snart 1 december

yeeah, JULKALENDER!! Älskar julkalendrar, även fast det kanske inte alltid är så bra så är det ett måste :) Min favoritfilm är ju fortfarande Mysteriet på Greveholm så i december kollar man ett avsnitt om dagen. Kanonbra och framför allt grymt mysigt. Jag blir helt sprallig av att tänka på det hihi. Hoppas iaf att superhjältejul är bra det med.
Förresten så åker jag hem till åtvid i morron för jag har rommöte att gå på. Därför har jag pysslat med massor läxor till det ikväll..
nu ska jag hämta glass och kolla på paradise hotel. Natti natti♥

RONNY BÖG PONNY!

Tänkte bara ta och berätta att jag är den vildaste i Ronjas kompiskrets Fast hon är inte så lugn hon heller alltså:) Se bara hur hon håller på med lustgas och sånna busigheter!
KNÄPPUNGE ! ♥

expo

nu är jag helt färdig med beskrivningen och sånt. Har fotat den och lagt in på datorn.. hårt arbete. Nu ska hon ge mig nån ny uppgift, jag är nervös.. Aja snart kommer hon la. Här har ni iaf mitt färdiga skyltfönster, jag har nog visat det förut? mitt minne asså

heeeejdå!!♥

i make them good boys go bad

kanske inte..
men nu hänger jag i skolan med simon och emelie. Emelie är arg. Mycket arg. Varför då? Jag vet inte, för vi inte hade lust att hänga med henne ut i den vidriga kylan när hon skulle röka 30 minuter efter att hon redan rökt. Ne julia säger STOPP :)
Simon skulle ju fotat mig för en vecka sen men de bästa bilderna blev när jag fotate honom helt enkelt. Jag är ingen poosare ju,  men uppenbarligen han. Så här har ni bilden jag tog på Simon

Hanna och Julia är inte här så jag får klara mig utan dom på expon idag, så jävla bittert!
Heejdå!


i banken

Tänk va 2 snälla "extraföräldrar" (vad ska jag kalla dom? - moster och mosters man), gott te, knäckemackor och paradise hotel kan lugna ner allt lite för en stund. Mitt liv är bara stressigt och rörigt och oroande. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Måste tagga ner lite och göra lite saker som jag verkligen måste istället. Vet dock inte hur det ska gå, haha det kommer inte gå. fan.. Behöver en assistent som kan fixa schema för mitt liv. Någon frivillig för 20 kr i veckan? ekonomin ni vet hehe
Iaf sen kommer man upp till datorn och så känns allt som vanligt igen.. Hela mitt liv är som ett jävla hamsterhjul. Nu vill jag ha all tid i världen för sånt jag tycker är kul. Framför allt så vill jag umgås med dessa, dom betyder så sjukt mycket för mig. Ingen kan förstå det, så är det bara
♥♥♥

VILL INTE!

jag vill inte åka till bankeryd idag. Känner att jag inte är färdig här hemma. Fast jag vill iofs aldrig åka tillbaka efter en helg här. Därför är jag alltid så lycklig på fredagar. Men nu måste jag det, så här sitter jag i den mysiga tröjan jag fick av jontifettot. Har packat klart, eller naa men snart. Måste kila hej då. blää ja vill inte!!

vart ligger felet?

kan jag sluta nu eller? haha jag är fast :) Iaf måste jag bara dela med mig lite av min dag. Skulle tro att typ hälften av er kollar på mina klipp jag lägger ut haha, men en vacker dag ska jag spruta fågelskit på er (silent library haha). Aja se och njut av Ulrik när han kör Filips låt. Så jävla härlig grabb!
pppssst! vill du få mig på fall ska du spela gitarr (:


första advent !

vi tänder ett ljus i adveeeeeeent..osvosv


försökte mixa ihop en gullig bild till det, men hur lyckat det blev går ju diskuteras
hahah ser ut som stora negerläppar såg ja nu, kanske är neger under denna ljusa yta
en gåta
jag älskar iaf julstämning!

va !?

ser jag i syne!? jag tycker jag ser skuggor och saker hela tiden haha. Nu tyckte jag det gick en fluga breve mitt ben men nej ingen fluga..

lördagkväll

Sebastian kom hit så jag ägde sönder honom i tv-spel haha, han va kaxig innan sen vart det tyst kan ja lova. Sen fick vi för oss att käka lite mcd mat. Men det stängde ju precis när vi kom in till linköping så vi fortsatte ut till MAX. Sen åkte vi vidare till åtvid och lekte taxi åt alla partypeople. Hängde lite på eh med Anton också. ungefär så var kvällen :) Nu ska jag ta och fräscha till mig lite och kankse träffa lite vänner. Har jag någon kul bild att lägga ut idag då? ska kika
det får bli den, bara för den är så härlig och jag vill hänga med jonte till österrike!
ciaaao

gissa vad jag göööör !!

haha jag lyssnar på ulrik såklart !! Så jävla grym, och för er som missade det så vann han mgp nordic igår också :D
Har suttit och kollat på massor extraklipp om lilla melodifestivalen i 2 timmar nu haha. Gillar jag något blir jag oftast helt fast. Gick och hämtade lite nybakat bröd och varm choklad också. Så jag har det gött minsann!
Måste göra mina konfa läxor (!!!?) usch jag vill verkligen inte. Måste väl vänja mig nu för den här veckan kommer bli förj*vlig. Tror jag har 3 eller kanske 2 prov.. BLÄÄÄÄ jag vill spy på skolan just nu och sen vill jag gärna ha lite jullov. Tror det bara är 3 veckor kvar nu iaf, måste hålla ut!♥

super nintendo !!

Nu jävla ska sebastian på spö. Ville bara säga det tjarrrrrååå

vilket pucko va!

satt och tänkte: vilken bild ska jag lägga in till mitt inlägg då ("korrrv"). Klart det skulle vart en bild på simpan där, har ju maaassor. Så nu ska ni få se bilder på min vän Simone Jonsson.
hon som ser lite cp ut där råkar va jag
ronja och mig på köpet där
Hoppas ni har njutit av min söta simone (burken)


break your heart

hittade en gammal bild från åttan :)
I know i got a problem
By doing this behavour

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart


korrrrv

idag har jag fikat och kollat på pistvakt med simone. Vilken tjej hon är va, gillar henne staaarkt! Nu sitter jag och undrar var min bror är.. helt borta. Eller kanske inte, men han sa ju att han skulle komma hem idag? Inget svar på telefonen och inte hos andrea heller. Men det märks väl. Nu ska jag platta mitt hår, hej.

fryst äpple

joo jag tänkte såhär. Jag älskar när äpplen är kalla. Jättekalla helst. Så jag bad ida skölja mitt äpple och lägga det i frysen. Nu ca 4,5 timmar senare tänkte jag äta det. Hoppas det är gott :)
mm.. granny smith♥

Förresten så ville inte mamma att jag skulle köpa mina favoritäpplen idag när vi handla. Bara för att hennes jobbarkompis satte en sån bit från just granny smith i halsen och fick åka till akuten. Vilken fag asså! Hon gick med på det "men småbarnen får inte äta dom iaf!!" Haha visst, det lider ju inte jag av liksom. Aja nu ska jag och ida se klart på änglar och demoner.
ciaaooo! ♥

hahahahhhahaha

Grrrr vilka puddingar!! Ida och jag kände att vi var tvungna att göra en sånhär fin film :) se och njut

Try JibJab Sendables® eCards today!

yeeeeeah

Såg att mamma hade lagt ut denna på facebook. Jag och jocko, haha han är ju snyggast iaf !
godmorron förresten. Ska få i mig lite frukost nu, sen blire dusch och va med ida.

Try JibJab Sendables® eCards today!

OMG

sofia rapporterar att det har hänt något fruktansvärt!! Jag går in och kollar Robins blogg, jahapp.... Har inget mer att säga, var tvungen att rapportera för er också en sista gång innan jag ska sova. A nu ska jag sova, så får det bli.
om det är så att det är hans flicka så är jag faktiskt glad för hans skull och måste säga att hon var riktigt söt. Go robin iaf!!! Snart kommer skivan, håll ut gott folk!

muskelknutte ?

Joo jag var och tog andra svinsprutan idag. Eftersom jag är i en riskgrupp och har nedsättande immunförsvar.. blablabla. Iaf så glodde jag en liten glutt på min arm sådär och inser att den där lille sprutan fick min muskel att växa. Tyckte jag iaf, bedöm själva :)

ulrik munther

Lägg det namnet på minnet och så kommer ni ihåg vem som sa att han kommer bli en stjärna!
jag har iofs inte sagt det. Men nu gör jag:
Ulrik Munther kommer bli en stjärna!

var bara tvungen att säga det innan jag ska lägga mig och se paradise hotel
godnatt

kissen♥julia

Hannas kisse tyckte om mig helt enkelt :)
Bara så ni vet har jag fixat ett rum hemma hos far idag. Så nu har jag iaf ett eget rum när jag kommer hem på helgerna :)  väääldigt litet men rätt mysigt iaf.

wohoo, grattis julia!

tack för paketet jocke, jag fyllde bara år för 3 månader sen. Men bättre sent än aldrig ju :)
fick det här finliriga paketet med christina aguileras nya doft i :)


i björset

Hejhoppsnopp
Sitter hos min kära vän Jonathan i Björs. Här är det julmys på hög nivå. Doftljus, ljusslinga och varm choklad. Så har vi nyss kollat på polarexpressen.

hahahahhahahahahha!!! fasen så vacker
jag var tvungen, hittade den på jontifettots dator ju :)

glider omkring

så mycket musik jag älskar som jag vill att ni ska höra, men det går ju inte för jag vet att ni inte lyssnar iaf. Men bara för jag tycker the veronicas - 4ever är så grym så ska ni få höra den:) refrängen♥



kung va ja, dock inte hägge

NU


vem som är jag på denna bild får ni räkna ut själva

Nu ska jag in till stan och handla, sen sjukhuset, sen barnvakt, sen jonathan
herrrrrrååå♥

buss!

halloj! Nu är jag hemma hos Hanna och fixar lite innan vi båda ska åka med bussen till linköping/stockholm. Jag ska hemåt och Hanna ska till sin loverboy Fredde i Uppsala. Henns söta kisse sitter i mitt knä och hårar och sticker in klorna i mig, men vad gör det hon är ju söt :) Nu ropar hanna på mat hihi, hörs när jag är hemma, yeeee!

Helten!

status

I can do
278
clicks
in 30 secs.
Are you faster?

kul spel - om man är lättroad

I can do
211
clicks
in 30 secs.
Are you faster?

Hemma i Banken igen. Tänkte hoppa in i duschen och få bort all skit ur håret. Det blev lite fotande efter skolan. Simon är nog inte så nöjd med mig haha. Men asså jag kan aldrig vara seriös. Jag skrattar och fular mig hela tiden, det var därför jag hade vissa krav på fotograferingen: INGA "SERIÖSA" BILDER! Vi skulle måla mig i fejset och köra in det i aluminiumfolie och sånt töntigt. Men vi hade inte så mycket tid och foliet hängde inte med. Jag lyckades iaf ha brillor på mig på de flesta bilderna. Jag är rädd för resultatet asså.. aja när simon har fixat lite ska jag väl visa dom här. om ja vågar..
såhär gosigt är mitt hår just nu.. och lite väl svart runt ögonen kanske

lol

jag måste erkänna att jag kollar på "min" icareklam om och om igen och den blir bara roligare och roligare!! helt sjuk.
Idag hade jag iaf sovmorgon eftersom jag började halv 12. Efter skolan ska jag kanske fota lite med simon om studion är ledig. Får se hur det blir med den saken. Ikväll blir det hem och packa för imorgon sticker jag hem till mitt underbara åtvid, GR8!


nu blire engelska - avsky


Emelie piercar tungan!

Emelie gick och var dönervös hela dagen. Efter svimmade stjärnan 2 gånger hahaha. Så jävla kul ! Helt klart värt att se på. Filmade tyvärr inte när hon svimmade, verkade kanske som en dålig kompis framför hennes mamma då, hehe. Det sista i slutet när hon visar piercingen är precis efter hon vaknat upp, ser lite borta ut faktiskt:) enjoy!

dagen

Jahapp idag har varit en bra dag :) okej morgonen va hemsk!!! men väl framme i skolan rullade det på. Mediakunskap gick la bra trots att Emma inte var med hehe. Klassråd, aa Bettina skolkade (läraren) så vi hade bara Ola och han är ju allmänt skön så det va gött. Sen mat som bestod av frukostkorv potatis och slemsås, äckelsoppa/gryta, och potatismos med nått äckel i.. Så det blev en subway på den istället. Passade på att glo lite på stan. För min och Hannas del blev det likadana söta trosor haha yeeeeah.
kollade på cookiemonstertröjor tuffa som vi är jaaao :)
Sen vare mediaproduktion och Emma kom till skolan, woho!!  På mediaproduktionen har jag expo just nu, så jag vart klar med mitt skyltfönster :) ska bara dit en liten text där sen.
såhär kan det se ut minsann
sen var jag Emelie Simon och Emma på jakt efter doftljus till mig. Hittade massor på Anna K, men hallå jag betalar inte mer än 200 för ett ljus. Så vi hängde med Emelie som skulle pierca tungan istället. Kommer en video på det efter snar framtid :)

sjuuukaste!

Asså jag älskar den!! Ni måste se den asså :)


tjallååå

hej hej jag bjuder på en bild idag igen :) hoppas det uppskattas, för jag skämmer förmodligen ut mig lite..
haha läpparna - japp jag erkänner det, jag var lite fjortis men det var faktiskt bara LITE
för ATT:
- jag hade ingen fjortisrand
- jag var inte superblond inte ens så blond som jag är nu
- jag drack ingen alkohol - never!
- rökte inget - gör jag inte nu heller
- jag tog inte lättklädda bilder
- jag hade inte mycket smink iaf inte överdrivet
hoppas det räcker för att övertyga er :)

ulrik

Så jävla tuff kille! GRYYYYYMT bra iaf. Sjukt söt också♥
edit: WHAT!? han är 94a !! wow, det trodde jag inte alltså. Antagligen för han är med i ett rätt töntigt program för en 15åring. Men det är bara min åsikt

jag kan inte låta bli..

fan..
nu har jag svikit mig själv. Gick (observera att jag iaf gick) till affären med Simone i telefonen och handlade mat till ikväll, en godispåse och 3 (halvliters) paket glass!! Det får jag inte göra ju. Men jag skyller helt enkelt på att jag är värd en belöning efter nästan 2 veckor nyttig. Ikväll är det asbra tv-kväll också. Det är det jag älskar mest med söndagar.
gossip girl
playa del sol
paradise hotel




Jag saknar mamma, pappa, jocke jaa åtvid och alla mina vänner. Det var bara en vecka sen jag träffa dom men iaf, det känns ju såklart. Vet inte om jag åker hem onsdag eller fredag. Beror på vad mamma tycker om att jag hoppar skolan på fredag, hoppas jag får komma hem iaf.
gryyym är han !!
fuck you simon

hallå där kött och blåbär !

Jobbade igår då. Det var kul och vi fick ihop ganska lätta pengar :) Kom hem runt 4 med tumskav. Min tumme vart blå efter att knäppt minst 200 öl, cider och powerking... Och så har jag lite skärsår lite här och var på handen. Men det var det värt, helt klart !
och det var inte ens hälften.. får ont i tummen bara av att titta!
hahaha!!
Idag har jag en slödag vill jag lova! goddag♥

hard work

nu sticker jag iväg till hanna. Ska hjälpa henne att jobba på en fest CYAA!
gull hanna :D

Leighton Meester :)

Inte visste jag att "Blair Waldorf" kunde sjunga. Ascoolt att hon släppt en platta, inte så bra låtar dock.. Fast good girls go bad är ju GRYM. Fick iaf syn på henne i videon.
tufft

o

jag gör som alla andra vettja. Sofia gjorde nyss en så jag kunde inte låta bli. Fast jag hittade en tuff bild på natta så det fick bli hon som pratar ut.

myyys

såhär mörkt är det när jag kommer till skolan :)
mäktig skola jag har asså

superfresssch

Julia och jag satt och pluggade lite i biblan. Helt plötsligt viskar julia "kolla bakom dig hahahah"
Hehe, det var lite kul. Men kanske inte så fräscht.. Och jaaa ja vet att han inte visar hela stjärten men det ser ju ut som hans rygg vill va en rumpa eller nått. Men iaf så tycker jag man borde sköta sin kropp lite bättre än så, det är ju inte bara avtändande, det är ju faktiskt riktigt ohälsosamt också :)
(jag är ingen okänslig människa, jag döljer faktiskt hans huvud)
Här tänkte jag lägga in en film när jag filmade Julia och hon berättade hur imponerad hon var över att jag kunde alla instuderings frågor till mediakunskapen. Men eftersom jag var riktigt förkyld när den filmades så låter jag som en strypt anka så den behåller jag för mig själv :)
ciaaaaooo♥

jahapp

Simon skrev ett meddelande till mig i skolan:
Grabben har inga gränser !!

åhej

nu är jag hemma från en fullspäckad dag :) Ante och Ronja hämta upp mig efter skolan så bilade vi till lager 157. Blev minsann lite fynd iaf. Vissa saker orkade jag inte ens testa så får väl se hur det blir med det, kanonbra tror ja iofs. Blev iaf:
2 stora cardigan
linne med coola snubbar på (sova i)
sockar :)
armband
stor pojk tisha
leopard tights
svarta blanka tights (inte vet ja vad dom kallas?)
sneakers, dock från scorett


nu vet ni det också, kanonbra! Åkte direkt till Hanna sen iaf, kollade på Idol och hade det allmänt mysigt. Tog bussen hem och här sitter jag nu i min mumsiga säng. Hostar som en rutten hamster så nu är det nog bäst jag går ner och tar hostmedicin innan jag somnar. Eller så ligger jag och hostar överdrivet mycket så kanske om jag har tur Ante kommer in med lite medicin hihi. Fast nae jag behöver medicin nu nu NUUU! Var redo för riktig bloggardag i morron!
idag bjuder jag på mig och mormor, för att hon är världens bästa mormor helt enkelt♥
Godnatt

äh vafan

måste lägga in lite till sköna bilder från gamla tiderna. Here we go!
bara för att den bilder på lisa är så jävla tung!
det jag lever för - glass!
Nae jag ska bjussa på några godingar i taget. Nu ska jag sova, det kommer bli hemskt när jag ska upp i morgon..

du är kul julia, tack

amen jag har ju massor att göra. Vet inte riktigt vad jag gör, men tid tar det iaf. Får vara lite extra generös på bloggen i morron kanske. Naa det hinner jag nog inte kanske. Blir Lager 157 efter skolan imorgon. Och denna gång blir det så också. Sen ska jag hitta på något med Hanna:) Men LÖRDAG, då kan ni vara redo för mycket uppdateringar. Simon verkar inte tycka om när jag uppdaterar mycket.. Det är tydligen alltid mitt namn som syns på hans blog lovin. Så kan det gå.
haha inte vacker bild (över 2 år gammal)
Det jag skulle säga var att jag kollade massor gamla bilder, och fasen va denna brud är saknad! Sjuka minnen med Nathalie Viola Helene Johansson♥ Skickar en liten handklapp på tutten och hoppas att den kommer fram.
Asså nej va jobbigt det blev nu, tänker tillbaka på "fjortisligan" och våra tider. Fy fan vilket härligt gäng vi va. Slänger en tanke till alla mina gamla vänner. Fortfarande vänner ju, dock inte lika tighta..
Nu blir det Paradise hotel, sen sova. Godnatt ♥

goda nyheter hörrni!

1. Hv leder mot färgestad!!!
2. Sofia är dyngpå att söka jobb på gotland
3. Jag fick ett mail från tofta camping, och JA dom tar emot sommarjobbare :) lite tyngre att man måste skriva nån fin arbetsansökan nu bara..
4. Paradise Hotel om bara några timmar
5. Fredag i morgon
6. Pappa sätter över 1000 bara för att vara snäll mot sin favoritdotter
7. Hanna var söt och frågade om jag ville hjälpa henne jobba på lördag, kommer bli kanon!
lite för lite bilder, här har ni mig från albins student i somras :)

CCCCimon

Jag diggar honom stenhårt och han är min absoluta favorit i Paradise Hotel kan ja lova ! Hans röst är ju gudomlig hehe :)
syns det ens vad det står ??
såhär står det iaf :)

Och hur avtändande är inte dessa enorma bröstvårtorna som ni mammor daskar upp på matbordet med en jävla smäll? Fan alltså, skärpning. Dra in spädfanskapet under jackan och nanna istället.

Nästa gång jag ser en svullen tutte full med mjölk och saliv slungas fram går jag fram och doppar pungen i deras latte. Där kan vi snacka snutta!


hahahaha, tycker alla borde skicka lite löööv till grabben♥

coolt att han stavar med c förrsten, ascool helt enkelt


hojhoj

jag vet inte var det är för fel men numera drömmer jag massor mardrömmar och vaknar på nätterna.. Usch, jag är ju så jävla mörkrädd, och jag märkte att det var ännu läskigare i mitt rum efter att jag har möblerat om.
Nu måste jag ju fixa mig lite, jag ska ju till skolan idag och råkade snooza lite länge. Hinner inte frukost så idag blir det frukost på subway :)

gotteland!!

Gotland, asså gotland!!! Det är ju bland det bästa, om inte till och med det bästa som sverige har. Efter alla underbara somrar på gotland när jag var mindre, är jag dundertaggad på att dra dit igen. Minns mamma berätta om kallbadhuset (kallis) som vi gick förbi så många gånger. Jag längtade tills jag själv skulle bli så stor så jag fick komma in. I sommar gäller det. Jag SKA dit. Vet inte riktigt hur än, men det löser sig. Jag har kollat lite jobb och sånt idag, så jag hoppas på att jag kan få tag på ett på gotland bara. Hanna taggar upp mig som fasen kan ja lova, hon och alla dessa filmer som finns från Kallis gör mig helt galen.
Hur underbart vore det inte med lite sommar nu då!?
Nu tänkte jag ta och se Paradise Hotel och sova. Drar till skolan i morron, hur jag än mår...
natti♥

cause I adore you


arbetsro vettja

jag har pluggat större delen av dagen, nu måste jag iaf bli godkänd. Sitter och försöker nöta in det sista nu. Världens arbetsro fick jag nyss när Ante kom hem med Ronja. Lät undefär såhär:
"MAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!"
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"
"MMAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAA!!!!"
tänk er att det är en riktigt gäll röst med väldigt hög volym :)

horoskop♥

gör som ni vill, men jag tror iaf på horoskop. Jag visste väl att jag skulle åka hem från skolan idag !! :) Känner mig tyvärr inget bättre, men jag har laddat upp med halstabletter, som ante var så bussig och handlade åt mig, så jag ska försöka bli frisk imogon så jag kan gå på torsdag iaf :)
------------------------------
------------------------------
fett coolt tycker jag

badabada

därför borde du inte tycka om mig:
snyggare får man leta efter va

ofc

jag vart lite depp när färget hade kommit om, men nu är allt som det ska igen :)
HIGH FIVE!




höööö!

ont i halsen och huvet. Diagnosen för att åka hem från skolan. Jag jobbade iaf på bra på matten. Lektionen slutade vid 09.50 så jag tänkte att då tar väl jag 10.22 bussen. Jag hade ju gott om tid så jag började gå hemåt och tänkte att jag skulle stanna vid den hållplats som passade bra med bussen. Jag stannade efter en promenad, men ingen buss kom så efter 10 minuter började jag gå igen. Efter kanske 10 minuter till kommer den!! Men inte är jag vid någon hållplats då.. Det blev att traska vidare tills nästa buss kom. Så efter en timmas väldigt lång promenad med en hemsk hals fick jag åka hem till banken. Nu ska jag plugga till omprovet på dagstidningar.
jag ser sådär lagom sjuk ut
skönt att jag skippade sminket idag med

smakprov

tills sofia langar bilderna från pink, tänkte jag visa lite av det jag hade från konserten. Inte alls mycket alltså :)
här är början av förbandet evermore, faktiskt bra grabbar, hehe

goootland!

Idag började vi planera gotlandsresan i sommar eftersom stugorna försvinner väldigt snabbt. Började tagga redan i skolan helt enkelt.
Simon kommer in och visar lite hur han tycker jag ska poosa när han fotar mig

sämre än gnaget!

För er som inte visste är andree en jävel på att skrämmas. Jag tappade räkningen på hur många gånger han skrämde alla i lördags. Kan varit runt 15 kanske. Såg att jag hade en bild på honom från lördags med, den bjussar jag på.
wow, vilken bild asså
Men det roliga jag skulle komma fram till var ju att Sofia skulle försöka hämnas och jag skulle försöka fånga det på film. Tyvärr är det herge som kommer.. haha synd sofia

lego!

kolla va fint. Det byggde jag igår, det va rätt skönt att bara sitta helt ensam och tänka på sånt som behövdes tänka på och bygga lite med lego. Hett tips!

hannahelt

Hanna lyckades inte så bra när hon skulle skära ut sin pappskiva idag på expo. Så när jag hade skärt ut mina två delar sådär proffsigt så började hon om igen, rätt sur denna gång. Passade på att dokumentera det mesta i bild.. Vet inte om det var så uppskattat dock, men jag hade iaf kul.
hanna -> isabella (lärare): vad ska jag göra med mitt liv ??? det är en halv cm fel !
hahahhaha
kort och klen så jag fick hjälpa lite
sen fick krigarn ta över och visa hur det skulle gå till

locket

haha just ja, sofia tvingade mig att leta efter hennes jävla mobillock sen som hon hade tappat någon gång under en festkväll..  jag är absolut inte förvånad!
Sofia: WOOOOOOO!!
Jag: :O
Sofia: :(
Julia: ??
Sofia: Det här passar inte min mobil..
Hur stor är chansen att man hittar ett annat jävla mobillock när man är ute och letar.. haha! Som tur är hittade Sofia sitt lock i helgen och nu är hon hel igen:)

back in the days

Fialotta och jag hälsade på i gamla skolan Allé :) Min underbara lärare Maria är sötast
Jag: Heej Maria!
Maria: Hej! hur är det?
Jag: det är bra, hur är det med dig?
Maria: Det är inte så bra.. Jag saknar er...
De bästa lärarna hittar man verkligen på Allé!!

ångeeest

jag orkar inte plugga på skiten igen. Omprov på torsdag nämligen.. DÖKUL! nej
Ett annat prov som gick lite bättre var mitt rörlig bild prov :) hihi
Julia fick G+ och kom med skönaste kommentaren asså:
"Meh hur kan jag bara få G+, jag kollade ju på dig hela tiden!"
hahahaha

ojoj

är barnvakt och kollar på ullared
på tvn: "var fan går man in då?"
ronja: FAN
jag: MEN RONJA VAD SÄGER DU !
Ronja: fan :) hihi
ojdå..

hahaaha

radiolive.se
hahahaha, emelies, eekens och jossans radioprogram. Skynda er!!
jävla störda dom är, snackar om bajs..
hahahah

fattig student

jag är fattig.. skulle man inte kunna samla in en krona från alla man känner. Vem bjussar inte på en krona liksom. Då skulle man kankse få ihop lite pengar. Men isf skulle man lika gärna kunna få två kronor av varje person. Då skulle man ju få dubbla liksom. Men man måste ha en gräns, den går vid 5 kronor tycker jag.
Eller så går man och knackar dörr. Istället för "rädda barnen" kan det stå typ "fattig student". Vill dom inte ge en slant kan man ju fråga om en krona iaf. Fast sånt orkar man ju inte hålla på med.. Är det ens lagligt? hmm klurigt..
Såhär kan en fattig student se ut
haha, fingret va kul asså..

krys

(hehe jag kommer på nya ord hela tiden)
vad gör man när man är kissnödig men inte orkar ta sig till toan? Tänker inte kissa i sängen asså..
haha nu tänker ni fräsch tjej! men vadå jag är bara lite lat just nu :) kom precis hem från bankens city ju. Jag och eeken skulle för tredje gången söka upp chefen på ica, men han var icke där idag heller. Nu ska jag ta kort på mig så ni får se mig idag, inte vacker alls. Måste bara bevisa MAHA!

ALOHA!

Tillbaka i banken efter helgens bravader. Har inte så mycket att säga, ska trycka i mig en spruta och sen sova tänkte jag. Jag är hungrig men krubbet får vänta tills jag vaknar :)
soran får stå för bilden idag.
Han är min hemliga kärlek, kanske inte så hemlig längre..

enhelvetesdagavdjävulenskapad!

men woo idag är det söndag och fan ta söndagar asså. Dom är nääästan aldrig bra. Idag är det inte en bra söndag iaf. Jag undrar vad jag ska hitta på idag ? Blir att åka till jköping halv 7 tåget iaf, så jag har ju en halv dag franför mig i åtvid. Ne nu ska jag gå och klura ut vad jag ska göra. Jag är rätt trött eftersom jag kom hen runt 5 och mamma väckte mig halv 11. Men glöm inte att jag är krigarn och förresten så blev jag skjuten i benet igår !! DET NI, man måste troligtvis vara en krigare för att klara det. Fan va jag snackar strunt hej då

nu är jag inte glad igen


fredag den 13e

var bara tvungen att tilllägga det :)
jag har matteprov och ska se den läskigaste filmen, det här kan sluta bra

paranormal activity

OKEJ, klockan är 05.53.. Nu ska jag gå upp, äckligt va ? Jag har matteprov idag, inte fan hann jag plugga klart eftersom jag slutade så sent och inte kom hem förren halv 6. Livet som student är hårt!
Idag åker jag hem weey, fast kom på att jag inte kan ta med datorn........................... Jag ska nämligen på bio med sebastian och hinner inte åka hem innan. Jag kan ju inte ha med datorn på bion så den får stanna i banken denna gång. Nu ska jag hoppa ur min varma säng och det kommer bli vidrigt!!! på riktigt asså, för det är svinkallt!!! på riktigt.. mmmmm.
Jag satte förresten 4 alarm imorse, så hade jag försovit mig idag hade det varit riktigt illa, men det gjorde jag inte så jag är glad :)
hööörs i åtvid vettja ♥

jeko

På vägen hem i bussen säger Emelie: "du får följa mig till dörren"
hahahaha, vilken jävla nöt hon är!!

hahahahahahha

emelie kastar mitt äppleskrutt i julias (som sitter längre fram) huvve. hahah
julias kommentar
"vad var det..? åhh det va blött!"

hej

skulle bara säga hej :)


alla mina vännooor äter godis...

jag äter äpple...

jag är nyttig...


skandalen

någon som såg "ullared" för hmm 10 dagar sen ? :) hehe
Mattiazzzzz var ju där med sin mamma. Hans låt har ni väl inte missat iaf ?
hahaha, ball snubbe typ.
Nu har jag bråttom till skolan, sitter ju för bövulen med tandborsten i munnen!

jag.gör.det.igen

fan
Jag klagar ju inte på sovmorgon, men jag började klockan 8 och vaknar såklart av Helts sms 07.48 (som vanligt då) "möts vid skåpen??:)" Attans liksom, det var den bildlektionen.. Bild är ju rätt skoj om man jämför, men det är nog den lektionen som jag har missat mest pga mina sovtimmar på morgonen. Såå blir jag sur för jag lika gärna hade kunnat sova hemma i åtvid om jag ändå skulle missa första lektionen. Nästa börjar ju iaf inte förens 11.45. Aja, jag åker hem i morgon också. Hehe, åtvid slipper mig inte bara för jag flyttar. NEJNEJ :)
Jahapp, kul inlägg? daaaaah.
Nu vill jag iaf ha sommar och åka lite fyrhjuling! wohooooo
dom här sötbollarna är förmodligen någons käk nu... :(

nu ska la jag fixa mig lite, sen sticka iväg till plugget. Kan ju slänga ett hej till bloggen när jag har datakunskap sen vettja hehe bra idé där :)
tjooooobre♥

gryyyymt!

Så jävla bra hon va asså! jag har verkligen underskattat pinken. Så fort jag får bilderna och filmerna av sofia ska ni få se :) tack tack till sofia som ville ha med mig, hihi. Måste säga att hon är jävligt snygg med ! Haha, nu tänker alla att jag inte riktigt är hetro, hmm det kanske jag inte är, vem vet? ;) haha

egghuwe

Sitter hos sofisen och taggar lite inför dagens utflykt till kungliga huvudstaden!! Tösen har ju bjudit med mig på P!NK konsert hihi. Det kommer bli gryyyyymt!!!
Sofia och jag skulle hälsa på på alléskolan idag så jag var påväg att möta henne när hon hade slutat, men då skriver hon ett sms att jag ska komma till facetten för hon skulle äta. Hon menade alltså att jag skulle sitta i matsalen på facetten med henne, simpan, ewe och malin när dom äter !!! Såklart fick hon mig att komma dit.. Haha helt galet. Men det var fan jätteläskigt att sitta där, helt plötsligt kan man inte beté sig hur som helst som jag kan göra i jönköping. Jag menar det är ju typ ingen som känner mig på min skola så jag bryr mig inte, men helt plötsligt känner jag nästan alla.. Nu kommer mamsen och hämtar mig. Ha det fint ♥


min söta vän när hon var brunhårig - tuff liksom


jävla ida

haha, ida satt självklart och printa massor och gjorde ett jävla kollage när vi lana lite. Joo jag är inte helt normal och ida härmde alla mina poser så hon är väl inte så normal hon heller.


tjena alla monsterdiggare!

skitkul att ungarna kommer och väcker mig klockan 8 och att det inte går att somna om... Underbart att ligga och dega vid tvn iofs :) Jag har en ny favoritkanal förresten, eller kanske inte favorit men SF KANALEN asså, gryyyym!! Just nu är det iofs Linas kvällsbok hehe, men den är väl rätt..kul.

heeeeehe


silent library<3

ahahahhahahahahahahahha
ahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahaah
heeeeeeeeelt sjukt!!!
så jävla kul
Det sjukaste var nog iaf att bli "mylad av smutsiga kalsonger" och då menar jag verkligen smutsiga!!

attans

ida: ae jag vill inte ha kvar den här kameran nu..
jag: vadårå, läste du min blogg?
ida: nee ? vadååååå!?
jag: hahahaha, faaaaan!
ida: (läser bloggen) amen nu tänker jag verkligen stänga av !!! hahahah
jag: hahahaha, jävla idiot !

fan va dåligt av mig där !! nu vill jag ha godis, men nej det är inte bra för hälsan :)

sniiiiggt


laaaaaaaaan

haha, så jävla fult! Jag sitter iaf hos ida med min data :) vi camar lite med varandra, hon sitter och printar mig i de mest seriösaste pooserna man kan tänka sig :( vill inte veta vad hon ska göra med dom bilderna sen..
Här har ni iaf en gulligull bild där jag sträcker lite på bena och tar med datan upp i lyftet. Ida ville göra likadant-
Nu ska jag hämnas och göra massa printar och lägga ut på bloggen :D

nejnejneeeeeej!!!

inte visste jag att alex schulman skulle vara på kulturhuset i åtvid idag!! KUL att man får reda på det en halvtimma efter att det har börjat.. Hmm men jag överlever för just nu är jag hos grannen ida:)
asså faaaan, min blogg har blivit så jävla tråkig!!! ska bättra mig..

hannah montana

haha älskar serien. Nu har jag även sett the movie. Den va rätt bra asså, fast långt ifrån lika kul som serien eftersom brorsan inte är med så mycket i den, hehe.
helt sjukt att simon hanna och emelie kunde tycka jag var lik henne!!? tar det verkligen som en komplimang isf, men nee jag ser absolut inte likheten.

tänkte springa över till grannen, men mamma ropar att jag ska laga mat.. Får väl trippa över till grannen efter maten.

coola killar


yeee

gomörron
tänkte vakna samtidigt som jocke, men när jag vakna så insåg jag att alla redan åkt hemifrån.. attans! klockan hade blivit hela 11.15. Jag som skulle gå till eh och väcka sebastian. Får hoppas på att han sover fortfarande, vilket är ganska troligt.
Hade även tänkt hälsa på på facetten idag, vilket jag troligtvis inte hinner. Ska träffa jontifettot också, så det blir nog lite svårt att hinna med allt.

jag är inte emo

jag tänkte bara visa hur det kan gå om man sticker in något i magen. Det kan börja blöda
fick förresten den där piercingen av pappa och carina från cypern. Tack tack :) den är jättesöt. Ett jin jang märke av små diamantstenar typ.
nahepp, nu ska jag se hannah montana the movie ♥

söööötadde

förjävla söt bild jag såg att hon hade lagt in på min dator

ledigt

eftersom vi hade öppet hus på PB i lördags så har jag ledigt måndag :)
tisdag sjukanmäler jag mig för jag och sofia till stockholm på konsert - pink. Det kommer bli grymt!
onsdag svenskan gör man hemma, idrotten har vi inte för alla ettor ska på föredrag om droger i brahesalen. Alltså ingen som har koll på ifall man kommer eller inte, känns rätt meningslöst att åka till skolan för den skiten.
Så jag blir alltså ledig från skolan måndag, tisdag och onsdag :)
julia gick in för det när vi hade öppet hus :) duktig flicka
själv gick jag och emma och tog frukt från estet och samlade pennor i olika färger. Har alla 5 olika nu från alla olika program.

Nu ska jag sticka i mig sprutan och sova. Godnatten ♥

gokväll

var nyss och drack te hos mina favoriter, jacobsson:)
Nu vill mamma se film, johan falk såklart. Men jag lovade ju sebastian att inte kolla på dom utan honom så jag får väl hålla mig ett tag till. Annars blir han nog lite arg, bäst att passa sig hehe. Det va la det jag hade att säga..

igååår

jag körde på tuff mössa. det behövs ute i kylan
andrea körde på klackdojer, man kan ju undra hur lång hon blev i dom.. jag vet :)
hihihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhiiiiii
♥♥♥♥

fredags

Jo här kommer då filmerna från kvällen med hanna och emelie
emelie åker rullpall eller nått. kul att youtube alltid stoppar alla filmer 1 sekund innan slutet..
emelie är grym!! Min moonwalk gick det åt helvete.. hehe

weeeey

Hade gamla bilder fån min jättegamla mobil på pappas dator :D
fasen så kul, väldigt gamla som sagt! Nu bjuder jag till ordentligt
jag och kusin magda som är väääldigt olik sig, hon har ju klippt mycket kortare hår och har mörkt nu men så söt!
haha, jag tatuerade mig på vis festivalen 2007
glöggen som sprängdes
ronnnyyy
den tyckte om mig
ewelina, vääldans lik lillsyster matilda
nathalie och simone
ida och stickan
hahahahah, den där är sjuukt gammal. Häggbert och jonte
hahahhahahaaaaaaaaaaa
ida och jag promenerade med chico och minus tror ja de va
upp i kyrktornet
lisa och simone - sööta
hahaha

grattis far

eller man säger väl så? aja alla hajar va jag menar :)
rätt kul igår, spårade dock ur och blev inte lika kul men sånt som händer. Tur att Anton har mig som är bussig och dammsuger lite iaf. Och tur att Emmi har Sebastian som hittade hennes, eller nej, hennes mammas kamerafodral. Har inte ens kollat i min mobil om jag har några roliga bilder från igår, men det är mycket möjligt och isf kommer dom upp ikväll.

Sitter hemma hos pappa, som jag har saknat, nu. Träffar ju tyvärr inte honom så ofta längre.. Nu ska jag utmana dom i tv spel tror ja. Kankse NHL eller möjligtvis wii, det är upp till motståndarna. Jag tar dom i allt så det spelar ju inte så stor roll.

myyyyyys

hinner inte skriva så mycket :)
här kommer bilder från myskvällen med mina skönheter hanna och emelie
jag ville bara sträcka lite på mig juu, vacker min där också
puss på dom!!

Hinner inte lägga in filmer, får bli i morron för nu har jag lite bråttom :)

gröt

Nu äre så att jag kom hem lite senare än jag trodde. Men andres står ju och lockar mitt hår nu så kanske hinner fixa in bilderna och sånt skoj snart :) får la se. Ikväll blire party som alltid... det börjar bli för mycket. Snart kilar vi hem till sofia iaf, sen Nattapatt ♥

because the night belongs to us

Asså mariette, sjukt bra sjöng hon!! Rabih var ju iofs jäävligt grym också hehe.
Jag hade riktigt kul och mysigt ikväll med Hanna och Emelie, det borde bli oftare. Sjukt hur ont jag hade i magen av allt skratt och kunde knappt andas där ett tag. UNDERBART!
Men nu måste jag packa det sista och sova för i morgon ska jag till skolan tidigt. 9.40 ska jag befinna mig i skolan. Sååååå jag hinner inte lägga in bilder och filmer från kvällen just nu, blir troligtvis i morgon :)
njut av mariette så länge, looooooooooooooooove ♥

i know it's gonna turn you on

nemen hej♦
hade ju nästan glömt bort att jag hade en blogg att underhålla.. Är rätt trött efter dagens bravader. Slutade ju tidigt vilket va awesome! Gick till ica med eeken som planerat, men självklart är chefen inte där idag heller... suck! Sen drog vi hit, käka godis, glass och kollade på johan falk - leo gaut.
Nu har jag handlat Benjy glass och vindruvor, alltså redo för en mysig idolkväll med Emelie och Hanna hos Hanna. Fan va jag svullar.. men det är inte lätt att stå emot när hanna skriver: "du jag & emelie hos min pappa. Ben & jerrys + idol?" Jag tar det lugnt med tjocksaker i veckan vettja hehe.

Kollade lite gamla bilder på bilddagboken, där jag inte är så aktiv längre pga att bloggen och facebook har tagit över. Hittade iaf detta, det var när jag fick beskedet att jag kommit in på peset i Jköping och jag vart sååå glad!
fan min blogg börjar bli som alla andras...

"132 tonårsfrågor"

haha, hur kul är inte sånt här! :D
men tycker du det är så jävla tråkigt så läs inte

3 frågor om förhållande
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - absolut
hur många har du varit kär i? - hmmmmm 2 kanske
är du kär just nu? - tror så

10 frågor om dig själv
namn? - julia
när fyller du år? - 25 augusti
några piercingar? - öronen naveln
vad har du på dig just nu? - strumpor sockar leggins trosor bh tisha mjukiströja
vilken årstid är bäst? - Sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna ganska tidigt och vara pigg som attans och veta att en sån jävla kul dag väntar :D
vad tycker du mest om hos dig själv? - skönast humor
vad är du bra på? - klia på ryggen ;)
vem älskar du mest på denna jorden - familj och närmsta vänner
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - var och när? men oftast tsm med ngn


5 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - den är svår, tror mina hemlisar finns lite överallt.. kan va mamma ida sofia eller simone tror ja
vem är den roligaste av dina vänner? - sofia, ida och jeppe, alla är så jävla störtsköna!
vem är snyggast av dina vänner? - meh! vilken elak fråga! blir arg !
vem är mest partyprisse? - ida sofia ronja
vem är den du helst har filmkväll med? - beror helt på humör, mamma, vänner eller någon annan jag tycker om



10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - helt klart mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jajemen
vem är farligast i din familj? - haha, alla är feta mesar! (blir kanske mamma isf)
vem ser roligast ut i din familj? - hahahaha
vem är coolast? - julia va ? :)
har ni något husdjur? - 2 katter och en hund, wow
vem har du mest gemensamt med? - bror va ?
vem står för underhållningen? - mamma jag och jocke kan få till det ihop
vem sover du oftast med? - hmm inte för jag sover ofta med någon men isf mamma, iris(hund) eller kajsa (katt)
roligaste kvällen med familjen? - men kom på liiiite svårare frågor då! jag minns nog inte ens när vi hade kul ihop som en familj sist. Då menar jag hela familjen med mamma pappa jocke. Eftersom mamma och pappa är skilda. Men när vi var heeeeela familjen (vi+jacobsson) förutom pappa på kryssningen i somras slår nog det mesta. 

10 frågor om idag
vad har du gjort? - bajs
vad ska du göra nu? - bajsa
har du gjort något dåligt idag? - mm, inte pluggat så troligtvis lämnat in ett icke godkänt prov..
vad har du ätit idag? - frukost, soppa, mackor, mat, godis
har du duschat idag? - snart :)
är du trött nu? - litegranna
vad händer imon? - massor skulle jag tippa
går du i skolan? - jaharrå
har du varit i skolan idag? - mmm


ANNAT
Hur mår du just nu? - okej
Har du piercat dig? - men ja!!!
Är du hungrig nu? - najnaj fo hilvidii
Vad är klockan nu just nu? - 19.43
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - kissis blogg, facebook, jlt, johanna forsbergs blogg (där jag hittar alla dom här roliga hehe) och min egen blogg.


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?- jontifettot
Vem ringde du senast? - Simpan
Vem sms:a till dig senast? - halebop hehe
Vem sms:a du till senast? - jontee

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 4 dagar... :(
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 11 dagar tror ja.. :(

ÖVRIGT
Gillar du punk? - njaae va 
Har du sminkat dig idag? - jajemensan

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - aharrå!
Vilket är ditt favoritband? - robins, the fray
Vad gillar du för musik? verkligen allt möjligt

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - mm
Har du fler än 3 jeans? - mm
Har du fler än 5 tröjor? - mm
den va ju kul ?

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - jao
Använder du wax? - na, i krisfall
Använder du ögonskugga? - isf på fest
Använder du kajal? - oftast fest där med
Använder du hårspray? - sometimes
Använder du volymspray? - naaj, eller ja vene iofs. kanske är det jag har
Andänder du mousse? - nooope
Använder du deodorant? - haha japp
Använder du skinspray? - va är det ?
Använder du parfym? - såklarten
Använder du läppglans/läppstift? - väldigt sällan
Använder du brunkräm? - nejnej
Använder du rouge? - njaa inte just nu iaf
Uppsatt hår eller hängande? - diggar båda, helst uppsatt nu när mitt är kort dock
Plattar/lockar du håret varje dag? - varannan kanske 
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - hahaha nae


KÄRLEK♥ (jag gillar nya symbolerna jag upptäckt)
Är du kär just nu? - tror ja 
Har du kysst någon idag? - nej du 
Är du romantisk? - alltid
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - neee
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - hehe jaa..
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - hmm inte så seriöst, jonte (endagarsförhållande fanns ju också). seriöst, martin
Hur länge höll det? - martin var i 2 månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - jag gillar båda, men lutar åt förhållande nu asså
Har du varit tillsammans ? haha va, jaa 
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - hihi, sebastian♥
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - haha neeje
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - tror mamma var 17. Pappa var väl 20 då kanske, vad vet ja
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - jag har alltid vart lite tänd på andrea
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - NEJ! 
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - hmm, inte mycket av nått av det

okej det vart inte 132 för jag tog bort några jag inte hade lust att svar på haha. Nu kan ni nästan hela mitt liv varsegoda. Ska hitta nån kul bild att lägga in med.
bjuder på mig själv för att lätta upp stämningen lite nu va
hihi, hittade en söt rumpa bland symbolerna så det blir lite variation bland mina symboler
hejsvejs ω

snodde hehehehhehehehheheeeeeeeeeeeeeee

Idag har jag..
- vart i skolan, pluggat, köpt godis för 60 spänn, köpt pommesbricka åkt buss och kollat jobb med eeken, lagat mat och frysit så jävla mycket!!!!

Imorn ska jag..
- gå upp pisstidigt, jobba stenhårt på matten, gå till ica med eeken och försöka kirra jobb, leka med hanna helt (hoppas jag) och få besök av mamma mormor och en av småbröderna och kanske kanske ida.

Just nu..
- lyssnar jag på johan palm i jeppes spellista: FRÄÄÄÄÄNT på spotify

Senare..
- ska jag duscha och förhoppningsvis somna varm för en gångs skull

Jag saknar..
- ALLT i åtvid

Jag är irriterad på..
- alla läxor och mig själv

Jag lever för..
- mina nära och kära och för att det är så jävla kul !! :D

På tv..
- visas jönköpingsnytt just nu
älskade gamla klass !!

hejbajs

okej tja idag gick provet helt pissdåligt! Jag tror nog inte att jag har varit så dålig på ett prov någonsin. Men helééééluhja så skoltrött jag är från 9an fortfarande. Funderar på att pausa lite ett år, men nehepp det får man inte asså.. I morgon har jag iaf bara 2 tidiga lektioner så jag slutar 10.55, låter helt okej va :) ? Ikväll njuter jag av NOLL läxor. Okej egentligen har jag en sååååååååååååååååååååå tjock bok som snart ska vara utläst, men den biffen kirrar jag någon annan dag :)

Igår bestämde jag möte med Björne också, på måndag blir det, ska bli mycket trevligt att träffa honom och skolan igen. Tro det eller ej men han försökte få mig att skolka för att han hade en mycket längre rast på tisdag, torsdag och fredag som han tyckte jag skulle komma på istället! mmm och han ska va lärare va... Så ni som har björn nu kan ju tänka på det, haha HUR troligt är det att en av hans elever läser min blogg då. Fånigt :)
I'm blue dadididadidaaa! typ
herrå ♥
(cooolt, jag har upptäckt hur man gör finfina symboler som hjältan! :D)

karl gustavsson

Jo kalle tycker det är på tiden att jag skriver ett inlägg om honom. Så here we go!
Sen i somras är han ju min trevliga granne. Han är en trogen läsare till min blogg, det uppskattas. Sitter och funderar på hur länge jag känt grabben, men jag vet fan inte. Borde vara i minst 3 år iaf. Och jag vet inte ens hur jag lärde känna honom.. Det var ju rätt illa. Grabben är iaf helt galen och rätt störd, fast kul. Och så är han väldigt lång och ja tror han är lite hemligt kär i mig haha.
han kan ha benet bakom huvet, inte alla som kan :)
kungen inne på sex shopen i berlin
Alla flickor kan adda hans msn, det skulle göra honom mycket glad :)
[email protected]
han har även bilddagbok
barakalle

rctfvbhinjmk,pl

frustrerande.
jag vill slå på dom!!

hehe oojdå

råkade skrämma skiten ur min kusin nyss. Han trodde tydligen att han var ensam hemma fast jag satt där uppe tyst och pluggade hehe. Tycker nästan lite synd om honom asså.

vilken skrämmande brud jag är

tjaaaaaaaaaaaaa

jag vet inte vad jag ska blogga om...







JA HAR DET! jag bloggar om mig vettja :) låter väl rätt passande ? fast jag har inget att skriva ju.. ae får se om jag kan hitta gamla bilder på mig att lägga in
haha, i bilen hem från ett av alla läkarbesök som jag hade ett tag.
skulle tro att det är runt 1,5 år sen
ett år sen när jag nästan va brunett. Dagen efter idolfinalen blev det mörka slingor. Såklart idoltröjan på mig hehe
jo den tröjan var länge en favorit
haha, jaaaaadu.. dom här måste vara från 6an eller iaf 7an
VIS festivalen 08 med simone och nathalie
måste varit i 7an, men vad i hela världen har jag gjort med mitt hår !?!?!? :(
skolavslutningen i 8an med häggbert ! haha han fick dock inte va med :D
avslutar med den här gullbilden med mina gulltjejer - vilket gäng asså (+ronja såklart)
det var avslutningen i 7an
NU SKA DET BAKAS !
pusss

hemmaibanken

bankeryd asså. Jag har kommit på ett smeknamn till det, tycker bankeryd är rätt trist namn, så numera banken.
Idag är jag iaf hemma från skolan, mår inte kanon. Fryser hela hela tiden, halsen har lite störningar och jag är allmänt hängig. Kan vara bra att vila upp sig lite ju. Just nu är Ante och handlar saker som fattas till kladdkaka och glass. Lovade att jag skulle baka om hon åkte och handla. Så det är vad jag kommer syssla med om en stund. Sen måste jag plugga... fan finns det något tråkigare?
den här bilden blir man lite glad av iaf :) Helg tack !
Observera att håret och luggen är lång! awesome hehe

grrrr

Igår fick vi se alla filmer förresten, våran är rätt rörig. Synd att man inte upptäckte det lite tidigare kankse, men sånt som händer. Julia har iaf filmen hos sig, så får se om hon skickar den till mig och om jag vågar lägga ut den här på bloggen. Vi slutade ju direkt efter provet igår så vi kilade till Simon på expo och kollade på lite. Vänlig som han är fick jag ett k på min hand, står för krigarn tror ja. Sen ville hanna gärna klistra lite i mitt huvve, jaa ni ser ju resultaten.
söt asså...
jag är trött, ska dra på the proposal och sova lite.
hejs

varsegod

Har jag skrivit något om lördag? det ser jag snart.. men iaf om jag nu inte har det så kan jag säga att den va helt okej. Det vart ju grebo för min del. Aja, finns inte mycket att säga om det. lite bilder iaf
sofia roade sig med duschen verkar det som

bajsdag!

Mådde piss när jag drog till skolan. För det första att gå upp svinigt tidigt är hemskt. Sen att åka med bussen och hosta sönder halsen tills alla börjar hålla för öronen är inte heller så kul. Deppdag helt enkelt.
Därför gick jag lite tidigare idag. Jag råkar veta att vi bara skulle kolla film på engelskan, som var sista lektionen, idag så jag kunde ju lika gärna gå hem om jag inte mådde bra ju? Tänkte att jag kunde fixa lite bilder till min kära blogg nu då. Sen måste jag faktiskt plugga.
deppig är jag, och så är mitt hår kort och luggen ännu kortare!

vad hände?

fick jag plötsligt tid för bloggen? jao tydligen..
kan inte hålla det inom mig längre. Okej, det känns som det sitter en klisterlapp på min tå? bara det jag ville säga
hej

uppochner

jag är dålig på att blogga, mina läsare försvinner...
men just nu har jag mycket i skolan och fritiden kutar iväg. Ska göra mitt bästa. Får se om det kommer något inlägg ikväll. Just nu vill jag bara säga att jag älskar dom här

RSS 2.0