kommer inte sluta uppdatera om andré. dvm


vill be om ursäkt för mig. och så kan vi ha en tyst minut för mitt skärp.


Look at that body. I work out

Torsdagsklubben. All in hörde jag.


Scooby-doo vs psykologiprovsplugg

Hur tänkte de att jag skulle kunna plugga jag sitter i ett väntrum med Scooby-doo på tvn?
Tjenna inte godkänd..


Saaajurää!

Fy fanken va snyggt han gjorde det idag! André zundiga, vilken stjärna! Puss


"tidigare statusuppdateringar" ♥

ja bilden gör det hela ganska så klart. jag skrattar högt åt det här iaf. trycker "visa mer" alldeles för många gånger. jag skrattar mest åt att kanske 6-7 av dessa förmodligen är skrivna av mig.

känn en doft av kärleken

sitter och drar tröjan över ansiktet för att värma mig lite (jaaa vid det här laget har ni förstått att min rum är kallt). känner då en mysig soft. sniffar runt lite på tröjan och tänker ååh vem luktar det här. luktar någon jag tycker om. tänker i ca fem sekunder. sen kom jag på det - Lovisa. det luktar såå mycket lovisa om min tröja. så himla gosigt. du luktar gott min kära vän. det är tydligt att vi delar kläder.

du är himla så fin min bäste kamrat.

om ni minns mina sovplatser?

fredag, motala:
Lördag. katrineholm:

sena nätter. tomma glas

LYCKORUS!
älskar de här bilderna för jag är så jääävla skrattig och otroligt oglamorös.
himla full också! men jag måste bjuda på de här. jag tycker de är så fantastiskt roliga och jag hade förjävla kul.

Ya BB

känner mig liksom lite back on track när jag sätter mig direkt vid datorn efter skolan. börjat med bloglovin nu igen, bara det. jag, ätarn själv, vill inte ens gå härifrån för lite käk fast magen kurrar. fantastiskt. tills rumpan somnar.
har också insett att jag lyssnar på en låt som heter Ya BB. den går ungefär sådär YA BB YA BB YAA BB, YA BB YA BB. ska fundera över om jag har konverterat till islam. sen ska jag lägga in lite (mycket) bilder från telafon. kan bli kul. ja vänta ni.
i brist på något annat för tillfället så får ni skåda mitt fina dippface. resulterade senare i mitt livs största finne rakt på kinden. TACK

man blir onekligen glad av det här


innan jag kände dig

ligger i soffan och förfryser. inga konstigheter. adde ligger till höger, hostar och sover "asså vafaan är det här för jävla fitthosta..!!!??". hetsade och sprang iväg nu. andrea är sjuk.
annars då. melissa horns nya album, rätt bra. och ännu en slapp dag. vad hände? ena sekunden är jag taggad på party andra fett sur och vill bara sova, äta glass choklad och ba typ äta i mängder.
jag blir arg på mig själv när jag märker hur kärlek bara bestämmer och tar över mig. jag hatar att va svag. för ja det är det jag blir. jag vill kunna va macho och allt sådär. men vafan jag blir ju en liten fjant. måste fan uppföra mig. ska inte låta allt bli som det var en gång. för svag för mitt eget bästa.

aaa den andra bilden var bara för jag ville visa lite tuttar. ofc

alla som inte levlar

jag vet inte riktigt vad nu. jag sitter och förfryser i mitt förfrysar-rum. täcke och sockar -check! tar en lugn fredag. mmmmm jodå, det ska väl sitta rätt bra nu ändå. hänger mest och lyssnar/tittar på avicii. förjävla bra kille. får man ett frikort väljer jag honom! eller robin bengtsson, men han har ju flickvän.. aja, löser sig.
ska handla en skvätt så vi kan laga tacos, jag jonis padde och jocko. IDOL OCH TACOS. min kväll. din kväll. skoja. bara min. ha så kul på era feeezzter... loosers
hittade en skön lirare här också. en neger med lite sköna moves liksom. checka in han i rosa. han smyger sig fram i ena hörnet efter en minut typ. kör lite mer bortåt två minuter - för er idioter som inte vill se hela. jag upptäckte också att han inte var den enda. men han utmärker sig ändå, cool.

dancing on my own

hänger lite i katrineolm. eller aa just nu utanför. i ett gult stort hus som tillhör familjen nilsson. efter en massa tågande och lite handbollstittande så kom jag fram hit igår. lovisa och jag tog promenad mot kattet imorse eftersom adde och cattis var i skolan och vi var billösa och busschaffisar har inte sett den här vägen. träffade på en vilsen åsna/häst. aa mer spännande än så blev det väl inte. fikade i stan till slut. en pretty äcklig negerboll fick bli en kruka och sådär.

sedär ja! cattis and sarah are soo fucking fräcka so they deserve to be on my blog. japp, jag har snott catticattens dator :) he

det som jag förväntas skriva om

tänker inte ens nämna resan till stockholm. ska bara umgås med hästen och så ska vi se till att utse vinnaren i mysmatchen 2011. har bara smakat kebab drömmen än. det ska bli spännande.
familjen häst ♥

jag är ju för sköööön - trägen vinner vafan

jag kan inte sluta skratta nu. fick plötsligt ett meddalande från Basse på fb. Grattis till mig, jag har vunni vip biljetter till NRJ Experience imorgon i stockholm!!! hahaha. så jävla grymt jobbat.
måste väl hitta lite tågbiljetter och sovplats nu då.
HIGH FIVE

NU FÅR DET VARA NOG!!

På mindre än ett dygn har jag fått skit av 3 FLICKOR (!!??) för att jag diggar andré zuniga. Varav 2 trodde/hoppades att jag var ironisk. KÄFT säger jag bara.

nu är det inte som det ska

låg i sängen och kunde inte somna igår. inte likt mig.
drömde att en kompis och flera stycken i min släkt dog. jocke hade ändrat stil totalt, typ emo på något sätt. andrea skulle avslöja honom att vara otrogen i ett tvprogram. han hade träffat en 94a. allt var bara helskumt. jag tog hand om det nya huset där släkt hade dött osv. det var inte ens jobbigt att gå upp idag. Känner att den här dagen kommer bli obra. Hoppas klassisarn kan skratta med mig ist!
men ska ändå satsa! dvm

never trust anyone

mår illa av det här.. jävla kärlek ändå.

du sitter och gömmer dig i motala och tänker hockeyrövar

hon är för störd ändå.
fick just sms från ingenstans:
hockeyrövar måste va bästa eller? heheheh asså det är ju fel i huvudet på mig..
nästa:
hahhaa men asså allvar, så stora o goa
bäste resan. bäste maja. skrattar ju bara jag ser.

lilla vän du är fantastisk!

ja jag vet inte vad jag ska säga. killen har underbar röst och kör världens bästa låt och ååh va fint det är. jag gillar faktiskt denna andré massor. han ska jag heja på i idol iaf. såå jäääävla grym! det är väl jag och alla fjortonåringar som kommer stalka honom. high five för det alla f14!

från hans blogg: Jag heter André Zuniga, Jag spelar gitarr och sjunger .. Älskar att laga mat och att vara så romantisk som möjligt mot den tjejen som jag älskar.

PAJKALAS

nu bär det av till idas stuga. där ska man bara ha det bra prata med fina kompisar och äta paj. mm jag älskar paj, paj i massor. hehehehe kul för de som fattar. inte så kul för de andra
hej då puss

jäävligt grym kille! jäääääääävligt grymt med P&L.

igår kunde jag nästan gråta för jag så gärna vill tillbaka till peace. idag ser jag denna där jag själv står i publiken PÅ PEACE. helvete så fint ändå!
jag gillar den där daniel. himla snygg kille :)

Svart vitt och allt däremellan livetrailer from LAGOM on Vimeo.


hahahaha! älskar att facebook visar sånt här gammalt



kommer aldrig glömma bort Stefan Liv ♥

sånt som tidigare har visats på den här bloggen:
tänk vad glad jag var när jag fick träffa honom. helt ensam gick jag där på A6 och fick se hela hv71. superglad. vågade mig fram och fråga stefan om en autograf på min arm. japp, jag var 16 år och ville ha hans autograf på armen - lite småkär
Nu är han borta. Inte ens levande. det är så sjukt ofattbart så det går inte. jag kan inte tro på det. slänger tusen kramar och tankar till hans familj där nere i jönköping ♥

längre än din kille orkar i sängen

Snart i Motala med majsan. Vi ska göra lite hemlisar bara sen åker jag hem till Kjell. Som vanligt då. Tänkte bara umgås med hans dotter och skratta tills vi dör som vanligt. Ryktas om att det är skolfoto imorgon förresten. OMG WTF FTW ATM AFK. Ok ska inte överdriva. Har förresten tänkt att en tattis vore okej. Jockebrorsan kommer hem inatt. Får ta ett snack men honom imorgon. Tjo

ny bild till nytt matkort

frågan är bara vilken jag ska välja ??? maja får välja.

jag tänkte att det va lika bra att va ärlig så jag sa det till honom - JAG PALLARNTE

helgen var full. riktigt bra. fredag ägde så jävla hårt. inflyttningsfest hos kjell. amanda och jag gick lösa på den vanliga vodkan osv. från amanda till uteservering till hugos. hugos bjöd på drinkar och shots. eller aa inte han med amanda fredrik och jag bjöd mig. blev så jävla kul. efter att jag försökte lura personalen på peckas att jag inte hade fått en korv genom att gömma den under pommesen vilket de såklart såg gick vi hem. jag la mig visst i en sovsäck i ett förråd i garaget. jomen amanda hade ju besök i rummet. vaknade med ett jävla rivmärke på axeln och ett svullet och rött/blått ögonbryn. WATTAFACK - det var jävligt asvärt. har aldrig garvat så mycket åt mina fyllesms, att vi fullständigt överröstade alla på levels, bilderna med stången och andra tokigheter under kvällen. älskar amanda mycket mycket.
sen var det bakfylla och resa hetsresa till katrineholm för vi skulle visst krööka. men det tar vi en annan dag

SMACK! nu kör vi!

hmm. orkar la inte lägga in bilder. men lite från malmö vill ni ju se. heheheheh sen ska jag säga något kul i ett annat inlägg en annan tid. puss
nae ida, sååå ska den inte se ut...
- var är mina glajjeer? heheheheheeee
det är något med att luta huvet åt vänster.
så jäävla ensam. längst bak i taxin..
riktigt fint förkrök. minus att alla rökte INNE. cp
kvällens ragg
längst bak. igen

all that I know about us is that beautiful things never last

hatar äckelsöndagar.
och så saknar jag min bror. jävla alanya. kom hem nu!

RSS 2.0