det är fest, du är bäst

har det bäst hos evelina med mina fina vänner. det är asbra liksom. Vet inte vad som händer sen. några vill till ngt ställe, några vill till ett annat. får se. jag vill stanna i åtvid. hehehehehehe
ville bara berätta att jag lever och har det grymt.
hej hej hej


valleballeborg

som jag sååå väl minns att jag skrev på bilddagboken för ett år sen. hehe
efter skolan jallade amanda majsan och jag in till stan. de skulle hjälpa mig att hitta någon svart genomskinlig skjorta. Det fanns i stort sett i alla affärer som man kunde tänka sig MEN slut på alla med!? jag har inte sett någon ha en sån på dig. endast Kenza på blöggen. Undrar hur många som kommer ha det ikväll då? 
tjarrå

konversationen i soffan:

Lovisa: jag har aldrig sett en neger med rullator.
vi andra håller med
Jimmy (Lovis låtsaspappa)  : har ni någonsin sett en neger i skidbacken då?
konstaterat att ingen har
Jimmy: jag såg en neger köra bil idag. det var också ganska obehagligt.
hahahahahahahaa
gillar att vara här!

veva-veva-vevAA

myser hos lovisa. hon är mysig. lovisa bor lite ute på landet. på vägen ut körde båda två över en stor hästbajshög. askul. förstår ni hur gamla vi är egentligen? det är nog bara för vi fortfarande ö-r 16 och inte 25+ som väldans många verkar tror. skulle kunna argumentera så jäklans mycket mot att leva livet som en vuxen i denna ålder. men det tänker jag inte göra nu.
och så spelade vi lite rock band. vi failade 4 gånger pga mig.. KAN INTE HINNA MED DEN FUCKING BLÅA PÅ MEDIUM...
aja. nu väntar pizza som snart kommer. puss

kramiiiizzzz

lärt mig mer på flash precis. mat om 3 minuter. efter skolan möter jag upp lovisa på hennes fotbollsträning. åker med henne till mjölby och fasen va bra vi ska ha ikväll för där ska jag sova !puss

hahahah

jaa kalle kan absolut få till det ibland. väldigt ofta. kan ju inte låta bli att skratta åt honom. dessutom är han nog min mest trogna läsare. tack för det graabben

helvete

hatar när allt bara rasar ibland. utan anledning. känner mig så jävla osäker.
förtjänar jag det så är jag en hemsk människa.

bara måste skriva det här

maja du är så bra och supergullig på alla sätt. det gör ont i min mage när du ska få vara med om något sånt här. det värsta som kan hända. det kommer alltid finnas spår kvar. dom försvinner inte. jag vet.
det din pojkvän gjorde kommer aldrig kunna accepteras. det är vidrigt. men du är så jävla bra och du kommer klara dig igenom det här.
tycker så innerligt synd om din vännen.

om ni bara visste

Ida kunde inte springa pga hennes skoskav som aldrig kommer läka... Jag fick med henne ut och gå iaf. 1 pch en halv timma. helt okej. Vi gick bort till spåret så tvingade jag henne att vänta på mig när jag sprang ett varv runt lilla. Min kondition behöver förbättras mina vänner, det är en sak som är jävligt säker. Det är nog lite kul att denna otränade människa får vara tillsammans med en fett rippad pojke som lever på sina muskler. ungefär. inte riktigt så. men typ.
IAF nu har jag dushat, det är fina grejer. Försöker föna håret. ger upp. Nu ska jag hämta massor morötter för jag är hungrig och för att man ska bli lättare brun om man äter det.
jag skulle väl kunna få bli sådär brun iaf. det är ungefär så brun som jag kan bli. då var jag ändå i grekland. Hoppas det är okej för er att jag äter min glass som en apa. Men fattarni att det var cone magnum glassen som är helt borta i Sverige sedan några år tillbaka. Det är världens godaste glass om ni inte minns.
ae morötter var det !

p-p-p-p-pusher

de håller på med mitt rum där nere så det dunkar lite och sånt. Ibland blir man av med strömmen också. Men det är nice.
Var väldigt sugen på ngt gott så jag var tvungen att hitta ngt liksom. Mest skulle jag vilja ha kladdkakasmet men det palla jag inte göra så jag kikade i skafferiet. Hittade bondkakor. Funkade. Kan dock inte bestämma mig om dom är goda. Smällde i mig 4 st nyss iaf så jag kommer få ångest om jag inte springer ikväll. Aja får se vad Ida säger.
Ska ner i källaren och kolla till det lite.
hej

halli hallå, vill ni hjälpa ?

jag kan inte bestämma om jag vill gå media eller media samhäll nu. fuckfuckfuck. Ni hajar grejen, man får grunderna från samhäll om man väljer mpsp. Det går att välja till massa kurser till mp så jag skulle kunna kirra ihop de viktigaste där med. Men shit. hjälp då!!!!!
I LIKE

bävernäve

det är inte okej att vakna kl 5 och inte somna om innan alarmet går. bara så meningslöst att jag har sovit en timma mindre pga det nu. Aja har god tid på mig iaf så nu drar jag på modern family igen och käkar frukost.

hälsans stig

NU är jag hemma från rundan med mamma. 7 km ären (vi genade sista eftersom kl var så mkt).  Men går man med mamma som ska hälsa på alla hon möter i 20 minuter så känns det som det inte ger så mycket och så tar det en jävla lång tid. tror det tog 2 timmar för oss. Då stannade vi på tekalas hos jacobsson med och joggade hem sisten. utan att bli svettig (men det är inte så lätt i mammas takt. sry mamma) Men nu ska det börja tränas lite inför vårruset och sommaren.
Nu är det nog dags för sängen och lite modern family. hell yeah! 

samtidigt vill jag dö

men inte mer än dig
då saknas poängen

dagens trend

ut och gå
jag och mamma hakar på den
jag och mamma - nice

mitt liv rullar på

hej hej hej
sitter i skolan. väntar på att jag ska sluta, fast min sista lektion inte ens har slutat. Mina hälar är sönder för min skor. Men jag laddar för att gå en skitsnabb promenad till stan och köpa presenten till Ida och sen hinna på bussen på 20 minuter. Jag tror påt.
Googlade på några kusiner till mig för att se om dom har bloggar. Råkade hamna inne på moore.se. Fick lite småpanik eftersom jag sitter och har fönstrena ut mor korridoren bakom mig. men jag tror det gick bra. 

såhär mysigt hade jag i helgen. sj då?

hade lite frukost på garagetaket. slå det om ni kan !
losers

jag gillart

äntligen hemma från skolan alltså. har precis slängt i mig en macka. Ligger smulor på sängen nu.. Snart ska jag troligtvis ut och gå med Ida. Tanken var att vi skulle springa. Yeah coolt. Men det var inte Ida med på och jag känner att det inte är min grej att bara kuta iväg sådär ensam.
Idag var det så mysigt ute ska ni veta! Först å främst gick jag från stan till skolan i morse. Upptäckte att det var cykeltävling på stan. Alla var galna. När jag skulle hem från skolan svettades jag lite av värmen och jag såg några ha picknick, några killar som satt på stan med gitarr och fina röster. jättegulligt. och sist men inte minst dansade och sjöng korvgubben till indianerna som spelade och sjöng på stan. Köpte ett par skor och åkte hem sen iaf.
Nu: en till macka, sen promenad.
fuck jag skriver för mycket... ni orkar inte läsa
här har ni mig på balkongen i Italien.
Nydushad och i bh!
ju mindre kläder desto fler läsare right?

tjena alla monsterdiggare!

vi har ätit pizza på oasen. heheheheheh min mage --->   ζ
Nu myser jag lite med min finfina söta älskade vän andrea. Hon är så bra alltså. Snygg också. Men nu ska jag iväg till affe och köra död på honom i super nintendo. yäyä. nu blev ni allt avundsjuka.
några skööna bilder fårn gårdagen
ojojooooooj vilken söt tjej.

hej hallå bloggen !!!!!!!

har varit upptagen med alfred hela helgen så jag har inte riktigt haft tid. a i fredags spelade vi minigolf. Jag ska vara ärlig. Det gick skit och jag förlorade stort och vart sur. Käkade lite benjy glass och kollade på film. the fourth kind. läskigaste jag sett, men kul ändå :) igår solade vi på garagetaket, handlade, grillade och åt. födelsedagsfestade hos ida.
japp
as
kul
blogg

äckelhuve

Nu har jag lärt mig grunderna i flash. Pluspoäng till mig! Nu äre så att mitt huve är det värsta som finns. jag har så stört ont i huvudet nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.... Nu ska jag iaf börja animera i flash. hej

frack å grejer

åkte till pappas jobb efter skolan och hjälpte honom eftersom han ringde och bad om hjälp. Fick en hundralapp för slappsaker. var barnvakt förut och gjorde pannkakor som alltid när jag har hand om barna. Har även hunnit skratta åt jocke när han kom hem och skulle testa frack. Den va fin, men det va kul. När mamma skulle ta ett kort på honom stog jag bakom henne och skratta. "Du ska få igen när du ska dansa bal!!" Som inte jag kommer va asfin i min balklänning liksom ?
hihihi

wowowoooo!

besökarna har stigit utan anledning nu. Jag kommeterade på en annan julia. En riktigt söt tjej, att jag läser hennes blogg även fast det trycker ner mig att hon är så fett mycket snyggare ungefär. Tror ni det kan bero på det va ? häftigt isf.
men ändå, jag är väl inte såå mycket fulare än dom flesta ?

jag blir damp

• min svenskalärare berättade för min vänner att jag har fem kryss i rad på närvarolistan
• jag har ine börjat jobba med flash och susanne låter oss jobba själva idag - hur i helvete ska jag kunna?
• jag ska inte göra engelskaprovet som jag missade - som jag hade pluggat till och KUNDE
• jag skulle läst 152 sidor i en bok tills idag. en bok jag inte har *det är svinkallt och jag ville grilla och ha skjorts i helgen
• det rinner från näsan
• jag har affes jacka som är underbar - hur mkt fryser han och hur mkt hatar mig för att jag har den nu?
• jag använder fortfarande mkt förkortningen...
• jag hade gjort en cool header i photoshop, men jag vet inte hur jag får in den på bloggen eftersom det är i PDF format tror ja nu ska jag gå.
ovärt att va på den här lektionen när jag ändå inte kan göra nått

OKEEEEEJ

jag skrev att det var molnigt, men det var mycket värre än så! Det är snö. Alltså ligger snö på backen och tak och allting. Det är ju fan inte okej när det snart är maj.

höll på att glömma !

jag drömmer så mycket konstigt numera. Så nu ska ni få höra vad jag drömde inatt. Jag var utanför ica med några kompisar. det kom en gubbe med en liten 7 åring typ. lilltjejen slår ner en av mina vänner och vi hoppar på henne. Gubben vart arg och det vart värsta fajten.

sen skulle jag till rom med konfan då. Då fick man ta med sig ngn, men affe kunde inte så någon annan kille hänge med mig. Vi var inne på erotic musum som var en stor häftig gammal byggnad som vi skulle besöka. Vi snodde några kakor därifrån och tog några cider så jag vart packad och livrädd att ngn skulle komma på mig. Killen jag tog med mig skulle göra en volt på en trappa sen. han misslyckades lite. jag skrattade åt honom. han vart arg och ba "BARA FÖR AFFE KAN GÖRA DET !!!!!"
nu ska jag upp och äte frukot. heiido

hey icke soliga dag

det är alltid tungt att gå upp när det är molnigt ute. Jag hörde fåglarna kvittra och det kändes på fötterna som stack utanför täcket att det var en skön dag. När jag vände mig om och kollade ut såg jag bara grått mellan persiennerna. fuck. Aja, man måste upp och ut iaf. Annars är man oansvarlig.
tjarråååå

mysigt

hade det mysigt med flickorna. Simone och Sofia åkte rätt tidigt. Lovisa och jag börja leka med camen. Slutade med att vi gjorde massor filmer till simone som behövde muntras upp. Har asmånga failar. Men vi fick till en fin sen iaf. Funkade tyvärr inte att lägga upp här, men ni som är vänner med mig på facebook kan ju kika! Nu tänkte jag bjuda på några av alla bilder vi tog. Sen ska jag ta sprutan och kolla på andra avenyn.
pussochpill
aguu så jäla woli den sista blev.

i´ll be spending all my days writing you love poems

and then I'll hide them in secret places, where you never look
and then you'd laugh and say..
älskar dig ju

mitt liv rullar på

har vart en hemsk dag tills jag bjöd över några vänner på fika och de tackade ja :) det värmde lite i hjärtat. Nu har jag gjort en kladdkaka, vispat grädde och ställt in saften i kylen så det här måste bli bra nu. Nu ska jag plocka iordning lite i mitt rum. Kläder på hela sängen, det är resultatet av att hetspacka när man ska sova hos alfred.

PLUGGVÄN SÖKES!

Jag kan inte plugga själv. Då blir inget gjort för det finns så mycket annat som är roligare. Jag behöver någon som kan få mitt plugg att bli roligare, för just nu pluggar jag knappt något.
Kommer inte få något svar på mitt desperata efterlysande. Men snälla hjälp mig här!
där var hon inte så stor

happiness damn near destroys you

Jag trodde det här skulle bli en bra dag. Det vart det inte.
Mitt huvud dödar mig. Min äckelhosta håller i sig. Det är äckelväder ute. Mamma är arg.
Kom hem från mina kusiner halv ett inatt. Jag åkte till affe och sov och han gav mig frukost på sängen i morse. jo han är snäll♥ han skulle dock plugga idag så det var bara för mig att ta mig hemåt. Jag följde med honom och hämta saker i skolan och handla, på vägen började det snöa. Sen gick jag till pappas jobb. Pappa var väldigt söt som vanligt. När jag skulle hem därifrån kom världens hagel nerfallandes på mig, skit också!
Nu ligger jag i sängen med the fray och lifehouse. Dom sviker aldrig. Det känns bra.
Jag vill att allt ska funka fint och vädret ska va bra. Allt ska va bra. jag vill inget hellre.
Happiness feels a lot like sorrow
vill gosa mig in i simones armhåla och skratta åt lovisa

fy fankan va skönt att bara lägga sig i sängen. Åkte från åtvid 7.55 i morse och kom hem 18.10. hujedamig! och idag har jag endast varit i skolan, eller iaf med skolan. chill dag. Var på kolmorden och skulle dokumentera på youth summit. Massor 17-20 åringar tror ja som är från olika europeiska länder och är där på nått läger av nått slag. Tog iaf kort och intervjuade en kille. Käkade maaassor mat och chillade.

fick supergulligt mms av min pojke i morse. Han är ute på äventyr eftersom hans söta mamma fyller 50 och det är värt att fira. Så han är ute på massor skoj hela helgen. Idag ska dom dansa salsa. tufft. saknar honom här breve mig

okej okej okej ???

fick en liten kommentar om inlägget under av någon okänd människa.
Vad hon egentligen menar med det här förstår jag inte riktigt? Ska jag se ett samband mellan visa tuttar och stor blogg? Vill hon att jag ska visa mer tuttar eller ? Kanske att hon är lite lesbisk ? hehe nee förlåt lilla flicka om du läser detta nu. men jag känner ju inte dig så hur ska jag kunna veta.
När jag gick in på hennes blogg såg jag även att hon hade skrivit om adde. och nu har adde har lagt ner sin blogg. Är den den dära räktjejens fel så ska jag slå henne !!
(jag är inte arg på räktjejen, hon var kul som ens kommentera för det är fan ingen annan som gör)

coola grabbar!

Jo jeppe och jag fick för oss att lära oss lite michael jackson dans. Hade inte så lång tid på oss, så vi är inte så stabila men vi bjuder på den här.
okej jag var tvungen att ta bort den. Visade ju mer än tillåtet av mina tuttar. INTE okej :)

tjobba

det vart inte allt för sent hos soffan igår. När jag kom hem drack jag te och spelade kort med mamma. Försten till tio på skitgubbe, självklart vann jag. 10-8. Mamma somnade sen i min säng så där låg vi hela natten. Mor och dotter, som på den gamla tiden.
vaknade tidigt av småungarna, så jag gick upp och åkte ner med jocke och adde och köpte färska frallor och lite sånt.
mysigt alltså

lovisa skickade sms och ville ha bort mig till sofia. Någon bryr sig. värmer. Nu åker jag till Sofia och hoppas på att vi inte gör allt för krävande grejer.
fräsch
*ser ut som en maskulin hand. alfred säger att min hand inte tar slut... fult

OKEJ !

Jag hatar alla som ska grilla ikväll !

hej hallå, jag då ?

Efter förra inlägget somnade jag och sov i lite mer än 6 timmar. skönt.
men ingen vill ens prata med mig ikväll förutom min minsta lillebror som kommer in med saker som han visar upp eller sjunger lite för mig. Han har även sagt till mig att jag är bäst och att jag är fin. tack kim.
jag har inte ens hört ngt av någon vän idag förutom andrea som kom och hoppade på mig när jag sov. men när jag sa att jag inte orkade hänga med till pappa sa hon bara jävla bög och stack. jag är så omtyckt idag. Nu har jag iaf fått kontakt med simone på msn och det visade sig att hon också är sjuk. Hon har feber och grejer stackarn.
älskvärd bild från 2008 ♥

cpkrulllmullbajs

hej hej hej
affe har åkt till skolan för att göra ett coolt matte c prov. heja heja! Jag fick plötsligt värdens äckligaste huvudverk och illamående.. fuck. Allt verkae ha blivit bättre när affe var här. Jag hostade knappt, medicinen var g r y m! Men nu kom massa skit över mig igen... jag ska kanske försöka sova lite eller nått.
affe har klippt av sitt fina hår. men jag tycker att han är världens finaste ändå. Nu ser det ut ungefär som det röda jag målade. men för er som är mongo och tror att han har rött hår kan jag berätta att han inte har det. det är samma färg som innan.

i väntan på alfred

affe kommer hit snart. Känns bra förutom att jag säkerligen kommer hosta som en idiot på honom. Nu hörde jag dörren, iiiih! Bäst att sluta skriva innan han kommer in.
Btw. han sa igår att min röst var sexig, hihi. Jag ashes för er som inte visste.
Hejdå

lite från min resa dååå

massor bilder har försvunnit.. skittrist och jag fattar inte varför, men här ni lite att smaska på
auschwitz och auschwitz birkenau
Assisi
en sådär 23 grader tror ja det va
st franciskus kyrka eller nått
det fanns två rum med balkong. Sofia och jag fick ett. här är våran nattliga utsikt.
och såhär vare på morgonen. inte lika fint.. men men
Rom
det är i den här fontänen som han håller på att drunkna i slutet på änglar och demoner för er som bryr er
vatikanstaten: st peters kyrkan
och påvens lilla lya
påvens balkong (ser bara eurotrip framför mig)
också med i änglar och demoner
från änglar och demoner tror jag.
da vinci koden eller änglar och demoner
det vart mycket glass. testade dock inte denna. favorit blev nocciola. yää
tibern
ur mina glasses, coolt huh
roma vann över atalanta - glad romagubbe med sin vovve
frukost
hahaha, hur äcklig och kul är den inte !?
ledare
på väg hem
stannade lite i münchen
"alla barnen sov i bussen förutom ludde för han fick va linas kudde"
söt
och resans snygging blir Malin

sådär ja

nu har jag klätt på mig vanliga kläder och på med brillorna (från rom om ni ville veta) för att dölja att jag ser rätt sliten ut. Snart kommer jocke och ska skjutsa mig till vårdcentralen. Gillar min bror.

mamma ♥

hon kom precis hem och kastade en glass i min säng. tack ska du ha

sometimes I eat my dessert before my dinner

asså JAG HATAR det här.
jag ligger hemma och hostar sönder. Hängde över toan när jag hostade inatt, för jag trodde seriöst att jag skulle hosta upp en flodhäst vilken sekund som helst. Lyckades klara mig från att spy så det är jag glad för. Men det tog ju ett tag innan jag kunde ta en paus i hostandet och somna.
Det värsta är att det är så fint väder idag och idag var typ den enda dagen jag kunde va med affe en liten stund. han åker hem i morgon så jag kommer inte få träffa honom på hela helgen heller. Ska iaf till läkaren sen så får jag väl se om han/hon har ngt vettigt att säga eller någon fräck medicin att ge mig kanske.

knockout

för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän, som sedan hugger dig i ryggen
vi vet hur det känns

jag har det bra. Jag är ju hemma liksom, varför skulle det inte va ? :) jag är seriös. inte ironisk. Jag ska borsta mina tänder nu och sen glo gossip girl tills jag somnar. Affe ville att jag skulle komma till honom och sova, tror det är första gången jag har tackat nej. det ni. vill verkligen bli frisk nu.
btw. på resan köpte jag en skjorta, ett hals band och toffifee till alfred. Hur snäll ?
köpte denna till mig själv. inte för att den va så snygg, men jag ville verka som en söt flickvän.

HEMMMMMMAAA

har ni saknat mig ?
klart ni har :)
jag har nog saknat er ännu mer, det är skapligt gött å va hemma vill jag säga er. Jag har haft det bra, men jag har varit sjuk hela resan.. satans hosta alltså! har haft träningsverk både i magen och ryggen av min hosta. kanske säger mer om min hur tränad jag är än om hur mycket jag har hostat. men tro mig, det har varit stört mycket.
Bilder orkar jag inte lägga in nu. Och filmer ska ni få gott folk. det har jag gått om. Men i morgon ska jag vara hemma från skolan pga min äckliga förkylning så då KANSKE det kommer upp.
här är jag just nu. försöker få in snusdosan i munnen. började snusa under resan. i bakgrunden ser ni min packning också. nice lixxxx.
nu ska jag pyssla med annat.

ett sista

jag vakna precis innen mobilen ringde så jag tror inte att jag är så trött. Började tvivla lite när jag borstade tänderna och jag borstade utanför munnen 2 gånger. wow vilken tjej liksom. Snacka om kontroll på tandborsten. En gång rakt upp på näsan och en gång ner på hakan. yes, nu sticker jag. Hej hopp
söt

sov så gott

Nu ska jag sova, snart iaf. Sen ska jag uipp tidigt och kommer inte sova i min säng förrens 9 dagar senare. spännande.
kommer sakna att ligga i sängen breve alfred. men jag överlever ju.
kyss och gonatt
hörs om många dar

jisses vad jag packar !

detta tar tid mina vänner ! man ska packa i 3 olika väskor och man ska veta vad man ska ha i alla. Dessutom måste man ha lite koll på vad det är för väder så man vet ungefär vad för kläder man ska ha. ae shit va jobbigt.. Verkar inte som att vi kommer få så bra väder heller. Lucky you som är i Sverige och slipper va avundsjuk. Vi kommer antagligen ha mest regn.. Nu ska jag fortsätta och ge plats för kort i mobilen. YES jag ska bara ha min mobilkameran ! gött! Så ska jag tömma minneskortet på videokameran så vi kan ha lite mysiga filmer på den.
hey ho lt's go!
nykonfirmerad tsm med min fadder. även kallad moster Kinna

FRUTTI TUTTI

nörd-stämpla mig inte för inlägget innan. Fick lite nostalgi vibbar när jag lyssnade på "aldrig ska jag sluta älska dig" bara. Laddar ner lite musik till min mömmiga bussresa till rom. Ska bli nice! Här är några bilder från förra konfa resan för 2 år sen som var till Berlin. jajaja
haha, sofia min lilla sötvän! och Natta !! hehe fnissar lite åt denna
a shit, där va ja F I N
verkligen
hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHaAA
jag tror jag tyckte jag va ascool här
pöööss

tjabba

aldrig ska jag sluta älska dig. du är allt jag har och allt jag ber om. hoppas tro och vill att du ska hålla fast vid mig. att du är där, för mig. som jag är där för dig.

sicken underbar morron va?

Jag vaknade av mig själv efter 7 vilket jag har gjort de senaste dagarna utan att det är alls nödvändigt, förutom idag då. Nu ska jag packa mig en väska, göra mig fin så inte barnen tror att jag är en påskkärring och äta lite frukost. Spännande dag framför mig.
länge sen ni fick en web kamera bild så jag bjuder på den här asså. Och jag är absolut inte ledsen, det är bara så jag ser ut på morgonen med lite solsken i mina ögon eller nått, aja
Godmorgon!

nice

Jag har handlat chips, citron dricka (urinvägsinfektion tror ja.....), dipp och määängder med godis med jocke och andrea
Jag har åkt till pappa och ätit god mat och kollat på film och ätit en ytterst liten skala av det vi handlade
Jag har somnat framför filmen...
Jag har traskat hem med affe i luren och bestämt att jag ska åka hem till honom i morgon efter att jag har jobbat (Japp, jag ska liksom jobba som klubbutdelare, fett då).
Känns bra :)
Nu äre bäst jag packar lite och sover, godnatt
skum bild

I wait for you always

alfred har lämnat mig för att vara utan honom i 12 dagar. Har ju inte varit utan honom så länge någon gång  sedan vi vart tillsammans, undrar om jag klarar mig eller om jag får världens infall när jag är i Rom. Det vore ju lite weeeird och så.
Jag hann iaf bjuda honom på några kulor glass på stallis innan han åkte. gosigt alltså. Nu ska jag verkligen verkligen försöka att inte tänka på hur lång tid det är kvar tills vi ses. jag ska ju till rom och det ska bli SÅ JÄVLA KUL och inget annat!
fettmycketbajsochalltannatäckligt så jobbigt något kan vara
jag vill bara glömma, men det gör verkligen så ont..

Anything that's worth having, is sure enough worth fighting for

Jag älskar min affe farligt mycket.
ligger i sängen och alfred sover bredvid. Fönstret är asöppet så solen skiner in och fåglarna skriker på, oj så bra! Jag är nästan helt säker på att jag hörde någon hoppa på studsmatta där ute. NU HÖR JAG IGEN! så jävla mysigt! snart ska det stå en studsmatta utanför mitt fönster, då ska jag vakna av alfens studsar, ännu mysigare. Nu vakna han till lite. hej hej

RSS 2.0