAN LÖSER MAN DET HÄR?
hatar jävla mig det här!
fast nu kunde jag inte hålla mig för skratt när jag hittade fantastiska bilder på jocke, vege och fille på den här datorn. fy fan va jag gillar er grabbar!

Hahahaha jag skrattar på mig

Sitter i cafet med majsen Classe och Karin. Det är disco som vanligt. Vad händer då? Jo Maja sjunger med i låten "we found a girl" (we found love)
Haaaahahah! Du är för skön


du är bäst i världen!


hahah paddel IGEN!!

allt med 95orna fortsatte efter ja kom hem från gymmet. sjukt. tokskrattar åt hur adde ba spårar!
(hehe oj av misstag kom tyskmamman med, kul det också)

amen vadååååååråååå



jag var seriös. det var tydligen inte andrea..
maja och jag får stå upp mot strömmen helt enkelt.
tänk själv, hur många gånger till i livet kommer jag kunna festa med 16åring liksom?
fack it. nu kör vi, hemmafest är det bästa. alltid.
jag hade fan som roligast när ja va 16.

blow up.

Inte konstigt jag försov mig då. Jävla skit. Skulle ju äta clementiner och dricka te med majsen. Skulle upp kl sju. Undrar verkligen varför jag satte alarm 22.37? Det var väl då jag somnade ungefär. Jävla pack!


aaaaaaaaaaaaaaaaaww

jag vill vara liten igen!

Njuuuuter

Dricka lite te. Äta lite yoghurt. Kolla lite julkalender. Perfekt. Ska snart skjutsa lille Linnea till stallet. Känner mig riktigt bra :)


förbaskade jävla skit vilken verk!

Ni förstår inte. jag förstår inte. vart börjar jag? tränade med Lovisen på gymmet i fredags. Sprang bredvid varandra på löpbanden. Kör stenhårt sista. Då ser jag bara i ögonvrån hur lovisa börjar veva med armarna och försvinner bakåt. Jävla smäll och där ligger hon bakom rullbandet insmälld i väggen. HAHAAHAHHA det var fan det roligaste jag sett!! idioten skulle svara i telefonen och kunde inte stanna bandet först. IDIOT
sen drog jag till jönköping. oj orkar inte ens berätta allt kul. sen drog jag vidare till motala. lördag söndag har bestått av sjukt äcklig träningsverk. ska väl komma igång igen då.

hahahaha YES!

KLICKA HÄR! och skratta med mig (blir det bara grönt så uppdatera sidan)
cpfejs och osynkade ögon HA!

Sticka?

Gick och köpte mig garn för jag trodde jag skulle sticka lite. När stickar man? Hur stickar man? Och varför kostade det 152 kr?


kommer aldrig förlåta mig

Fy fan. Blir så arg. Dolt nummer ringer IGEN. "tja Julia, anton d'nice och Mattias zamboni från nrj" man ba tjaaaa! Men vad säger jag då. Astråkiga svar gav jag. Va ju nervös och satt i matsalen. Skit på mig vilken sopa! :( fan. Tar dom ändå med mig till finalen så kommer jag föralltid vara rolig och aldrig blyg. Så får det bli!
FATTAR INTE ENS VILKEN CHANS JAG FÅTT! så gör jag såhär..


jag är ju i skolan. jag gillar ju att ta bilder då.

det var allt för idag. hihi. puss. till maja alltså.

RSS 2.0