de bästa dagarna i mitt liv var med dig

jaaaaaaaaja, man vill typ banka in i min skalla att jag ska sluta tjuta och acceptera och gå vidare. inte så värst lätt ska ni veta. här är iaf lite minnen med alfred.

gulligt då.
skulle kunna skriva hur mycket som helst om alfred, men det orkar jag inte göra.
idag skulle det blivit 9 månader så vi var tillsammans lite mindre än det.
pussochhejfrånmej

Kommentarer
Postat av: padde

du är världens starkaste jullan! men du har lixom inte hajjat det än, jag tänker på dig hela tiden och du vet att du kan ringa migjämt och ständigt! Ingen är så bra som du, och ingen kommer någonsin bli så jävla bra som du är. förstådenångångdåååå :( jag är precis som du, tror vi är själstvillingar, jag skulle agera precis som du gör. du är bäst, saknar dig och vet hur jobbigt du har de just nu när du läser dehär, vill ligga bredvid dig och krama dig som jag gjort hela helgen, vill att du ska må bra. all kärlek till dig och nygrens!

2010-10-03 @ 22:10:08
Postat av: Ida

Älskade älskade hjärtat, det krossar mitt hjärta att se dig såhär.. Men precis som andrea säger så är du ta mej fan bland dom strkaste personerna ja känner, även om det inte känns som det nu! Finns här hela tiden , jämt och ständigt. Det är bara att springa över gatan om vill eller så slår du en signal så är ja över på en halv sekund. Det är så jävla jobbigt i sånna här lägen att man har glidit ifrån varandra för då kan man inte finnas med sitt fulla stöd. Men ja hoppas att du vet att ja finns och jag saknar dig nått så otroligt. du är min tuffing.

2010-10-04 @ 22:03:01
URL: http://idarvidssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0