kvällen före igår

den va bara cp.

det blev ändå en fantastisk sommarkväll

trots att jag fick hetsa ihop kalajset så blev det kanon. började med att koskenkorvan skulle ta slut. jag förlorade alla gånger förutom den gången jagg vägrade vara med vilket betydde att jag fick ta för mycket äckelbajsshottar. så kan det gå. kom igång iaf och det va kanonkul. grymt att vi fick besök av 8 kholmsgrabbar med. följde ett recept och gled runt med min asballa dricka. somnade vid 5.

mitt helt egna kärleksbrev

världens bästa ida kom idag med ett kärleksbrev till mig. underbar. 2,5 sidor med vackra ord. finaste någon har skrivit om mig någonsin. så himla fin hon är den där ida. "du är rolig och ganska ofta sur" det var ju lite sådär dock. men jag vet bäst själv så jag säger till mitt försvar att jaaa jag har vart det på senare dar. jag är antingen av eller på, men jag är inte såååå mycket sur. okej? bra

sluta hacka på facebook chatten!

min har totalfackat. men inte fasen är jag bitter för det!!
(jaa pajus försöker få till en fika med mig, ja är svår. eller bara bakis och jävligt trött)

dadadadadaaa

hade en plan som liksom stupa. det var katrineholm med krök och så. fick ta fram plan b - kalasa hemma ist. så jaa jag pratade med lite vänner, jag bättrade på nagellacket, duschade och satte på en klänning.

baby så förnedrande

nu går jag över till min slitna kamrat Ida Arvidsson. Det fina är att hon bjuder på fika för hon inte orkade åka ner till sandelius och fika med mig. ska väl se till att den här dagen blir vettig också.

ses snart timpan!

så sjukt taggad på att bli 18 och att få se avicii live. ikväll gör vi fan något kul mina vänner!

förlåt - om man inte får skämta

nej jag är egentligen inte här för att skämta. bara en liten kul grej jag tänkte på. skrev et sms till min norska vän för att visa sympati för alla hemskheter och fråga hur det var med honom. Fick tillbaka att det betydde emormt mycket osv. en mening jag la märke till "alle har det bra her i oslo"
hehehe, aa men det var ju kul.

X

varför står de där i vassen och rör sig sådär?
varför känner jag igen alla killar (nästan) förutom flicketösen?
varför är det 50% av maskinen som gör denna låt?
varför gillar jag den?
varför får inte jag också så många killar och få ha så mysigt?
många frågetecken. men som sagt. gillar den ändå.

nu ska jag visst få se justin biebers film tror jag heheheh. verkar som jag har lyckats övertala simon och julia MAHAAA. jag tror inte den är så dålig ändå liksom. ge grabben en chans vafan. pussgodnatt hiiiihi

we won't fade into darkness

NEEEEEEEEEEJNEJ! helvete va glad jag blir - fade into darkness på spotify! helvete va glad jag blir - avicii 27 augusti med mina bästa vänner. HELVETE.
like me blowing bubbles du veet

jag har väl lite slaffsiga bilder att visa

inte alla som får vakna upp till denna syn
minuter innan mordet...

en morgon då mamma väckte mig för jag skulle va barnvakt

jaa jag ville inte gå upp just då men gjorde det iaf. så här sitter jag i en för gammal frank dandy pyamas som ska föreställa typ blonda affron. även den har sin charm. dricker lite te (eftersom kaffe är äckligt) såklart. varm dryck ska intas samtidigt som man bloggar. det vet alla. väntade dock med att hälla i mjölken tills efter bilden var tagen. det blir finare så. aja snart kommer göteborgbilder det var det jag satte mig här för.

Jag har syndat....

Fan förlåt stackars dumma lilla hare som bara bytte håll precis när jag kom och körde lilla saaben. Detta dåd var igår. Jag har fan begått ett mord. Började nästan gråta. Dumma jävla hare. Förlåt :( En liten rolig grej iaf. Julia sa precis "jag tror på utlänningar" hahaha bästa jag hört. Hon menade utomjordingar vilket inte var riktigt lika kul.

heeeej igen

vi är inte 18. bara simon. då får man lyssna på fjantmusik. även simon får eftersom han är i minderårigt sällskap. det är det vi gör. och de andra ligger där och tar kort på sig själva tror jag. de gillar min ajfån (hehehe kan vart det töntigaste jag skrivit i hela mitt liv)
jag gör inga vettiga inlägg men det är okej ändåååå. jag gör ju några iaf.
ae stan vare. hej hej hej då

titta på mig när jag dansar

fantastiska vänner. om jag har det lika bra som alla andra så får jag lön idag. så vi sticker till stan. nu ska det blir skor. jajaja. har mest slagits med 5 små skitungar som är så trotsiga som man bara kan bli. ingen glass till dom inte. heheheheh älskar det.

a night you won't forgeeeeeeeeeeeetttttttttttt. K ?

Göteborg var bra. jag var inte så bitter som alla tror. jag var bitter, men bara en kort stund. fick med mig simon hem. fint ska det va. om några timmar anländer julis. blir kalas. ska väl bjuda på lite göteborgbilder men det blir inte nu. atmosfear var det bästa någonsin.

Vart jag mig i världen stor jag här i tomma händer

Göteborg Göteborg göteborg. Det är ganska fint. Men jag vill också bo på gothia towers. Det är gör dyrt för mig. Lever men samtidigt saknar :) puss

baby du är smooookin

hehehehhehe drar mig. vädret är piss, lika piss i göteborg. men drar dit iaf. jag ida elin. vilket gäng! jag som aldrig spelade fotboll (några få träningar gick jag väl på) fick aldrig åka till gothia cup. så nu ska jag dit och pissa på alla gothiamänniskor. drar nog fan med mig simon på vägen hem. hoppas på min favoritjulia också.
fred

oj va vi ska skratta, oj va vi ska ha det bra

till min världsbästa kompis Lovisa. såååå jäkla fin är hon. bjuder henne på en störtskön tripp till malmö för lite AVICII!!! älskar den här filmen hehe

mitt hjärta pumpas pumpas tills den dag då det får punka

igår. hängde gott hos ankarstrand tills brorsan plocka upp mig och det var dax för färd hem från katrineholm. då vill ida hemsk gärna åka med några gossar till söderköping. jocke tappade mig på vägen där någonstans så ida och gänget kunde plocka upp mig. dick några sekunder, minuter och till sist en timma innan en bil kom och plockade upp mig. det var jag och hästarna. jaja, jag fick min glass till slut och den var fantastisk. upp till toppen av berget och vände också. om tio år äger jag en riktigt fin båt. hem och laga mat åt en av dessa pojkar. mellanlandade hos august innan jossan kom och hämta oss så ida kunde få sina chili cheese eller va fan det va. jaaa, ännu en spännande dag från mitt älskade sommarlov.
just chillin with the mailbox
före och efter. Ida alltså.. vad hände? jag åt upp hela min

satte några roliga människor ute på en ö

lite psykoblick där lite partydricka här. kvällen hade det mesta, gott folk, båt, en skoltröja från nian, väldigt varm bastu, bad, öl, vin, cider, vattenpipa, fiskespö, baksmälla och skärsår (plus brännhål) i foten ♥

minns bara det som jag väljer att minnas

ska försöka förmedla något med mina bilder

så nu sitter jag här som ett fån

Jobbar ju aldrig helger men plötsligt skulle jag hoppa in. Går ner till bussen som vanligt. Undrar efter för många minuter var i helvete bussen är. Men aaaaaa just ja, LÖRDAG vare. Blir sen, och det är pinsamt. Hej nu kommer bussen

wannaaaa seeeeeeeeeee??

ja, det var väl inte alls en tokig idé det där ! jag är iaf nöjd. kanske till och med kan släppa ut håret en gång i månaden nu :)
bugar och bockar mot andrea nilsson som gjorde ett fint jobb.

det är en glädje att presentera för er - äppelknyckarjazz

tänkte lite sådär att, va i helvete har jag för hårfärg? borde nog få lite blondare slingor i det. så det får väl bli det nu.
dessutom tyckte mamma att jag var jätteduktig på att köra bilen idag. var första gången hon satt till höger om mig i framsätet nämligen. SAJURÄÄÄ

att komma hem halv fyra på morgonen

det var det värt för att få träffa min lilla pulla igen. kanonfin tattooo, lite sliten höft och en jäkla hosta hade hon. moffsa i mig te, glass, oboy och busade med grabbar för att hålla mig vaken tills lovisen kom. hade kanonmysig kväll och jag mår underbart. imorgon ska jag sova. det är okej för det ska ändå regna.
om man hade sådäääär långt hår..

faaantastisk reklam

jag var då inne och läste på Jullanpullans blogg. Hittade den här underbara reklam. WTF?
amen va tror ni då ?

min älskade vän som kallas för hästen

Lovisa kommer hem INATT! WOOOOHH saknad jävla pulla det där. Hon äger som har gjort en tatuering nu med. Fy fan va cool, jag tror den är supersnygg! jag har inte sett den men den sitter någonstans på foten och det står "heart is king". har inte frågat henne men jag tar för givet att det är efter axwells låt heart is king helt enkelt. ååh jag vill så mycket se den. fy fan va coooooooooooooooool.
MEN, kan inte förstå hur hon kan tycka han är så snygg...? nejnej, cool, bra, ägig som fan. men inte snygg.
puss hej, inatt ska jag träffa DIG :D

bara sååå ni veeeeeeeeeeet

kalla händer = bra i sängen
såå jag hörde att jag var dålig pga mina kalla fötter. SCORE!!

någon tror på mig!

"Har du lust och tid att fixa mitt hår och sminka mig? :)"
haha, sjääälvklart! det är fint att ha vänner som ska börja sexan. för Linnea kommer jag alltid vara lite bättre än sanningen. Ska göra mitt bästa för att få henne lite extra fin.

nu skulle det vara skönt att ligga med varandra

sitter på facebook och snackar försvettningar och 899 vänner med ankarstrand.
hoppade ur sängen tidigt imorse och tog cykeln bort till vårdcentralen och tillbaka. åt lite frukost och slappade.
Medans mina vänner tog en runda ute bland öl och drinkar igår så var jag, den icke myndiga, på barnkalas. De två gulletossarna (tvillingar) som jag på sätt och vis är låtsasfaster till fyllde år. det var på deras kylskåp jag hittade den briljanta textraden som fick bli rubriken. När jag kom hem tog jag mig en timmas nattpromenad, somnade himla fint till greveholm. skönaste på länge.
här har ni mig i dessa sommarlovsdagar. puss, jag vill pussas

laughing my fucking ass off

hahahaha, ae dessa kan man ju sitta och garva i åt i evigheter. länge sen jag umgicks med datorn bland roliga sajter osv. checka in damnyouautocorrect.com

Mina bekännelser

Jag kan inte sminka mig eller någon annan. Jag har fågelskit på min sko. Jag har inte råd med nya converse. Jag gråter till musik men inte film. Jag är lite för ärlig. Jag är inte bra på något som räknas som sport. Jag har lättare för att bli vän med killar. Jag kan inte förstå hur någon kan tycka om volbeat och takida. Jag hatar att sola. Jag vet ingenting om bilar. Jag äter för mycket. Jag rakar inte låren. Jag ångrar att jag klippte av mitt hår. Jag visste att jag skulle ångra det. Jag sjöng I'm yours på konfirmationen, det lät förjävligt.

idag ville jag nästan peta bort solen lite

JAG KLARADE DET! precis i antes takt, utan stopp, älgkliv sista backen osv. jag är totalnöjd. jocke körde fint där breve, njöt lite när det kom en grusbacke och han fick springa med longisen i handen med sina tajta jeans och långärmade tröja. det var svettit må jag tro! orutinerat att ta på de kläderna. skönaste någonsin var att hoppa i vattnet utan att ens byta om så fort de 8 var avklarade. kom på efter fem minuters bad att jag hade glömt lägga bort hörlurarna. de överlevde iaf. kanooonbra skit. sedan kom pappa med sitt nybakade bröd och bara var världens bästa pappa. efter det fick jag visst besök av sebastian en sväng. två spikar hade han visst trampat på. hahaha, klantjävel. försökte ge honom lite peppsnack, flickor som sårar som vanligt.. aa nu vart det långt, skulle bara säga att jag lever och så.

så jävla redo - AAAAEE

kanske värst av allt - jocke ska åka longboard breve. mm tack kul. kommer skratta när han trillar och jag springer ifrån. hörs efter döden

mitt just nu största problem

jag är för kissnödig för att gå till toan. jag ska springa snart och jag är på riktigt nervös. inte för jag inte tror att jag kommer klara det, men för att jag ska springa med ante och hon är så jäkla ensiv och duktig, det kommer få mig att svimma. men jag SKA KLARA DET.
skickar tusen hjärtan till lovisa som är i Magaluf, hoppas hon har det värlsklass. det är hon värd.
tänkte passa på att jag bor i en kepa som jag har baxat heheheeee. gillar den. när jag kom till hägge igår fick jag inte ett hej, nejnejneeej, det lät typ bara "hahahahahahah" när jag kom. det var min kepa han skrattade åt. fuck you christoffer! dessutom har jag inte använt smink på väldans länge sen. orkar inte. trivs liksom. sååå jäääkla skönt.
helt seriöst, det pirrar i hela magen när jag hör välkommen in - maggio. ÅÅÅÅH SÅ JÄVLA BRA DET VAAAA

på min lediga tid

låter bilderna berätta ♥

sådär som alla ville ha när ps var för svårt

glider mest runt i dessa dagar. längtar efter lite lön och så. inhandlade en hel del med mamma på ikea igår, det var ju rätt grymt. min älskade klocka hänger med mig överallt, men den kanske ännu mer älskvärda gula klockan kan vi bara hålla tummarna för att jag ens får tillbaka. kan inte alla ni skicka hemska brev hem till alfred gunnarsson så KANSKE han tar tag i och lämnar tillbaka den. jäklar vilken markerad näsa såg jag nu. och bara så ni vet så är det endast några ynka timmar kvar tills jag och ante ska ut på en löprunda på 8 km. jisses, när sprang jag sist liksom? borde väl ta tag i det.. tur att jag har ante.
och så vill jag tillbaka till fred och kärlek festivalen. saknar maggio daniel oskar frej jason och SÅÅÅ

världens bästa !

jomen jag lägger väl upp lite klipp från peace & love lite då och då. det strular med filmerna, men den här kan ni få iaf. det är så jävla kul !
observera att det är mitt iphoneskal han tycker är coolt. hehe GO

ja då kör vi igen - peeeeace!

okej, om ni vill fatta något så skriver jag här. annars är det bara kolla bilderna direkt. för er som valde att läsa nu. de första konsertbilderna är från deadmau5 - svårt att missa. sedan har vi då movits där det bästa som kunde hända hände, timbuktu kom ut och körde na na nah. utan det hade den konserten inte ens vart bra. en bit ner har vi simon och adde i vår fantastiska ekotaxi (cykel), lite daniel adams-ray, håkan hellström, teckningar av jonis. nr1 är simon på deadmau5, hahaha skojar inte, det var sjukt! sen har vi mig (???) på linnros med baconösten där vid sidan också. sist men absolut inte minst 1337-gymmet.
elitgymmet.

fått en flaska i huvet

orkar inte göra detta så fint och seriöst. lägger in några bilder iaf så får vi ta filmer lite sådär i efterhand eftersom klockan är mycket och jag har ett jobb jag tjänar och jag måste sköta det.
aa gott folk vi är bara på andra kvällen. får nog gallra ännu mer bland bilderna.
neeeej nu MÅSTE jag sova. får ta resen imorgon ist.

fashion

förstår om ni undrar vad som har hänt med modebloggen. men kära vänner idag kan jag meddela att jag har inhandlat 2 läckra linnen, ett par fräna shorts och en fantastisk klänning. klänningenbjuder på mycket tuttar om man vill. det vill vi ju såklart.
typ såhär ser den ut. där ser ni ju hur mycket tuttar jag visar. heheh detta ska bli så spännande

ensam

sitter här i min ensamhet och äter min mat som jag lagat ensam. när man är ensam blir inte maten riktigt lika fin. kassler ris och bearnaise, funkar ändå. snart ska jag gå ner ensam till mitt rum och försöka pilla ihop det där peace inlägget som planerat. man skulle haffat en pojkvän förra månaden.

andas andas allting snurrar runt

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
ska vi pussas och kramas och säga att vi har saknat varandra nu???
jag har haft en ytterst spännande vecka i Borlänge med fina minnen och fula minnen. Dom fula tänker jag försöka hantera så bra som möjligt för att de ska glömmas bort och så. De fina tänker jag bevara där bak i skallen! Jag kan säga det att Veronica Maggio, Maskinen och antagligen Oskar Linnros var de bästa jag såg. SHIT så bra. önskar jag fick göra om det. måste lägga till att Daniel Adams-Ray och Deadmau5 var feta som fan också. liiiite besviken på musen dock. VAD FAN GÖR DET?
om ni har tur orkar jag lägga upp bilder imorgon bitti innan jag traskar stan och sedan jobbar.

RSS 2.0