här i jönnet

landade hos Hanna igår, sen började vi traska bort mot emelie som var mycket jobbigare än jag var förberedd på (inte emelie då utan att var det jobbiga). handlade lite fläskfilé falukorv och chirre på vägen. Julia och Simon kom också bort så det vart kalasbra. vi myste och grillade helt enkelt.

se va korta dom är, haha :) jag är längre än alla, tom simon
orkar inte lägga in massa bilder. här är iaf en, bara simpan som saknas där.
nu ska vi dra till vätternstranden och bada(yeah cool) jag hanna julia och kanske amanda.
hööörs

ladda för mig jönköping !!

nu är väskan verkligen fullproppad. sticker till jönnet och efter det direkt till min älskling på torpön. när jag kommer hem återstår att se, därav väldigt fullpackad bag. superkul. hej dååååå
oj vad jag har saknat er!

jaja okej då

ni kan få några bilder från vis festivalen
"jag-vill-inte-att-vi-ska-vara-ovänner-snack" garvade så jag dog åt det
hägges håriga ben och mitt slagna ben
någon mörk kväll antar jag
dessa jävla korvar som var ungefär det ända vi åt. det coola var iaf att det vart ett hjärta i en korv där som ni kanske ser
padde chillar
lovisen och padde
jag köpte mig en ascharmig boll
coool
det här är då vårt lilla tält där vi skulle sovit 5 st. simon hoppade över till ett annat sen. men 4 är rätt bra för det där lilla alltså.

fryser ihjäl


fixar lite

det märks när jag bara ligger hemma i sängen och chillar.... på bloggen alltså
aja. jag har iaf fixat så vi kan se vädret här på min blogg. bara i åtvidaberg dock, men antar att de flesta som läser är härifrån. men jag tror att vädret visar lite fel. just nu iaf. jaja, det får väl gå. ville bara informera er om det.
tja

glöm vad jag skrev innan

blev ingen överraskning iaf. jävla dåligt planerat av morsan.
jaja, jag skulle ju bara kunnat va med affe nu eller hittat på något med jonte eller träffat evelina som precis kommit hem. får se hur mycket jag hinner nu ikväll. imorgon drar jag till jönköping, fy fanken så kul !!!!
här är iaf mina naglar. innan ni tittar på bilden ska ni ha i tanken att jag gjorde ett tappert försök och att jag inte hade någon tejp att ha som mall.
haha, fetkonstig hand. men aa, jag är stolt över mina händer ändå

surprise

1. gjorde halva naglarna, sen drog jag till falerum och kollade kläder och skor. blev dock inget för min del
2. mamma och lolla har en överraskning för mig och marie. nu ska jag ta på mig några slags träningskläder typ. lite badkläder om vi känner för att bada och ombyteskläder. yeah yeah yeah, spännande. känns som det skulle kunna va typ boda borg, men det tar ju lång tid att åka dit ? vi ska va där om en timma och en kvart. aja, återkommer

nagelsnack

ska måla naglarna. manikyr.
smaka på ordet
JAG ska göra en manikyr på mig själv dessutom. underlack, ljusrosa, det vita och överlack. hujedamig! Känner att det här kan gå hur som helst, men man vill väl va på topp.
laddar upp med några avsnitt av solsidan så kan nog den här förmiddagen bli eftermiddag någon gång. hejsvejs sålänge

25 juli

om exakt en månad är det min födelsedag. yäyäyä!
jag önskar mig den här för den kostar bara 46 990 kr
väldigt ful dock, men det får jag stå ut med)

tack för att du betalar din tv avgift!!!!

fy fan så kul. assvängigt. jag blir helt galen och glad av dom här. utan att jag tänker på det sitter jag hemma och klappar händerna, knäpper fingrarna och sjunger med hahah.

"dra åt helvete!"

alltså jag tröttnar så mycket på småbröderna. cpjobbiga när dom tjatar hela tiden. nyss kom dom ner och ville att jag skulle baka en kladdkaka, så jag kände att det ända rätta var davids knep i livet är en schlager. alltså bara damplåta. dom fattade ju inte att det betyder dra åt helvete så dom stog bara kvar och tjata. efter 5 minuter blev jag av med dom iaf. dock har jag ont i halsen nu.   
hittade inte klipp på just den scenen, men ni vet ju va jag menar. ja såklart

var är mina tofflor ?????

alltså satan i gatan va kallt det är om fötterna här nere!!
tofflorna vill inte hitta mig..
cpfot sista bilden

jisses


SOV GOTT!

nu ska jag sova. äntligen! jag har längtat. eller egentligen ska jag på toa och borsta gaddarna först. sen sova. älskar det där att få sova när man verkligen verkligen är trött, slår det mesta. och så är jag så kall om fötterna så det gör ont nu, så det kommer va rätt gött att gosa in i täcket. tråkigt att inte få gosa in i alfred som skulle kunna värma lite. aja, jag klarar mig själv.

timmen innan spöktimmen

lovisa var här nyss och vi hittade på massor hyss!
rim. yeah!
följde henne i skogen, fyfanken så läskigt det va !!! värsta spökvädret ute ju. och jag är ganska rädd att någon ska ta sig in garagevägen och komma ner till mig här nere. jag ska ju sova ensam här inatt och det har jag aldrig gjort. helt galet !!!!! kanske frågar jocke om han vill sova skavis med mig sen, får se.
hade iaf planerat att jag ska sitta uppe sådär länge som jag brukade göra på sommarloven. jag ska spela lite på king och sen kanske kolla in hamsterpaj, det va ett tag sen.
hejsålänge

en vecka med alfred

den har varit underbar ska ni veta. har egentligen inte alls fått nog av honom, men måste klämma in annat på mitt sommarlov också.
igår skulle vi till campingen och käka. men båda bilarna var iväg så vi fick ta traktorn. ascoolt.
det var väldigt guppigt - därav finfina bilder

övriga bilder
den är coolt FÖR ATT jag ser ut som en blandning mellan mig och alfred. jätteskumt, men så äre.
ska bajsa nu, hej då

tjena i kalsongen !

har precis dragit ut en tand på emil. fick inte dra ut den först, men sen muta vi honom. han skulle få en krona av mig, en krona av mamma och ett tuggummi av adrian. så jag tog ett stadigt tag och drog till. ösigt!
förresten så har jag landat hemma i åtvid nu. fick nog av affe, han doppade mig i köttfärsen idag så då kände jag att det var droppen -  jag drar.
här är tanden alltså inte utdragen. det är den högra framtanden som jag drog ut.

jag är inte död :)

i lördags överraskade jag alfred genom att komma ända ut till torpön och dyka upp bakom honom när han imponerade på sin kusin m.fl. genom att göra armhävningar. sen woppshejtjoff stog jag bakom honom när han tittade upp. det va spännande. sen orkar jag ju inte dra upp resten av veckan, men nu är jag iaf hos alfred. och när jag är med alfred blire lite uppdatering, så äre. förresten så är alfred på roddträning nu. udda men helt okej coolt.
hej sålänge!

blöööö

nu är jag hemma. orkade inte en till kväll. det var inte superparty och det spöregnar ju idag.
jag gick iaf till tåget med min väska och en håv. väldigt långt, så jag tänkte att jag behöver mycket tid. tog 40 minuter att gå helt ensam i spöregnet. så när jag kom fram hade jag 7 minuter kvar så jag går in till station och frågar efter en bankautomat men det fanns ju bara nere på stan. så jag går på tåget iaf och frågar om det funkar att betala med kort och det ska det gå. den åker vi iväg och så ska hon hjälpa mig. då visar det sig att inte mitt kort funkar eftersom det inte är visa eller nått skit. så jaa, dom skulle slänga ut mig i gamleby helt enkelt. där satt jag i tron om att snart är jag fast i gamleby helt ensam i regnet. då kommer en supersöt tant och ger mig pengar. tack tack snälla daisy. hon berättade mycket spännande för mig också, bl.a. att hon älskar lars winnerbäck sedan 5 år tillbaka och att hon var på konserten och massor mer spännande som ni inte får veta.
ligger förresten nere i mitt nya svarta rum nu. mamma flyttade ner möblerna när jag var borta. tack mamsen.
nu ska jag fönahår och plocka lite.

hej då fina och fula

jag drar till västervik och lever loppan med lovisa nu. eller ja, inte bara lovisa såklart, typ tiomiljarder flera glada mänsker. fy fasen så mysigt.
I’m gonna leave the world outside, spend my money, oh it’s gonna be a real good night

jag är så jäla ON och ni är endast OFF

förstår ni hur tråkigt det är. ingen kommentar på långa vägar. ja ba matar er med massor bilder och är världens gulligaste. ni spottar på mig när jag redan ligger. men skit åt er folket, jag tänker fortsätta att vara en söt tjej som bara simmar i omtänksamhet. yeah yeah
här är iaf lite bilder från bomö. från min mobil då, orkar inte plocka bilder från facebook.


ni minns väl lasse !?

ni ska få se finfina bilder från den myskvällen
vi börjar med mina mobilbilder
synd att min kamera är sämst, annars hade ni fått se alla våra dubbelhakor här
och så har vi då amandas bilder som är lite bättre. tänker lägga upp alla eftersom dom är svincoola
ae jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
jag ba abrakadabra och sen får ni lista ut resten själva

.......

när du blir damp på dig själv
you can high on life

konkelbär???

Lovisa:
"jag har ont här (benet), jag har ju rensat häcken. och nu har det spänt i 2 dagar"
hahahahahhaah

aaahahahha

spännande situation
lovisa slår mig på tutten
J: AAJ
L: men växer dom !?
J: vaa? ne eller alltså jag vet inte? gör väl ont ändå? gör det inte ont på dig eller?
slår lovisen på tutten
L: neee
ååååhhgud. ännu en gåta

viktiga saker!

för det första vill jag bara berätta att jag sitter med tops i örat och det ärså jällaaa göddigt. fick nog orgasm i örat. dock är det lite söndrigt i mitt öra nu för jag har gasat runt med topsen i det och njutit till tusen.
för det andra. alltså oxfilé. är det från en oxe då? för jag har verkligen ingen aning och jag vill gärna att ni berättar för mig. det är helt okej att ni fnissar lite åt mig nu, men jag vill faktiskt veta.
så, tack på förhand!

dagen D

hemma igen. all denna mellanlandning alltså. men jag gillare. men kära läsare, jag har en spännande historia för er idag. igår vare så att alfred och jag badade nere vid hans brygga. asmysigt, soft, chill, grymt, skönt och allt sånt. efter vi badat klart lekte han med sin kusin som var på bryggan på andra sidan vattnet (15 meter bort typ). kusin sköt fotboll till affe och om den hamnade i vattnet skulle alfred bli tvungen att hoppa i. jaa första gången fick han hoppa, andra slapp han och tredje och sista fick han hoppa i igen. denna gång när han skulle klättra upp från bryggan skulle han ta en jädra sats och sparkade till med foten under bryggan. ackack, så skulle han inte gjort. han började åma sig och svära över hur ont han fick. så han simmade runt till stenarna för att ta sig upp istället. och fortsatte att låta, vilket jag tyckte var lite ovanligt för att vara alfred. när han klättrat upp på bryggan ser jag RAKT IN I ALFREDS FOT. obehaglig men rätt cool syn måste jag säga. ett stort sår hade han skurit upp alltså. vi fick åka till akuten och sy. tyvärr vågade jag inte fråga affe om jag fick ta kort på det, och affe vågade inte fråga om jag kunde ta kort på det för han kände att det var lite töntigt. så det kan gå. men här får ni iaf några bilder
happyface för han fick leka rullulla
mindre happy.
okej det här tar emot, men jag måste säga det
härmed överlämnar jag min trogna och vackra titel Krigarn till dig Alfred Erik Gunnarsson.
love you

BULLFEST!

idag jobbar alfred till kl 8 igen. för att fördriva tiden bakar jag bullar ! vaniljbullar ska det bli. nu jäser degen ute i köket så jag slängde en tanke åt er, mina finisar till läsare. jag tror det här kommer bli kalasbra !
men hörrni, jag återkommer !


bara lite information!

alla: jag lever och jag är ute på torpön
simone&lovisa: mitt sår på hälen är fint. det hängde en stor skinnbit som jag drog bort. jag tror att min häl ska spricka så fort jag går. men det är bra ändå. vill inte att ni ska oroa er.
endast lovisa: ska du ha min dator får du inte paja den
padde&jocke: tack för att ni städade allt

mamma: jag sväljer tabletterna hela nu bara med vatten!

hannajuliasimonemelie: jag saknar er och ni måste komma till vis festivalen!


ute på bomö

alltså det är fint som fan här. christoffer och louise kom precis med en liten gummibåt och simmade hit. svincoolt av dom. nu badar halva gänget och halva gänget sitter och chillar till gyllene tider. sommar på hö nivå. nu ska jag ut igen.  hej hej hej svejs

hejdååå

nu sticker jag och många sötisvänner till bomö och grillchillar. det blir svinbra!
imorron blir det countryfestival med lovisa borta vid alfen, shit så bra.

munken

Lasse va bra. alltså det hördes inte så bra som jag trodde det skulle, men sista fem minuterna hittade vi iaf ett ställe där man hörde mycket bra. JOMEN kvällen va fin. vi handlade chips bullar vindruvor cola och hallonsoda så det är klart det va fint. och som jag trodde var vi verkligen inte ensamma där vi var. inte alls alls alls. det va grymt
ville bara att ni skulle veta
just ja! en grej som va kul i början. det åkte runt ett plan med en sån banderoll (?) där det stod: munken in the park älskar er!
asgulligt tyckte jag, men shit, han körde ju runt heeela kvällen. så då vart det lite störigt. jaja kul ändå. och bajs och kiss för jag berättar så mycket onödigt. hej hej dådåd

det blir lasse iaf !

lars winnerbäckk i linköping idag. jag har ju varken biljett eller pengar, men jag gör det bästa av situationen. drar med mig fina vänner och en filt och picknickorg och sätter mig på en kulle utanför. det lär vi ju inte ensamma om att göra så det blir nice. nu ska jag kissa och knalla mot tåget. hejhejhej!

robbaaaan!!

mamma gillade robert flycht så nu blir det så att vi ska ha honom. WOH tänker ni, WOOOOH tänker jag. jag ska ta hand om honom som om han vore mitt barn.

våran dag

det är det ni får se från alfreds tripp med mig ut på sjön. världens bästa kille och jag på vår 6månadersdag alltså.

en TVÅA - galet


hahahaaaaaaaa


snart ska jag uppdatera lite om my life som ni would love to vtea lite mer om.

jag han en plan!

jag ska dra på mig några av alfreds byxor och kanske lenas stövlar. sen ska jag traska ner till jordgubbslandet och plocka några gubbar i hopp om att inte se huggormen som lever där nere. ni förstår inte hur skraj jag är nu. och ännu värre kommer det bli. eller kanske jag ska försöka få tag på john först och se om han är mer man än jag. det återstår att se.
återkommer !

böööööööööööööööh

jätte                tråkigt.
alfred jobbar ´14-20 idag. SVINKUL. jag gick och plockade några smultron på ett strå och kom till honom med. och så har jag doppat mig i sjön. men inget är skoj själv. och var fan håller john hus som skulle underhålla mig idag ????
bög alltså

Vi med tuffa frisyrer

idag är en stor dag kompisar. den 3 januari blev alltså jag och alfred ett, jaa par så att säga.  Idag är det alltså ett halvår för er som inte kan räkna så snabbt. vad vi gjorde idag är topphemligt, men jag kan säga så mycket som att alfred tog mig ut till en mysig ö.
puss och piss nu ska jag va med pojkvännen lite extra innan tolv

fyfanken så sköna!

gillar hur dom tänker. jag ska helt klart göra samma sak någon gång !

hhoooho

någon som vet om grabben lever sitt liv fullt ut ?
jag tvivlar på det iaf

duktigt jullan!

jag har aldrig känt mig såhär hemmafruig. har precis tatt en morgonpromenad i en timma. jag har tvättat, hängt upp tvätt, diskat, städat, lagat mat och tapetserat. nu ska jag ta en dusch och vara barnvakt och hundvakt i väntan på jocko och padde!

RSS 2.0