Vallisballis

Stackars Goofy har fått gå med mig på stan och agera assistent. Det gjorde han jävligt bra. Fick med mig lite av varje. Är så jävla pepp på livet. Springer runt med högst volym längs kanalen. Stannar här och var för att sitta och ba njuta av allt runt omkring. Önskar jag hade en kall cider i handen med. Helst lite bästa vänner runt mig också. Fy fan va livet hade varit fulländat då!

image descriptionimage description

image descriptionimage description

 


Att spela basket med en idrottslärare och en lång fan.

VILKEN DAG. upp och hoppa, duscha och åka på balträning. Duschen var alldeles för meningslös kan ja säga. Svettigaste träningen Ever! Köpte studentklänning, tippade och drog en roadtrip till Nyköping. Hittade goda grillspett på något ställe här i nyk. Tack för maten.
Drog iväg till en skola och levde ut lite. Julia mot Amel och Goofy i en basketduell. Jag förlorade, men kom tvåa. Fantastiskt. Goofy bjöd sen på glass med fruktsås och en tripp upp på berget.


Förlåt. Men batteriet liksom..

Kunde inte säga mer om basketen eftersom min mobil liksom la av. Batterijäkel. Men aa basketen va fet som fan! Gillar stämningen.


om ni bara visste!

jag saknar min blogg och min webcam. så nu eftersom jag var så duktig och tidig upp och till och med hann bädda så tar jag mig tid att ta kort på mig själv här på datorn. ta gärna del av dom här nedan.
idag ska jag kolla på basketfinal. tydligen. det ska bli...spännande tror jag :) hoppas mest på att det är hög och bra musik där vid avblåsningar (hur funkar ens basket?) som på hockeymatcher. och så vill jag gärna att det är ös på läktarn så man kan leva ut sina känslor. kan bli mycket känslor i kroppen på en basketmatch, det har jag sett på one tree hill.
återkommer senare när matchen börjar närma sig. bra vi säger så :) hejs

I love you mr instagram

Vem är denna tjej som låtsas att hon hängde med mig igår. Idag åker vi tydligen till Spanien också. Kör bah!


Plikten kallar

Julia! Är du bloggare så ska du blogga! Japp. Funderar lite på hur jag ska leva upp till min roll som bloggare. Just ja, bloggare tar ofta en kaffe ensam på ett café. Då gör jag väl det. Ensam i Norrköping. Va fint.


Hundratusenipuls

Tänka sig att man en dag skulle stå och hälsa på två av ens största idoler. Töntig låter jag. Men asså sjukt som fan. Så fina. Och Herbert. Nej det är inte ens rättvist att försöka förklara detta i ord. Tusen tack till Amel som styr riktigt bra.


Tjenna alla faaans!


Idag jobbade jag för första gången och fick lön för det på stadium. Stort. Åt även en spagetti carbonara + 2 brödbitar till det. Jag var ändå inte överdrivet hungrig. Bara allmänt matglad. Var även hos läkaren och blottade mig. Det ska vi inte tala mer om.
Nu åker jag och lovisen tåg mot katrineholm för att hooka upp med amel och elvis. Maskinen väntar i Eskilstuna. Det kommer bli sååå fett mina damer och herrar. Nu ska jag ge Lovisa en puss på kinden och säga YEAAAH VA KUUUUL

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1286725/images/2012/pic_197084592.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1286725/images/2012/pic_197084592.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1286725/images/2012/pic_197084718.jpg" class="image">


RSS 2.0