lovisa är värd fett mycket pengar

skoja, du är värd mer än pengar min lilla älsklingspung. skulle mest säga att fan va lycklig jag är som har henne bara 1 minuts löp härifrån. tack, nu kan jag ha på mig något ikväll :)

house house and more fucking house. AVICII♥

jag har fan inga ord. tim berg ♥

i'm drowning

känner inte riktigt att jag har gjort krogdebuten än. slagthuset var ju inte riktigt en krog. eller var det? aja sista måndagsklubben ikväll och jag äger en biljett. känns som ett måste. men inget kommer slå avicii så jag rädd att jag blir lite besviken. MEN VA FAN. det är väl bara köra. men ååh va sängen lockar ändå. men jag måste uppföra mig. fan det blir väl fett. eller ?

I got a feeling that i never never never never had before

Malmöresan var helt underbar. Avicii var helt fantastiskt. Går inte beskriva känslan. Tänka sig att jag till och med grät en skvätt av lycka. Stod ensam (aa eller absolut inte ensam men utan vännerna) längst fram vid staketet. Krossade magen några gånger men sååå värt. Levels och fade into darkness var som tippat de bästa. Jävlar va alla gick igång där. Sjukt bra. Bilder och filmer kommer en dag då jag inte sitter på bussen till skolan.

avicii. luftkastellet. slagthuset. malmö.

det här kan bara inte bli dåligt. lite tråkigt att vi missar bla maskinen adam tensta och den svenska björnstammen som spelar på malmöfestivalen idag. men imorgon är vi där och jävlar va där jag ska va. har längtat efter detta sedan flera månader tillbaka. min fina present till lovisen hoho, så skoj. jisses va taggad! ryser av tanken. imorgon ska bli den bästa.

okej jaaa japp mm hatar duveholm ..

andrea, även känd som min bästa vän har fått en macbook pro från sin skola. inte bara hon då utan även alla andra fjantisar som går där. det krävs väl en cool dator för att höja standarden lite antar jag.
men nej jag ska inte vara sån här bittris. jag älskar att hon har fått den här så jag kan sno den lika mycket som hon har snott min alla år. YES.
tror jag sitter kvar i skolan. men jag var visst hemma. go mac. ska fan snatta lite från en guldsmed

DÅ ÄR MAN KUNG KUNG KUNG I BAREN!

för jag var 17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så... ELLLLLLLLEEEEER? verkar som jag fick bli snäppet närmare pension idag. gillar det mer än jag ogillar det. men ogillar det liksom ändå liiiite. kan låta sjukt, men det är sant. kommer ju alltid vara myndig nu (förhoppningsvis?). känner lite sorg över att jag inte kommer kunna få tillbaka min tid som 17 liksom. typiskt mig, ska sakna allt som går att sakna. men lyssna på låten 17 år liksom, hur bra som helst och 17 är fan en bra ålder. helvete va äre med mig, jag är 18 ska va världens lyckligaste. och det kommer jag med säkerhet vara på lördag och evetuellt lite extra lycklig ikväll också.
KOM ON, resten av denna vecka kommer va så galet bra. fy fan va tääääggg jag är.

lalalaaaa whatever

idag har jag gjort mycket bra saker.
1. gått till skolan
2. hjälpt maja hitta något till festen ikväll
3. espresso house med elin
4. köpt läckra skor - höga. snygg ja ska bli
5. hjälpt pappa på jobbet
6. kört bil och handlat åt någon annan
7. gymmat länge
tänker skriva om det sistnämnda. marie tvingade i stort sett med mig ner till hälso. det var svinbra. max visade något jävla program som man gärna får köra om man vill döda sina armar. det var såklart det jag ville. efter över en timmas träning stängde gymmet. men då hade vi ju inte hunnit köra "cardio" så vi var tvungna att fortsätta hemma. efter lite sånt traskade jag hem svettig till min egen lya. bra då har jag gjort något duktigt idag. rädd att jag inte ska kunna veva på torsdag bara. hehe tränar väl bort det på onsdag eller nått. med risk för att låta som att jag försöker få er tro jag är superfitta tjejen som tränar jämt - det vet vi ju alla att jag aaaabsolut inte är, så måste jag bara säga att helvete vad man mår bra efter träning. nu minns jag varför jag körde duktigt hösten vintern möjligtvis våren. herrejisses, nu ska jag städa och sätta upp affischer. för jag vill :D
bilderna då. det är ju jag nu såklart. inte naken - har handduk på mig. sjunger bara lite titanium. ni vet david guettas helt fantastiska nya.

argast vinner

båda börjar vi asgarva när vi ser oss själva där bakom. det ser ut som jag och lovisa hade det lite för skojigt igår. stunder som dessa lever jag för. min kärlek till denna bild blomstrar!

hahaha! bäste konversationen!

hela halva dan har jag ägnat åt att skratta ihjäl mig åt mina sms från kvällen/natten. sjukt asså. men jag älskar det ändå. älskar ännu mer hur jävla dåliga jag och lovisa var på vägen hem i bussen. men lovisa var värst.

du vet väl att det inte är så bra med gratis alkohol

är det något jag lärt mig i augusti så är det att spåra. jag vet inte om det är en bra eller dålig grej. har aldrig varit tjejen med minnesluckor, glöm det nu. jag är visst också en människa. med andra ord, jag hade askul igår. tusen tack till evelina som hade fixat allt så bra. det spåra och blev galet, men jag kom hem till min säng på något sätt iaf och nu mår jag sådär fint som man ska må efter denna natt.
hahaha kom på nu! jag var ensam och skulle köpa burgare innan bussen, japp jag var hungrig. köpte en cheese och en vettefan. chicken något. träffar sofia vid busskuren. på bussen öppnar jag väskan och säger vooiala. sofia tar alldeles för många tuggor och jag var fan sur för det. sur för en jävla burgare jag inte ens borde ätit. puss tjocksofia hälsningar tjockjulia

bordsvänner!
ludde är för fin för öl helt enkelt.
hahah oj så fula bilder. you know you love me xoxo
skoja, du älskar mig inte hehe :) snart är jag arton, då älskar du mig. pusshaaajj

Neeeeeeejnejneeej

Det här en sån morgon man vaknar och bara känner i hela kroppen att man kanske inte riktigt skötte allt så snyggt igår. Sällan jag har någon fylleångest, men jävlar va jag har det nu. Ska försöka somna om, godmorgon godnatt.

checking his ass from the left to the right

älskar just den textraden i little bad girl. kände dock att "her ass" vore lite för mystigt. men jävligt redo för fest nu. LITTLE BAD GIRL.
ae skoja. little not bad girl kanske :) GO
just ja, nu är det visst lite mer ljusa slingor i håret. hej

tonight I'm gonna let the party get the best of me

Vankas fest i gamla linköping. evelina som fyllt 18 för 24 dagar sen ska nu bjuda en hel drös med tonåringar och kanske någon äldre än så t o m, vad vet jag? bara att det är party, jag är bjuden och jag tänkte köra all in.

hahah vem är jag på sista? bara en soft tjej ändå

denna vecka måste kompenseras

fyfasen så onyttigt. kanske onyttigaste i hela mitt liv. tre chipspåsar har ätits upp på tre dagar. aldrig ensam dock. men det är ju fan äckligt. får väl ta en springtur imorgon. eller så gör jag det bara inte. för jag ska på rejält kalas och hälla i mit mängder av kalorier så jag vet inte om jag ens orkar tänka på skiten längre. dessutom lyssnar jag sönder all bra musik så vad jag ska jag då peppas av? tåls att tänka på.
och så har jag en till fråga; var är alla mina kläder? har lite hos lovisen och lite hos adde. men det är mer som fattas!? hatar kläder bara. måste köpa och uppdatera hela tin. kan inte alla bara ha overall?

DRUGS IS SOO WRONG

..

Det här känns ju bara för skumt

Men det ska bli fint att träffa mina tre fina klassisar. Speciellt Maja som man träffat två gånger på hela sommarn, det vi sa aldrig skulle hända. Skulle ju fan bo hos dig majs, vafan hände? Aja nu ses vi varje dag iaf och har tusen saker att prata om. Ses snart ljunkan för nu sitter jag på bussen till dig..

BILDBEVIS på beer pong liret

akta så jag inte skjuter dig med mina knän!
jag gjorde självmål en gång - den studsa tillbaka och landa i mitt eget glas. imponerande. fick drickat, dock köra igen så det var bra.

I've got the moves like Jagger

facebook berättade just:
så jävla grymt att den visar vad jag skrev för exakt 2 år sen! jävlar. skrattade med skojiga grabbar.
det var ändå förjävla skojigt!

nu är det på riktigt - schemat har dykt upp

skulle kunna visa mitt schema för er, men ni skulle inte kunna bli mer ointresserade så jag skippar det. kan berätta en annan sak. mamma kom hem från danmark igår, de hade tydligen haft det äckelbra och åkt galna karuseller osv. här hemma var jag. men jag hade det bra. fick lite vin av henne när hon kom hem. dock tappade jag det strax efter det landat i min hand. så nu är det liksom som två jävla öron som står ut. alltså det är tetra. (kbry)
undrar om det är någon galen människa där ute som flyttar till jönköping helt random i dessa dagar innan skolan? typ bara för att det är en grym grej. vore kul att veta. alltså jag kommer ju aldrig få veta. men jag kommer ihåg känslan. hur jävla nervöst det var när ante släppte av mig där utanför peset och alla nervösa nollor stod i grupper med polarna - jag var totalensam. svettig stämning. såhär såg jag ut i dessa dagar:
grym ändå. poosen satt redan där!

adrian hjärta adrian

glömde kanske nämna att jag för tredje dagen i rad förtärde alkohol igår. igår var väl värst - glömde bort hur fort det kunde slå till. men det var kanon. hade askul med anna på keep it loud. garvade ihjäl mig tusen gånger. såg movits och adrian lux. fick en kram av adrian eftersom jag på något konstigt sätt lyckades stå längst fram i mitten när han kom ner till publiken. lite besviken på att jag var så packad att jag inte minns så klart. men jag minns att jag dog när han körde teenage crime. lurade de random jag träffade att jag hette adrian. efter mycket övertygande var det en grabb som gick på det. kan trixa rätt bra. grattis till sofia med. puss till dig snygghuve

1000 - 0 till idioterna HA

katrineholm visade lite nya sidor. det var roligt. kanske lite med hjälp av alkohol också. mycket skratt, åka bil, sjunga, äta, pussas, äga grabbar i beer pong, frysa, springa, cykla och gå. vill tillbaka en sväng snarast.

letar efter nått att säga som kan ändra allt. nått mer än det jag redan sagt

Vaknade av att Andrea klampade in kl ett. Det är inte jag att sova så länge. Nu är huset helt tomt med endast mig igen. Tittar dokumentär om maggio. Ska ligga här hela dagen. Kanske skvätta ner en kudde med gråt. Killar är killar och killar är ofta anledningen till att tjejer gråter. så jag vill inte vara tjej idag.

ska bli musik i mitt nästa liv

jag tycker ändå mycket om katrineholm. vill inte ens vara här hemma nu. det är bara ett tomt hus och jag. hatar det här. men musik är fan världens finaste ändå - skulle kunna storgråta till mina favoritlåtar just nu. typ för att jag tänker på min fina sommar. det gör ont i magen när jag tänker att jag ska tillbaka till skolan. jag är kär i musik.

trivs i hennes sällskap♥


frågan är om jag ska ha en till vän

jag har fått en förfrågan från eddy idag. jag underar verkligen varför man får så mycket konstiga vänförfrågningan ändå rätt ofta. det är ju samma för alla. förstår bara inte. vill man ha så många vänner som möjligt då? isf har inte eddy lyckats så bra..
aja, det är fortfarande en gåta för mig. här är Eddy. Han vill vara min vän. Det får han om han träffar mig, men inte nu på facebook.

skulle kunna börja gråta så jag saknar det

lite bilder från dagarna i stockholm. tjejdagar med familj äger♥ ska sakna nu sen ska jag pyssla lite med garderoben. (blev en del knas med bilderna, skiter ja i)

asså jag måste sluta faila på allt

körde den där "I'm sexy and i know it"
så var jag så jäääävla osexig. hahapusshej

bara jag har min musik och min pappa

hör nu hur mycket jag skulle behöva fixa min röst om jag skulle kunna sjunga fint. haha vilken sopa jag är på sång. skit sammmmmaaaaa.
jag ska iväg till gymmet nu. aavisst jag skojar inte. minns inte när jag var där sist. herre asså... typ mars april ? jävla sopa, ännu en gång. tur att pappa släpar ner mig.
TJENNAAAA. hål i ögat. heheheheh
lycka till på gymmet julis. thx

I feel my heart start beating to my favorite song

tänker på stockholm. vill bara tillbaka. måste bli ett snabbt år i trean så jag kan flytta dit. m pengar är inte mitt problem.
ida - dina byxor och ditt halsband (som du nyss skulle hämtat) är här
elin - dina glajjor är här, gillar dom :)
maja - du är fan jääävligt långt bort
amanda - du har ingenting hos mig, men du kan väl snälla komma hit snart iaf!!??
lovisa - min säng är för stor för mig ensam.. och dina raffe lauren är här hihi
andrea - något du vill jag ska ta med mig i veckan ?
julia - har du fått din lille urbanpåse med saker ?
simon - heheheheheheh
inte fan vet jag varför jag skriver detta. opallig och orkar inte lägga över bilder. nu ska jag köra bil, kanske köra över lite djur och så. ÖPP MED LJUDET
vad säger ni vänner, sådär kul imorgon kanske?? eller vänta, heeeela veckan va ? amanda kom igen. vet du vill

till dig alexander gahn

heeeeeeeej
tänkte ännu en gång be om förlåtelse för mitt superdumma inlägg. det är dock fler månader än som går att räkna på handen sedan det skrevs men om du fortfarande kommer ihåg det och tar upp det tänkte jag att NEJ STOPP, inte okej! så jaa, alexander du är säkert en jättefin grabb och ta inte åt dig av något som jag skrev. jag var ung (17) och dum! :)
hejsvejs, ses en dag!

JAG ORKAAAAAR INTEEEEEEEEEE

snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla kom hit och hjälp mig med den här skiten. jag är inte bra.. hur ska jag veta vad jag ska skriva för annons för att tanterna ska vilja dricka ett kaffe de inte i vanliga fall dricker ?
de får dricka verkligen vad de vill för min del

hahahaha VÄNTA NUUUU

14 jävla uppgifter är det HAHA. DETTA MÅSTE VA ETT SKÄMT. älskar inte tryggan nu iaf.. ni fattar att detta alltså är 14 lektioner jag har framför mig va? en uppgift gör vi ju på en lektion. aja, ska väl sätta igång. fäck
mmm jaaa jo jag är nyvaken, eller nyuppstigen från sängen iaf. puss vet ni gillare

ja ni vet det bara snurrar i mitt huvud.

ja hur vet man när man inte vet liksom?
sorligt och besvärligt för livet ska va härligt.
äääääh skoja, det är härligt. vem fan orkar bry sig.
jag har haft asbra i stockholm, ville aldrig hem
kom på att jag har en halv kurs som skulle göras i sommar... - mediakommunikation lavya
ska leta upp dessa papper.
sätta mig i solen
om jag orkar ska jag fixa frukost.
grannen ska jag bjuda hit också.
skickar lite pussar till min söta vän

pickpackar min väska igen igen igen

jag, världens bästa mamma och mina urgulliga mostrar tar några dagar i stockholm och har det bra. kommer bli jättefint. vill passa på att säga HEJ JUNAID som är min fina norska läsare! hoppas du har det bra kompis :)

RSS 2.0