när man va fin - ca 2009

då tog jag tag i det, åkte till gymmet idag. har fan sagt varje dag denna vecka att jag ska träna, men inter fan har jag gjort det. nu gjorde jag det. känner en blandning av bäst och sämst. men jag gillar det ändå.
skrattar åt att jag är så ful. asså titta här, mycket brunare då. krita nu. finare hår, fult hår. förstår att jag fick napp på den tiden.
har min cam blivit dålig kan man ju frågat sig eftersom det är samma dator.
nae
men då satt jag vid ett jättestort fönster och det var sommar. nu sitter jag i en källare. då var det The Big Day eftersom jag skulle traska in på Per Brahe helt ensam för första gången. nu är det en vanlig dag. då hade jag gjort om bilden en gnutta. det har jag inte nu

jag älskar ändå

amen vem pallar läsa? vem pallar skriva? jag har typ lagt av med båda delarna iaf. maja lovisa och andrea kan ju känna sig hedrade att jag läser deras då. eller vänta aftonbladet bbelva och bigbrotherblogg läser jag visst också. och vafasen, kollar väl in knappen och hakims, mikaela fornis och cimons ibland. eller vafan säger jag, jag läser ju younans, heltens och jullanpullans också.. trodde inte jag läste bloggar längre. hade fel.
men iaf, har väl tatt över jockes rum nurå eftersom han har fått ny dator osv. orkar inte mitt eget gamla skräp längre. pallar inte ens se mitt rum. krävs en förändring, krävs en vän, krävs ett äpple på datorn för att jag ska älska igen.
men annars älskar jag att vänner har körkort. det är sån jävla frihetskänsla. iaf när man är med dessa gosar. sov hos majsan, körde lite bil hemma hos henne. ägde ju fan. åkte bil till skolan. hade visst håltimma - åkte bil till norrköping och åt mat med majsjäveln. jag blir så satans lycklig av sånt här och av solen och solglasögonen. väntar så satans mycket på papprerna så jag också får köra bil nu!
freeeeed out
har märkt att jag inte ta kort utan att pillipillaner mitt finger lite snyggt över kameran. se mina exempel från igår och idag. förstas bilden från varamon igår. andra från bilfärden till skolan. se va coolt ni. ni fattar ju inte att det ligger en flygplats där borta, men nu vet ni. därför det är streck på himlen. haha, att man ska behöva förklara ens.



nu får ni extra

igår var ändå å jävla kul! boda borg är fanimig så jäkla roligt så jag funderar på att starta ett i åtvid. vi ägde ut grabbarna med 8-3 tror jag. ändå hade vi tappat vår lapp efter 6 och fick göra om. dock var dom 2 och vi 3. men fuck off - tjejer äger.
sen vare party och jag hade skoj. jätteskoj. vaknade bredvid elin oc slängde iväg en luftpuss till henne då och då för att hon är för gullig. jävlig huvudverk, men en promenad i fem minuter gjorde susen. käkade äcklig thaimat för på tok för många kronor och pantade burkar. har skrattat en jäkla massor hela helgen. älskar det. älskar mina vänner. och älskar livet. nu börjar stockholm till båsta. fett!

inge att orda om!

sommarn är på ingång. jag är först i kön!
nu ska jag baka mina absolut underbaraste bästa i världen kakor. ingen kan tycka illa om dom. eller ingen borde iaf. sen ska jag bort till william och hälsa honom välkommen till åtvidaberg. bättre sent än aldrig, har man lovat så har man.
precis sådär ser jag ut nu. fast lite mer muskler på armarna, mörkare hår och 3 år äldre.
så vad tycks, sommarn känns ju lite allt för bra ändå? inge att orda om

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

hur många får ont i magen när du ser den här?
pax jag iaf.
ae men alltså så himla fin bild samtidigt som den gör ont. hemskt mycket.
den och många fler bilder och underbara texter tackar vi lelove för ♥

några saker som jag vill skriva

1. "hitta kärleken igen" såg jag nyss på en reklam. jag har funderat på det dära. kan man hitta en ny kärlek när man redan haft en? alltså det kanske bara är jag, men jag jämför alla möjliga ting med min gamle hjärtevän. då måste man ju typ hitta någon "bättre". eller så tänker jag för mycket för detta bara mindfuckar mig. en dag ska jag iaf bli cplyckligt kär och skaffa världens bästa familj och gulligaste ungar, annar kan jag lika gärna hoppa av livet nu.
2. jag har tränat asduktigt på gymmet idag och känner mig så jäkla bra. sämsta är väl att jag ändå inte kommer se ut som jag vill till beachen 2011.. säg inget annat nu, jag vet vad jag vill. inte ni. bara så ni vet så är det när någon säger att man är tjock och man inte är det bland det värsta jag vet. jag blir fan galen. om jag råkar säga det så är det för jag är lite ironisk eller så kan jag säga något i stil med "jag har lite mage". det vet jag bäst själv och den som säger emot mig kan jag brotta ner i leran.
3. snart kommer andrea körandes med bil från katrineholm - ENSAM. jäkla älsklingspadde asså. vi kommer rocka fett.

jäkla jobb - ba ge mig ett

blir skapligt trött på skiten. vem vill ha mig? hur ska jag veta? hur hittar jag ett jobb som söker en flitig ung flicka i sina bästa år nästan. som dessutom vill ge mig ledigt till de saker jag vill och kan acceptera att jag inte har körkort eller bil. skit pårej blir bara trött. nu får fasen big brother börja för jag är trött och behöver sova. fort!

den där bandyn

har stått och frusit en hel del för att stötta bror och co. som kutar fram där nere på isen. bästa gången var iaf när jag och padde tog med kameran. nu har jag tagit intiativet och tänkte visa er mina sötsnygga läsare. matchen mot motala. jävligt lyckliga pojkar efter the VIM








hej ni som är kvar

några coola saker
1. erik hassles låt i gossip girl säsong 4 avsnitt 16
2. LMFAO - så jäkla coola att dom nästan blir snygga. speciellt i party rock anthem videon dårå
3. att jag vann 2028g kexchoklad blåbär från ica igår.
bästa var när jag bad lovisa kolla glass medans jag skulle fixa en grej. kommer med den där till henne och hon börjar skrika och garva. vi hade en fin stund tillsammans där.

SKAPLIGT

Hej alla juliaälskare!
Amanda Fucking jakobsson här! Hur mår ni? Jag mår bra. Kul att råkas.

Tänkte bara säga att Julia Nygren är förjävla bra. Hon ska ge Rädda barnen en kladdkaka. Fin hon är, Julia.

RUTTI


Här har ni fina Maja. Hön är fin, hon!

quicksand steals my shoe

försöker mig på att möblera om på bloggen. inser att det är jäklans klurigt, men inte borde vara. tror jag har rört till på min stilmall. ska ta ett snack med simon senare ikväll så fixar vi till det här. får va rörigt sålänge. kan ju hända att jag börjar blogga mer om min blogg är fin ist för ful. läppen genom halsbandet på det
bäste morgonen idag. vaknade hos lovisen. CYKLADE till bussen med henne på pakethållarn. trippade glatt med solglajjerna mot skolan. Hade LEKAR på idrotten, jag kunde inte blivit lyckligare. det är verkligen så jäkla kul. spökboll, killerboll och sånt. vårt lag vann hela tiden, maja och elin äger ju. fast asså jag också.
gossip girl, sen ska jag banne mig till gymmet. heyho!!!

tjenna kamrater !

det enda som får min blogg att rulla på med bilder är min webkamera.  därför blir det alltid bilder på mig liksom. men ni gillar mig. eller så gillar ni att hata mig. jag gillar dom flesta :)
party i motala igår, i bastun mest. elin och jag svettades på, men vi gillade det som tusan. vi blev trendsetters. mer om kvällen pallar ni inte läsa. fast värt att nämna att jag inte kom hem som jag ville. skulle åka sista bussen hem, men inte fasen gick det. fick panik för jag inte kunde ta mig någonstans. motala är en stad där man, tro det eller ej, inte kan gå till allt. och då är det helt bedrööövligt att bussarna slutar gå halv nio typ. jävla skit. fick sova en sådär 3,5 timmar hos maja sen åkte jag bussen hem med pusselin.
Nu är det fix inför kvällens nya 18års party. ester svensson @ kulturhuset in åtvid. skoj hoppas jag.
där sitter andrea och ger ifrån sig ljud som fitta och sånt. det går nog asbra med håret. heja

Avsky

Jag beundrar fasen de som har mer än 2 MVG i skolan. Jag hatar att plugga. Tycker ibland om skolan, men hatar den så fort man måste göra hemma. Anledningen till att jag gråter numera är plugg. Och hur töntigt det än låter så är det nästan sant. Nu inser jag hur duktig jag var i högstadiet. Inte ett enda g. Nu är g det bästa jag har. För några veckor sen fick jag mitt första ig på ett prov. Sen dess har jag fått minst 2 till. Tummen upp för att jag sitter med böckerna framför mig nu iaf.

Jag äger inte längre

Jag pallar bara inte mer. Har kul saker egentligen hela tiden att skriva men jag har för kul så jag hinner aldrig skriva. Nu rullar bussen in i Åtvidaberg och jag kommer från den regniga/snöiga staden Tranås. Tog en fika och bowlare med Alfred. Jag ägde ibland. 160 på en serie, tror minsann att det är bästa jag har fått. Nu ska jag traska hem för ingen ville hämta mig. Där av kylan för jag har köpt en vårjacka och den är banne mig inte varm. Roligaste inlägget Ever. Puss

hemma är bra

har haft en jäkla kul helg med maja. en sväng i växjö, en sväng i jönköping. lite party, lite mys, lite vänner och massor mat (eller iaf gott).
skiter i bloggen snart om det inte kommer en bra blogg app. jag pallante lägga in bilder. aldrig. eftersom jag ändå inte kan lägga in musik så skiter jag i det. spotify premium äger ju ändå. mest äger det för att jag kan lyssna på majas konto. äg. tar lite bilder från facebook nu endast för att detta inlägg ska se lite skojigare ut.
ae funkade väl visst inte längre. jävla webbsida format. men aa ni får gå in och kolla själva då. julia nygren
ungefär såhär soligt idag iaf. det tog vi vara på. lovar

Jag ba undrar

Hur kommer det sig att vi har 4 halva toarullar om ni fattar lite utspritt på toan? Det är ju ändå inte större än 4 kvadratmeter kanske. Men av någon underlig anledning gillar jag det. Valmöjligheten liksom.

ja ba spyr i ditt face!

för idag är jag fett taggad inför helgens bravader. så ska väl packa lite och sedan sticka ner och göra klart håret hos min fine frisör. älskar mina väninnor. och jag är fett avundsjuk på padde som sticker till stockholm med jocke och simon och bor lite hos peter och drar sin krogdebut på nipe som dessutom har housetema. DET är galet. jag ska göra det bästa av min helg med majsan ute på resor söder i landet. Hört att det är mindre snö och så där nere.
pussochpulla, jag återkommer ikväll för fan.
p.s. loreen - my heart is refusing me. woooh, asså den dödar mitt hjärta. den går på maxvolym just i detta nuet. d.s.

ANDREA NILSSON

adde
adde p
padde
addepadde
andres
kalla henne vad ni vill. min bästis iaf. 18 coola år! det är ju skithäftigt! och ännu häftigare är det att hon kommer ha kirrat körkortet nästa gång vi ses, det vet jag. eller jag tror hon har haft både uppskrivning och uppkörning innan dess iaf. men aa ni hajar, jäkligt snart iaf. så gaaaalet så det är inte sant.
träffade denna flicka då för ca 2 år sedan. Första gången vi hälsade på varandra satt jag i fotöljen i vardagsrummet och jag hade lockar i håret. Hon ställde sig med jocke i dörrvalven och sa hej, hej hej sa jag väl tillbaka. Jag var också med olle denna dag minns jag. Och andrea hade jag iaf spanat in tidigare på bilddagboken för att ha ett hum om hur jockes nya brud såg ut. det var på den tiden då vi båda hade tandställning. hihi
sen första gången vi pratade ordentligt med varandra var när hon helt plötsligt, helt random, kommer in och sätter sig på min säng och börjar snacka. jag satt där med min dator i knät och tänkte, shit va gör hon, men va cool hon är ! typ så. hon fråga ungefär "vad gör du?". sen kom vi inte så mycket längre innan hon stack ut igen.
första gången vi umgicks endast hon och jag var när jocke ringde mig och frågade om jag kunde va med andrea när han skulle spela match. aaavisst. vi hängde lite hemma, sen gick vi bort till bysjön och traskade på isen, andrea var skiträdd, jag var idiot. vi kollade lite på matchen och sen stack hem och bakade om jag inte minns fel? eller så skulle vi baka fast vi aldrig gjorde det. soft iaf.
andra gången var nog då jag smsa att hon skulle ta med tamponger till en liten fest. fett skön. puss min älsklingpadde!
grattis till cattis också!!!
nu får det vara nog. godnatt ♥

RSS 2.0