det är skillnaden


we come, we rave, we love

såhär ligger det tilll. jag har kvalificerat mig vidare i tävlingen om att vinna resa till new york, madison square garden för att se Swedish house mafia. Jag blir nervös för jag missade att svara förut när det var dolt nummer. Blir så nojig. Går ju inte riktigt ringa tillbaks. men FAAAAN va jag vill vinna. Det finns inte ord. men jävel, jag vet ju att det inte går..... håller iaf alla tummar och tår. det skulle vara det bästa som kunde hända just nu. sanning.
IF YOU DON'T KNOW WHO THEY ARE....
DON'T COME

Godmorgon

vaknade panikslagen och trodde jag hade försovit mig. Hade jag visst inte. Blev så glad att jag tog ett kort på det sen somnade gott igen.


supposed to fill it up with something

känns som jag aldrig är den vän jag vill vara riktigt fullt ut. känns som jag har svikit alla pga för höga förväntningar och liknande. jag kommer aldrig kunna leva upp till allt men jag hoppas det räcker att gör jag så gott jag kan. de flesta som står/stod mig nära har nog velat klappa till mig någon gång senaste veckan/veckorna. men utan er skulle jag var största nollan ni sett.
fred och kärlek. kan vi säga så?

jag kan väl också

måste först och främst säga att jag var banne mig jävligt fasion idag.
annars då?
1. jävel som snackar skit, asså stick! ååååh va du din lilla fjantis pajat saker nu. så kasta dig och yttra dig aldrig igen om mig.
det blev en liten sån fjortisrad. men jag är faktiskt arg på det!
2. waaaaaaaaaaaaah!

asså deeen kvällen

hade jävligt kul. förmodligen roligare än mina nära och kära som blev lite oroliga. tappade vänner mobil och plånbok. men det löste sig. idag mådde jag som jag fötjäna som man så vitsigt säger. orkar inte ens dra kvällen. men det var något utöver det vanliga må jag säga! smset jag fick från okänt nummer inatt kan vara det bästa. det får tala för kvällen. godnatt!
image description

Återkomsten

Nå, kände Maja doften av mina händer?
...nae. Hon hade täppt näsa. Efter lite nässpray och jag hade berättat så kände hon det!
Det var inte mer med det.


Mm..du doftar.........kyckling- och curryröra!

Fick hetsa till bussen. Sprang till Lovisa, hämta halsband, sprang till bussen. Så va han seeeen... JÄVEL
Jag antar att jag hade så bråttom att jag inte hann tvätta mina händer. För fan va det luktar den goda mackan mamma kom hem med imorse. Ska fråga Maja vad hon tycker min hand luktar. Se om hon känner vad det är hihi. Återkommer!


X

alltså hörrni, idag kör vi. först måste jag bara få g på matteprovet.. vad hände med att matte var favoritämnet? HA! skryt: jag fick stipendium! 1000lappen slank ner fint i fickan. nu får man kämpa för minsta femma.
aja. blir en motala ikväll iaf. dra en high five med hoffe (skrattar ihjäl mig om vi liksom missar. fattar ni? amanda gör). mitt mål är att sjunga med så mycket som möjligt till highway man. och så vill jag hemskt gärna höra so you do. då är jag nöjd. hopppas man kommer ihåg bara.
nu kör vi BILDER PÅ MIG AAAAWWW . jag är så hiiiiimla ego.


det trodde ni inte va, att den sista bilden va tagen framifrån. johorråå
man får ta cambilder fast man inte har en mac.
annars ? jo just nu hatar jag mest av allt orden "det ska va" förutom när det gäller padde och jocke.
och så saknar jag snus och matrester på mitt bord.
hehehe....he..heh. fack.

att nästan pinka på sig

idag var en relativt bra dag. hade relativt kul i skolan. hade relativt mycket att säga på psykologilektionen. åkte relativt mycket bil. köpte relativt mycket fika. allt är relativt.
en sak som är säker är att jag aldrig förr tankat för 795 kr. blev fullt.
fick träffa min käre jönköpingsvän emelie idag. det om något va ju himla fint. gillar inte att vi bor så långt ifrån varandra (men om en vecka mina jönnevänner, då kommer ja! då blire kalej!). iaf, drack vanilla fun. det lät väl gott? det var det. det var kaffe om ni inte va rutinerade. jag dricker kaffe nu.
sen höll ja mig i flera timmar utan att pinka. det var det jobbigaste på länge.
gillar bild nummer två. man ba "feest hos julia, fest hos julia nuuuUUuuUU"
..
.
.
.
JULIA KOM IGEN NU!

halkinlägg på g

tog en liten paus i hårfönandet för att berätta en sak.
det är skitkul när någon halkar framför spegeln. det är mindre kul när jag själv några minuter senare gör samma sak.
vem är då boven här? ni ser min lilla spray där, det är en så kallad "heat protection spray". lenar håret och så. glansig grej ni vet. där har vi det. står ju där framför spegeln och sprayar på sånt här ibland. det är livsfarligt. kom ihåg det. blir glashalt. spraya på när du är i sängen ist, det är mitt tips. stay in bed kids.


jävla stoljävel!!!!

den tog precis och drog bort lite skinn från min tumme. ont som satan. eller asså relativt ont. jävligt störig grej iaf. vill ju inte ha en svidande tumme i onödan. vad vann han på det, stoljäveln?

ne nu har jag då väntat på dig majsan

men eftersom du fortfarande intre lagt ut den här på din blogg så gör jag det nu. kan inte låta bli. ASSÅ GULL! så jävla grym och så. helt hysterisk flicka.
det finns så mycket roligt med den här. 
blondie till väster som ba försöker typ hänga med med mimandet.
bombodombo-rörelsen
attityden och kippandet efter andan
slutet "he got that superBASS!!" och den lilla halvsnurren
hahaha gillar henne

ni skulle se bänken med papper - den tyder på förvirring i arbetet!

nu har vickan och clara lyssnat på "what makes you beautiful" fast någon lugnare version, heeela multimedia lektionen. kul att man nästan tröttna dagen efter man hittade den.
för övrigt är jag väldigt ensam. det är inte bara det att maja och elin har dragit och jag sitter kvar själv för att kämpa för mitt g. är fan ensam i allmänhet. eller neee. men fan känns ju så. vill hem men vill inte gå ut. vill att mamma ska komma och hämta..♥
en annan idiotgrej. när man bara YES hon/han är inne på fb! trycker på den och baa "wohoo chatta chatta chatta"
besvikelsen:
frågor:
hur går det på flash nu då?
varför har jag tid att skriva blogg nu då?
svar:
det går ungefär såhär....
och jag har tid för att jag väntar på hjälp....
hmm undrar vad jag gör där i flash egentligen?
känner ni igen texten kanske????
ååååh, spännande

got that superbass

hörrni, det här kan ju inte bara jag? alltså varför är bara jag såhär dålig på flash? jag tycker ju det är kul. ändå fattar ja inget och allt skit blir feeeeeel. får väl ig då! här har ni vad jag sysslar med precis för tillfället ◊ väntar på hjälp kan man säga.

jag gillar söta killar som sjunger fint

One direction, vilka söta grabbar. Jag är lite sån, det är jag och alla fjortonåringar. Typ andré zuniga, justin bieber och sådär. Tänk att ha en sån gullis som sjunger fina sånger, då blir man ju glad.
Så ska jag passa på att hälsa till Junaid som fick mig att lyssna på one direction eftersom hans kompis är en av grabbarna, YEAH!

 


det är himla tur jag har maja

Hade inte Maja fått mig att skratta såhär mycket, lagat så fin mat åt mig och bara pratat med mig hade den här dagen sugit så jävla hårt. Vilken tur jag har. Nu har jag för övrigt 3% batteri. Kanske måste ladda.
Tycker den här bilden beskriver mig väldigt bra. Sen får du tycka att jag är ful och äcklig och allt sånt.


vi två hej då fuck off du dog

oooooooooooooooojojoj kan inte beskriva. vill banka i betongväggar och mata hajar med det som finns i mitt huvud. hur gör man? hur fan gör man??????
Nu är det bara tomorrowland, avicii, majas och min fina kväll som lockar i livet. hheheee nää skoja. några saker till. men håller dom utanför bloggen vetuuuu. du ska inte tro att du har koll på mig vavaavavaaaaa
lyckans dagar. rullar gärna tillbaka bandet

hahahahaaaa NEJ

maja berättade just att jag hade lagt ut mitt psykologiarbete på bloggen... fan va fail. hoppas ni insåg ganska snabbt att det var för tråkigt för att läsa. fy fan va sämst ja är. skulle ju bara spara i utkast...
nu gräver ja ner mig. hej

memories - hey hey yeah yeah

fy fan va jag diggar memories. alltså david guettas gamle dänga. haha som om den va gjort på 70-talet. men den är ju fet. festig. man ba vill fezzzttaaa. och här hos mig är det facking söndag. party rock
det fina är att den mest består av raderna:
hey hey yeah yeah
it's gettin' late but I don't mind
alltså heeela tin ba yeah yeah don't mind. fett bra
annars då?
vihjärtadet

jävel va jag ska komma ihåg min ungdom.

stockholm var bra. fotopass var väldigt bra. frös om fötterna men löste det genom att ockupera toan ett tag och hade fötterna under varmvatten. smälte av jacob wester. kände mig hedrar att få vara så nära :) åt världsgod pizza och köpte 4 cheese. åt 2,5. besvikelsen...
hängde i cityterminalen väldigt länge med min egna modekung elin. vi skratta sådär härligt mycket åt sköna sms, lussebullar, talkbox och mycket annat. sen blev vi mindre pepp av alla med pojkvän. vi tänkte att nu får det va nog. båda skickade sms till varsin grabb och kolla om det var lugnt att vi låtsades va ihop. elin fick napp. min "pojkvän" svarade inte...... fack! .... diskutrerade även hur bra det vore om man kunde köpa en grabb. skickade ett nytt sms och japp, en hundring kom vi överens om. plånboken innehöll 120. SCORE! lägger undan pengarna till den dagen då jag ska köpan!
fick sovplatsförslag av en annan också. tackade vänligt nej.
så det var väl ändå bra jobbat av mig? jotack
hamnade på ågatan runt halv ett. åkte polisbil runt halv två. men under helt nyktert tillstånd. inte ens gjort något. bara mamma som fixa lite skjuts åt mig. japp.
ne nu orkar ja inte mer. hej
weheartit, kanske världens bäst

you used to hold me

åååh fy fan va ja saknar känslan att bara vara några få meter ifrån avicii och ba svettas, hoppa, dudra, sjunga och gråta av lycka! kollade lite bilder och så från malmö. ASSÅÅÅÅ JÄVEL VILKEN LYCKAAA!!♥ längtar ihjäl mig till mars.
kommer ihåg så väl när han stod där uppe och körde med fingret och sjöng med till enough is enough. ser det verkligen framför mig. gud. nu måste ja dö lite.
FÖRSTÅR INTE hur man kan lyckas så sjukt bra med så många låtar. jag blir helt till mig. måste lugna ner mig nu

ingen kan älska som vi

katrineholm va kul. körde mest bil, skrattade, pluggade och umgicks med bästa vän. hängde lite i paddes skola idag också. det var...eh..spännande kanske. har ju gjort det förr. som ni vet hängde jag i min ensamhet på biblan också. det ni inte vet är att när jag kom utanför var det fight. negerfamilj (mest mamman) VS gubbe. de vräkte ur sig meningar som "åk hem till ditt jävla hemland, ingen kommer sakna dig" "jävla gubbe, jag ska anmäla dig. du är dum i huvudet" jaa och så fortsatte det. händelserik dag helt enkelt.
skulle mest komma fram till att det fanns nybakade lussebullar när jag kom hem. proppade i mig 3 och nu ligger jag här på stora sängen och lyssnar julmusik och ska alldeles strax se tomten är far till alla barnen. wow va mysigt. det ska jag nog göra nu.
aa nu.
hej

häng i biblan

hänger lite i katrineholms bibliotek i brist p¨å något att göra. adde är ju i skolan. har skrivit lite på min psykologi uppgift. Blev lite kort om tourettes där ja, bra jobbat jullet!
Nu går snart min tid ut. två minuter kvar. wooooh. måste hinna med facebook också. hej

sär

bara råkade klicka mig in på duveholms särklass. haha bäste klassen.
bra då visste vi det allesammans.

Vinterdäcken på!

Det får jag och Jocke sköta. Det gör vi bra. Hopphopp. Heja
Reflexskorna. YES!


inte för att skryta.......

men det känns liksom ganska stort. det känns ganska felplacerat där i min plånbok. lite obekvämt och läskigt. men det får väl va så :) kanske vänjer mig.
och huuuur störit är det inte att det står 2011-11-10. KOM ON ni kunde väl låtsas att det var 11e iaf.
aja.

råka nita den jäveln

jag har inte nämnt att jag pajat min mobil ännu en gång? ae va. Det har jag iaf. i fredags såklart. kan ja sluta spåra??? hitta "vimmelbilder" på fb och ba NAAE. hörde snack från vänner och ba NAAE. så nu tänkte jag va lugn. Har som sagt pajat min mobil. även kastat iväg min cykelnyckel. gladast över att mina 120 kr var kvar i plånkan hem. 
här har vi pärlan. inte så bra bild det där, men ni hajar problemet? mmmmmmm

assåååå älskade älskade

lyssnar igenom (för andra gången) intervjun med avicii på nrj.se. ALLTSÅ DET HÄR ÄR SJUKT. vilken kille. jag kan ju bara älska honom mer och mer. jävel va jag ser fram emot 3 mars i globen. hade lätt köpt biljett till malmö också om jag inte va så äckligt pank hela tiden.....
visste ni förresten att han bor i en 21 (hur gör man kvadratmeter på datorn) etta i stockholm. det gillar jag. fett mysigt.
angående den här intervjun:
1. jävla sötsnygg asså
2. 2.12 - berättar om vilka låtar som snart kommer. baaa yeah du skulle ana succén på dom DÖ!

Jävel! Vilken ära

Blev väldigt glad. På riktigt. Vaniljsimon följer lilla mig på twitter wow! Hihi.


sen dog ja!

när (nämner inga namn) berätta om sin massage i thailand. lite för skönt där vid ljumskarna. oops. där blev det lite hårt. hahaha ja älskar den här historian. hur gör man då? "tänkte på grävmaskiner och stridvagnar". nu ska jag skratta lite till åt det. sen hitta något nytt att skratta åt.

en vanlig söndag. tror ja

först länkar lovisa den här bilden:
hahahaha fy fan så sköööna. vis festivalen 2010. myspysgos. saknar allt sånt.
sen har jag haft en givande konversation på fb.
sen fortsatte den.

bara en natt

orkar inte ens skriva för ja vet inte var ja ska börja. pallarnte mer. är hungrig men klockan är tre och jag ska sova. har gosat med ljus och julmusik. supermysigt. ha även hunnit med att skjutsat en stackars flicka som inte mådde bra och en annan flicka som var väldigt full. två gossar också. godnatt

11/11-11

jag tänkte boka uppkörningen idag. så jag, om jag hade klarat det, fick 11/11-11 på körkortet. hade vart grymt. men så blev det inte. känns lite tråkigt såhär i efterhand. aja
inatt hade jag sån jävla grym dröm. ibland var den pissläskig, ibland var den askul. roligaste var ju att jag sov med justin bieber. haha det va grymt. låg där och prata massor. alla var avundsjuka. YES!

hahaha maja, såg nu!

"och maja är så jävla ful och fet"
värsta jag hört! hahah, jävla dummer som går in och ändrar!
annars då? kom just hem från ekenäs julmarknad. mysig tradition. har nu 3 sorters te. KANON, vill du komma på te fest? välkommen. köpte även kanderade cashewnötter. de var brända och inte så supergoda. men dom bjuder jag också gärna på om någon vill komma på besök.
så jävla bekväm, hitta bilder från förra året. se där

Flaaaash bajs pshop och VAFAAN

Jag suger fan på multimedia. Trodde jag skulle va bra på det här. Haha FEL! Försöker få er att haja av denna bild hur damp man får när man gör fel och måste börja från början med dessa jävla beskrivningar. Och Maja är så jävla ful o fet. Herrrå, dags o dampa lite


SLUTA TITTA PÅ JANNE!

När man blir klar med alla frågor på naturkunskapen och väntar lite sådär mer än en timma på psykologin.
annars då? ae inget. ska väl skriva lite om depression. eller får se. mmmmmmm så äre. här får ni så ni kan skratta

min första gång

köpte ut cigg idag. har aldrig gjort det innan. tror ja inte? tyckte det va kul och kände mig snäll och viktig.
fan kommer polisen ta mig nu?
vi märker om jag tagit bort det här inlägget imorgon

jag kuta runt som om min röv sköt lågor

ja hallå kamrater. skulle mest vilja säga att efter en nervös liten åktur fick jag en mycket bra besked om att min körnig var godkänd och därmed har jag körkort. japp. sjukt kul. åkte med glädje ner och köpte ketchup till maten förut. helt själv. stört bara.
annars då? nu finns det en video till na na nah! vet inte riktigt vad man tycker om den. behind the scenes till musikvideoinspelningen till samma davis jr. verkar det som. men vad gör det. soft ändå och jag blir lycklig av gullejason!

ASSSSSÅÅÅ

Kan min hud mitt skinn mitt underhudsfett SLUTA VA SÅ JÄVLA ÖVERFLÖD!
Skulle kunna visa er för det är så tydligt. Ni skulle bara känna på mig.

 


mina fina kompisar

Vad gör jag? Jag hinner inte med dom.. Känner mig superdum och skäms. Har ju inte ens en pojkvän att skylla på.. Fack. Ska bli förändring på mig iaf. Ni ska få se!


nemen hörrniiii

jag har ju hittat så mycket bra ös så jag kan ju inte sluta. så bra musik att jag inte ens vill gå på toa. snart kissar jag i sängen. men det vore ju förargligt. hihi hej här är jag och min toa. dekorerat den själv. ja tack så mycket.
oj såg nu att denna bild tillsammans med dessa textrader rå det att se ut som jag sprängs av kisskris när som. den här bilden är inte ens tagen nu. det var ju förträffligt. 
image descriptionimage description

jag är zlatan

hehehej hörrni. var ska man börja? göteborg va världigt fint. skulle nog kunna påstå att elins kommentarer gjorde stor del av resan. asså vem är hon? tror att göteborg ligger i holland och får lock i öronen som om hon var i egypten aa ja vet inte asså. fick kaffe och kaka mitt i natten av några ortodoxa, ungefär där börjades snacket om ortodoxa och höll på hela natten. skööööön
image descriptionimage description

var ute och gick med lovisa för att spana in strömavbrottet som var i vår by. ojojOJ om jag nästan sket i brallan när det plötsligt står en hund i en buske och glor på dig. jag skrek och hoppa på lovisa så hon skrek ännu värre. blev skrattfest. skratta är min hobby. lever för min hobby. syns i mina kinder.
skrattade även åt vår prinsessa och vår prins som testar permobil.
skrattar år många fler saker men man vill ju inte trötta ut er.
för klockren.
och jag har en biljett till avicii nu som alle andre. eller aa adde har den. men men, den är paxad. hihi puss godnatt

absolut fantastiska män

Tittar så mycket bättre. Gillar årets artister så mycket. hur grym är inte Timbuktu liksom? Fett bra. Gillar honom superdupermycket. Men har aldrig innan har jag sett Mikael wiehe. Han har verkligen impat på mig. Så jävla skööön. Skrattar ju ihjäl mig. Så mysig osv. Det skulle jag bara säga. Godnatt :)


nu pratar vi rutinerade

Speciellt impad blev jag när majsen tog upp våtservetter! Det gillar jag. Bra jobb tjejer. Själv laddade jag med en macka. Tekaka - världens godaste.
Elin sitter bara här i mitten och säger så konstiga saker. Sköööön


egentligen drar vi bara på house

Dåså, efter två timmars sömn sitter jag nu på bussen. Precis när jag somnat inatt så ringde padde. Men det var okej för hon var snäll och gullig.
Sitter tre ganska slitna tjejer och sover på varsitt säte framför mig. Haha. Hård natt. Åker med första bussen hem. Skööööna! Älskar att de kommer va bakis idag och inte jag. Synd att de sover annars hade man ju kunnat prata med dom, de har säkert massor att säga om natten. Vore kul att höra.
Ska ta mitt pack och sova lite nu. Hej


inte ok

har inte kunnat sova. bara legat här i sängen i 3 timmar. det här betyer att jag verkligen måste vara uppe om 3 timmar. det suger

you never were, and you never will be mine

det är inte kul att spendera en fredag med att plugga när vänner har kul. fast ändå. vem pallar
imorgon går bussen 5.40. är det ok ? aa det får det va för jag åker med majs och elin till göteborg. hoppas på några bra bilder på duktiga skidåkare och så. sen får väl jag också lite party då. det löser sig.
nu ska jag kura ihop som ett litet barn. droppa en tår och sova.

rädslan för tågstationer

det är något visst med tågstationer. det är någon känsla, man kan se det i ögonen på människorna. att äntligen komma hem. att vara på äventyr. att för första gången träffas. att träffa någon man längtat efter. att träffa sin kärlek. det är så fint.
men som med allt annat finns det en baksida på det fina. det är även där man tar farväl och skiljs åt. det finns inget värre. när det värker i hela bröstet och man känner hur ögonen vill exlodera. men man måste hålla tillbaka. vad gör man då?

Det skämmiga när man ryser till av eric saade.

Läste att eric saade och DEV hade gjort en ny låt ihop. Coolt man ju tänka så man lyssnar ju såklart. Börjar på allvar rysa i början av den. Men faktiskt pga att jag hade väldigt högt i lurarna och för den har fett bra beat. Aa sant. Så nu kommer jag faktiskt fortsätta lyssna på den här låten som har den ofantligt töntiga titeln "hotter than fire". Den får 4/6 J.


Enbrabild

Jag gillar den här bilden. Främst för Lovisa är så jävla go på den. Hon ba är det. Värsta bakisgänget men Lovisa är fett pepp ändå. Bäste hästen!


Bowlingrumpor och det där

Jag är uppe såhär lite onödigt tidigt på mitt lov. Men det är oftast då man tänker bäst. Jag ska berätta vad jag tänker på. Igår spelade jag bowling med Jocko Adde jeppe och mamma. Fick slaka fingrar och slakt ben efter första timman. Någon hittade ju på att vi skulle köra i två timmar. Så idag sitter jag här med lätt träningsverk i vänstra rumpan (mm vi säger att man har två). Det jag vill säga med detta, bowlingspelare borde ha en rumpa (jaja skinka eller va ni vill att det ska heta) som är mycket mer vältränad än den andra liksom. En fast en sladder. Typ. Är det så? Eller kör de med både höger och vänster hand kanske?
Jag undrar verkligen!


RSS 2.0