blpöpöööö

när man vaknar och har drömt någe konstigt så allt man gör känns konstigt. då är det inte kul. ingen att dela mina tankar med heller. helt tomt här hemma..
annars då?
va fin med massor andra jättefina tjejer på balen. aa okej,killana med. de var iaf skitkul. snart är det student. jag är nöjd som fan. innan det är det ju summerburst och allt sånt askul. livet är en fezzzt.

heeej snällaaaaa raaraaa ameeel

"Amel, tycker du om mig?"
"visst, varför inte?"

♦ most wanted 2012 ♦


heheheh asssåååå

måste bara säga en sak. jag tror den där "tjena tjena tjena" med byz och robin kommer bli någon slags sommarhit/plåga. skäms lite när jag säger det, så mycket skämt som det har dragits om byz sen förra sommaren. hehe aja. heja robin ju. snygg-robin ;););));););));)))))))


hahah ååååh, min tonårsförälskelse

alltså, så barnsligt glad jag blir när jag hittar någe nytt från Robin Bengtsson. Jävla fina kille alltså!
Det lilla hehe typ pinsamma var ju att han kör ihop med byz... haha vafan BYZ !? aja, bäst iaf.

hello mrs after

lyssnar på birthday sex - jeremith. den har jag liksom börjat gilla som fan. från den dagen jag stod ensam i amels kök i nykping. sådär 5 dagar sen. lagade god mat. men aa den är ju svängig som fan. men jag har liksom inte upptäckt den på de typ 3 år som den funnits. biggest loser..
och en till grej. satan va snuskig den är. det är ju roligt :)

min lille kärlek till mange

så jävla på tiden att det kom någe nytt! nu är vi där igen hepphepp!!! ω
Tuuuuiuu

Sådärja. Nästan en vecka avklarad i Skåne. Hänger på tåget nu. Igår vare samkväm med redaktionen + andra teamet. Bjöds på riktigt bra grillmat, öl, vin, skumpa och allt sånt som hör till. Jävligt nöjd. Det bara bjuds och bjuds.
Fan va det skulle sitta med choklad nu. Får man köpa eller? Det är ju faktiskt bal och student snart.
Igår fick jag frågan "har du jobbat som bartender?". Heh, man kan väl sin öl.


HELLO YOU!

jag är hungrig. det är jag alltid när jag ska sova. mina team mates (särskrivning?) är alltid hungriga. det gillar jag som fan. borde nästan hänga mer med män. jag har ju iofs mina matglada flickor lovisa majsan och elin. fan va bra tjejer.
just ja, började kolla brokeback mountain igår eller idag kanske. hade höga förväntningar men hade ingen aning om vad den handlade om. den va rätt seg där i början, men sen, satan! hade ingen aning om att de va bögar. CHOCKEN ba nej va gör ni, eller va, jaa såklart fortsätt kör bah! coolt. nu ska jag väl se klart den.

Ni vill ja min utsikt. Det vill jag med

För jag har nämligen sjöutsikt från mitt fönster. Det var ganska fint ikväll tyckte jag :) imorgon ska det jobbas från nio till elva. Kommer förmodligen bli hungrig, kissnödig och trött ganska många gånger under dagen. Jag blev inte ens mätt på mina nudlar nyss. Men jag har borstat tänderna så får inget mer. Godnatt


måste erkänna ett fel

jag har visst varit i skåne innan, som jag skrev för några dagar sen att jag inte hade. Faktiskt så var jag ju på Avicii i Malmö typ för inte ens ett år sen. det, var fett.

live från mitt lille rum

tänkte ge mig på lite plugg nu innan dagens pass. igår var sämst. ingenting alls att filma så får väl hoppas på någe bättre idag.
Aa så här sitter jag då, ska skriva en, vet inte ens vad det är, uppsats (?) om kärleken. saknar lille hjärtevännen hemma lite extra då kanske. aaaaaaja, hejhej!

Det här är jag riktigt avundsjuk på

Asså kommer jag ens ta studenten? Jävla tråkiga klassjävel, stadjävel och skoljävel.
PRECIS SÅHÄR vill jag också ha!


SUCK..

Tåget är 1,5 timma sent.. Sitter här med väskan och väntar då. Missar första intervjun också, BALLE!
Återkommer


Aloe Vera ner i magen

Shottar numera aloe Vera varje morgon. Nu kommer jag må toppen och bli lite snyggare hehe. Sant. Faktiskt.


börjar pirra lite

Efter skolan idag så åker jag till kristianstad för lite tv-inspelning på 112 på liv och död. ParktikantJullan. Himla askul, men himla läskigt. hoppas alla är snälla mot mig och sådära. Så skåne here I come. jag har aldrig varti i skåne, hihi wow!

 


Herrå kortet

image descriptionimage description

image descriptionimage description

image descriptionimage description

 


Gör som jag

Igår var toppen på snoppen. Soligt jävla asbra väder. Åkte till Vingåker och tillbaka. Käkade massor italiensk superglass. Lirade basket och bada fötter. Trivdes


RSS 2.0