ne vet ni va jag gör

jag ska dra igång årets första allsång på skansen. missade ju det, det är inte okej. så nu drar jag igång och det och bara känner myset inom mig.
mmmmmmmmmm

ensam hemma

jag är rädd. lovisa gick precis. vi har tapetserat, men självklart behöver vi köpa en till rulle för det räckte inte till... det är bara köra påt igen snart.
jag ville se en wallander film jag inte sett än, men självklart så skulle jag vara ensam hemma just ikväll så nu vågar jag inte dra på den. ajaj, så kan det gå. nu ska jag gå och darra i ett hörn eller nåt..
hörs förhoppningsvis

hjälpa pappa

nu sticker jag hem till pappa och hjälper honom med lite ved.
fy fasisken så flashig jag ser ut.  min målarskjorta och gamla skjorts. niiice

lökdippskriget

i lördags hade vi (jag,affe,lovisa) en mysig stund här hemma. kollade på farsan och käkade chips med dipp och sånt. spårade ut efter ett tag och det slutade med dippkrig i hela huset.
när vi står och tvättar av oss säger affe ungefär "slår vad om att det här gör så man får massor finnar"
jag är inte den som ser ser ut som ett acneoffer. men nu är det inte okej alls. ser ni finnen. jävla dipp...

man får skylla sig själv om man väljer att spara sådana här bilder på min dator

det är dessa grabbar jag har umgåtts med de senaste dagarna. fint ska det va

SPÖÖÖ

jag tänker klicka  :)


uppdaterar

alltså jag har varit med om så mycket sedan sist så jag vet inte hur jag ska kunna berätta kort. min midsommar hos affe var iaf väldigt bra. kändes på riktigt som en midsommar. med en fin klänning och kanonfint väder ute på landet så var det perfa. sådär bra som det ska va
dricka cider i solen 
disco i en ladugård
lifta till hestra
många fina midsommarbilder finns på facebook

sommarfötter

mina fötter är såååå smutsiga. efter jag duschat idag sprang jag ute och lekte med min lillkusin. hujedamig va vi lekte, svinkul. men iaf, jättesmutsiga fötter har jag nu. men jag har inte tid och ork atttvätta fötter nu så det får vara som det är. hoppas affe ser likadan ut under sina fötter heheeee.


här är föresten lillen som jag ska vara barnvakt åt i morgon :)

HOOOOME

så jäkla skööönt !
har precis packat upp och packat om på nytt. Imorgon bitti ska jag vara barnvakt i linköping åt en 2 månader gammal pojke. sen ska hitta mig en bikini och sätta mig på pendeln till tranet! det blir fint vill jag lova :)

grabben!

vill skänka ett tack till lisa och den andra hehe/fredrik/ola för att ni engagerar er lite :)
men jag är ju inte dum alltså. vem är du fredde ola hehe??


nu till höjdpunkten. det är ju harry i lilla jönsson ligan !  ser ni välla
se så söt när han va liten!

skräckscenario!

alltså ni vet hur det kan vara att ha en låt på huvet. det vet alla. men imorse hade jag ett ord på huvet, helt sjukt. gick runt och tänkte skräckscenario..... skräckscenario...........................skräckscenario..SKRÄCKSCENARIO.
varför ? alltså vilket ord med, herreguu. så kan det gå
kanske har det något med min dröm att göra förresten. skulle kunna säga att det var ett skräckscenario. Jag var på facetten och hälsade på vänner. sen skulle dom ha lektion och så kom ngn  gubbe som var lärare och sa att jag skulle gå. han började följa mig till dörren eller något. sen börja vi bråka och jag ville gå på toa innan, det fick jag. så var det toaletter där man hade en påse i som man knöt och slängde när man var klar. jag kissade där inne på toan. och så går han förbi och backar tillbaka för att kolla in. damp fick jag på honom och tog min kisspåse och sprang efter gubben och sen kasta kisspåsen på honom, mahaa! sen gick jag hem.

hallå era dönickar !!

varför vill ni inte kommentera nån gång. nu är jag riktigt besviken. ingen har ju ens chansat på grabben jag la ut bild på. får jag inte en enda kommentar på den så får ni inte veta vem det är heller!
amen ska kolla vidare på lotta på liseberg och sånt.

jisses

vaknade precis. klockan är 5.28. kunde inte somna om så jaa, nu ska jag ut och trava ved eller något. tjäna pengar tänker jag göra iaf !

ser ni vem det är ?

var lite halvkär i honom när jag var liten hehe.

bröllopet

alltså okej, jag föll för grupptrycket och blev rätt insatt i bröllopet. det va fint och rätt häftigt. sprang t o m upp fårn sängen när dom ropade från soffan " nu kommer tårtan".
det där att agnes carlsson och björn skift sjöng tillsammans tyckte jag var coolt. vilken blandning liksom. att agnes var med gjorde allt. vill va agnes.
en till grej. daniel var ju värsta stekaren förut såg jag. varför ser han inte ut så nu? jag tyckte han va cool.
DÅ:
NU:



mys med maraboupolka

har glömt visa när jag och lovisa myste med chokladkakan. eller aa mest jag, lovisa låg och var dödssjuk och hade halsböld så hon fick inte ner mycket i din hals ska ni veta (tur att hon inte har pojkvän). Jag gjorde mitt hår lite blondare också, så jag hade en sån där fin mössa på mig, hehe.
love you sötis

behöver en bit åtvid kompisar mamma alfred storebror+flicka - skoj

alltså det är lååångtråkigt här. är så ensam. jocke är ju inte med hit eftersom han är i spanien. han som är min trogne lekkamrat och slagpåse. plantera ute i skogen var endast tråkigt och jobbigt. allt jobb jag har gjort har varit pissjobb. jag behöver något skoj nu. jag har redan planerat vad jag ska göra i morgon. eftersom jag har läst alla blogginlägg jag hade på bloglovin, ca 200, och inte har något att göra nu så kan jag sova tidigt. ska sedan gå upp tidigt och börja jobba kl 8. jag ska klippa gräset här och i en annan stuga. och rensa jordgubbslandet. kanske kan laga lite mat också. då borde jag väl få ihop till 5 timmar minst ?
skitkul blogg.. haleluhja. nu ska jag kissa och borsta håret. hej

här uppe i dalarna

är här för att jobba och få lite pengar till min sommar. åker hem på tisdag. men jag saknar alfred alltså. jag har vant mig vid att ha honom med mig dygnet runt i en vecka. men nu är jag helt ensam. och det är verkligen tomt. men jag krigar på. i morgon ska jag ut i skogen och plantera, wöööh!

här slänger jag in några bilder från dagarna hos alfen.
(hehe)
♥♥

oj va jag trivs

fick nyss ett sms av lena: ny snurrad kalle femton klar nu!
samma sak som kom ner och smaka glassen jag har gjort ungefär:) alfred skuttade iväg och hämtade lite. snart kommer han hihi :)
sen ska vi ut och fiska. mitt i natten. ojojoj så spännande. det är på torpön det händer mina damer och herrar

mer usb åt folket!

hejhejhallå
försöker fösa in lite benjamin button på ett usb-minne utan att usbet ska balla ur. det är kämpigt ska ni veta. alfred har gett upp och dratt ner till caféet.
idag mina damer och herrar har jag och alfen kört både stora och lilla höghöjdsbanorna här på torpöns camping. skitkul faktiskt, ont i händerna dock. men det vare värt.
undrar ni så har jag fått i mig två omgångar glass idag också. alfred gjorde en våffla med glass till mig ganska nyss. ojoj vad avundsjuka ni borde vara.
ae död åt detta usb-minne. herrå!

tredje gången idag!

alltså varför bestämmer jag alltid en tid då jag får gå och väcka alfred, typ "nee men han behöver inte sova längre än till 11, så kl 11 går jag upp till honom"

Fick lite panik nyss när jag satt och hade så många bloggar att läas och såg att klockan var fem i elva. Bara fem minuter kvar och läsa bloggar..?! sen kom jag på att han kan ju faktiskt få sova lite till. (men kvart över går jag upp)


det var inte det jag skulle skriva egentligen, nej nej! skulle säga att nu åker storebror och addepadde till spanien för att götta sig i 2 veckor. bajsnyllen båda två. men ha de så bra ni två. dö inte, älskar er.

maja kom hem från rhodos för några dagar sen med, hoppas du hade det bra majset!
men jag klagar inte ska ni veta. jag är ju faktiskt på torpön!!!


studenten

såg att det fanns rätt många bilder från affes student här. så jag passar väl på och öser lite nu när jag ändå är igång.



hänger på torpön!

Affe ligger och sover som vanligt, så jag passar väl på. Mamma tjatar ju om uppdatering.
men det är nice här ute ska ni veta. min gosse sköter om mig så bra och ser till så jag får i min medicin som jag ska osv. bettan har ju fått små kattungar också, gösta, morgan pålsson, robert flych och leo, där har jag spenderat några timmar nu. Dessutom får man några portioner med lenas glass om dagen. jaa jag har det ljuvlig

sommarlov yeyeyeeee

alltså jag har sommarlov, kan man inte tro. affe har slutat skolan, vill man inte tro.
Alla studenter var så fina och alfred var finast. Nu sitter jag och hänger med padde och vi funderar lite över kvällen. ska vi hänga på studsmattan eller under den? ja menar det kommer ju säkerligen regna på oss om vi sitter på den. Det får vi ta och lösa. Just nu äre chill men inte länge till. hejsvejs
yeeeah!
btw. ser ni ser ni`?
ae det gör ni inte..
men jag klippte luggen igår:) själv. yeeah!

hejdååtvidabergfacetten juliaalla

fattar ni att det är sista dagen affe ska till skolan i morgon. han kommer flytta hem och jag kommer inte överleva. hatar det här. vill inte ha sommarlov. vill att han ska bo kvar och allt ska va som vanligt. tänker ju ändå inte deppa över det här nu, för snart är det sommar och det är faktiskt jävligt bra ändå. och jag ska bo hos affe lite tänkte jag.

älskar dig alfred

ätkompis nr 1

jocke kom hem inatt. va tråkigt på gruvan. så ville han att jag skulle göra honom sällskap när han skulle äta nattkrubbet. jag fick i mig lite makaroner med.
Nu äter han frukost och jag tänkte joina frukostbordet.
hejsvejs

lelove

älskar vad jag precis läste
I love how you wake me up in the middle of the night just to tell me something weird.


såhär på natten

hahahahahaaaaaaaaaa

not OK

asså jag har så tråkigt så jag t o m kikade in på bilddagboken och blev helt snurrig i huvet av alla bilder folk lagt upp. dessutom har jag ont i huvet sen innan så det är ju inte på topp nu må jag säga. tror jag ska kirra en film och sova. har ingen bra filmidé bara..
när jag känner efter så har jag väldigt ont i huvet. inte okej.

då kör vi igen!

såhär då. studenterna festar dygnet runt och lever på pizza. Jag vill också festa dygnet runt, men jag måste inse att jag inte ska ta studenten än så då är det inte lika ok. Dessutom vill jag också käka massor pizza. men jag försöker bestämma om det är värt eller inte.
antingen så äter ja pizza och blir småtjockis som alla studenter kommer bli efter denna fettovecka
eller så äter jag inte pizza och kan stolt stå i bikini bredvid en student. ungefär.
kan inte riktigt bestämma mig

å jisses va ni är söta!

såg nu vilka gulliga kommentarer jag fick på mitt tidigare inlägg. ni är bäst! för nu sitter jag och smajlar för mig själv.
Men alltså serrriverryöst. vet inte om jag orkar bloggen. vill, men orkar ju inte. Jag kör så gott det går. jag tänker inte ge upp den helt än iaf.
men nu sådär en tisdagsnatt så undrar jag om jag ska äta en macka, är döhungrig, eller om jag ska stå emot suget och sova. Känns ju inte okej att ta en macka kl tolv liksom.
.
.
.
.
.
får bli såhär. tar något nyttigt. och äter inte mycket. bara lite. jag får ju mat i morgon bitti ju, håll ut tjejen!
tjena arena !

vill också ha studentvecka nu! fast blir ändå glad för dom
vill också ha inga lektioner kvar
vill också ha gjort klart ALLT i skolan
vill också ha sommarlov
.
men jag är rätt glad ändå. har prov i morgon och slutar på fredag. men jag gillar läget och håller ut. fredag kommer bli så bra.

jag vill tjuta

för jag hatar skolan
för att jag aldrig kommer va en av de bästa i klassen.
för att jag inte får bra betyg.
för att jag aldrig kommer vara lika bra som affes ex

fuckfuckfuck

jag trodde att jag var klar. eller okej, jag visste egentligen att jag inte hade gjort ett prov. men jag tänkte att det inte gjorde någonting eftersom susanne inte hade sagt det. blir att plugga äckligt medans treorna super och har världens bästa vecka.. jag är så jävla hård med min skinnjacka asså (jagärintegladegentligen)

juni den tredje

bloggar inte allt för mycket känner jag. funderar på att sluta. hänger ju ändå inte inne på sommarn och så. men ändå. jag gillar bloggen. aja sitter i skolan nu och försöker göra klar det sista som ska va klart. Lovisa och jag köpte 2 kg jordubbar igår, gjorde en bit av en film som vi ska fixa ihop hehe. sen kilade vi till lovisa dit robin kom med vi kollade film och spelade kort. jag vann 40 spänn på chicago, yeah! har aldrig kört det förr, hur kung? nu skiter jag allt jag kan på flash, för jag suger. har endast tid med detta för jag väntar på hjälp av min flashkunniga lärare

pappasläkt

gonatt nu
återkommer
:)

RSS 2.0